Guest Nayala Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Jakim typem kobiety jestem? as kielichów, 8 denarów, siła chyba ciepłej, kochającej naturę, aktywną dośc, potrafię panowac nad swoimi demonami, lekami Na co w swojej kobiecosci powinnam zwracac większą uwagę? 9 kielichów 7 mieczy, 5 denarów zebym się nie rozleniwiala, bo czasem mam do tego tendencję, takiego zasiedzenia się. powinnam bardziej zwracac uwage na emocje nie skupiac się na brakach bo mi to nastroj pogorszy jak obecnie funkcjonuje moje serce? 2 miecze zablokowane, wymaga większej troski i otwartości najpewniej... czego ono potrzebuje? 6 denarów to co wyżej... o czym chciałoby mi powiedzie moje serce? król mieczy ,cesarzowa, mag No tak musze byc konsekwentna i zdecydowana odnosnie pewnego Pana... co mnei czeka w najbliższym czasie? król buław, 7 mieczy, 5 mieczy no tkos najuczciwszy i najmilczy wobec mnie nie bede, zetkne sie z obojętnością...zliśliwoscia ;/ Rozkład nie jest kopią, twórczośc wlasna ( ...szału nie ma...staniki nie latają!) Quote
Maestro Inez2503 Posted September 20, 2013 Maestro Posted September 20, 2013 (edited) Jakim typem kobiety jestem? as kielichów, 8 denarów, siła nadwrażliwa, skupiona na swoich obowiązkach, dająca sobie radę w życiu, asertywna Na co w swojej kobiecosci powinnam zwracac większą uwagę? 9 kielichów 7 mieczy, 5 denarów na bierność, na sylwetkę, na samooszukiwanie się, na okresy, gdy nie chce Ci się dbac o siebie jak obecnie funkcjonuje moje serce? 2 miecze boi się zaangażować, może po zawodzie miłosnym? czego ono potrzebuje? 6 denarów wzajemności o czym chciałoby mi powiedzieć moje serce? król mieczy ,cesarzowa, mag jak wykrzeszesz z siebie wszelkie blaski kobiecości, to mozesz oczarowac najtwardszego meżczyznę co mnie czeka w najbliższym czasie? król buław, 7 mieczy, 5 mieczy możesz się zawieść na mężczyźnie... Edited September 20, 2013 by Inez2503 Quote
Guest Mana Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Jakim typem kobiety jestem? as kielichów, 8 denarów, siła uczuciowa, nieraz możesz 'czepiać' się szczegółów... czasami podążasz za impulsami... mimo wszystko pozostajesz silna wewnętrznie jak obecnie funkcjonuje moje serce? 2 miecze burzy się w nim, ale nie wie, w którą stronę pójść... co z sobą zrobić... czego ono potrzebuje? 6 denarów potrzebuje dawać i dostawać o czym chciałoby mi powiedzie moje serce? król mieczy ,cesarzowa, mag o tym, że potrzebuje oderwać się od tego co było kiedyś... otworzyć się nowe... abyś stała się Panią w swoim życiu i decydowała o sobie... i uczyła się nowych rzeczy, także poznawała nowych ludzi i rozwijała nowe znajomości co mnei czeka w najbliższym czasie? król buław, 7 mieczy, 5 mieczy albo jakieś konfliktowe sytuacje...albo jakieś kontakty internetowe... Quote
panna.marta Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 (edited) 1. Jakim typem kobiety jestem? as kielichów, 8 denarów, siła VIII-> kapłan V ciepła, wrażliwa, pracowita, ktora zawsze inwestuje w rozwój osobisty, pewna siebie, kochająca ,ale wydaje mi się,że to wszystko jest tylko w teorii, trochę brakuje motywacji i wsparcia kogoś 2.Na co w swojej kobiecosci powinnam zwracac większą uwagę? 9 kielichów 7 mieczy, 5 denarów-> eremita IX nie wiem w jakim sensie zwrocic uwage,ale ze zakladam na czym sie skupic- zwróc uwagę na sylwetkę czy z nią jest wszystko ok, jesli chcesz nad nia popracowac,to popracuj, szukaj najlepszego drogi fo osiągnięcia celu, na spokojnie bez szaleństw. Nie oszukuj samej siebie nie uzalaj sie nad sobą, nie skupiaj sie nigdy na swoich wadach ani jakiś ewntualnych brakach. Druga moja wersja to na tym,żebyś była bardziej dynamiczna, charyzmatyczna. 3.jak obecnie funkcjonuje moje serce? 2 miecze trochę niezdecydowania w tym sercu 4.czego ono potrzebuje? 6 denarów chciałoby coś przyjać może jakieś uczucie albo coś miłęgo dobrego dla siebie 5. o czym chciałoby mi powiedzie moje serce? król mieczy ,cesarzowa III, mag I-> śmierć XIII decyzje, które rozważasz powinny być bardziej zdecydowane, musisz to w sobie zmienić, wtedy osiągniesz to, czego chcesz:) 6. co mnei czeka w najbliższym czasie? król buław, 7 mieczy, 5 mieczy-> śmierć XIII jakiś Pan może Cie zranić, bądź czujna:> Edited September 20, 2013 by panna.marta Quote
Recommended Posts