Skocz do zawartości

fajny rozkladzik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Po raz drugi robie ten fajny rozkladzik:) na zycie uczuciowe-czy znajde partnera w koncu hehe. jak zwykle:P

1 2 3

4 5 6

7

8

1. Jak jestem postrzegany/ a przez płeć przeciwną?-10 karo-chyba jestem za bardzo wladcza i chce wszystkiego tu i teraz ,zamiast poczekac na rozwoj wypadkow

2. Co powinienem/ powinnam wprowadzić do swojego życia?-as trefl-powinnam przestac bac sie zmian

3. Czy mam wygórowane wyobrażenie o swoim wybranku?- 9kier(od)-chce tylko zeby byl uczciwy i uczuciowy

4. Co mnie blokuje na nowy związek?-9pik-ciagle rozczarowania facetami

5,6. Czy w najbliższym czasie pojawi się ktoś warty mojej uwagi?-walet trefl,as kier(od)--ojć, chyba tu nic z tego hm, albo ktos sie pojawil tylko ze nie byl/jest gotowy na nic, albo ze trzeba bedzie wyjasnic pewne sprawy, albo ze sie rozczarowalam,albo ze sie musze przeprowadzic zeby go poznac,, no nie wiem kurcze no:P

Jeżeli tak to:

7. Czy coś z tego będzie?- 9trefl(od)-tutaj tez nic, to ide dalej

8. Czy widoczne jest moje w miarę stabilne życie

z tą osobą?-walet kier-hm, ide dalej

i wracajac do punktu 7-czy cos z tego bedzie? jesli odpowiedz jest -"nie"to:

7. gdzie mam szukac partnera?- 9 trefl(od)- gdzie go znajde to nie wiem hihi albo oznacza zakonczenie poszukiwan powodzeniem??

8.to, co przyniesie los, niespodzianka-walet kier-jak zwykle chyba musze uzbroic sie w cierpliwosc

moze nie powinnam przez jakis czas rozkladac kart bo mi glupoty wychodza:(

Edytowane przez koteczek29aw
Gość paulinqa123
Napisano

ooo świetny rozkład ;D sama go zrobię ,a Tobie napisze interpretacje najprawdopodobniej jutro, bo teraz wpadłam tylko na sekundke bo mam gości w domu (uro siostry)

Napisano

Fajny, ostatnio mi sie sprawdzil,tak wiec teraz tez jestem ciekawa:D

Paulinka , milej zabawy:)

Gość paulinqa123
Napisano

ok, na wszystkie inne rozkłady już Ci jaki czas temu dałam interpretacje, teraz jade z tym

Gość paulinqa123
Napisano

1. Jak jestem postrzegany/ a przez płeć przeciwną?-10 karo-ja bym powiedziała że jako impulsywna ekstrawertyczka :) która ciągle dąży do czegoś nowego, jest ciekawa świata, żądna przygód ale i zaradna

2. Co powinienem/ powinnam wprowadzić do swojego życia?-as trefl- chyba powinnaś troszeczke przystopować z tymi ciągłymi nowymi pomysłami, i zbyt dużymi pokładami energii ;D wydaje mi się ze troche facetow może odstraszac Twoja pewność siebie/ bezpośredniość

3. Czy mam wygórowane wyobrażenie o swoim wybranku?- 9kier(od) powiedziałabym że troche masz wysoko postawioną poprzeczke ale to tylko dlatego że wcześniej trafiałaś na "*****i", na kiepskich facetów

4. Co mnie blokuje na nowy związek?-9pik- no i tu potwierdza się to co napisałam wyżej, blokuje to że wcześniej trafiałas na ciężkie, kłótliwe charaktery

5,6. Czy w najbliższym czasie pojawi się ktoś warty mojej uwagi?-walet trefl,as kier(od)- czemu twierdzisz że nie ? moim zdaniem właśnie pojawi sie ktoś wart Twojej uwagi, ale nie koniecznie spasuje Twojej rodzinie, ewentualnie Ty jego rodzinie :P chociaż myśle że bardziej on nie spodoba sie Twoim bliskim

7. Czy coś z tego będzie?- 9trefl(od) myśle że on da Ci nadzieje na to że możesz zbudowac z kimś szczęśliwy związek

z tą osobą?-walet kier- tak :)

Napisano
1. Jak jestem postrzegany/ a przez płeć przeciwną?-10 karo-ja bym powiedziała że jako impulsywna ekstrawertyczka :) która ciągle dąży do czegoś nowego, jest ciekawa świata, żądna przygód ale i zaradna --tak, jestem ciekawa swiata i ciagle bym gdzies podrozowala, tylko finansow brak:P

2. Co powinienem/ powinnam wprowadzić do swojego życia?-as trefl- chyba powinnaś troszeczke przystopować z tymi ciągłymi nowymi pomysłami, i z:)yt dużymi pokładami energii ;D wydaje mi się ze troche facetow może odstraszac Twoja pewność siebie/ bezpośredniość---o matko, ale jak wiadomo facetom nie dogodzisz :P, ale sie zgadza:)

3. Czy mam wygórowane wyobrażenie o swoim wybranku?- 9kier(od) powiedziałabym że troche masz wysoko postawioną poprzeczke ale to tylko dlatego że wcześniej trafiałaś na "*****i", na kiepskich facetów--hihi to jest najlepsze:P, ale my baby musimy miec swoje oczekiwania, a jak sie jemu nie podoba to niech sp...:P droga wolna :P

4. Co mnie blokuje na nowy związek?-9pik- no i tu potwierdza się to co napisałam wyżej, blokuje to że wcześniej trafiałas na ciężkie, kłótliwe charaktery--oj co prawda to prawda

5,6. Czy w najbliższym czasie pojawi się ktoś warty mojej uwagi?-walet trefl,as kier(od)- czemu twierdzisz że nie ? moim zdaniem właśnie pojawi sie ktoś wart Twojej uwagi, ale nie koniecznie spasuje Twojej rodzinie, ewentualnie Ty jego rodzinie :P chociaż myśle że bardziej on nie spodoba sie Twoim bliskim---hmmm bede weryfikowac jakby cos sie dzialo

7. Czy coś z tego będzie?- 9trefl(od) myśle że on da Ci nadzieje na to że możesz zbudowac z kimś szczęśliwy związek--oj ten pan juz byl, tylko sam zaczal miec jakies problemy, hm a moze to jakis nowy bedzie faktycznie

z tą osobą?-walet kier- tak :)

no no, bardzo dokladnie Ci te opisy wyszly:P

Napisano

A co z nim będzie nie tak ze rodzinie się nie spodoba?? ;) będzie łysy i stary ? :P

Gość paulinqa123
Napisano

nie nie, bardziej kwestie charakteru mi sie chyba wtedy nasunęły, chociaz nie jestem pewna bo już dokładnie nie pamiętam ale coś o wieku chyba faktycznie mi sie pokazało że duża różnica wieku między wami, ewentualnie on wyglada na duzo starszego

Napisano

Paulinka to mi by pasowało do pana z którym się pokłóciłam, i tamte opisy do mojego faceta na stale w 5 kartach też.hm podejrzane to.bo w sumie bardzo krótko się znamy.już nie wiem sama hihi

Gość paulinqa123
Napisano

jest to możliwe że karty pokazały właśnie kogoś innego.. nie pytałaś o konkretną osobe to pewnie pokazały i tego i tego

Napisano (edytowane)

No to zapytalam o konkretna osobe;) o tego co sie z nim poklocilam heh

i tak:

ja-------as pik, 10 kier, dama karo---mialam nadzieje na powazny zwiazek, ale czuje sie oszukana

on------9 pik, as kier, 10 trefl-----on chce/chcial sie spotykac ale pojawily sie problemy u niego i moje problemy tez go chyba w duzej mierze przytloczyly

karta wspolna---krol trefl---hm musimy sie duzo nauczyc

wynik---krol pik, dama trefl, krol karo----hm czyli kazde z nas pozna kogos innego???

Gość paulinqa123
Napisano

Ty: widać tutaj zranione serduszko, jakbyś straciła nadzieje

on: czuje sie podobnie, ale to uczucie (miłość) jest pokazane i u Cb i u niego, moim zdaniem powinniście porozmawaić

karta wspólna: obydwoje musicie to przemyślec i faktycznie przyda sie rozmowa

wynik: nie będzie łatwo bo oboje troche cierpicie, i każde z Was myśli troszke egoistycznie, Ty myślisz że ty bardziej cierpisz a on myśli tak samo o sobie, ogólnie sądze że po szczerej rozmowie sytuacja sie poprawi

Napisano
Ty: widać tutaj zranione serduszko, jakbyś straciła nadzieje

on: czuje sie podobnie, ale to uczucie (miłość) jest pokazane i u Cb i u niego, moim zdaniem powinniście porozmawaić

karta wspólna: obydwoje musicie to przemyślec i faktycznie przyda sie rozmowa

wynik: nie będzie łatwo bo oboje troche cierpicie, i każde z Was myśli troszke egoistycznie, Ty myślisz że ty bardziej cierpisz a on myśli tak samo o sobie, ogólnie sądze że po szczerej rozmowie sytuacja sie poprawi

tylko nie wiem za bardzo jak ta rozmowe by zorganizowac:( poki co jestem w Polsce jeszcze dwa tygodnie:( eh

Gość paulinqa123
Napisano

to narazie daj mu czas, zobaczysz czy sie pierwszy odezwie, jeśli mu zależy to na pewno to zrobi bo tęsknota w końcu z kim wygra, to też dobry sposób właśnie żeby sprawdzić czy o Tobie myśli, pamiętaj że wygrywa zawsze ten komu mniej zależy i kto jest bardziej niedostępny

Napisano (edytowane)

Paulinka z tego juz raczej nic nie bedzie:( ja juz daje spokoj:(

Gość paulinqa123
Napisano

to olej go.. widocznie nie jest wart żadnego uczucia, jeśli sie ma odezwać to sie odezwie, a jak nie to jest frajerem, postaraj się o nim nie myśleć, zrób coś dla siebie, idz do kosmetyczki lub fryzjera, kup nowy ciuch i wybijaj na podryw ;D wyskocz gdzeiś z kolezanką na drinka

Napisano (edytowane)

Bylam dzisiaj na zakupach juz :P zeby sie odstresowac:P

Tym bardziej ze w kartach wychodzil mi jakis nowy facet:D

Gość paulinqa123
Napisano

no i bardzo dobrze :D wychodź jak najczęściej i otwórz sie na nowe znajomości a w końcu poznasz godnego uwagi pana :)

Gość paulinqa123
Napisano

no i bardzo dobrze :D wychodź jak najczęściej i otwórz sie na nowe znajomości a w końcu poznasz godnego uwagi pana :)

• 4 tygodnie później...
Napisano
nie nie, bardziej kwestie charakteru mi sie chyba wtedy nasunęły, chociaz nie jestem pewna bo już dokładnie nie pamiętam ale coś o wieku chyba faktycznie mi sie pokazało że duża różnica wieku między wami, ewentualnie on wyglada na duzo starszego

Paulinka a ten facet ma być dużo starszy?

Napisano

W sumie kiedyś, kilka lat temu poznałam takiego pana ale znaliśmy sie z 2-3 miesiace gora.i poznałam go na zebraniu w pracy hehe. On był zawsze dla mnie życzliwy, a potem kontakt mieliśmy raz na rok dosłownie.teraz sie zacząl odzywac trochę, i coś tam rzucil ze może kiedyś porozmawiamy na żywo, ale to tak wyglądalo jakby sie czegoś obawial.hm.aha no i pan jest starszy 10 lat.

Gość paulinqa123
Napisano

o no widzisz :D może to ten mężczyzna :D kto wie co się z tego urodzi ;D