ivi123 Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Rozpoczęłam nowy związek, chociaż się strasznie boję tego... nie wiem co z tego wyjdzie... 1.nadzieje jakie wiaze z tym zwiazkiem 5 Buław- boję się, że będą z tego kłopoty i nieprzyjemności 2.nadzieje, jakie partner wiaze z tym zwiazkiem Koło Fortuny- sam nie wie co z tego wyjdzie, czeka na rozwój sytuacji zgodnosc charakterow Księżyc- podobne marzenia, nadzieje i patrzenie w przyszłość, podobne podejście do zwiazku dobór seksualny 3 BUŁAWY- hmm i tutaj nie wiem... jeszcze sprawdzamy się, czekamy co druga strona zaproponuje 5,8,9 wspólna przyszłość Kochankowie, 7 Mieczy, Król Bulaw- wybór, 7 Mieczy kojarzy mi się z wkradaniem w czyjeś łaski, ... 6 stosunek mojej rodziny do zwiazku Królowa Denarów- spokojny rodzinny, pozytywne nastawienie 7stosunek rodziny partnera do tego zwiazku król Kielichów- myślę że też pozytywny, zrozumienie Co o tym rozkładzie myslicie.. Z góry dziękuję Cytuj
panna.marta Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Rozpoczęłam nowy związek, chociaż się strasznie boję tego... nie wiem co z tego wyjdzie... 1.nadzieje jakie wiaze z tym zwiazkiem 5 Buław- boisz się,że będzie trochę nie domówień i nerwów 2.nadzieje, jakie partner wiaze z tym zwiazkiem Koło Fortuny- on chyba czeka na rozwój wydarzeń,ale nie zależnych od niego, żyje z dnia na dzień,bierze to co los mu przyniesie zgodnosc charakterow Księżyc- wspólne pasje, marzenia, ale możecie też żyć we wspólnym świecie marzeń dobór seksualny 3 BUŁAWY- myślę,że jesteście dobrze dobrani pod tym względem i może to juź niedługo nastąpić 5,8,9 wspólna przyszłość Kochankowie, 7 Mieczy, Król Bulaw- ktoś się będzie wahał i bał kłamstw, obłudy. Możliwe,że Ty się jego boisz 6 stosunek mojej rodziny do zwiazku Królowa Denarów- widzą,że złapałaś dobrą sztuką mówiąc brzydko 7stosunek rodziny partnera do tego zwiazku król Kielichów- oni są chyba dobrymi,ciepłymi ludźmi, powinni Wam wręcz kibicować Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Września 2013 Maestro Napisano 24 Września 2013 Masz nadzieje na emocje, jakie zaistnieją w tym związku, 5 buław to ogień, jakbys liczyła na dobór seksualny. On zdaje się na los, może ma nadzieję, ze jestes ta właściwą, od losu;).Ja nie wiem, czy Księzyc w pozycji zgodnośc charakterów jest dobrą kartą, raczej widzę ukrywanie przed sobą swoich prawdziwych twarzy, ale jako, że to nowy związek, więc pewnie staracie się robić przed sobą dobre wrażenie. Pod względem seksu widac dominację jednej ze stron, ale ogólnie jak najbardziej dobrze. Wspólna przyszłość to trochę podchody, dla mnie Kochankowie z 7 mieczy mówią o dogadywaniu się, ale jednocześnie o próbach zblizenia się do siebie i unikach, jeśli coś pójdzie nie tak, widać, że to on będzie osobą decyzyjną, 7 mieczy to również kłamstwa...Wasze rodziny nastawione są ok, Twoja liczy na to, że sie sutatkujesz, jego, że w końcu się porządnie zakocha. Cytuj
miistakke Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 1-karty pokazały nie Twoje nadzieje, a obawy 2-że ten związek wszytsko odmieni 3-wydaje mi się, że mogą być sprzeczki na tym tle 4-tutaj będzie ogien 5,8,9-widac wahania, ale przyszłość zależy od pana 6-pozytywny 7-również Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi