Skocz do zawartości

Prosze o pomoc w interpretacji

kinka-minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolega bardzo mnie prosil abym postawilamu karty na przyszlosc zwiazku do 2 lat

Bardzoprosze o pomoc w interpretacji

1Związek bedzie trwały ? wieza (-)

2.Zwiazek zakonczy sie malzenstwem? as kielichow odwr

3Czy z tego zwiazku narodzi sie dziecko ? 5 kielichow

4 Czy bedzie to zwiazek udany w ogolnym bilansie zyciowym ? glupiec

5 Mocne strony zwiazku? arcykaplanka(-)

6.Slabe strony zwiazku ?(2 mieczy )

Wiec ja to widze tak Że moze sie cos posypac poprzez konflikty z niemoznoscia dogadania sie ,tak jakby kazda strona chciala czegos innego ,bedzie sie caly czas uczycjeden drugiego , jesli chodzi o dziecko chybanawet nie zabardzo im na nim zalezy narazie dobrze im tak jak jest Ciezko mi stwierdzic czy beda razem po tych kartach to dosyc swieza znajomosc

Napisano (edytowane)

1Związek bedzie trwały ? wieza (-)

2.Zwiazek zakonczy sie malzenstwem? as kielichow odwr

3Czy z tego zwiazku narodzi sie dziecko ? 5 kielichow

4 Czy bedzie to zwiazek udany w ogolnym bilansie zyciowym ? glupiec

5 Mocne strony zwiazku? arcykaplanka(-)

6.Slabe strony zwiazku ?(2 mieczy )

Wiec ja to widze tak Że moze sie cos posypac poprzez konflikty z niemoznoscia dogadania sie ,tak jakby kazda strona chciala czegos innego ,bedzie sie caly czas uczycjeden drugiego , jesli chodzi o dziecko chybanawet nie zabardzo im na nim zalezy narazie dobrze im tak jak jest Ciezko mi stwierdzic czy beda razem po tych kartach to dosyc swieza znajomosc

Witaj, o widze ze stosujesz karty odwrocone i rozklad mojego autorstwa.

1. czy zwiazek bedzie trwaly (wieza), niestety nie, wieza symbolizuje rozpad, ruine zwiazku. Spojrz na karte wiezy, tam budynek sie rozpada z wielkim hukiem.

2. czy zwiazek zakonczy sie malzenstwem? 2 kielichow odwrocona - niestety nie, 2 kielichow odwrocona interpretujemy negatywnie, dodatkowo kolo tej karty jest wieza, a to bardzo czeste polaczenie tych dwoch kart na rozpady zwiazku, rozwody. Malo tego gdy sie zwiazek rozpadnie moze byc dla tej osoby dosc bolesne.

3. czy bedzie dziecko? 5 kielichow - ta karta mowi ze nie, bo na karcie mamy osobe pograzona w zalobie, to oznacza, ze ten plan nie wyjdzie, albo ogolnie cos sie nie uda, na karcie czlowiek sie martwi, ze kielichy zostaly przewrocone.

4. Czy bedzie to udany zwiazek? Glupiec? - moze to byc dosc niedojrzaly (glupiec) zwiazek, ktory nie ma wielu solidnych podstaw na trwalosc, mozliwe nawet ze jedna z tych osob np: moze sie zachowywac nieodpowiedzialnie (glupiec) albo dazyc do zaczynania czegos nowego (glupiec).

5. Mocne strony zwiazku? arcykaplanka - moze jakies sekrety, albo kobieta ktora chce zaszkodzic, brak cierpliwosci, itd, bo arcykaplanka jest odwrocona.

6. Slabe strony zwiazku. oj slabosci sa, przede wszystkim zwatpienie (2 mieczy), ciagle niepewnosci (2 mieczy), dystans (miecze).

Powtorz rozklad za jakis czas, moze za dwa tygodnie, bo mogly wyjsc karty nietrafne, zdarza sie.

Pozdrawiam serdecznie Barbara.

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Dziekuhe za pomoc w interpretacji postawie mu karty za jakis czas wtedy zobaczymy jeszcze raz co z twgo wyjdzie. I dzieki jeszcze raz :)

Napisano (edytowane)

Trida,

o masz no to zmienia postac rzeczy!

1Związek bedzie trwały ? wieza (odwrócona) - niestety nie:( choć do wieży można dołożyć coś i zobaczyć czy związek się uratuje,ale ogólnie to trwały nie będzie, raczej wyjdzie z tego nieszczęscie

2.Zwiazek zakonczy sie malzenstwem? as kielichow odwr- nie, ktoś tu kogoś w przyszłości odrzuci

3Czy z tego zwiazku narodzi sie dziecko ? 5 kielichow- nie, możliwe,że ktoś z nich nie będzie tego chciał co bardzo rożali drugą osobę

4 Czy bedzie to zwiazek udany w ogolnym bilansie zyciowym ? glupiec- karta glupca jest trudna, ale patrząc na cały układ myślę,że bedzie to coś nierwałego, luźnego, może troszkę naiwnego

5 Mocne strony zwiazku? arcykaplanka (odwrocona)- wygląda na to,że ten związek mógłby być trwały,bo ktoś w tym związku jest wartościowy i mądry. Wyznaje wszelkie etyczne zasady, stara się wprowadzić ciepło w ten zwiazek

6.Slabe strony zwiazku ?(2 mieczy )- wahanie, dokonywanie jakiś bezsensowych wyborów, no i możliwe,że pojawiły się jakieś sprzeczki przez nie przemyslane slowa, wypowiedzi a nawet dzialania

Edytowane przez panna.marta
Napisano

(-) oznacza kartę odwróconą :>?

Ir - uwielbiam Twoje interpretacje :D

Krótko, zwięźle i na temat :D

Napisano
Witaj, o widze ze stosujesz karty odwrocone i rozklad mojego autorstwa.

Bardzo czesto korzystam z tych rozkladow bo sa bardzo przejrzyste :) Dziekuje za interpretacje :)

Napisano

1Związek bedzie trwały ? wieza (-) odwrocona wieza, bedzie trwaly.

2.Zwiazek zakonczy sie malzenstwem? as kielichow odwr nie

3Czy z tego zwiazku narodzi sie dziecko ? 5 kielichow nie

4 Czy bedzie to zwiazek udany w ogolnym bilansie zyciowym ? glupiec nie, oboje nie wezme z tego zwiazku zadnej nauki

5 Mocne strony zwiazku? arcykaplanka(-) w mojej talii nie ma arcykaplanki, nie wiem co to za karta

6.Slabe strony zwiazku ?(2 mieczy )za duzo rozmyslaja i analizuja

• Moderator
Napisano

Związek niestety nie wygląda na zbyt trwały, coś nagle może runąć i się totalnie zepsuć. Nie sądzę, aby związek zakończył się małżeństwem, dzieci z tego nie będzie.

Głupiec wydaje mi się, że nie będzie to udany związek, ale pomoże im w tym, że w przyszłości będą wiedzieć czego szukają w drugiej osobie.

Mocne strony związku - być może mają wspólne normy moralne. Słabe strony to brak komunikacji miedzy nimi, może za rzadko rozmawiają ze sobą, pozostawiając miejsce na jakieś niedopowiedzenia.