kelly1980 Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Mam prośbę...Czy możecie mi pomóc sformułować afirmację na pozbycie się gniewu. Gniew spowodował pewne blokady w moim organizmie i dlatego chciałabym popracować nad tym. Wiem, że w afirmacji nie powinno używać się słowa "nie", więc odpada formuła typu "Nie gniewam się". Jestem poza tym w tych sprawach zielona, więc może jednak ktoś może pomóc... Z góry dziękuję! Cytuj
Trida Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 - potrafię opanować swój strach / gniew - jestem spokojna to dwie podstawowe, ktore mogą Ci pomóc 1 Cytuj
Trida Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 wporzadku ;)jak cos to pisaj bedziemy myslec dalej efekty po codziennych afirmacjach powinnas miec po okolo 2 tyg najwczesniej wiec aformuj i sie nie zniechecaj Cytuj
AmonCzarny Napisano 18 Października 2018 Napisano 18 Października 2018 Triada - naprawdę wierzysz w to co piszesz? Że formułując zdanie tylko w oparciu o Ciebie będziesz miała wpływ na Boga i jego plan ?! A podasz w oparciu o to co podajesz swoje własne efekty tych "afirmacji" bo ja w to nie wierzę ale bardzo chętnie przeczytam i być może się odniosę w temacie Twojej wypowiedzi. O ile wiem to afirmacja jest tożsama z modlitwą i nie jest to modlitwa do swego kaprysu wypowiadana w lustro dla zaspokojenia swoich rządz....ale może się mylę Więc czekam na odpowiedź..... "praktyka" który już w oparciu o swoje rządze podbił świat" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi