panna.marta Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 Planuje wziasc udzial w cyklu pewnych szkoleń branżowych. 1.Czy uda mi się wziaść udział w tych szkoleniach? słońce XIX, kochankowie VI, sprawiedliwość XI-> umiarkowanie XIV lol, same AW! Ale karty pozytywne-myślę, że tak. 2. Czy będę zadwolona z tych szkoleń? kapłanka II, królowa pucharów, as pucharów dołożone giermek buław-> rydwan VII tak, będzie to dla mnie ciekawe, królowa pucharów robi to co lubi widać też szansę na nowe kontakty, może też aktywny udział w szkoleniu. Cytuj
x-latek Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 1.Czy uda mi się wziaść udział w tych szkoleniach? słońce XIX, kochankowie VI, sprawiedliwość XI-> umiarkowanie XIV Chyba uda się. Sprawa stanie się dla Ciebie bardziej jasna co do Twoich szans wzięcia udziału w tym, jakkolwiek decyzja wzięcia udziału w szkoleniu wciąż będzie zależała od Ciebie samej. 2. Czy będę zadwolona z tych szkoleń? kapłanka II, królowa pucharów, as pucharów dołożone giermek buław-> rydwan VII Możesz dowiedzieć się na tym szkoleniu pewnych takich spraw, które wcześniej nie były Ci znane i możliwe, że mogą one Cię zainspirować do podjęcia działań w czymś tam (As Pucharów, Giermek Buław). Rydwan z podsumy - obranie pewnego, jasnego kierunku. Cytuj
Gość Nayala Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Owszem,ale musisz zdecydowac się. oza tym odnosze wrazenie, nie wiem na ile to mozliwe,ze konsultujesz to lub bedziesz ze swoimi facetem, z ktorym jestes lub nei w bardzo bliskiej relacji. Bedziesz zadowolona, będziesz bogatsza w wiedzę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi