chili27 Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 jakie wrazenie zrobilam na Panu? (rozmawialismy przez telefon). wrozne z AW cesarz, sprawiedliwosc, diabel nie wiem, chyba nie najlepsze.. strasznie sie zamotalam w tej rozmowie i chyba nic sensownego nie powiedzialam../ Cytuj
panna.marta Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 cesarz, sprawiedliwość, diabeł-> moc wiesz co wydaje mi się,że wydałaś mu się bardzo seksowna i ognista. Wyzwoliłaś w nim faceta i pełne porządanie i on jest pewny tego co myśli Cytuj
chili27 Napisano 23 Września 2013 Autor Napisano 23 Września 2013 no sama nie wiem.., fajnie zeby tak bylo jak piszesz:-) tylko mnie zastanawia czemu on sie teraz nie odzywa...:/ Cytuj
chili27 Napisano 23 Września 2013 Autor Napisano 23 Września 2013 no od naszej rozmowy przez telefon sie nie odzywa teraz Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 Haha ale ile czasu minelo od tej rozmowy? SKad my mamy wiedziec kiedy rozmawialiscie? Po kartach. Hmm.. Zle moim zdaniem ze same AW, bo AM czasem sa wymowniejsze:D cesarz, sprawiedliwosc, diabel- wydaje mi sie, ze pojawilas sie jako osoba wywazona, stonowana, myslaca nad tym co mowi, a ten diabel, moze go to nawet pociagac Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 IV Cesarz, VIII Sprawiedliwosc, XV Diabel ---> V Papiez, HB IX Eremita Przede wszystkim jest tak, ze pan pokazal sie w Cesarzu. Wiec to on narzuca tu ton i on zdecyduje, co bedzie dalej. Byla rozmowe (Sprawiedliwosc). On jest dosc pragmatyczny w ocenie tego, co tam bylo mowione (Cesarz przy Sprawiedliwosci trzyma sie raczej na ziemi faktow, nie buja w oblokach). W Diable moznaby zobaczyc bardziej ograniczenia. Sam na ten moment nie pozwala, zeby z tej znajomosci bylo cos wiecej. Dlaczego. Podsumy dalej to ladnie tlumacza. Papiez wskazuje na to, ze pan ma jakies tam swoje zasady, ktorych sie ostro trzyma. Nielatwo mu je przeskoczyc i to bardzo utrudnia i ogranicza z nim znajomosc. Eremita, sam nie wie, co o tym myslec. Mozliwe, ze sa w nim rozne sprzeczne odczucia i probuje je na ten czas zneutralizowac, ewentualnie sam dowiedziec sie, co tam sie z nim dzieje. Ogolnie karty wskazuja na to, ze pan swiadomie trzyma te znajomosc w ryzach i nawet, jezeli zrobilo mu sie cieplo na sercu, nie pozwoli na ten moment, aby ta znajomosc wymknela mu sie spod kontroli. Cytuj
x-latek Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 IV Cesarz, VIII Sprawiedliwosc, XV Diabel ---> V Papiez, HB IX Eremita Przede wszystkim jest tak, ze pan pokazal sie w Cesarzu. Wiec to on narzuca tu ton i on zdecyduje, co bedzie dalej. Byla rozmowe (Sprawiedliwosc). On jest dosc pragmatyczny w ocenie tego, co tam bylo mowione (Cesarz przy Sprawiedliwosci trzyma sie raczej na ziemi faktow, nie buja w oblokach). W Diable moznaby zobaczyc bardziej ograniczenia. Sam na ten moment nie pozwala, zeby z tej znajomosci bylo cos wiecej. Dlaczego. Podsumy dalej to ladnie tlumacza. Papiez wskazuje na to, ze pan ma jakies tam swoje zasady, ktorych sie ostro trzyma. Nielatwo mu je przeskoczyc i to bardzo utrudnia i ogranicza z nim znajomosc. Eremita, sam nie wie, co o tym myslec. Mozliwe, ze sa w nim rozne sprzeczne odczucia i probuje je na ten czas zneutralizowac, ewentualnie sam dowiedziec sie, co tam sie z nim dzieje. Ogolnie karty wskazuja na to, ze pan swiadomie trzyma te znajomosc w ryzach i nawet, jezeli zrobilo mu sie cieplo na sercu, nie pozwoli na ten moment, aby ta znajomosc wymknela mu sie spod kontroli. O! A ja myślałem przez tego Cesarza, że facet odbiera chili27 jako taką babę-chłopa hahahaha :lol: Kobietę, która myśli jak mężczyzna, wyraża tak też i swoje poglądy itp. Już nie chciałem pisać tutaj tego wcześniej, żeby przypadkiem nie podłamać chili27 hehehe. Cytuj
x-latek Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Oj x-latku... No kurcze... Mówię szczerze jak tą kartę odebrałem. To nie że złośliwie czy coś. Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Wiem, wiem. Przeciez sie smieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi