vesna Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 as kielichów 10 mieczy 7 buław jako odpowiedz na pytanie tak czy nie? Moim zdaniem tak as kielichów radość, niespodzianka, prezent, dobre nowiny 10 mieczy koniec kłopotów 7 buław przezwyciężenie problemów czy dojdzie do spotkania: nie wiem 5 denarów, 2 buławy , głupiec 5 denarów ? 2 buławy, spotkanie, randka głupiec droga, wycieczka ? Serdecznie dziękuje za pomoc w interpretacji Cytuj
Lulu86 Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 as kielichów 10 mieczy 7 buławjako odpowiedz na pytanie tak czy nie? Moim zdaniem tak as kielichów radość, niespodzianka, prezent, dobre nowiny 10 mieczy koniec kłopotów 7 buław przezwyciężenie problemów czy dojdzie do spotkania: nie wiem 5 denarów, 2 buławy , głupiec 5 denarów ? 2 buławy, spotkanie, randka głupiec droga, wycieczka ? Serdecznie dziękuje za pomoc w interpretacji Przykro mi ale wydaje mi sie ze po chwilowej fascynacji nastapi koniec relacji, kazde pobiegnie w druga strone. as kielichow to bardziej zapowiedz uczucia a polaczenu z 10 mieczy - raczej przybite to uczucie do podlogi. moze byc kontakt smsowy albo podroz. ze spotkaniem ciężko powiedzieć, raczej bedzie chce ale wyskoczą nowe sprawy i chyba ktoras ze stron zachowa sie nierozważnie albo sobie odpusci. glupiec to dla mnie glupiec. Cytuj
vesna Napisano 23 Września 2013 Autor Napisano 23 Września 2013 Obyś miał rację jeśli dojdzie do spotkania albo do odszukania marny mój los ;( Dzięki za pomoc. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Września 2013 Maestro Napisano 23 Września 2013 Ta osoba nie wykorzysta szansy,jaka jej się nadarzy, próbując za bardzo postawić na swoim straci możliwość przeżycia czegoś pięknego. Do spotkania nie dojdzie z powodu odległości,komuś nie będzie się chciało przyjechać.. Cytuj
vesna Napisano 23 Września 2013 Autor Napisano 23 Września 2013 zapytałam jeszcze raz o to odnalezienie ( wiem że nie powinnam ale..) Wyciągnęłam Sprawiedliwość Moc 3 buławy. Myślę że ta osoba zrobi wszystko aby znaleźć tą drugą... Cytuj
panna.marta Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 as kielichów 10 mieczy 7 buław-> kochankowie VI jako odpowiedz na pytanie tak czy nie? ktoś się będzie bardzo bronił przed uczuciem, myślę, że ma na to wpływ jakaś przykra rzecz/ wspomnienie z przeszłości. Jeśli ta osoba pokona swoje obawy, to tak:) czy dojdzie do spotkania: nie wiem 5 denarów, 2 buławy , głupiec-> gwiazda XVII Uważam ,że tak, ale nie tak prędko. Ta osoba, która będzie niepewna ( z powyższego rozkładu) musi do tego dojrzeć. Jeśli się zdedcyduje i doważy to tak. Myślę,nawet że po dłużyszch przemyśleniach zorbi to spontanicznie. Cytuj
vesna Napisano 24 Września 2013 Autor Napisano 24 Września 2013 hmm chyba źle napisałam pytanie. chodzi o to czy pan x ( osobs urzędowa) będzie chciała odnaleźć pana y? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi