Skocz do zawartości

Zarobki w pewnej pracy??

Cicha23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam zapytałam kart czy w przyszłym roku będę pracować, wyszła jedna konkretna praca czyli, bardzo na tak. Co do tego nie miałam wątpliwości. Gdy zapytałam o zarobki z tej pracy z przełożenia, wyszły dziwne karty mianowicie > Sprawiedliwość, As denarów, 5 mieczy.

5 mieczy na końcu mogło by świadczyć że więcej strat niż zysków, no ale moment to po co by ten as denarów wychodził i sprawiedliwość poprzedzająca tę kartę? Gdyby było więcej strat wyszły by zupełnie inne karty. Może bardziej o jakim oszustwie z wypłacaniem.

Na straty widziałabym 5 denarów kolo innych den. Co Wy myślicie na ten temat?

• Maestro
Napisano

Zarobki adekwatne do Twoich umiejętności i wkładu pracy ale bez szans na ew. podwyżkę, ew. będziesz musiała się napracować za dwoje

Napisano

Wydaje mi się, że możesz zostac wprowadzona w blad... nie bedzie zle, ale zarobki nie beda Cie satysfakcjonowac,

atmosfera tez moze byc niemila i napieta - wszystko bedzie sie krecic wokol kasy,

i chyba tylko koniecznosc bedzie Cie tam trzymac, a szukac bedziesz czegos innego.

Napisano

Zarobki w tej pracy:

Sprawiedliwość XI, As denarów, 5 mieczy-> kapłan V

Czy ta praca wiąże się z osiąganiem wyników albo czy pensja zależy od wyników? Bo jeśli tak,to sprawiedliwość mówi o tym,że to co sobie wypracujesz to dostaniesz. Ogólnie wygląda na to,że można tam sporo zarobić,ale można też nic nie dostać i tak na prawdę do zależy od Ciebie o czym mówi kapłan. Żeby dobrze zarobić musisz się wgłębić w pracę/ zaangażować...w tej pracy liczy się też duże doświadczenie.

Napisano

Sprawiedliwość i as denarów wg mnie wskazują powodzenie w sferze finansowej jeśli dołoży się starań. 5 Mieczy może mówić o tym, iż nie będziesz miała sił przykładać się tak bardzo, aby miało to przełożenie na osiągnięcie satysfakcji finansowej. Jeśli nie wykażesz się uporem/konsekwencją w dążeniu do realizacji wyznaczonych zadań tylko odpuścisz sobie choćby trochę będziesz musiała zadowolić się niższą kwotą niż przewidywałaś.

Napisano

hajs będzie się zgadzał aczkolwiek będziesz odczuwała wielki niesmak w związku z ich zarobieniem i sytuacjami jakimi będzie otoczone te stanowisko pracy.