Skocz do zawartości

firma x- spotkanie

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jutro mam spotkanie w firmie X (już ostatnie), jeśli się uda to mam szansę na zmianę pracy.

Jak mi pójdzie na spotkaniu?

10 pucharów, 5 pucharów, 10 buław-> mag I

na początku bardzo dobrze, ale później chyba będzie ciężko, ktoś będzie sprawdzał moją wiedzę i kreatywność

Czy po tej rozmowie dostanę tę pracę?

gwiazda XVII, królowa pucharów, 3 buław-> koło fortuny X

są szanse, jeśli okażę jak ważna jest dla mnie ta praca, wiele zależy ode mnie.

Jak ogólnie zrealizuje się mój plan zamiany firmy Y na X?

4 monet, as mieczy, wieża XVI dołożony cesarz IV -> śmierć XIII

uuu strasznie ciężkie karty...widać dokonywanie trudnego wyboru i jakąś radykalną zmianę szczególnie w wieży i podsumowanej śmierci.Ale powiem Wam szczerze,że nie potrafię powiedzieć jaki będzie wynik końcowy-obstawiam, że może dojść do zamiany.

Jeśli ktoś widziałby inne wskazówki błagam napiszcie!!!

Edytowane przez panna.marta
Napisano

szkoda,że nikt się nie podjął, bo mam już weryfikację:D

Napisano

Jak mi pójdzie na spotkaniu?

10 pucharów, 5 pucharów, 10 buław-> mag I

Wszystko fajnie miło na początku, możliwe, ze weszliście na jakiś taki ciężki dla Ciebie temat ale z niego wybrnęłaś i cóz – w 10 buław raczej pokazane jest Twoje doświadczenie, że już cos tam w życiu robiłaś i to w sumie mogło zainteresować nowych pracodawców (z podsuńmy wnioskuje). I dyrekcja mogła tez wspomnieć o ‘ogromie’ zadań, które będziesz wykonywała. Stad możliwa tez 10 buław. Twoje myśli, ze trzeba będzie sporo się nauczyć etc.

Czy po tej rozmowie dostanę tę pracę?

gwiazda XVII, królowa pucharów, 3 buław-> koło fortuny X

Stawiam na to, że tak :) 3 buławy – brama, nowy początek ;) możliwe, ze koło fortuny pokazuje twoje zastanowienie (niekoniecznie po rozmowie ale po ‘dniach próbnych’

Będziesz się obawiała zmiany ale przemyślisz wszystko, dojdziesz do wniosku, ze tam możesz się rozwinąć etc i cóz – wieza – uderzy zmiana pracy, pozegnanie ze starym miejscem etc :)

Napisano

Spotkanie zostało przełożone z racji firmy X :) Myślę,że to mogło wyjść w ostatnim pytaniu a czkolwiek powinno w pierwszym. Problem w tym,że oni tak mącą,że ja nie będę się 15 razy zwalniać u kierowniczki i już sama nie wiem co z tego będzie. Dzieki Tridziu. W nagrodę wysyłam punkcika.

Napisano

to żem trafiła xD jak nic xD

hehe ;)

ale karty bardzo pozytywne jak dla mnie :)

cóz- to powodzenia na 'przełozonym' spotkaniu :)

Napisano

I znowu utknąłem w miejscu:) Znowu mam ten sam problem z tłumaczeniem co kiedyś. Nie jestem pewien co ma oznaczać ta Wieża i Śmierć. Czy tak jak pisze Trida, czy ma to znaczyć porzucenie/zawalenie się tych planów i pozostanie w tej samej firmie w której pracujesz.

Napisano
ale Trida to napisała,że raczej zmienię.

Jeśli to ma być więcej pieniędzy to byłoby dobrze.

Napisano

tyle samo, może nawet trochę mniej,ale za to możliwości na awanse i te sprawy jak to w korpo. Nie wiem już mam taki mętlik w głowie ,że mi się nic nie chce już.