GdzieTaIrlandia Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Jak rozwiną się usługi i jaki dochód przyniosą na okres 6 miesięcy. Z weryfikacja. Jak rozwine usługi w zakresie X ? 4 denarów,5 mieczy- tutaj bedę coś próbowała,ale dużo wysiłku bedzie mnie to kosztowała. Raczej moze być porażka. Jaki dochód przyniosą te usługi? Królowa Kielichów, 7 denarów- robiłabym chyba to tylko dla własnej uciechy czy satysfakcji. moze po czasie cos by przyniosło. Jak rozwine usługi w zakresie X1 ?KAPŁAN,As kielichów,SPRAWIEDLWOSC Tutaj widać,że to co robie robie z serca i posiadam już swoją wiedzę, czyli robie to dobrze. Jaki dochód przyniosą te usługi? 2 buław, 2 denarów dodatkowy dochód,dodatkowa alternatywa do zarobku jak jest zlecenie:) Jak rozwine usługi w zakresie X2? Rycerz Kielichów,Paż BuławTutaj też widać moje zamiłowanie,ale jeszcze dużo nauki w która bede pokładała wiele emocji. Jaki dochód przyniosą te usługi? 7 buław, 4 buław Będe musiałą zawalczyć o swoje,ale mogłaby przynieść stabilny dochód. Jak rozwine usługi w zakresie X3? ŚWIAT,10 denarów, 8 buławTutaj wygląda na to,że pójdę w świat i rozwine sie w tym zakresie.. Jaki dochód przyniosą te usługi? Król Kielichów, 10 buław, Królowa BuławWydaje mi się,że przyniosą dobry dochód jak zawalcze o swoje i ten czas 10 buław się skonczy.. Jak uważacie? Cytuj
Trida Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Jak rozwine usługi w zakresie X ? 4 denarów,5 mieczy- nie rozwiniesz za bardzo, bo kazda inwestycja, jaka będziesz próbowała zrobic nie do konca wypali lub kto Cie może do niej zniechęcić… Możliwa tez obawa przed inwestycja lub problem z wyborem ‘jak to rozwinąć’ Jaki dochód przyniosą te usługi? Królowa Kielichów, 7 denarów- powolny stały dochód, ale kokosów z tego nie bedziesz miała. Będziesz zadowolona ale bez wielkich ohhów i achów nad wypłata Jak rozwine usługi w zakresie X1 ?KAPŁAN,As kielichów,SPRAWIEDLWOSC tu będziesz miałą i pomysł i możliwości i tutaj powiem Ci, ze może się udac Jaki dochód przyniosą te usługi? 2 buław, 2 denarów tu już się ładnie karty klarują, masz możliwość współpracować tutaj z kimś? Bo zastanawiam się, czy to nie będzie 50 na 50 przy podziale. Lub czy samo inwestowanie w dana usługe nie będzie przejadało połowy zysków Jak rozwine usługi w zakresie X2? Rycerz Kielichów,Paż Buław będą możliwości i to całkiem fajne wg mnie. Jaki dochód przyniosą te usługi? 7 buław, 4 buław tu fajnie, bo wystarczy na wiele rzeczy. 4 buław jako karta domu – opłaty porobisz Jak rozwine usługi w zakresie X3? ŚWIAT,10 denarów, 8 buław tutaj super karty, pokazuja, ze możliwa jest inwestycja i rozwój w kilku kierunkach nawet. Jaki dochód przyniosą te usługi? Król Kielichów, 10 buław, Królowa Buław ciężka praca = fajny dochód Mam nadzieje, ze pomogłam Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Września 2013 Autor Napisano 21 Września 2013 Dzieki triduś.. to jest tak.. punkt 1 to coś co robiłam bardzo dawno temu i zastanawiałam sie czy znowu w to nie wejsc.. Kasa nie za duża,ale stała:) parę groszy,ale fajna sprawa. haha punkt 2 to masz racje -50% ceny to koszt materiałow i płacy dla dodatkowej osoby która mi pomaga w mniejszym stopniu a zysku 50% z wykonajej pracy głownej ceny zostaje dla mnie. Punkt 3 to jest jednorazowy max 2 razowy zysk od danej osoby. Tutaj sie zastanawiam nad mistrzostwami,ze za rok wystartuje( taki okres czasu sobie postawiłam na osiągniecie celu i zdobycie wiekszego doświadczenia by wystartować) a punkt 4 to nie spodziewałabym sie takiego obrotu sprawy bo drugi rok sie troche chula,troche zamiera..ale fakt ostatnio znowu dostalam oferte współpracy z panią która zajmuje sie dystrybucją produktów do tych usług..wiec kto wie..? Cytuj
Trida Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 ooo no to sie ciesze w ostatnim punkcie w sumie myślałam o jakiejś kobiecie ale nie byłam pewna hehe Cytuj
panna.marta Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Jak rozwiną się usługi i jaki dochód przyniosą na okres 6 miesięcy. Z weryfikacja. Jak rozwine usługi w zakresie X ? 4 denarów,5 mieczy> słońce XIX- ogólnie będzie dość stabilnie,ale bez szału. Interes spełaniające podstawowe zasady, myślę,że chodzi tu o to,że pomimo że będzie się tu dobrze działo Ty będziesz rozczarowana, że to tylko tyle. Jaki dochód przyniosą te usługi? Królowa Kielichów, 7 denarów-> rydwan VII- będziesz długo czekała na większe efekty,ale nie jest źle. Będziesz musiała troszkę podziałać więcej na własną rękę. Jak rozwine usługi w zakresie X1 ?KAPŁAN,As kielichów,SPRAWIEDLWOSC -> kapłan- będziesz musiała tutaj wykazać dużą wiedzą, możliwe,że będziesz potrzebowała czyjegoś wsparcia,ale masz szansę na sprawny rozwój. Czy te usługi wiążą się z udzielaniem jakiś rad, wsparcia, usług prawnych? Jaki dochód przyniosą te usługi? 2 buław, 2 denarów-> umiarkowanie XIV- będą stabilne dochody,ale dopiero po jakimś czasie. Jak uzyskasz wsparcie, współpracę z kimś kto Ci pomoże w rozwinięciu biznesu. Jak rozwine usługi w zakresie X2? Rycerz Kielichów,Paź Buław-> wieża XVI- tutaj coś nie wypali chyba Jaki dochód przyniosą te usługi? 7 buław, 4 buław Będzie ciężko, będziesz musiała bronić swojego ,żeby cokolwiek zyskać Jak rozwine usługi w zakresie X3? ŚWIAT,10 denarów, 8 buław-> kapłan V- znowu usługi te co X1 lub pomoc takiej osoby, jeśli nawiązecie współpracę będzie bardzo dobrze, coś dochodowego i jednocześnie coś co szybko się sprzeda Jaki dochód przyniosą te usługi? Król Kielichów, 10 buław, Królowa Buław- dochody same w sobie dobre,ale chyba po ciężkiej pracy i wsparciu jakiejś PAni która wszczepi charyzmatyczne i optymistyczne podejście do sprawy 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Września 2013 Autor Napisano 22 Września 2013 Jak rozwiną się usługi i jaki dochód przyniosą na okres 6 miesięcy. Z weryfikacja. Jak rozwine usługi w zakresie X ? 4 denarów,5 mieczy> słońce XIX- ogólnie będzie dość stabilnie,ale bez szału. Interes spełaniające podstawowe zasady, myślę,że chodzi tu o to,że pomimo że będzie się tu dobrze działo Ty będziesz rozczarowana, że to tylko tyle. Tutaj chodzi o paznokcie które dawno temu robiłam a idę w kierunku stylizacji one stroke i farb akwarelowych w temacie wzorków Jaki dochód przyniosą te usługi? Królowa Kielichów, 7 denarów-> rydwan VII- będziesz długo czekała na większe efekty,ale nie jest źle. Będziesz musiała troszkę podziałać więcej na własną rękę. Jak rozwine usługi w zakresie X1 ?KAPŁAN,As kielichów,SPRAWIEDLWOSC -> kapłan- będziesz musiała tutaj wykazać dużą wiedzą, możliwe,że będziesz potrzebowała czyjegoś wsparcia,ale masz szansę na sprawny rozwój. Czy te usługi wiążą się z udzielaniem jakiś rad, wsparcia, usług prawnych? Tutaj te usługi wiązą się ze sprawnościa i czuje sie w tym bardzo dobrze. To fryzjerstwo alternatywne-warkoczyki afrykańskie,dredy.Generalnie trzeba sie nastać Jaki dochód przyniosą te usługi? 2 buław, 2 denarów-> umiarkowanie XIV- będą stabilne dochody,ale dopiero po jakimś czasie. Jak uzyskasz wsparcie, współpracę z kimś kto Ci pomoże w rozwinięciu biznesu. Jak rozwine usługi w zakresie X2? Rycerz Kielichów,Paź Buław-> wieża XVI- tutaj coś nie wypali chyba Tutaj chodzi o makijaż permanentny w którym tez czuje sie coraz lepiej.. Jaki dochód przyniosą te usługi? 7 buław, 4 buław Będzie ciężko, będziesz musiała bronić swojego ,żeby cokolwiek zyskać Jak rozwine usługi w zakresie X3? ŚWIAT,10 denarów, 8 buław-> kapłan V- znowu usługi te co X1 lub pomoc takiej osoby, jeśli nawiązecie współpracę będzie bardzo dobrze, coś dochodowego i jednocześnie coś co szybko się sprzeda Tutaj chodzi o stylizacje rzęs różnymi dostępnymi metodami. Generalnie nawiązuje współprace od pażdziernika która zajmuje sie szkoleniami ze stylizacji rzęs..tylko ze generalnie nasza współpraca bedzie sie opierała na moich usługach z makijażu permanentnego oraz fryzjerstwa alternatywnego Jaki dochód przyniosą te usługi? Król Kielichów, 10 buław, Królowa Buław- dochody same w sobie dobre,ale chyba po ciężkiej pracy i wsparciu jakiejś PAni która wszczepi charyzmatyczne i optymistyczne podejście do sprawy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Września 2013 Maestro Napisano 23 Września 2013 Jak rozwine usługi w zakresie X ? 4 denarów,5 mieczy-nie rozwiniesz, może byc ciezko z tym, taka syzyfowa praca tylko Jaki dochód przyniosą te usługi? Królowa Kielichów, 7 denarów- widać, ze nie rpzyniosą dochodu, TY tylko bedziesz czekać Jak rozwine usługi w zakresie X1 ?KAPŁAN,As kielichów,SPRAWIEDLWOSC tu masz szansę na to, ze jak wykorzystasz wiedzę i umiejętności to zbierzesz plony Jaki dochód przyniosą te usługi? 2 buław, 2 denarów nie za duzy, ale zawsze coś Jak rozwine usługi w zakresie X2? Rycerz Kielichów,Paż Buław do tego podejdziesz trochę niepewnie, może nazbyt emocjonalnie, będzie zapał ku temu jednak Jaki dochód przyniosą te usługi? 7 buław, 4 buław może być nerwowo, ale chyba dasz rade i powinnas być zadowolona Jak rozwine usługi w zakresie X3? ŚWIAT,10 denarów, 8 buław powinno byc ok, dlaczego pójdziesz w świat, nie bardzo rozumiem to stwierdzenie??, będziesz otwarta na nowości, to może przynieść Ci nowy etap Jaki dochód przyniosą te usługi? Król Kielichów, 10 buław, Królowa Buław chyba te usługi wymusza na Tobie więcej skupienia i odpowiedzialności, widać, ze będziesz w nie inwestować Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Października 2013 Autor Napisano 6 Października 2013 Podbijam wątek:) bo ważny dla mnie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Października 2013 Autor Napisano 17 Października 2013 podnoszę wątek:) może zerkną jakieś inne osoby? Cytuj
Orchidea87 Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Jak rozwine usługi w zakresie X ? 4 denarów,5 mieczy- Może nawet nie zaczniesz tego robić, nic z tego nie wyjdzie. Może ogłosisz się, ale nie będzie chętnych. Jaki dochód przyniosą te usługi? Królowa Kielichów, 7 denarów- Niewielki (jeśli w ogóle) Jak rozwine usługi w zakresie X1 ? KAPŁAN,As kielichów,SPRAWIEDLWOSC - Możesz robić to z potrzeby serca, dlatego, że to lubisz i jesteś w tym dobra. Jaki dochód przyniosą te usługi? 2 buław, 2 denarów - dorywkowy dochód, nic stałego Jak rozwine usługi w zakresie X2? Rycerz Kielichów,Paż Buław - Twoja oferta spotka się z entuzjazmem klientów. Myślę, że powoli zaczniesz to rozwijać. Jaki dochód przyniosą te usługi? 7 buław, 4 buław Na początku będzie ciężko, ale przebijesz się i dochód może być całkiem fajny, może nawet stabilny Jak rozwine usługi w zakresie X3? ŚWIAT,10 denarów, 8 buław - Najlepsza opcja Będziesz to rozwijać i to intensywnie Jaki dochód przyniosą te usługi? Król Kielichów, 10 buław, Królowa Buław - Tutaj widać potencjał Może znajdziesz jakiegoś stałego klienta, który pozwoli Ci przetrwać trudne chwile. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi