Jump to content

nowy nauczyciel

panna.marta

Recommended Posts

Posted (edited)

1. Jak ułoży mi się współpraca z nowym instruktorem nauki jazdy?

8 buław, 5 buław, 9 denarów-> koło fortuny X

2. Jakie wrażenie zrobię na nowym Panu (chodzi mi mo moje umiejętności co do jazdy)?

cesarz IV, wisielec XII, 7 denarów-> sprawiedliwość IX

wydaje mi się,że uzna,że tkwię w jakiś starych, głupich schematach,które mnie ograniczają

3. Jak Pan X przygotuje mnie do egzaminu?

król buław, moc VIII, 3 pucharów-> głupiec

facet zna sie na rzeczy,inteligentny, da bardzo pomocne wskazówki. Będę pewniejsza siebie, powinnam być zadowolona :) kurde 3 pucharów, to może zdam?? ale to by było zbyt piękne:D

Edited by panna.marta
Posted

Będzie wymagał innych rzeczy, pokaże Ci inne techniki ale będziesz zadowolona. Na pcozatku będziesz się wkurzać, będziesz chciała ‘powrotu’ starego instruktora ale taka zmiana wyjdzie Ci na dobre ;)

2. Jakie wrażenie zrobię na nowym Panu (chodzi mi mo moje umiejętności co do jazdy)?cesarz IV, wisielec XII, 7 denarów-> sprawiedliwość IX

Pan dojdzie do wniosku, ze ładnie jeździsz ale jesteś trochę roztrzepana. Robisz postępy i w jego odczuciu – będziesz dobrym kierowcą. Ze trzeba Ci praktyki

Będzie się starał z całych sił Cie przygotowac, smiem powiedzieć, po rozkładzie, ze będzie wspólne świetowanie, bo Cie nauczy tego,cz ego nie potrafiłaś / wyprostuje to, z czym miałaś kłopoty. Głupiec to ‘nowa droga’ za kółkiem :D (choc nie powiem, lekko mnie ten głupiec tutaj zastanawia)
  • Like 1
Posted

Tirda,

masz rację dużo się zgadza. Jestem starsznie roztrzepana za kierownicą i to jest mój ból i nerwowa też bywam..Mnie też zastanawia głupiec też może być świętowanie albo mogę być z kolei naiwna.

Posted

masz bardzo pozytywne karty w rozkładzie wiec hmm.. moze taka dziecięca radość?

Posted

no może kto wie. Ten ostatni rozkład kładłam tak ogólnie jak mnie przygotuje.Ale karty wskazały taką radość ze świętowaniem.Swoją drogą 3 pucharów, to karta zdanych egzaminów to pomyślałam przez chwilę,że może on mi zapewni zdany egzamin. Ojjj ale bym chciała zdać już ten badziew;/

Posted (edited)

Dobrze. Będą w międzyczasie jakieś konfrontacje w podejściu do jazdy (5 Buław) ale to normalne. Przygotuje Cię bardzo dobrze do egzaminu z uwzględnieniem oczywiście reguł bezpieczeństwa (9 Denarów). Naprowadzi Cię on na uchwycenie własnej i dobrej koncepcji jazdy (Koło).

2. Jakie wrażenie zrobię na nowym Panu (chodzi mi mo moje umiejętności co do jazdy)?

Chyba osoby rozsądnej, mądrej, zdającej sprawę z powagi tego kursu. Może i nawet zauważy, że przejawiasz cechy mężczyzny w podejściu do jazdy (to byłoby dobre hehe). Osoby cierpliwej w sumie, znoszącej ewentualne niepowodzenia ze stoickim spokojem (Wisielec, 7 Denarow) i dążącej do celu (zdania egzaminu - Sprawiedliwość).

Okaże się on naprawdę pomocny Ci. Zaszczepi w Tobie pozytywne na egzamin atrybuty, także będziesz czuła się bardzo dobrze przygotowana na egzamin.

3 Puchary to chyba dobra w sumie komunikacja między Tobą a nim podczas kursu. Jednocześnie miło i pożytecznie spędzony czas. Głupiec z podsumy to, że wyjdziesz na świeżo upieczonego kursanta gotowego już podjąć egzamin bez obaw. Głupiec się nie boi, raczej jest ciekawy spraw i podchodzi do nich z entuzjazmem.

Edited by x-latek
  • Like 1
Posted

Dziękuję bardzo! Rzeczywiście ładne karty wyszły na tego Pana, jak jutro będzie mi się dobrze z nim jeździć, to chyba już z nim zostanę:)

Posted

Ale widziałaś go już? Czy naprawdę wygląda na młodego instruktora tak jak pisałem wcześniej?

Posted

jescze nie widziałam dostałam tylko wizytówkę, zadzwoniłam i się umówiłam od razu. Wygląd dla mnie nei jest istotny :D

Posted

Przecież nie chodzi mi o wygląd. Chodzi mi o to czy coś z mego odczytu zgadza się. Daj oczywiście znać później.

Posted

no to jutro dam znać,ale po głosie wydawał się być młody.

Posted (edited)

Weryfikacja pytania 1 i 2, 3 będzie za jakieś 2 tygodnie.

na chwilę obecną jest konkret oraz chłodna ocena sytuacji. Wydaje mi się,że 5 buław to mój stres jak to wszystko się ułoży przy ropoczyaniu wszystkiego od nowa. 9 denarów, to może jego bezpieczeństwo jakie mi za pewni,albo kasa jaką muszę wydać, ale myślę,że jakby to byly wydatki,to byłaby 6 denarów raczej. Koło w moim odczuciu oznacza, zmianę ws do tego co było. Mam nadzieję,że na lepsze.

facet jest surowy-tu on zdecydowanie jest cesarzem. Bardzo też pasują do niego karty króla buław-daje dużo rad. Nawet formalnych jak załatwiać papierologię w WORD. Wg niego muszę zacząć od nowa opanowywać technikę, przepisy są dobrze opanowane. Rewelacyjnie do niego pasują karty cesarza i sprawiedliwości. Jestem pozytywnie nastawiona. Mam nadzieję,że dzięki niemu zdam:D

3. pytanie zweryfikuję za 2 tygodnie, ale czuję,że dobrze mnie nauczy jeździć.

Edited by panna.marta
Posted

da ci wycisk ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu jeśli tylko zechcesz wykorzystać jego "nauki"będziesz bardzo dobrze do egzaminu przygotowana

wrażenie? na nich mało kto robi wrażenie im to wisi zwyczajnie :icon_smile:

• Like 1
Posted

chodziło mi poprosto o to co pomyśli. Wrażenie też można na kimś zorbić-dobre lub złe. W końcu to są ludzie którym raczej powinno na tym zależeć. Nauczyciel ma za zadanie nie tylko nauczyć, ale i wyrabia sobie w środowisku jakąś opinię.

• 2 weeks later...
Posted

no to już pełna weryfikacja!!!

wczoraj zakończyłam takie pierwsze, wstępne jazdy z panem i jest tak mega surowy!!!!strasznie!!!ale za to pokazuje dużo dpbrych metod, musi mnie pewnych rzeczy uczyć od nowa.Oczywiście uznał,że ma mam braki i mnie źle uczono co widać po tym,że niektóre rzeczy mi źle wychodzą. Wierze,że ten rygor sprawi,że opanuje wszystko ładnie i zdam śpiewająco.

To czy zdałam czy nie zeryfikuję w oddzielnym wątku, tam gdzie kładłam karty na egzamin.