GdzieTaIrlandia Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Rozkład dotyczący rozwiniecia usług i czy zarobki bedą satysfakcjonujące.. Po czasie z weryfikacja. Jak rozwine usługi w zakresie X ?6 denarów, 5 denarów- Tutaj może i bym chciała,ale widać bida z nyndzą Jaki dochód przyniosą te usługi? MAG, 4 denarów-Mag mogłby sugerować,że jakiś przyniesie,ale 4 denarów to nie taki jaki bym sie spodziewała. Jak rozwine usługi w zakresie X1 ?Paż mieczy, 7 mieczy-Tutaj widać,że stoje na wysokości zadania,ale muszę wykazać dużo sprytu i dostosowywać się do różnych stresujących sytuacji..no i kregosłup tez cierpi,męcząca dosyć praca. Jaki dochód przyniosą te usługi? 4 mieczy, 7 kielichów- Widać,że nie taki jaki bym chciała.. Jak rozwine usługi w zakresie X2? 9 buław, Paż Buław- Będzie czas przeczekania,zastanowienia się jak dalej tym pokierować..chyba wpadne na jakiś pomysł.. Jaki dochód przyniosą te usługi? 3 mieczy,As mieczy,CESARZ-i wydaje mi się,że jak to ograne odpowiednio to bedzie stałym dochode z którego bedą usatysfakcjonowana.. Jak rozwine usługi w zakresie X3? 8 mieczy,GWIAZDA-tutaj pojawi się szansa,ze bedzie git tylko nie martwić się na zapas.. Jaki dochód przyniosą te usługi? 3 buław, UMIARKOWANIE-chyba dadzą mi jakąs możliwośc dodatkowego zarobku i rozwoju Cytuj
Trida Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Jak rozwinę usługi w zakresie X ?6 denarów, 5 denarów Na początku będzie fajnie, ale później możesz napotkać jakieś opory i zastój. Początkowo będziesz wychodziła ‘na zero’ później niestety zaczniesz dokładać. Jaki dochód przyniosą te usługi? MAG, 4 denarów niewielki wg mni, widać w 4 denarów, ze raczej bd musiała dokładać od siebie, ciułać każdy grosz i liczyć się ze wszystkim. Jak rozwinę usługi w zakresie X1 ?Paż mieczy, 7 mieczy tutaj duża konkurencja wg mnie i nie bardzo Ci z tym pójdzie niestety. Jaki dochód przyniosą te usługi? 4 mieczy, 7 kielichów będziesz miała nadzieje na zyski ale ich nie będzie :/ Jak rozwine usługi w zakresie X2? 9 buław, Paż Buław o tu już lepiej, będziesz miałą wieksze pole do popisu. Czeka Cie duzo pracy ale ona zaowocuje Jaki dochód przyniosą te usługi? 3 mieczy,As mieczy,CESARZ adekwatnie do włożonej pracy Jak rozwine usługi w zakresie X3? 8 mieczy,GWIAZDA będzie Ci się wydawało, ze ‘pchasz pieniadze i zacs w błoto’ a tak na prawde to tez może owocować Jaki dochód przyniosą te usługi? 3 buław, UMIARKOWANIE[/bbezie Cie stac na standardowe Zycie, może trochę ponad. Ale tez szalu nie ma wg mnie 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Września 2013 Autor Napisano 21 Września 2013 no jakoś dziwne te karty wyszły może dlatego,że nie okresliłam czasu? czy np może pokazywać stan na dzisiejszy dzień? W zasadzie punkt nr 1 to własnie tak jest,ze włozyłam ,ale nic z tego nie mam.. punkt drugi mam już swoja marke wyrobioną wiec czy moge bardziej to rozwinac nie wiem..to praca zrecznościowa i męcząca..ludzie drażnia i powinnam brać za to wiecej pieniedzy.. 3 to duzo nauki mnie w tym czeka,ale zysk może być duzy,tylko psychicznie też męczące.. może punkt 4 pokazał,ze tak własnie zaczełam myślec. Cytuj
Trida Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 ja zawsze staram sie czas okreslac, bo karty jak nie określisz pokazują ' tu i teraz' + czas max do miesiąca. Przynajmniej ja tak mam z moimi karcioszkami Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Września 2013 Autor Napisano 21 Września 2013 To zrobie inny rozkład z określeniem czasu.. Tylko czy pytania sa odpowiednio ułożone? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Września 2013 Autor Napisano 21 Września 2013 Ok to kasuje i wyciągne na określony czas:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi