Gość Linkinia Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 (edytowane) Bardzo proszę, spójrzcie Jestem sama, ale flirtuje z jednym panem, nasza sytuacja ma się wyklarować na początku października. Październik 1-10 dnia miesiąca – 3 buław, Rycerz buław --> H.B. Cesarzowa Zacznie się coś nowego w moim życiu i nie chodzi tu tylko o kolejny rok studiów. W moje życie wkroczy pan, suma mówi o tym, że ten czas przyniesie mi zadowolenie. 3 denarów namawia do wyjścia poza istniejące schematy. 10-20 dnia miesiąca – 8 buław Dynamiczny czas, dużo będzie się działo, wiele wymiany informacji i kontaktów. Jeżeli rycerz buławowy zostanie, to znajomość będzie rozkwitać. 20-31 dnia miesiąca – Koło Fortuny, As buław, Cesarz --> H.B. Diabel, Kochankowie Mam wrażenie, że relacja z panem przybierze nieoczekiwany obrót, jakieś decyzje zostaną podjęte. Przy tych kartach pomyślałam też o temacie pracy licencjackiej, może coś się wyklaruje, pan profesor zainspiruje mnie. Uczucia – Królowa mieczy, 7 buław, Pustelnik --> H.B. Wieża, Rydwan Będę chciała mieć sytuację pod kontrolą, mogę dużo rozważać, starać się też, by nie być samej… Coś się zadzieje, bo widać zmianę i ruch… Nie sądzę jednak, bym była w związku. Przyjaźnie – 4 buław, Wisielec, As denarów, 7 mieczy --> H.B. Kochankowie Spotkania, imprezy, świetnie spędzany czas, relacje, które były zawieszone, nabiorą tempa. Trochę pokombinuję, żeby znaleźć na to czas. Nieoczekiwane – Giermek mieczy, 10 buław, Król mieczy --> H.B. Koło Fortuny, Mag Pan, który wydawał się rzucać słowa na wiatr, okaże się prawdomówny. Mogę zmienić o nim myślenie. Może też mnie przytłaczać uporem, silnym charakterem. Ogólny nastrój miesiąca – Cesarzowa, 3 denary, Sprawiedliwość --> Gwiazda, Siła Bardzo fajny czas dla mnie, będę się czuła spełniona, atrakcyjna. Myślę, że dużo kontaktów i wyzwań w tym miesiącu, sporo spraw się wyjaśni. Edytowane 24 Września 2013 przez Linkinia Cytuj
panna.marta Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 (edytowane) Październik 1-10 dnia miesiąca – 3 buław, Rycerz buław --> H.B. Cesarzowa Wydaje mi się,że to może być dobry miesiąc jeśli chodzi o pracę, pojawią się dobre wiadomości dla Ciebie. Jakieś wyróżnienie, może awans 10-20 dnia miesiąca – 8 buław będzie się dużo działo, niestety nie wiem z jakiego powodu,ale może być zabiegana, ale równie dobrze i podekscytowana czymś 20-31 dnia miesiąca – Koło Fortuny, As buław, Cesarz --> H.B. Diabel, Kochankowie Jeśli spotykasz sie z kimś to Wasza relacja może nabrać ognia i zrobi się gorąąco już ten pan o to zadba:D Uczucia – Królowa mieczy, 7 buław, Pustelnik --> H.B. Wieża, Rydwan Zastanawiam się,czy z powyższego rozkładu nie wynika,że to co zrobi Pan trochę Ci się nie spodoba,ale w takim sensie,że uznasz,ze masz na coś inny pogląd albo dzieje się dla Ciebie za szybko Przyjaźnie – 4 buław, Wisielec, As denarów, 7 mieczy --> H.B. Kochankowie zastanawiam się czy ktoś nie będzie chciał Cię wyciągnać gdzieś,ale chyba będziesz niechętna, wolalabyś posiedzieć w 4 kątach albo po prostu coś Ci się nie spodoba Nieoczekiwane – Giermek mieczy, 10 buław, Król mieczy --> H.B. Koło Fortuny, Mag między tym chłopakiem a Tobą coś się wydarzy. Będziesz miałą wrażenie,że on chce coś ponad to co Ty sama byś chciała. To czy się na to zdecydujesz, to już w ostatczności będzie zależało od Ciebie Ogólny nastrój miesiąca – Cesarzowa, 3 denary, Sprawiedliwość --> Gwiazda, Siła Wydaje mi się,że ta niespodzianka w pracy bardzo Cię ucieszy i głównie to będzie dla Ciebie najważniejsze Edytowane 24 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Września 2013 Maestro Napisano 25 Września 2013 Jutro z rana Ci opiszę Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Październik 1-10 dnia miesiąca – 3 buław, Rycerz buław --> VI Kochankowie, H.B. Cesarzowa Tak, tu kontakty z jakims panem. Duzo ognia, seksu i perspektywy na cos wiecej. Jakis romans w perspektywie. Ale to z czasem. 10-20 dnia miesiąca – 8 buław Powinno sie duzo dziac. Duzo pomyslu, ale tez duzo akcji. Bardzo zywy okres czasu. Moze jakies wazne wiadomosci ze swiata. 20-31 dnia miesiąca – Koło Fortuny, As buław, Cesarz --> H.B. Diabel, Kochankowie Tak, tu ta relacja moze rozwinac skrzydla. Jakis impuls ze strony pana moze sie pojawic. Chociaz z drugiej strony moze na tym impulsie pozostac, bo Cesarz nierychliwy do dzialania. Poza tym w podsumie masz Diabla a ten niby i daje tych Kochankow, ale tez ogranicza do nich dostep. Wiec cos tam po drodze moze utrudniac rozwoj tej znajomosci. Mozliwe, ze jakies zasady pana... czy jego charakter. Uczucia – Królowa mieczy, 7 buław, Pustelnik --> H.B. Wieża, Rydwan Ja tu widze raczej Twoje izolowanie sie i taka niepewnosc, czego ja naprawde chce. Niby chcesz uczucia, ale i boisz sie glebiej zaangazowac. Tu z podsumu wynika, ze potrzeba Ci wyskoczyc poza to wszystko, jezeli chcesz, zeby rzeczywiscie cos sie zadzialo. Ograniczenia w duzej mierze tkwia w Tobie, moze z racji wczesniejszych doswiadczen. Przyjaźnie – 4 buław, Wisielec, As denarów, 7 mieczy --> H.B. Kochankowie No tu moze nastapic koszenie tzw. przyjazni, ktore niewiele wnosza. Rozejrzenie sie, co jest rozwojowe a co nie i selekcja. Nieoczekiwane – Giermek mieczy, 10 buław, Król mieczy --> H.B. Koło Fortuny, Mag Jakas rozmowa moze byc z panem... powiedzialabym jednak, ze niekoniecznie mila. Po tej rozmowie moze pozostac niesmak, ale warto ja przeprowadzic. Pewne sprawy powinny zostac wyjasnione. Jednak warto podejsc do tego sprytnie... i nie dac sie podejsc. Ogólny nastrój miesiąca – Cesarzowa, 3 denary, Sprawiedliwość --> Gwiazda, Siła Widac, ze bedzierz darzyla do tego, aby wyjasniac rozne sprawy, aby szukac jasnosci, klarownosci. Bedziesz szukala swojego dobra, zadowolenia... duzo wlasnie poprzez rozmowy. Wazne, zeby przy tym wszystkim wykazac sie takze intuicja, stawiac na swoim, ale jednak z wyczuciem. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Września 2013 Maestro Napisano 26 Września 2013 Październik 1-10 dnia miesiąca – 3 buław, Rycerz buław --> H.B. Cesarzowa widać intensywne rozmowy z panem z netu;),pan będzie mocno zabiegał, dzwonił, interesował się co u Ciebie, powinnas czuć się fajnie 10-20 dnia miesiąca – 8 buław tutaj bez zmian, j.w. 20-31 dnia miesiąca – Koło Fortuny, As buław, Cesarz --> H.B. Diabel, Kochankowie on niespodziewanie Ciebie zaskoczy, bo odezwie się raz, a ponieważ coś pójdzie nie po jego myśli, to się zaprze w sobie i zamilknie Uczucia – Królowa mieczy, 7 buław, Pustelnik --> H.B. Wieża, Rydwan możesz być bardzo sceptyczna,niespełniona, ale nie okażesz tego co naprawdę czujesz, będziesz wolała skryć się w swojej pustelni, niż pokazywać smutki Przyjaźnie – 4 buław, Wisielec, As denarów, 7 mieczy --> H.B. Kochankowie z początku wesoło, imprezowo, potem ktoś może próbować coś ugrać z Tobą, musisz uważać Nieoczekiwane – Giermek mieczy, 10 buław, Król mieczy --> H.B. Koło Fortuny, Mag moze być spór z panem, który za mocno będzie naciskał i potem jego wycofanie się Ogólny nastrój miesiąca – Cesarzowa, 3 denary, Sprawiedliwość --> Gwiazda, Siła ogólnie to będziesz czułas sie pewna siebie, widac też pracę nad sobą, nad tym, zeby inni szanowali Ciebie tak, jak na to zasługujesz:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Uczucia – Królowa mieczy, 7 buław, Pustelnik --> H.B. Wieża, Rydwan Ja tu widze raczej Twoje izolowanie sie i taka niepewnosc, czego ja naprawde chce. Niby chcesz uczucia, ale i boisz sie glebiej zaangazowac. Tu z podsumu wynika, ze potrzeba Ci wyskoczyc poza to wszystko, jezeli chcesz, zeby rzeczywiscie cos sie zadzialo. Ograniczenia w duzej mierze tkwia w Tobie, moze z racji wczesniejszych doswiadczen. Strzał w dziesiątkę już teraz... mam złe doświadczenia za sobą, one sprawiły, że boję się zaufać, zaangażować. Męczy mnie to... analizuję, jestem podejrzliwa... Czytałam rozkład na cały ten rok, na jesienną miłość, w tym szczególnie Twoją interpretację. Pisałaś właśnie, że powinnam dac ponieść się uczuciu, bo jestem zablokowana... Postaram się, wyjść poza te sztywne ramy. Bardzo Wam dziękuję! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 WERYFIKACJA Dziękuję wam bardzo serdecznie Październik 1-10 dnia miesiąca – 3 buław, Rycerz buław --> H.B. Cesarzowa Zacznie się coś nowego w moim życiu i nie chodzi tu tylko o kolejny rok studiów. W moje życie wkroczy pan, suma mówi o tym, że ten czas przyniesie mi zadowolenie. 3 denarów namawia do wyjścia poza istniejące schematy. 10-20 dnia miesiąca – 8 buław Dynamiczny czas, dużo będzie się działo, wiele wymiany informacji i kontaktów. Jeżeli rycerz buławowy zostanie, to znajomość będzie rozkwitać. 20-31 dnia miesiąca – Koło Fortuny, As buław, Cesarz --> H.B. Diabel, Kochankowie Mam wrażenie, że relacja z panem przybierze nieoczekiwany obrót, jakieś decyzje zostaną podjęte. Przy tych kartach pomyślałam też o temacie pracy licencjackiej, może coś się wyklaruje, pan profesor zainspiruje mnie. --> Zmieniłam swoje nastawienie do pana, chciałam i myślę, że to mi wychodzi - odciąć się od tych wydarzeń. Podjęłam też decyzję co do innego pana. Uczucia – Królowa mieczy, 7 buław, Pustelnik --> H.B. Wieża, Rydwan Będę chciała mieć sytuację pod kontrolą, mogę dużo rozważać, starać się też, by nie być samej… Coś się zadzieje, bo widać zmianę i ruch… Nie sądzę jednak, bym była w związku. --> Zraniona, zdenerwowana, zostawiona sama, nagle i bez wyjaśnienia. Dręczyłam się prawie cały miesiąc... Przyjaźnie – 4 buław, Wisielec, As denarów, 7 mieczy --> H.B. Kochankowie Spotkania, imprezy, świetnie spędzany czas, relacje, które były zawieszone, nabiorą tempa. Trochę pokombinuję, żeby znaleźć na to czas. --> Przyjaźnie dały mi mega wiele, strasznie jestem wdzięczna koleżankom. Wydaje mi się, że w Wisielcu widać zmianę nastawienia do jednej z moich koleżanek; dostałam też pewną propozycję, przed którą się wymigałam... Nieoczekiwane – Giermek mieczy, 10 buław, Król mieczy --> H.B. Koło Fortuny, Mag Pan, który wydawał się rzucać słowa na wiatr, okaże się prawdomówny. Mogę zmienić o nim myślenie. Może też mnie przytłaczać uporem, silnym charakterem. --> Pan, który obiecywał góry, wymawiał się chorobą, a potem w królu mieczy widać jego obojętną postawę... W kole jak ten Mag, zniknął nieoczekiwanie Ogólny nastrój miesiąca – Cesarzowa, 3 denary, Sprawiedliwość --> Gwiazda, Siła Bardzo fajny czas dla mnie, będę się czuła spełniona, atrakcyjna. Myślę, że dużo kontaktów i wyzwań w tym miesiącu, sporo spraw się wyjaśni. Październik1-10 dnia miesiąca – 3 buław, Rycerz buław --> H.B. Cesarzowa Wydaje mi się,że to może być dobry miesiąc jeśli chodzi o pracę, pojawią się dobre wiadomości dla Ciebie. Jakieś wyróżnienie, może awans 10-20 dnia miesiąca – 8 buław będzie się dużo działo, niestety nie wiem z jakiego powodu,ale może być zabiegana, ale równie dobrze i podekscytowana czymś 20-31 dnia miesiąca – Koło Fortuny, As buław, Cesarz --> H.B. Diabel, Kochankowie Jeśli spotykasz sie z kimś to Wasza relacja może nabrać ognia i zrobi się gorąąco już ten pan o to zadba:D Uczucia – Królowa mieczy, 7 buław, Pustelnik --> H.B. Wieża, Rydwan Zastanawiam się,czy z powyższego rozkładu nie wynika,że to co zrobi Pan trochę Ci się nie spodoba,ale w takim sensie,że uznasz,ze masz na coś inny pogląd albo dzieje się dla Ciebie za szybko Przyjaźnie – 4 buław, Wisielec, As denarów, 7 mieczy --> H.B. Kochankowie zastanawiam się czy ktoś nie będzie chciał Cię wyciągnać gdzieś,ale chyba będziesz niechętna, wolalabyś posiedzieć w 4 kątach albo po prostu coś Ci się nie spodoba --> świetnie!!! Nieoczekiwane – Giermek mieczy, 10 buław, Król mieczy --> H.B. Koło Fortuny, Mag między tym chłopakiem a Tobą coś się wydarzy. Będziesz miałą wrażenie,że on chce coś ponad to co Ty sama byś chciała. To czy się na to zdecydujesz, to już w ostatczności będzie zależało od Ciebie Ogólny nastrój miesiąca – Cesarzowa, 3 denary, Sprawiedliwość --> Gwiazda, Siła Wydaje mi się,że ta niespodzianka w pracy bardzo Cię ucieszy i głównie to będzie dla Ciebie najważniejsze Październik1-10 dnia miesiąca – 3 buław, Rycerz buław --> VI Kochankowie, H.B. Cesarzowa Tak, tu kontakty z jakims panem. Duzo ognia, seksu i perspektywy na cos wiecej. Jakis romans w perspektywie. Ale to z czasem. 10-20 dnia miesiąca – 8 buław Powinno sie duzo dziac. Duzo pomyslu, ale tez duzo akcji. Bardzo zywy okres czasu. Moze jakies wazne wiadomosci ze swiata. 20-31 dnia miesiąca – Koło Fortuny, As buław, Cesarz --> H.B. Diabel, Kochankowie Tak, tu ta relacja moze rozwinac skrzydla. Jakis impuls ze strony pana moze sie pojawic. Chociaz z drugiej strony moze na tym impulsie pozostac, bo Cesarz nierychliwy do dzialania. Poza tym w podsumie masz Diabla a ten niby i daje tych Kochankow, ale tez ogranicza do nich dostep. Wiec cos tam po drodze moze utrudniac rozwoj tej znajomosci. Mozliwe, ze jakies zasady pana... czy jego charakter. Uczucia – Królowa mieczy, 7 buław, Pustelnik --> H.B. Wieża, Rydwan Ja tu widze raczej Twoje izolowanie sie i taka niepewnosc, czego ja naprawde chce. Niby chcesz uczucia, ale i boisz sie glebiej zaangazowac. Tu z podsumu wynika, ze potrzeba Ci wyskoczyc poza to wszystko, jezeli chcesz, zeby rzeczywiscie cos sie zadzialo. Ograniczenia w duzej mierze tkwia w Tobie, moze z racji wczesniejszych doswiadczen. Przyjaźnie – 4 buław, Wisielec, As denarów, 7 mieczy --> H.B. Kochankowie No tu moze nastapic koszenie tzw. przyjazni, ktore niewiele wnosza. Rozejrzenie sie, co jest rozwojowe a co nie i selekcja. Nieoczekiwane – Giermek mieczy, 10 buław, Król mieczy --> H.B. Koło Fortuny, Mag Jakas rozmowa moze byc z panem... powiedzialabym jednak, ze niekoniecznie mila. Po tej rozmowie moze pozostac niesmak, ale warto ja przeprowadzic. Pewne sprawy powinny zostac wyjasnione. Jednak warto podejsc do tego sprytnie... i nie dac sie podejsc. Ogólny nastrój miesiąca – Cesarzowa, 3 denary, Sprawiedliwość --> Gwiazda, Siła Widac, ze bedzierz darzyla do tego, aby wyjasniac rozne sprawy, aby szukac jasnosci, klarownosci. Bedziesz szukala swojego dobra, zadowolenia... duzo wlasnie poprzez rozmowy. Wazne, zeby przy tym wszystkim wykazac sie takze intuicja, stawiac na swoim, ale jednak z wyczuciem. Październik1-10 dnia miesiąca – 3 buław, Rycerz buław --> H.B. Cesarzowa widać intensywne rozmowy z panem z netu;),pan będzie mocno zabiegał, dzwonił, interesował się co u Ciebie, powinnas czuć się fajnie 10-20 dnia miesiąca – 8 buław tutaj bez zmian, j.w. 20-31 dnia miesiąca – Koło Fortuny, As buław, Cesarz --> H.B. Diabel, Kochankowie on niespodziewanie Ciebie zaskoczy, bo odezwie się raz, a ponieważ coś pójdzie nie po jego myśli, to się zaprze w sobie i zamilknie Uczucia – Królowa mieczy, 7 buław, Pustelnik --> H.B. Wieża, Rydwan możesz być bardzo sceptyczna,niespełniona, ale nie okażesz tego co naprawdę czujesz, będziesz wolała skryć się w swojej pustelni, niż pokazywać smutki Przyjaźnie – 4 buław, Wisielec, As denarów, 7 mieczy --> H.B. Kochankowie z początku wesoło, imprezowo, potem ktoś może próbować coś ugrać z Tobą, musisz uważać Nieoczekiwane – Giermek mieczy, 10 buław, Król mieczy --> H.B. Koło Fortuny, Mag moze być spór z panem, który za mocno będzie naciskał i potem jego wycofanie się Ogólny nastrój miesiąca – Cesarzowa, 3 denary, Sprawiedliwość --> Gwiazda, Siła ogólnie to będziesz czułas sie pewna siebie, widac też pracę nad sobą, nad tym, zeby inni szanowali Ciebie tak, jak na to zasługujesz:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi