panna.marta Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 (edited) Jutro mam spotkanie w firmie X (już ostatnie), jeśli się uda to mam szansę na zmianę pracy. Jak mi pójdzie na spotkaniu? 10 pucharów, 5 pucharów, 10 buław-> mag I na początku bardzo dobrze, ale później chyba będzie ciężko, ktoś będzie sprawdzał moją wiedzę i kreatywność Czy po tej rozmowie dostanę tę pracę? gwiazda XVII, królowa pucharów, 3 buław-> koło fortuny X są szanse, jeśli okażę jak ważna jest dla mnie ta praca, wiele zależy ode mnie. Jak ogólnie zrealizuje się mój plan zamiany firmy Y na X? 4 monet, as mieczy, wieża XVI dołożony cesarz IV -> śmierć XIII uuu strasznie ciężkie karty...widać dokonywanie trudnego wyboru i jakąś radykalną zmianę szczególnie w wieży i podsumowanej śmierci.Ale powiem Wam szczerze,że nie potrafię powiedzieć jaki będzie wynik końcowy-obstawiam, że może dojść do zamiany. Jeśli ktoś widziałby inne wskazówki błagam napiszcie!!! Edited September 19, 2013 by panna.marta Quote
panna.marta Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 szkoda,że nikt się nie podjął, bo mam już weryfikację Quote
Trida Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Jak mi pójdzie na spotkaniu? 10 pucharów, 5 pucharów, 10 buław-> mag I Wszystko fajnie miło na początku, możliwe, ze weszliście na jakiś taki ciężki dla Ciebie temat ale z niego wybrnęłaś i cóz – w 10 buław raczej pokazane jest Twoje doświadczenie, że już cos tam w życiu robiłaś i to w sumie mogło zainteresować nowych pracodawców (z podsuńmy wnioskuje). I dyrekcja mogła tez wspomnieć o ‘ogromie’ zadań, które będziesz wykonywała. Stad możliwa tez 10 buław. Twoje myśli, ze trzeba będzie sporo się nauczyć etc. Czy po tej rozmowie dostanę tę pracę? gwiazda XVII, królowa pucharów, 3 buław-> koło fortuny X Stawiam na to, że tak 3 buławy – brama, nowy początek możliwe, ze koło fortuny pokazuje twoje zastanowienie (niekoniecznie po rozmowie ale po ‘dniach próbnych’ Jak ogólnie zrealizuje się mój plan zamiany firmy Y na X? 4 monet, as mieczy, wieża XVI dołożony cesarz IV -> śmierć XIII Będziesz się obawiała zmiany ale przemyślisz wszystko, dojdziesz do wniosku, ze tam możesz się rozwinąć etc i cóz – wieza – uderzy zmiana pracy, pozegnanie ze starym miejscem etc Quote
panna.marta Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Spotkanie zostało przełożone z racji firmy X Myślę,że to mogło wyjść w ostatnim pytaniu a czkolwiek powinno w pierwszym. Problem w tym,że oni tak mącą,że ja nie będę się 15 razy zwalniać u kierowniczki i już sama nie wiem co z tego będzie. Dzieki Tridziu. W nagrodę wysyłam punkcika. Quote
Trida Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 to żem trafiła xD jak nic xD hehe ale karty bardzo pozytywne jak dla mnie cóz- to powodzenia na 'przełozonym' spotkaniu Quote
x-latek Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Jak ogólnie zrealizuje się mój plan zamiany firmy Y na X? 4 monet, as mieczy, wieża XVI dołożony cesarz IV -> śmierć XIII I znowu utknąłem w miejscu:) Znowu mam ten sam problem z tłumaczeniem co kiedyś. Nie jestem pewien co ma oznaczać ta Wieża i Śmierć. Czy tak jak pisze Trida, czy ma to znaczyć porzucenie/zawalenie się tych planów i pozostanie w tej samej firmie w której pracujesz. Quote
panna.marta Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 ale Trida to napisała,że raczej zmienię. Quote
x-latek Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 ale Trida to napisała,że raczej zmienię. Jeśli to ma być więcej pieniędzy to byłoby dobrze. Quote
panna.marta Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 tyle samo, może nawet trochę mniej,ale za to możliwości na awanse i te sprawy jak to w korpo. Nie wiem już mam taki mętlik w głowie ,że mi się nic nie chce już. Quote
Recommended Posts