Cicha23 Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 Witam zapytałam kart czy w przyszłym roku będę pracować, wyszła jedna konkretna praca czyli, bardzo na tak. Co do tego nie miałam wątpliwości. Gdy zapytałam o zarobki z tej pracy z przełożenia, wyszły dziwne karty mianowicie > Sprawiedliwość, As denarów, 5 mieczy. 5 mieczy na końcu mogło by świadczyć że więcej strat niż zysków, no ale moment to po co by ten as denarów wychodził i sprawiedliwość poprzedzająca tę kartę? Gdyby było więcej strat wyszły by zupełnie inne karty. Może bardziej o jakim oszustwie z wypłacaniem. Na straty widziałabym 5 denarów kolo innych den. Co Wy myślicie na ten temat? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Września 2013 Maestro Napisano 24 Września 2013 Zarobki adekwatne do Twoich umiejętności i wkładu pracy ale bez szans na ew. podwyżkę, ew. będziesz musiała się napracować za dwoje Cytuj
Caliel Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 Wydaje mi się, że możesz zostac wprowadzona w blad... nie bedzie zle, ale zarobki nie beda Cie satysfakcjonowac, atmosfera tez moze byc niemila i napieta - wszystko bedzie sie krecic wokol kasy, i chyba tylko koniecznosc bedzie Cie tam trzymac, a szukac bedziesz czegos innego. Cytuj
panna.marta Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 Zarobki w tej pracy: Sprawiedliwość XI, As denarów, 5 mieczy-> kapłan V Czy ta praca wiąże się z osiąganiem wyników albo czy pensja zależy od wyników? Bo jeśli tak,to sprawiedliwość mówi o tym,że to co sobie wypracujesz to dostaniesz. Ogólnie wygląda na to,że można tam sporo zarobić,ale można też nic nie dostać i tak na prawdę do zależy od Ciebie o czym mówi kapłan. Żeby dobrze zarobić musisz się wgłębić w pracę/ zaangażować...w tej pracy liczy się też duże doświadczenie. Cytuj
joana_o Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 Sprawiedliwość i as denarów wg mnie wskazują powodzenie w sferze finansowej jeśli dołoży się starań. 5 Mieczy może mówić o tym, iż nie będziesz miała sił przykładać się tak bardzo, aby miało to przełożenie na osiągnięcie satysfakcji finansowej. Jeśli nie wykażesz się uporem/konsekwencją w dążeniu do realizacji wyznaczonych zadań tylko odpuścisz sobie choćby trochę będziesz musiała zadowolić się niższą kwotą niż przewidywałaś. Cytuj
CessPablos Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 hajs będzie się zgadzał aczkolwiek będziesz odczuwała wielki niesmak w związku z ich zarobieniem i sytuacjami jakimi będzie otoczone te stanowisko pracy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi