GdzieTaIrlandia Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 Tak jak wrześniowy był z weryfikacją tak ten również Pozdrawiam Was ciepło:) 29.09 - 05.10--WISIELEC,Królowa Kielichów,Król Kielich(doc.RYDWAN)- Odpoczynek..Chyba skupienie się na domu i dzialania ku temu.. 6.10-12.10--9 kielichów,Królowa Kielichów,8 buław(do 8 buław doc.GWIAZDA)- Tutaj widać moją radość z warsztatów które napełnią mnie optymizmem:) ale tez i ostatnia wypłata z tej pracy z której zrezygnowałam. 13.10-19.10-- 4 mieczy, 10 denarów, 10 mieczy, 3 mieczy-Tutaj albo się rozchoruje albo zacznę załować,że z niej zrezygnowałam bo będzie jakis zastój.. 20.10-26.10--- 5 mieczy,Paż denarów, 8 denarów- Tutaj nadal bede miała poczucie jakiejś porażki,ale może podejmę trud i zawzięcie bedę brneła nadal do swojego.. 27.10-2.11-Koło, Paż Denarów,SLONCE-niespodziewany zwrot wydarzeń z którego bedę zadowolona..? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Września 2013 Autor Napisano 22 Września 2013 Spojrzy ktos?Prosze:) Cytuj
Trida Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 29.09 - 05.10--WISIELEC,Królowa Kielichów,Król Kielich(doc.RYDWAN)- Jakaś zmiana, prawdopodobnie w sferze uczuciowej, z jednej strony jakieś przeciąganie faktów ale z drugiej klarowanie się sytuacji. Możliwe, zę jakieś niewielkie zmiany w domu. Raczej stabilnie bez większych ekscesów (chociaż ten rydwan to takie moje skojarzenie, zę coś może się w domu popsuć i trzeba będzie się wybrać na ‘rodzinne zakupy’ 6.10-12.10--9 kielichów, Królowa Kielichów,8 buław(do 8 buław doc.GWIAZDA)- Będziesz na tapecie tydzień dla Ciebie, dla Twoich działań, dla Twojego rozwoju. Możliwe jakieś spotkanie towarzyskie. Na pewno radość w tym tygodniu 13.10-19.10-- 4 mieczy, 10 denarów, 10 mieczy, 3 mieczy- tutaj się będzie działo, jakiś mały niespodziewany remont może? Też mi przyszła do głowy praca, chyba nie będzie tak kolorowo jak się tego spodziewałaś. Idą zmiany. 20.10-26.10--- 5 mieczy, Paż denarów, 8 denarów- Tutaj zaczniesz się oswajać z sytuacją z poprzedniego tygodnia, będziesz starała się sprostać nowym zadaniom. 27.10-2.11-Koło, Paż Denarów, SLONCE- tydzień na wariata ale uwieńczony szczęściem. Odnajdziesz się ze wszystkim, zgrasz wszystko, poukładasz i zapanuje większy spokój. Poprzednie 2 tyg to takie na wariackich papierach będą, tutaj już spokojniej. Zacznie się wszystko kalrować etc. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Września 2013 Autor Napisano 22 Września 2013 Dziekuje,na pewno bedzie weryfikacja:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Września 2013 Maestro Napisano 22 Września 2013 29.09 - 05.10--WISIELEC,Królowa Kielichów,Król Kielich(doc.RYDWAN) tydzień spokojny,poprawa relacji w domu, pod koniec tygodnia czeka Was jakis wyjazd 6.10-12.10--9 kielichów,Królowa Kielichów,8 buław(do 8 buław doc.GWIAZDA)- nadal zadowolenie i duzo miłych kontaktów z ludźmi 13.10-19.10-- 4 mieczy, 10 denarów, 10 mieczy, 3 mieczy tez pomyślałam o tym, że możesz się rozchorować, w szczególności uważaj na nerwobóle, ogólnie na takie samopoczucie,które każe Ci leżeć w łózku 20.10-26.10--- 5 mieczy,Paż denarów, 8 denarów spór w pracy z poowdu pieniędzy, możliwe, że jakas klientka przyjdzie z reklamacją 27.10-2.11-Koło, Paż Denarów,SLONCE możesz otrzymać miły prezent, ogólnie fajny tydzień 1 Cytuj
panna.marta Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 29.09 - 05.10--WISIELEC,Królowa Kielichów,Król Kielich(doc.RYDWAN)- Czeka Cię zastój/oziębienie jeśli chodzi o działania i porozumienia z jakimś mężczyzną. Może z mężem? 6.10-12.10--9 kielichów,Królowa Kielichów,8 buław(do 8 buław doc.GWIAZDA)- ja myślę,że 9 pucharów odnosi się tutaj do sytuacji rodzinnej. W tym 2 tygodniu widać,że coś ruszy co miało zastój w 1 tygodniu. To wszystko będzie Twoją zasługą. 13.10-19.10-- 4 mieczy, 10 denarów, 10 mieczy, 3 mieczy-Ja tutaj obstawiam jakieś małe kłopoty finansowe. Może jakiś wydatek? 20.10-26.10--- 5 mieczy,Paż denarów, 8 denarów- Tu jakaś niemiła niespodzianka w pracy. Ktoś może Cię oszukać albo nie słusznie oskarżyć... 27.10-2.11-Koło, Paż Denarów,SLONCE- no i tu niespodziewanie wyjaśni się sytuacja z poprzedniego tygodnia. Wydaje mi się,że to ten ktoś kto nabroił czy oskarżył to naprawi 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 Pierwszy tydzien. Byl I slug kuzynostwa wiec bawilismy sie na slubie. I wczoraj byl wyjazd na ta sesje fotograficzna ktora dawno planowalam. Wszystko Okazaki sie na wariata.. Jeans dziewczyna nie pojechała i wykorzystała bo przy niej porobilam to i owo.. No ale daliśmy rade.. Improwizacja pelna geba:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 WERYFIKACJA 6.10-12.10--9 kielichów,Królowa Kielichów,8 buław(do 8 buław doc.GWIAZDA)=dużo stresu i nerwow przez roszczeniowa klientke,problematyczna która sądzi się z zakladem pogrzebowym juz i sąsiadem o coś.Poza tym w domu jest ok.Ja różne skoki mam emocjonalne,ale wracam do formy.dużo odsypiam. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 13.10-19.10-- 4 mieczy, 10 denarów, 10 mieczy, 3 mieczy- remont,wiecej wydatku niz sie spodziewałam,tez zakup mebli i pojemnej szafy:) w pracy srednio,troche zastój,ale to tez przez ten remont..Stan psychiczny-nadal rozchwiany choć z dnia na dzien walcze z tymi stanami coraz bardziej Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 20.10-26.10--- 5 mieczy,Paż denarów, 8 denarów- Pewne problemy, konflikty(5 mieczy), będzie trzeba się nieźle wysilić, przyłożyć się(8 monet). Możliwe, że wszystko na gruncie zawodowym bądź związane w inny sposób z gotówką. Łatwo nie będzie. 27.10-2.11-Koło, Paż Denarów,SLONCE Sytuacja obróci się zdecydowanie na lepsze Będziesz bardzo zadowolona, wręcz rozpromieniona Cytuj
slawa Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 5 Mieczy---Paz Denarow--8Denarow Widze tu jakies nieporozumienia z mloda osoba,ktora zainteresowana jest korzysciami materialnymi(moze jakiws ploteczki)moze to byc ktos uczacy sie albo ktos robiacy praktyke u ciebie.Wszystko skonczy sie dobrze dostaniesz zaproszenie na wyciecze albo zaproszenie w odwiedziny do kogos. XKolo Fortuny---Paz Denarow---XIX Slonce Bardzo fajne karty na ten ostatni tydzien.Bedziesz zadwolona,zalatwisz wszystko co sobie wyznaczylas. Powodzenia:brum: 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Października 2013 Autor Napisano 25 Października 2013 20.10-26.10--- 5 mieczy,Paż denarów, 8 denarów- Tutaj nadal bede miała poczucie jakiejś porażki,ale może podejmę trud i zawzięcie bedę brneła nadal do swojego.. ten tydzen taki na wariata. Próbowałam ogarniac pewne rzeczy,wlr ciezko był. Nadal towarzyszył nam remont..no i były nieporozumienia z młoda dziewczyna które zwlekała mi z zaliczka.. Rowniez wywiadowka u młodej w szkole,ze sie poprawia,ale trzeba z nia nadal pracowac tak jak pracujemy Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Tak jak wrześniowy był z weryfikacją tak ten również Pozdrawiam Was ciepło:) 29.09 - 05.10--WISIELEC,Królowa Kielichów,Król Kielich(doc.RYDWAN)- Odpoczynek..Chyba skupienie się na domu i dzialania ku temu.. 6.10-12.10--9 kielichów,Królowa Kielichów,8 buław(do 8 buław doc.GWIAZDA)- Tutaj widać moją radość z warsztatów które napełnią mnie optymizmem:) ale tez i ostatnia wypłata z tej pracy z której zrezygnowałam. 13.10-19.10-- 4 mieczy, 10 denarów, 10 mieczy, 3 mieczy-Tutaj albo się rozchoruje albo zacznę załować,że z niej zrezygnowałam bo będzie jakis zastój.. 20.10-26.10--- 5 mieczy,Paż denarów, 8 denarów- Tutaj nadal bede miała poczucie jakiejś porażki,ale może podejmę trud i zawzięcie bedę brneła nadal do swojego.. 27.10-2.11-Koło, Paż Denarów,SLONCE-niespodziewany zwrot wydarzeń z którego bedę zadowolona..?GTI- niespodziewana propozycja związana ze zmianą pracy/ podwyżką Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi