panna.marta Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Jak wiecie dalej się odchudzam,rozłożyłam sobie taki rozkładzik jak Iwka do końca roku. Cel konkretna waga. Jak pójdzie mi proces odchudzania w kolejnych miesiącach: podczas tasowania wypadł sąd ostateczny XX na wrzesień nie kładę -waga stoi październik- głupiec powinno coś się zmienić, głównie dzięki dobremu samopoczuciu i dużej dawce optymizmu listopad- koło fortuny X są szanse,ale tu chyba będzie dużo zależało ode mnie grudzień- sąd ostateczny XX tu też powinno pójść dobrze,łatwiej ws do poprzednich miesiący wynik finalny- 9 denarów będę zadowolona, będę się w reszcie dobrze czuła w swoim ciele wynik finalny brzuch: księżyc XVIII no z brzuszkiem chyba będzie kłopot:( może nie będzie mi się chciało ćwiczyć? wynik finalny nogi: 2 denarów, dołożone as buław, dołożone słońce XIX -> koło fortuny X tu dokonywanie jakiegś wyboru może czy warto walczyć?ale zdecyduje się i będzie pięknie z góry dziękuję za wszystkie wpisy i rady! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Września 2013 Maestro Napisano 20 Września 2013 Jak pójdzie mi proces odchudzania w kolejnych miesiącach: podczas tasowania wypadł sąd ostateczny XX na wrzesień nie kładę -waga stoi październik- głupiec podejdziesz dość niefrasobliwie do tematu listopad- koło fortuny zmienne podejscie grudzień- sąd ostateczny XX masz szansę na powrót do stanu wcześniejszego wynik finalny- 9 denarów zaakceptujesz siebie wynik finalny brzuch: księżyc XVIII może być problem wynik finalny nogi: 2 denarów, dołożone as buław, dołożone słońce XIX -> koło fortuny X nastąpi zmiana w wygladzie, powinnas byc usatysfakcjonowana W ogóle masz ciązowe karty:lol: Cytuj
panna.marta Napisano 20 Września 2013 Autor Napisano 20 Września 2013 hihi pewnie brzuch i księżyc coś ty ciąża nie realna:) ale chyba zbyt optymistycznie spojrzałam na to. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi