Skocz do zawartości

Zadania Rogiego za innymi

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje zadania.......... z góry dziękuję za pomoc w interpretacji

przelozenie As denarow 4 mieczy Rydwan- wykorzystać szanse jaką dostanę na odpoczynek/ odizolowanie by móc ruszyc do przodu? 11+4+7=22 HB 1+4+7= 12/3

1. Jak czesc mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie? As denarow paz mieczy- dolozony – umiejetność racjonalnej komunikacji 11+ 6= 17 HB 1

2. Kim jestem? Świat- ooo.... częścia tego świata- raczej żyję w zgodzie z rytmem kosmicznym, doskonale się integruję z enegiami 21 HB 21

3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? 8[B] mieczy, Król mieczy [/b]– realizować swoj plan- nie bać się, nie poddawać ograniczeniom 8+9=17 HB 8

4. Skad przychodze? Paź buław- nie wiem skąd, bynajmniej to dość szybka i intensywna energia, szansa do wykorzystania dla siebie i innych 4 HB 0

5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? Ryc kielichów Krol denarów- do kogoś kto będzie oparciem, ważną osoba w moim życiu, tyle że chyba kimś kto będzie przybywał i odjeżdżał- kojarzy się z ludźmi, którzy ciągle są w ruchu- 13+19= 32 10/1 HB 0

6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 6 denarów, Ryc mieczy –wspieranie innych? Nawet gdy są zimnymi egoistami???? nie rozumiem

16 +7=23/1 HB 6

7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -10 buław – oj..... odpowiednia karta na odpowiednim miejscu- podjąc decyzję, i ruszyc część swojego życia – poimo tego, ze będzie to dość ciężkie brzemię 10 HB 10/1

8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego 2 buław – to ktoś kto ciągle jest tuz obok- nie czuje się fizycznie- tylko duchowo 2 HB2

9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach?

paz kielichów, 10 denarów – moja rodzina tak mi się skojarzyło i też tak po tym paziu- moja osobowość, którą dość łatwo zranić ale nie jestem typem, który będzie nosił urazy do końca życia- „stało się to trudno- każdemu trzeba dać druga szansę” 14+ 20=34/12 HB 10/1

10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? 8 buław, Gwiazda -o..... przede wszystkim potrafię wspierać duchowo, nie stoje i nie patrze na cudze nieszczeście tylko działam na tyle ile mogę.... 8+17= 25/3 HB 25/7

kwintesencja rozkładu

wg Starowiejskiej 10/1 - to jest mój los

wg Hajo Banzhafa 50/5 BEZ PRZEŁOZENIA 47/11/2 - potwierdza- ide dobra drogą

Napisano

Moje zadania.......... z góry dziękuję za pomoc w interpretacji

przelozenie As denarow 4 mieczy Rydwan- wykorzystać szanse jaką dostanę na odpoczynek/ odizolowanie by móc ruszyc do przodu? 11+4+7=22 HB 1+4+7= 12/3 -Wykorzystać dobrą passę na kształcenie siebie w kierunku który Ciebie interesuje a przez jakis okres był odłożony na bok.. Uleczyć tą kwestie z choroby..i ruszyć na przód podejmując ten trud..

1. Jak czesc mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie? As denarow paz mieczy- dolozony – umiejetność racjonalnej komunikacji 11+ 6= 17 HB 1-

abyś staneła na wysokości zadania,odszukała ta swoją prawde,wyjeła swój cel na swiatło dzienne,dązyła do spełnienia.

2. Kim jestem? Świat- ooo.... częścia tego świata- raczej żyję w zgodzie z rytmem kosmicznym, doskonale się integruję z enegiami 21 HB 21

Kończysz i zaczynasz. Wszystkim i niczym..Bo dzis jestes a za chwile może Cie nie być. Tak mi sie zawsze kojarzy karta Świat.

3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? 8[B] mieczy, Król mieczy [/b]– realizować swoj plan- nie bać się, nie poddawać ograniczeniom 8+9=17 HB 8

Musisz wyjść na przeciw przeciwnością . Racjonalizować,planować i działać.

4. Skad przychodze? Paź buław- nie wiem skąd, bynajmniej to dość szybka i intensywna energia, szansa do wykorzystania dla siebie i innych 4 HB 0

Weryfikujesz nazbierane informacje które dostarcza Ci życie. Ciagle się uczysz,czasami moze bywać,że jesteś ironiczna?

5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? Ryc kielichów Krol denarów- do kogoś kto będzie oparciem, ważną osoba w moim życiu, tyle że chyba kimś kto będzie przybywał i odjeżdżał- kojarzy się z ludźmi, którzy ciągle są w ruchu- 13+19= 32 10/1 HB 0

prowadzi Cie do ciagłej stabilizacji emocji i swojego wnętrza. Te karty kojarzą mi się z porządkowaniem go.

6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 6 denarów, Ryc mieczy –wspieranie innych? Nawet gdy są zimnymi egoistami???? nie rozumiem

Musi być zachowana równowaga miedzy dawaniem i braniem. Czasami trzeba tez powalczyć o swoje i nie okazywać emocji.

16 +7=23/1 HB 6

7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -10 buław – oj..... odpowiednia karta na odpowiednim miejscu- podjąc decyzję, i ruszyc część swojego życia – poimo tego, ze będzie to dość ciężkie brzemię 10 HB 10/1

ze i ty czasami czujesz się przeciązona ,że dalej juz nie dasz rady..Kazdy jest tylko człowiekiem..

8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego 2 buław – to ktoś kto ciągle jest tuz obok- nie czuje się fizycznie- tylko duchowo 2 HB2

Osoba która szepcze Ci do ucha..Może czasami masz jakieś wizje..tak jakbyś oglądała przed swoimi oczami coś co w tym momencie może wydawać sie tylko twoim wyobrażeniem..czasem moze czujesz sie przez to skołowana..

paz kielichów, 10 denarów – moja rodzina tak mi się skojarzyło i też tak po tym paziu- moja osobowość, którą dość łatwo zranić ale nie jestem typem, który będzie nosił urazy do końca życia- „stało się to trudno- każdemu trzeba dać druga szansę” 14+ 20=34/12 HB 10/1

a może to pragnienie dziecka..? poczucia stabilności,ciepłego domu który marzysz stworzyć? To cie popycha do przodu..

10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? 8 buław, Gwiazda -o..... przede wszystkim potrafię wspierać duchowo, nie stoje i nie patrze na cudze nieszczeście tylko działam na tyle ile mogę.... 8+17= 25/3 HB 25/7

Dajesz nadzieje na przyszłość..Patrzysz w przod a nie wstecz..Nie zatrzymujesz sie,pędzisz..

kwintesencja rozkładu

Tutaj to nie wiem o co chodzi:D

Napisano

bardzo dziękuję GTI :*

kwintesencja rozkładu

to sa sumy jakie wychodza z całego rozkladu :)

• Maestro
Napisano

przelozenie As denarow 4 mieczy Rydwan- w chwili obecnej dajesz sobie czas na zatrzymanie się i przemyślenia przed nowym kierunkiem, jaki na Ciebie czeka

1. Jak czesc mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie? As denarow paz mieczy- dolozony – chciałabys się jeszcze czehos nowego nauczyć, coś nowego poznac, podszkolić się, jestes ciekawa nowosci

2. Kim jestem? Świat- jesteś osobą otwartą na innych, która w zasadzie duzo już osiągnęła w swoim zyciu, ale możliwe, że zamykasz jakis etap w swoim zyciu

3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? 8mieczy, Król mieczy – dla mnie to ograniczyć się od wpływów mężczyzny, być może męza, tym samym osiągnąc niezalezność

4. Skad przychodze? Paź buław- jesteś z natury chyba spontaniczna i radosna., możliwe, ze takie miałas też dzieciństwo

5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? Ryc kielichów Krol denarów- w kierunku mężczyzny,który będzie Ciebie wspierał i kochał ponad zycie

6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 6 denarów, Ryc mieczy nauczyć się dawać tyle ile możesz, ale nigdy więcej niz inni

7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -10 buław – zatrzymać się (vide przełożenie), i wziać na swoje barki decyzje, które zmienia Twoje zycie, 10 buław to karta informująca także o zmianach, o nowym etapie

8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego 2 buław – jest ktoś koło Ciebie, podobny do Ciebie, który Ci doradza

paz kielichów, 10 denarów – Twoja wrażliwość, ale jednocześnie i upór ,jak postanowisz tak ma być

10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? 8 buław, Gwiazda umiesz dawać nadzieję innym:)

Napisano

bardzo dziękuję GTI :*

kwintesencja rozkładu

dokładnie nic bez naszych działań się nie wydarzy..

kieruj się tym co podpowiada wnetrze,intuicja i duch przewodni///

to sa sumy jakie wychodza z całego rozkladu :)

Napisano

przelozenie As denarow 4 mieczy Rydwan-

jest jakaś szansa... coś zaczyna rosnąć, kiełkować... ale zanim będziesz mogła się za to wziąć potrzebujesz chwili wytchnienia i zastanowienia. Wówczas ruszysz z kopyta ;) Są szanse, które już się pojawiają w Twoim życiu... teraz zależy tylko czy jesteś na nie 'gotowa' i jesteś w stanie przystanąć i je dojrzeć.. ;)

1. Jak czesc mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie? As denarow paz mieczy-

umiejętność reagowania we właściwym momencie... także to słowne... może też gdzieś lub do czegoś Cię ciągnie ale do tej pory albo nie słyszałaś tego głosu, albo nie chciałaś go słuchać?

2. Kim jestem? Świat-

istotą otwartą, wyrozumiałą... którą ciągnie do różnych rzeczy a także do innych ludzi...

3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? 8 mieczy, Król mieczy

rozwój pomimo tego, że mogą pojawiać się jakieś ograniczenia czy lęki... również korzystanie ze swej inteligencji i działanie... iście na przód...

4. Skad przychodze? Paź buław-

z takim wędrowcem mi się kojarzysz :lol: taką wędrującą duszyczką, która długo w jednym miejscu długo czasu nie spędza a jeśli już gdzieś jest dłuższy czas to dużo marzy albo interesuje się dalekimi krajami albo "mało przyziemnymi sprawami" :lol:

5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? Ryc kielichów Krol denarów-

ku spełnianiu swoich pragnień i marzeń... może także znalezieniu swojego miejsca we wszechświecie... a także może i bardziej 'przyziemnie' ;) byciu z bratnią duszą :mysli:

6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? 6 denarów, Ryc mieczy

szukanie równowagi, dzielenie się z innymi tym co masz a przy tym iście przed siebie.. działanie z rozmachem jeśli trzeba, korzystanie z darów jaki dał Ci los

7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? -10 buław –

pokonanie trudności tych życiowych, ale również pokonanie ciężarów wewnętrznych tego co Ci ciąży...

8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego 2 buław

to ktoś kto chroni Cię z daleka... może trzymać się z daleka...

paz kielichów, 10 denarów –

to to co masz w środku, całe Twoje bogactwo wewnętrzne... oraz to co innym życzysz i co inni życzę Tobie :slonko:

10. Jaka silą ja oddzialowuje na swiat? 8 buław, Gwiazda

siłą zarazem swoich lęków i obaw jak i marzeń i pragnień. Oddziałujesz również swoją żywiołowością...

Powodzenia w życiu :slonko:

Napisano

pieknie dziękuje Airi.... nie spodziewałam sie, że ktoś jeszcze luknie w mój rokładzik :*