Skocz do zawartości

szkolenia

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Planuje wziasc udzial w cyklu pewnych szkoleń branżowych.

1.Czy uda mi się wziaść udział w tych szkoleniach?

słońce XIX, kochankowie VI, sprawiedliwość XI-> umiarkowanie XIV

lol, same AW! Ale karty pozytywne-myślę, że tak.

2. Czy będę zadwolona z tych szkoleń?

kapłanka II, królowa pucharów, as pucharów dołożone giermek buław-> rydwan VII

tak, będzie to dla mnie ciekawe, królowa pucharów robi to co lubi :) widać też szansę na nowe kontakty, może też aktywny udział w szkoleniu.

Napisano
1.Czy uda mi się wziaść udział w tych szkoleniach?

słońce XIX, kochankowie VI, sprawiedliwość XI-> umiarkowanie XIV

Chyba uda się. Sprawa stanie się dla Ciebie bardziej jasna co do Twoich szans wzięcia udziału w tym, jakkolwiek decyzja wzięcia udziału w szkoleniu wciąż będzie zależała od Ciebie samej.

2. Czy będę zadwolona z tych szkoleń?

kapłanka II, królowa pucharów, as pucharów dołożone giermek buław-> rydwan VII

Możesz dowiedzieć się na tym szkoleniu pewnych takich spraw, które wcześniej nie były Ci znane i możliwe, że mogą one Cię zainspirować do podjęcia działań w czymś tam (As Pucharów, Giermek Buław). Rydwan z podsumy - obranie pewnego, jasnego kierunku.

Napisano

Owszem,ale musisz zdecydowac się. oza tym odnosze wrazenie, nie wiem na ile to mozliwe,ze konsultujesz to lub bedziesz ze swoimi facetem, z ktorym jestes lub nei w bardzo bliskiej relacji.

Bedziesz zadowolona, będziesz bogatsza w wiedzę...