Skocz do zawartości

jakie wrazenie

chili27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakie wrazenie zrobilam na Panu? (rozmawialismy przez telefon). wrozne z AW

cesarz, sprawiedliwosc, diabel

nie wiem, chyba nie najlepsze.. strasznie sie zamotalam w tej rozmowie i chyba nic sensownego nie powiedzialam../

Napisano

cesarz, sprawiedliwość, diabeł-> moc

wiesz co wydaje mi się,że wydałaś mu się bardzo seksowna i ognista. Wyzwoliłaś w nim faceta i pełne porządanie i on jest pewny tego co myśli ;)

Napisano

no sama nie wiem.., fajnie zeby tak bylo jak piszesz:-) tylko mnie zastanawia czemu on sie teraz nie odzywa...:/

Napisano

Haha ale ile czasu minelo od tej rozmowy?:D SKad my mamy wiedziec kiedy rozmawialiscie? :D

Po kartach. Hmm.. Zle moim zdaniem ze same AW, bo AM czasem sa wymowniejsze:D

cesarz, sprawiedliwosc, diabel- wydaje mi sie, ze pojawilas sie jako osoba wywazona, stonowana, myslaca nad tym co mowi, a ten diabel, moze go to nawet pociagac

Napisano

IV Cesarz, VIII Sprawiedliwosc, XV Diabel ---> V Papiez, HB IX Eremita

Przede wszystkim jest tak, ze pan pokazal sie w Cesarzu. Wiec to on narzuca tu ton i on zdecyduje, co bedzie dalej.

Byla rozmowe (Sprawiedliwosc). On jest dosc pragmatyczny w ocenie tego, co tam bylo mowione (Cesarz przy Sprawiedliwosci trzyma sie raczej na ziemi faktow, nie buja w oblokach). W Diable moznaby zobaczyc bardziej ograniczenia. Sam na ten moment nie pozwala, zeby z tej znajomosci bylo cos wiecej.

Dlaczego. Podsumy dalej to ladnie tlumacza.

Papiez wskazuje na to, ze pan ma jakies tam swoje zasady, ktorych sie ostro trzyma. Nielatwo mu je przeskoczyc i to bardzo utrudnia i ogranicza z nim znajomosc.

Eremita, sam nie wie, co o tym myslec. Mozliwe, ze sa w nim rozne sprzeczne odczucia i probuje je na ten czas zneutralizowac, ewentualnie sam dowiedziec sie, co tam sie z nim dzieje.

Ogolnie karty wskazuja na to, ze pan swiadomie trzyma te znajomosc w ryzach i nawet, jezeli zrobilo mu sie cieplo na sercu, nie pozwoli na ten moment, aby ta znajomosc wymknela mu sie spod kontroli.

Napisano
IV Cesarz, VIII Sprawiedliwosc, XV Diabel ---> V Papiez, HB IX Eremita

Przede wszystkim jest tak, ze pan pokazal sie w Cesarzu. Wiec to on narzuca tu ton i on zdecyduje, co bedzie dalej.

Byla rozmowe (Sprawiedliwosc). On jest dosc pragmatyczny w ocenie tego, co tam bylo mowione (Cesarz przy Sprawiedliwosci trzyma sie raczej na ziemi faktow, nie buja w oblokach). W Diable moznaby zobaczyc bardziej ograniczenia. Sam na ten moment nie pozwala, zeby z tej znajomosci bylo cos wiecej.

Dlaczego. Podsumy dalej to ladnie tlumacza.

Papiez wskazuje na to, ze pan ma jakies tam swoje zasady, ktorych sie ostro trzyma. Nielatwo mu je przeskoczyc i to bardzo utrudnia i ogranicza z nim znajomosc.

Eremita, sam nie wie, co o tym myslec. Mozliwe, ze sa w nim rozne sprzeczne odczucia i probuje je na ten czas zneutralizowac, ewentualnie sam dowiedziec sie, co tam sie z nim dzieje.

Ogolnie karty wskazuja na to, ze pan swiadomie trzyma te znajomosc w ryzach i nawet, jezeli zrobilo mu sie cieplo na sercu, nie pozwoli na ten moment, aby ta znajomosc wymknela mu sie spod kontroli.

O! A ja myślałem przez tego Cesarza, że facet odbiera chili27 jako taką babę-chłopa hahahaha :lol::lol:

Kobietę, która myśli jak mężczyzna, wyraża tak też i swoje poglądy itp.

Już nie chciałem pisać tutaj tego wcześniej, żeby przypadkiem nie podłamać chili27 hehehe.

Napisano
Oj x-latku... :icon_smile:

No kurcze... Mówię szczerze jak tą kartę odebrałem. To nie że złośliwie czy coś.