Skocz do zawartości

odchudzanie- za Iwką :)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wiecie dalej się odchudzam,rozłożyłam sobie taki rozkładzik jak Iwka do końca roku. Cel konkretna waga.

Jak pójdzie mi proces odchudzania w kolejnych miesiącach:

podczas tasowania wypadł sąd ostateczny XX

na wrzesień nie kładę -waga stoi

październik- głupiec powinno coś się zmienić, głównie dzięki dobremu samopoczuciu i dużej dawce optymizmu

listopad- koło fortuny X są szanse,ale tu chyba będzie dużo zależało ode mnie

grudzień- sąd ostateczny XX tu też powinno pójść dobrze,łatwiej ws do poprzednich miesiący

wynik finalny- 9 denarów będę zadowolona, będę się w reszcie dobrze czuła w swoim ciele

wynik finalny brzuch: księżyc XVIII no z brzuszkiem chyba będzie kłopot:( może nie będzie mi się chciało ćwiczyć?

wynik finalny nogi: 2 denarów, dołożone as buław, dołożone słońce XIX -> koło fortuny X tu dokonywanie jakiegś wyboru może czy warto walczyć?ale zdecyduje się i będzie pięknie :)

z góry dziękuję za wszystkie wpisy i rady!

• Maestro
Napisano

Jak pójdzie mi proces odchudzania w kolejnych miesiącach:

podczas tasowania wypadł sąd ostateczny XX

na wrzesień nie kładę -waga stoi

październik- głupiec podejdziesz dość niefrasobliwie do tematu

listopad- koło fortuny zmienne podejscie

grudzień- sąd ostateczny XX masz szansę na powrót do stanu wcześniejszego

wynik finalny- 9 denarów zaakceptujesz siebie

wynik finalny brzuch: księżyc XVIII może być problem

wynik finalny nogi: 2 denarów, dołożone as buław, dołożone słońce XIX -> koło fortuny X nastąpi zmiana w wygladzie, powinnas byc usatysfakcjonowana

W ogóle masz ciązowe karty:lol:

Napisano

hihi pewnie brzuch i księżyc :D coś ty ciąża nie realna:) ale chyba zbyt optymistycznie spojrzałam na to.