Maestro Inez2503 Napisano 22 Września 2013 Maestro Napisano 22 Września 2013 Miałam dziś sny..Pierwszy,gdy weszłam do synagogi, żeby sie pomodlić., szłam, było ok, nagle się trochę wystraszyłam, ze mnie zaraz wygonią, bo przynależę do innej religii. Spytałam kobiety, czy mogę się tu pomodlić, mimo że jestem katoliczką? Obudziłam sie i zapadłam w drugi sen. Śniła mi się parada wojskowa w Indiach, a raczej żołnierze stojący na ulicy,gotowi isć. Jeden z nich niechcący uderzył faceta grającego na trąbce.Tamten go uderzył, żołnierz upadł. Ten z trąbka zauważył, ze od uderzenia trąbka nie chce grać i ze złości zaczął tamtego lezącego bardzo mocno bić...Nikt nie reagował...Potem dowiedziałam się od męża, że w tv mówili że ten żołnierz jest bardzo mocno ranny..Ja te wydarzenia oglądałam z boku... -sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu Koło Fortuny - karta mówi o zmianach jakichś, nie wiem jak podejść do niej 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? 3 kielichów Giermek Monet nie wiem, nie mam pojęcia, może czeka mnie radosne spotkanie? Ew. o kontakcie z kims 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? 8 kielichów Księzyc Moc - coś z przeszłości powróci 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Monet 3 monet - powinnam pracować nad sobą, być uparta w dążeniu do celu 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 6 buław Wisielec - coś osiągnęłam,teraz czas na odpoczynek 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 10 buław 7 monet 7 mieczy mam dość czekania, mam dość bycia cierpliwą i mam dość ciagłych uników i kłamstw 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość 2 kielichów Mag 6mieczy- możliwe, ze cos pozytywnego będzie miało miejsce 7-przed czym ostrzega sen? Rydwan 2 buław nie wiem, mam na razie nie ruszać się z miejsca 8-do czego zachęca sen?. Król Kielichów 3 mieczy do zranienia kogoś??? Cytuj
Trida Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 wiem wiem, interpretuję całkiem inaczej niż Ty, ale tak czułam no mam nadzieję, ze przyda się i moja interpretacja sygnifikator snu, który przybliży nam faktyczną tematykę snu Koło Fortuny - karta mówi o zmianach jakichś, nie wiem jak podejść do niej część snu jest tylko snem, część wskazówką a część hmm… ‘proroctwem’ :> 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem, które już miało miejsce? 3 kielichów Giermek Monet tak, widać emocje w 3 kielichów i one miały wpływ na sytuację, giermek mó1)i tutaj o jakiejś osobie, o której myślisz. 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? 8 kielichów Księzyc Moc - w mnie nie – wg mnie sen wskazuje na coś, co musisz przepracować z przeszłości a ma duzy wpływ na teraźniejszość. 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Monet 3 monet ’zagrać’ w skojarzenia wg mnie – np śniła Ci sie bryczka to nie lecisz do sennika a starasz się skojarzyc, czy kiedyś jeździłaś bryczką I co wtedy czułaś, co się wtedy działo etc. 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 6 buław Wisielec - wydaje mi się, ze masz troszeczkę zbyt hmmm hedonistyczne podejście lub bardzo beztroskie, jakbyś osiadła na laurach a sen miał Cię ‘zawrócić’ na odpowiedni tor etc. (tak wiem, mamy całkiem inną interpretacje tej kwestii hehe ) 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 10 buław 7 monet 7 mieczy że trzeba trochę popracować, skończyło się obijane, trzeba powoli, małymi kroczkami ruszać w stronę samorozwoju. Trzeba wziąć sprawy w swoje ręce. 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość 2 kielichów Mag 6mieczy- Chyba uciekasz przed jakimś uczuciem, emocjami a nie powinnaś. Powinnaś ‘złapać byka za rogi’ i się z nim zmierzyć. 7-przed czym ostrzega sen? Rydwan 2 buław przed szybkością. Tutaj musisz działać raczej powoli, przemyśleć toi owo itd. (no z podsumy mamy pustelnika wiec mówi samo za siebie wg mnie ) 8-do czego zachęca sen?. Król Kielichów 3 mieczy do dania komuś nowej szansy. Możliwe, ze jesteś do kogos uprzedzona a tutaj masz ‘zachętę’ i wskazówkę, by dać jednak czystą kartę, postarać się spojrzeć inaczej na tą osobę. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Września 2013 Autor Maestro Napisano 22 Września 2013 wiem wiem, interpretuję całkiem inaczej niż Ty, ale tak czułam no mam nadzieję, ze przyda się i moja interpretacja część snu jest tylko snem, część wskazówką a część hmm… ‘proroctwem’ :> tak, widać emocje w 3 kielichów i one miały wpływ na sytuację, giermek mó1)i tutaj o jakiejś osobie, o której myślisz. w mnie nie – wg mnie sen wskazuje na coś, co musisz przepracować z przeszłości a ma duzy wpływ na teraźniejszość. ’zagrać’ w skojarzenia wg mnie – np śniła Ci sie bryczka to nie lecisz do sennika a starasz się skojarzyc, czy kiedyś jeździłaś bryczką I co wtedy czułaś, co się wtedy działo etc. wydaje mi się, ze masz troszeczkę zbyt hmmm hedonistyczne podejście lub bardzo beztroskie, jakbyś osiadła na laurach a sen miał Cię ‘zawrócić’ na odpowiedni tor etc. (tak wiem, mamy całkiem inną interpretacje tej kwestii hehe ) że trzeba trochę popracować, skończyło się obijane, trzeba powoli, małymi kroczkami ruszać w stronę samorozwoju. Trzeba wziąć sprawy w swoje ręce. Chyba uciekasz przed jakimś uczuciem, emocjami a nie powinnaś. Powinnaś ‘złapać byka za rogi’ i się z nim zmierzyć. przed szybkością. Tutaj musisz działać raczej powoli, przemyśleć toi owo itd. (no z podsumy mamy pustelnika wiec mówi samo za siebie wg mnie ) do dania komuś nowej szansy. Możliwe, ze jesteś do kogos uprzedzona a tutaj masz ‘zachętę’ i wskazówkę, by dać jednak czystą kartę, postarać się spojrzeć inaczej na tą osobę. Dziekuję Nie przeszkadza mi odmienna interpretacja,wręcz przeciwnie, czasem ktoś stojący "z boku"zobaczy więcej:) Cytuj
Trida Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 no niby tak, ale dziewczyny mi już pisały gdzieś, ze ja tak 'śmiesznie' interpretuję hehe niekonwencjonalnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Września 2013 Autor Maestro Napisano 22 Września 2013 no niby tak, ale dziewczyny mi już pisały gdzieś, ze ja tak 'śmiesznie' interpretuję hehe niekonwencjonalnie Każdy ma swoje wizje, to, że ktoś ma inne nie oznacza, że nieprawdziwe:). I tego się trzymaj.Ja czasem tez inaczej widzę karty:) Cytuj
Gość Mana Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 -sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu Koło Fortuny sen do przemyśleń różnych dróg i różnego zachowania.... życia... i różnych zachowań ludzkich Wydaje się, że zarazem odpowiedź na pytanie 1. i 2. może być pozytywna. Czyli pewne zdarzenia z przeszłości i pewne zdarzenia w przyszłości mogły zostać odzwierciedlone we śnie. Jednak coś co 'się wydarzy' może się zdarzyć tylko w Twym wnętrzu np. natłok jakiś emocji....przypływ jakiś myśli... 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Monet 3 monet może tu być mowa o relacjach międzyludzkich ogólnie.. i Twej współpracy z innymi... a także o szukaniu swoistej 'oazy' gdzie będziesz mogła się pomodlić nawet jeśli będziesz 'obca' 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 6 buław Wisielec być może dużo się dzieje teraz i Ciebie... i właśnie czasami czujesz się 'obco'.. 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 10 buław 7 monet 7 mieczy że choć chwilami jest ciężko to nie znaczy, że trzeba składać broń... i się poddawać... czasami wystarczy chwilę poczekać, posłuchać/poszukać informacji... 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość 2 kielichów Mag 6mieczy o współpracy, nie braniu wszystkiego na siebie... i uczeniu się, rozwoju 7-przed czym ostrzega sen? Rydwan 2 buław przed ryzykanctwem i nadużywaniem energii z jednej... z drugiej nad zaczynaniem czegoś i pozostawianiem tego niedokończonego 8-do czego zachęca sen?. Król Kielichów 3 mieczy do sięgania po to czego pragniesz, bo może się okazać, że masz wsparcie z nieoczekiwanej strony... Cytuj
Gość Mana Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 Każdy ma swoje wizje, to, że ktoś ma inne nie oznacza, że nieprawdziwe:). I tego się trzymaj.Ja czasem tez inaczej widzę karty:) każdy widzi karty po swojemu i taki już tego urok. Trida więc interpretuj i nie marudź ;P :> mnie się podobają Twoje interpretacje Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu Koło Fortuny – chciałabyś, aby to los zadecydował za ciebie 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem, które już miało miejsce? 3 kielichów Giermek Monet moim zdaniem nie, może miałaś jakąś rozmowę z dzieckiem, albo studentami z kimś młodym 2- czy ten sen odnosi się do tego, co dopiero ma sie wydarzyć? 8 kielichów Księzyc Moc – to tak jakbyś miała się czymś rozczarować, jakbyś miała się poczuć oszukana 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Monet 3 monet – że jesteś osobą zaradną i sobie poradzisz – jesteś wykształcona i potrafisz zadbać o finanse 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 6 buław Wisielec - coś osiągnęłam, teraz czas na odpoczynek – tak, ale może po Wisielcu będziesz miała zryw, tak ja to odbieram 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 10 buław 7 monet 7 mieczy mam dość czekania, mam dość bycia cierpliwą i mam dość ciagłych uników i kłamstw – chciałabyś, żeby to wszystko się skończyło 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość 2 kielichów Mag 6mieczy- myślę, że to są karty konfrontacji 7-przed czym ostrzega sen? Rydwan 2 buław nie kierować się emocjami, które są bardzo ulotne, a ich konsekwencje później czujemy nawet latami…. 8-do czego zachęca sen?. Król Kielichów 3 mieczy aby liczyć się z uczuciami innych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi