Gość AngeloYasmine Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Dziękuję Inez za karty buziaki ogromne Znajomość zakończona a nagle Pan powraca i się przymila ,a ja jestem twarda i mam go w nosie bo miał swój czas i niech zajmie się swoją drugą Panią.....................Ale intrygowało mnie o co mu chodzi więc poprosiłam INEZKę o karty Zobaczcie o co mu kaman bo nie wiem..... cel 6 kielichów - chce, aby powróciło to co było że byłam ja na każde skinienie a on mógł mieć mnie i tamtą co o Tobie myśli pustelnik 3 denarów---nie wiem co myśli---- co czuje cesarzowa kapłanka -są 2 kobiety w jego życiu jak się zachowuje 7 buław giermnek kiel umiarkowanie ------próbuje zawalczyć o powrót delikatnie i powoli co planuje zrobić 6 mieczy 6 buław 10 buław ---chce odnowić znajomość na innych zasadach przytłoczony jest tym co się wydarzyło co ukrywa 8 kiel ---żal do siebie czy do mnie?? czy powrót bo ta karta to karta rozstań i powrotów dlaczego 4 mieczy - bo się odciełam i uciekłam okopałam się przed nim Proszę was o pomoc kochane:) Cytuj
Lulu86 Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Pan ma 2 panie. Obie haryzmatyczne.jest przykro ze znajomosc sie skonczylam.chetnie by odnowil znajomosc ale na starych zasadach. Jest zneczony.mysli co wymyslec ale liczy na swoj urok.ogolnie on chce ale sam nie wie co. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Pan ma 2 panie. Obie haryzmatyczne.jest przykro ze znajomosc sie skonczylam.chetnie by odnowil znajomosc ale na starych zasadach. Jest zneczony.mysli co wymyslec ale liczy na swoj urok.ogolnie on chce ale sam nie wie co. Masz 100% racjii hehe ale wie że ja nie pozwolę na stare zasady hehehe......................dokonał wyboru wiec adiosssssss pomidores:) Cytuj
panna.marta Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 cel 6 kielichów - on zapewne wspomina te dobre chwile i chciałby czasem do nich powrócić co o Tobie myśli- pustelnik,3 denarów-> głupiec. On w zasadzie chyba się odsunął i szuka teraz innej drogi, zakończył pewien etap w swoim życiu i zaczął nowy. Unzał,że to co miał tutaj zorbił, to zrobił i niczego nie żałuje. co czuje cesarzowa, kapłanka -a ja myślę,że on czeka/szuka swojego ideału jak się zachowuje 7 buław giermnek kiel umiarkowanie -> śmierć XIII - on próbuje się przed tym bronić, zniknać a tak na prawdę zakończyć to co planuje zrobić 6 mieczy 6 buław 10 buław -> jeśli będzie trzeba to się odetnie od tego raz na zawsze,bo dla niego to byłoby zbyt trudne i kłopotliwe co ukrywa 8 kiel -> nie daje po sobie poznać, że trochę ma z tego powodu rozchiwane emocje dlaczego 4 mieczy -bo się od tego odcina Cytuj
miistakke Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 cel-przywrócić to co było co o Tobie mysli-ze sie odcielas co czuje-ze bylas najlepszym co go spotkało i dalej coś do Ciebie ma jak się zachowuje-chce unormowac relacje co planuje-namieszać i uciec co ukrywa ze to rozstanie przezyl dlaczego bo nie chce pokazac ze jest slaby Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 cel-przywrócić to co byłoco o Tobie mysli-ze sie odcielas co czuje-ze bylas najlepszym co go spotkało i dalej coś do Ciebie ma jak się zachowuje-chce unormowac relacje co planuje-namieszać i uciec co ukrywa ze to rozstanie przezyl dlaczego bo nie chce pokazac ze jest slaby wiesz co może w pewnych kwestiach masz rację,on nadal to przeżywa bo wydzwania do mnie będąc z inną w związku........a skryty jest jak diabli i się nie przyzna do prawdy.............Dziękuję za interpr Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 Do panna marta dzięki za pomoc ..............czas zweryfikuję co się wydarzy . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi