Skocz do zawartości

październik panny marty

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Karty na nowy miesiąc październik. Karty główne (3 w p.p plus podsumowanie)

Uczucia: papież V, sprawiedliwość XI, 3 pucharów-> rydwan VII

Jakieś wyjaśnienie sytuacji, które mnie bardzo ucieszy w zasadzie to i mnie i kogoś, pewna sytuacja, która kiedyś mogła kiedyś być nie wyjaśniona ruszy do przodu? 3 pucharów wyszła mi też w poprzednim układzie na same uczucia w pażdzierniku-coś w tym musi być:)

Praca: as mieczy, śmierć XIII, umiarkowanie XIV-> kochankowie VI

widzę ,że wda się tu głębsza analiza/rozważanie, rozpoczęcie życia zawodowego na nowo, praca będzie stabilna i spokojna aczkolwiek mogą się zdażyć jeszcze jakieś chwile wahania.

Zdrowie: 8 pucharów, wisielec XII, 2 denarów dołożona kapłanka II-> głupiec

mmm jakieś huśtawki emocjonalne...będę mało aktywna, będę się raczej w spokoju regenerować-w końcu to jesień :D tylko zastanawia mnie ten głupiec

Finanse: 10 mieczy, 4 denarów, 6 pucharów-> księżyc XVIII

chyba jakieś ostre cięcia w wydatkach się szykują:(

Niespodziewana sytuacja: królowa mieczy, 5 mieczy, papież V-> świat XXI

chyba ktoś mi zrobi dużą przykrość,albo okaże się,że mnie oszukał-przemyślę to sobię i odpuszczę :)

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Póki co powinnaś wg mnie ogarnąć emocje, tutaj zamiast takiej konkretnej odpowiedzi ‘co będzie masz wskazówkę, by się trochę wyciszć, przemyśleć to i owo. Będzie kilka imprez ale widać tu moim zdaniem, ze Ty chcesz coś tu i teraz natychmiast a tak się nie da. Październik ma być dla Ciebie czasem spokoju i przemyśleń. Rozstrzygania pewnej drogi.

Trochę więcej prac przed okresem świątecznym i tyle… Nic ciekawego. Możliwe, ze zakończysz jakiś projekt. Ogólnie stała atmosfera.

Jesienna depresja ;) jak nic… Rozmyślania nad uczuciami i ******ące liście z drzew dadzą Ci do myślenia. Głupiec – dziecinne choroby – stawiam na przeziębienie więc uważaj.

Jakaś premia się szykuje wg mnie mała ;) ktoś doceni Twoje poczynania

Skoro ma być niespodziewana to po co o nią pytać :>? Ale stawiam na jakaś małą kłótnię z koleżanką, obronę swojego zdania, możliwe, że Wasze drogi się rozejdą.

Gość Linkinia
Napisano

Uczucia: papież V, sprawiedliwość XI, 3 pucharów-> rydwan VII; H.B. Słońce, Koło Fortuny, Mag

Wygląda na to, że pan wyciągnie do Ciebie rękę na zgodę, wyjaśnicie sobie dawne urazy, jakieś nieporozumienia. Będzie to oczyszczająca rozmowa, porządkująca waszą relację. Po niej czekają was miłe, radosne chwile.

Praca: as mieczy, śmierć XIII, umiarkowanie XIV-> kochankowie VI; H.B. Koło Fortuny, Mag

W pracy widać zakończenie jakiegoś etapu i rozpoczęcie nowego. Może realizujesz jakiś projekt, może dostaniesz podwyżkę albo inne stanowisko. Może troszke zakres obowiązków się zmieni. Albo rozpoczniesz nową pracę. W każdym razie potem widać harmonię, stabilizację.

Zdrowie ominę, bo nie przyswajałam sobie znaczeń kart pod ich kątem ;)

Finanse: 10 mieczy, 4 denarów, 6 pucharów-> księżyc XVIII, H.B. Sąd, Kapłanka

Pomyślałam o tym, że może ktoś z rodziny będzie potrzebował pieniążków albo z przyjaciół i komuś pożyczysz. Albo pojawią się nagłe wydatki, w związku z czym, będziesz musiała trochę pooszczędzać... ewentualnie nagle kupisz coś dla siebie, z pare rzeczy, choć tego nie planowałaś.

Niespodziewana sytuacja: królowa mieczy, 5 mieczy, papież V-> świat XXI, H.B. Koło Fortuny, Mag

Możesz się zawieść na kobiecie...

Napisano

1. Wyjaśnienie sytuacji z przeszłości

2. Rozpoczęcie czegoś nowego, może awans/premia, powinno być spokojnie ;)

3. O zdrowiu nie lubię się wypowiadać.

4. Wg pkt 2 może faktycznie ta premia ? Lub po prostu nieplanowane wydatki.

5. "Złapanie się za włosy " może niedosłownie, ale jakiś zgrzyt :)

Napisano

W podsumach Sprawiedliwosc zawsze liczymy jako VIII a Moc jako XI. ;)

Uczucia: papież V, sprawiedliwość XI, 3 pucharów-> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Tak, tu moze chodzic o jakas sytuacje, ktora tkwi w tej chwili sztywno w bezruchu, bo np. ktos upiera sie mocno przy swoim. Takie cos moze mocno ograniczac. Takze tu moze czekac Ciebie jakas powazna rozmowa, ktora moze wiele zmienic. Ale na pozytywne. Moze ruszyc do przodu te sytuacje.

Praca: as mieczy, śmierć XIII, umiarkowanie XIV-> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Tu moze pojawic sie jakas okazja w kwestiach zawodowych. Mozliwe, ze nie do konca w tej chwli odpowiadalaby Twoim oczekiwaniom, ale po przemysleniu dokladnie wszystkich za i przeciw mozesz stwierdzic, ze nie jest to takie zle nawet.

Zdrowie: 8 pucharów, wisielec XII, 2 denarów dołożona kapłanka II-> 0 Glupiec, HB VI Kochankowie

No tu moze byc po prostu przemeczenie jakies. 8 Kielichow to tez wypalenie energetyczne. Uwazac na siebie. Wiecej zajac sie soba, dbac takze o sprawy kobiece na ten czas... Zajac sie soba, podchodzic do zycia bardziej na luzie, robic to, co sie lubi. Mniej spinki zyciowej. Mniej nerwow.

Finanse: 10 mieczy, 4 denarów, 6 pucharów-> księżyc XVIII, HB XX Sad i II Kaplanka

Tak, tu moze wyjsc jakas kwestia do uregulowania jeszcze z przeszlosci. Trzeba bedzie umiejetnie zarzadzac tym, co jest. Takze moze byc momentami cienko, ale poradzisz sobie.

Niespodziewana sytuacja: królowa mieczy, 5 mieczy, papież V-> świat XXI, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Tu mozliwe, ze bedziesz musiala zadzialac w sposob taki dosc zdecydowany i bezemocjonalny, patrzec niejako swojego dobra. Wazne, zeby umiec patrzec szerzej na obecna sytuacje, nie zasklepiac sie w jednej konkretnej pozycji... brac pod uwage rozne mozliwosci i wybierac te najlepsza dla siebie.

• Maestro
Napisano

widać kontrolowanie się i ujarzmianie emocji, czyli pierwsze dwie dekady poprawnie, pod koniec miesiąca niewykluczone zaproszenie na spotkanie i samo spotkanie

czeka Ciebie jakaś decydująca rozmowa, która wprowadzi ład i harmonię, może dostaniesz jasno określony przydział obowiązków

drobne huśtawki emocjonalne, stany, gdy dopadnie Cię chandra, trzeba będzie się wyciszyć, uspokoić, zajrzeć wgłąb siebie

możliwy wydatek, który spowoduje konieczność oszczędzania, ale w 6 pucharów wydaje mi się, że źle nie będzie

mozliwe, że ktoś Ciebie oszuka, jakaś kobieta zachowa się niewłaściwie, ew. Ty możesz odegrać się na jakimś panu z nadętym ego

Napisano

Też uważam, że jakaś zablokowana sytuacja ruszy do przodu i zrobi się bardziej koleżeńska i serdeczna.

Praca: as mieczy, śmierć XIII, umiarkowanie XIV-> VI Kochankowie

Pojawi się nowa oferta pracy, która otworzy nowe możliwości, ale jakiegoś szału nie będzie u Ciebie w związku z nią i wg mnie będzie trudność co wybrać..

Zdrowie: 8 pucharów, wisielec XII, 2 denarów dołożona kapłanka II-> 0 Glupiec

Może się zdarzyć jakieś lekkie przeziębienie, katar i to Cię może rozłożyć na jakiś czas...

Tak wygląda na to, że coś z przeszłości wyskoczy i będzie trzeba trochę kaski wyłożyć ponadprogramowo przez to... Albo może ktoś z rodziny będzie potrzebować.

Myślę, że niespodziewaną sytuacją będzie wyjaśnienie sytuacji z jakąś osobą i otworzenie się na nowe dzięki temu :).

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja:

Nic nowego się nie działo był pan przez chwilę,ale się rozmyło

dużo pracy, dużo nowych doświadczeń, praca po godzinach,ale nie za darmo :)

zdecydowanie zmęczenie, wyczekiwanie na odpoczynek

no niestety cięcia

chyba w jednej kwestii mnie zwiodła szefowa