Skocz do zawartości

Jak to się rozwinie?

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład dotyczący rozwiniecia usług i czy zarobki bedą satysfakcjonujące..

Po czasie z weryfikacja.

Jak rozwine usługi w zakresie X ?6 denarów, 5 denarów- Tutaj może i bym chciała,ale widać bida z nyndzą

Jaki dochód przyniosą te usługi? MAG, 4 denarów-Mag mogłby sugerować,że jakiś przyniesie,ale 4 denarów to nie taki jaki bym sie spodziewała.

Jak rozwine usługi w zakresie X1 ?Paż mieczy, 7 mieczy-Tutaj widać,że stoje na wysokości zadania,ale muszę wykazać dużo sprytu i dostosowywać się do różnych stresujących sytuacji..no i kregosłup tez cierpi,męcząca dosyć praca.

Jaki dochód przyniosą te usługi? 4 mieczy, 7 kielichów- Widać,że nie taki jaki bym chciała..

Jak rozwine usługi w zakresie X2? 9 buław, Paż Buław- Będzie czas przeczekania,zastanowienia się jak dalej tym pokierować..chyba wpadne na jakiś pomysł..

Jaki dochód przyniosą te usługi? 3 mieczy,As mieczy,CESARZ-i wydaje mi się,że jak to ograne odpowiednio to bedzie stałym dochode z którego bedą usatysfakcjonowana..

Jak rozwine usługi w zakresie X3? 8 mieczy,GWIAZDA-tutaj pojawi się szansa,ze bedzie git tylko nie martwić się na zapas..

Jaki dochód przyniosą te usługi? 3 buław, UMIARKOWANIE-chyba dadzą mi jakąs możliwośc dodatkowego zarobku i rozwoju

Napisano

Jak rozwinę usługi w zakresie X ?6 denarów, 5 denarów

Na początku będzie fajnie, ale później możesz napotkać jakieś opory i zastój. Początkowo będziesz wychodziła ‘na zero’ później niestety zaczniesz dokładać.

Jaki dochód przyniosą te usługi? MAG, 4 denarów

niewielki wg mni, widać w 4 denarów, ze raczej bd musiała dokładać od siebie, ciułać każdy grosz i liczyć się ze wszystkim.

Jak rozwinę usługi w zakresie X1 ?Paż mieczy, 7 mieczy

tutaj duża konkurencja wg mnie i nie bardzo Ci z tym pójdzie niestety.

Jaki dochód przyniosą te usługi? 4 mieczy, 7 kielichów

będziesz miała nadzieje na zyski ale ich nie będzie :/

Jak rozwine usługi w zakresie X2? 9 buław, Paż Buław

o tu już lepiej, będziesz miałą wieksze pole do popisu. Czeka Cie duzo pracy ale ona zaowocuje

Jaki dochód przyniosą te usługi? 3 mieczy,As mieczy,CESARZ

adekwatnie do włożonej pracy

Jak rozwine usługi w zakresie X3? 8 mieczy,GWIAZDA

będzie Ci się wydawało, ze ‘pchasz pieniadze i zacs w błoto’ a tak na prawde to tez może owocować :)

Jaki dochód przyniosą te usługi? 3 buław, UMIARKOWANIE[/bbezie Cie stac na standardowe Zycie, może trochę ponad. Ale tez szalu nie ma wg mnie

• Lubię to! 1
Napisano

no jakoś dziwne te karty wyszły może dlatego,że nie okresliłam czasu? czy np może pokazywać stan na dzisiejszy dzień?

W zasadzie punkt nr 1 to własnie tak jest,ze włozyłam ,ale nic z tego nie mam..

punkt drugi mam już swoja marke wyrobioną wiec czy moge bardziej to rozwinac nie wiem..to praca zrecznościowa i męcząca..ludzie drażnia i powinnam brać za to wiecej pieniedzy..

3 to duzo nauki mnie w tym czeka,ale zysk może być duzy,tylko psychicznie też męczące..

może punkt 4 pokazał,ze tak własnie zaczełam myślec.

Napisano

ja zawsze staram sie czas okreslac, bo karty jak nie określisz pokazują ' tu i teraz' + czas max do miesiąca.

Przynajmniej ja tak mam z moimi karcioszkami :)

Napisano

To zrobie inny rozkład z określeniem czasu.. Tylko czy pytania sa odpowiednio ułożone?