Skocz do zawartości

Pazdziernik 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ogolny nastroj miesiaca - 4 Monet, 10 Mieczy, 2 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Podejrzewam, ze wyjscie poza dotychczasowe ramy. Mozliwe, ze zaznacza sie tu po prostu nowa praca, nowe kontakty, a takze koniecznosc pogodzenia wszystkiego czasowo i normalnie w swiecie dobrej organizacji.

Co bedzie mnie zajmowalo:

1-10 pazdziernika - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Mozliwe, ze planowanie czegos... a takze wlasnie wyjscie poza dotychczasowe mury... 4 sciany.

11-20 pazdziernika - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka

Nie wiem. Rozwodowo moze. Chyba Mieczowy jakis sie nie zautuje z uczuciami. Srednio te karty tu czuje.

21-30 pazdziernika - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa

Nie wiem, jakbym musiala pogodzic w sobie te dwie cechy... matka i kobieta zakochana. Hmm... ewentualnie bede starac sie stapac pewnie po ziemi i jednoczesnie wzdychac zakochana.

Praca/Rozwoj zawodowy - I Mag + Paz Mieczy ---> VII Rydwan, HB I Mag

Moje przyuczanie w nowej pracy... i dojazdy.

Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Mag

Nie wiem tu kurcze. Jakies kwestie z panem Monetowym. Ewentualnie ja tu wyszlam tak i jakies sprawy do zalatwienia sie pokaza. Od zaraz.

Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Nie powinno byc zle. Z drugiej strony o pare spraw bede musiala sie zatroszczyc.

Samopoczucie - VII Rydwan

Dobre. Trzeba bedzie jednak dbac o sfere emocjonalna.

Uczucia - XXI Swiat + XIV Umiarkowanie, Paz Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB VIII Sprawiedliwosc

Nie wiem. Przyjazn, ale nie uczucia. Rozmowy, gadki... przyjazn.

Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz

Nie wiem. Tu moze cos sie wydac, o czym nie mam do tej pory pojecia lub widze zupelnie inaczej. Trzeba bedzie na to popatrzec rozsadnie, ale nie bezemocjonalnie.

Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka

Byc sprytnym w kontaktach z mezem.

Zwlaszcza, ze juz konkretnie idzie w kierunku rozwodu.

Rada na pazdziernik - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan

Nie bac sie, walczyc o swoje. Dzialac i nie zastanawiac sie zbyt dlugo. Nie robic nic wbrew sobie.

Edytowane przez SacralNirvana
poprawilam nazwe m-ca... :) na poprawna
Napisano (edytowane)

Ogolny nastroj miesiaca - 4 Monet, 10 Mieczy, 2 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Na początku będzie stabilnie, bez większych zmian. Później może stać się coś przykrego możliwe,że na tle uczuciowym.

1-10 wrzesnia - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Nie wiem czy planujesz jakiś wyjazd,ale jeśli tak to możliwe,że jakiś rodzinny wyjazd się szykuję (np wspólny weekend z rodziną albo do rodziny) :)

11-20 sierpnia - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka

Taka 1 myśl jaka mi przyszła to jakby mężczynę ruszyło serce i chciał zabezpieczyć materialnie swoją rodzinę. Będziesz czekać i zastanawiać się na ile te obietnice okażą się prawdą.

21-30 wrzesnia - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa

Coś uda Ci się "urgać " dla domu i dzieci?

Pomimo tego pazia mieczy,to dla mnie to są dobre karty. Jakieś nowe możliwości albo nowe zadania w pracy. Troszkę jakbyś wahała się czy dasz radę, ale dasz :)

Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Mag

Będziesz nawiązywała jakieś kontakty, spontaniczne (koło), które Cię wzbogacą, dzięki nim spojrzysz na pewne sprawy z innej perspektywy niż do tej pory

Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Bardzo dobre karty! Wpadną pieniążki, ale nie bez powodu mogą być one wynikiem ciężkiej pracy albo dzięki jakimś kwestiom formalnym/zobowiązaniom :)ewentualnie jakieś nowe możliwości,nowa praca albo dodatkowa? Na pewno poczujesz się z tym dobrze, stabilnie i zainwestujesz je w dom

Bardzo dobre, pełna sił i energii do działań

Uczucia - XXI Swiat + XIV Umiarkowanie, Paz Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB VIII Sprawiedliwosc

Szansa na nową relację z jakimś panem, dużo rozmów, wymiany informacji. To moze być szansa na coś fajnego z czym dobrze się poczujesz. Możliwe,że kontakt nawiązany za pomocą komunikatora albo pan będzie daleko od Ciebie.

Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz

Tu stawiałabym znowu na zabezpieczenie finansowe lub jakieś inne dzięki mężczyźnie co do którego możesz mieć zobowiązania (ojciec dzieci albo ktoś zwiazkowy (kochankowie i cesarz).

Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka

No uważaj na Pan znowu cesarz możliwe,że mąź, ojciec dzieci,ale wydaje mi się,że nie będą to złe intencję wręcz nawet może to się wydać pomocne

Rada na październik- Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan

nawiązuj nowe kontakty, bo widzę,że to jest szansa na nowego pana i to na prawdę fajny facet, możecie mieć troszkę inne poglądy na pewne sprawy,co trochę w pewnym momencie zawiesi chęci do wspólnych rozmów,ale to nie potrwa długo. Dalej znów widać żywy kontakt.

Edytowane przez panna.marta
  • Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje panno.marto przeogromnie :bukiet: za piekna interpretacje.

11-20 sierpnia - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka

Taka 1 myśl jaka mi przyszła to jakby mężczynę ruszyło serce i chciał zabezpieczyć materialnie swoją rodzinę. Będziesz czekać i zastanawiać się na ile te obietnice okażą się prawdą.

Niech on najpierw odda to, co pozyczyl. :crazyangel:

Pomimo tego pazia mieczy,to dla mnie to są dobre karty. Jakieś nowe możliwości albo nowe zadania w pracy. Troszkę jakbyś wahała się czy dasz radę, ale dasz :)

Wiesz, praca ta akurat jest dla mnie czyms zupelnie nowym, nie robilam tego nigdy, takze bedzie to powiazane z praktykami i no... tak, zupelnie nowe rzeczy.

Bardzo dobre karty! Wpadną pieniążki, ale nie bez powodu mogą być one wynikiem ciężkiej pracy albo dzięki jakimś kwestiom formalnym/zobowiązaniom :)ewentualnie jakieś nowe możliwości,nowa praca albo dodatkowa? Na pewno poczujesz się z tym dobrze, stabilnie i zainwestujesz je w dom

No maja mi wyplacic nadplacona kase, tylko numer konta musze podac.

Ciekawa jestem, czy to o to chodzi...

No uważaj na Pan znowu cesarz możliwe,że mąź, ojciec dzieci,ale wydaje mi się,że nie będą to złe intencję wręcz nawet może to się wydać pomocne

Mezu wreszcie wniosl pozew o rozwod (po rocznej oficjalnej separacji). A ze ogolnie zlymi intencjami od niego zionie, to wiadomo, ze trzeba ostroznie z nim.

Dziekuje jeszcze raz slicznie :bukiet:

Napisano

wejście do miejsca, gdzie są chorzy, umierający ludzie, pogodzenie się z tym, z widokiem z emocjami….

1-10 wrzesnia - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

będziesz planować jak mają wyglądać pierwsze dni w pracy, jak się zorganizować i połączyć to z obowiązkami w domu.

wydaje mi się, że tu będzie jakaś szansa na dogadanie się z mężem w kwestiach związanych z domem

21-30 wrzesnia - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa

Nie wiem, jakbym musiala pogodzic w sobie te dwie cechy... matka i kobieta zakochana. Hmm... ewentualnie bede starac sie stapac pewnie po ziemi i jednoczesnie wzdychac zakochana.

tak, nauka i ruch

no tutaj jakieś sprawy związane z monetowym, których nie przewidziałaś, nie wiem, czy ten buławowy to nie ta sama osoba co monetowy, tylko po „przekształceniu się”….

będzie dobrze, będziesz zadowolona.

chyba będziesz musiała się trochę studzić…. Może być za dużo emocji…

no jakieś fajne otwarcie się na jakiegoś młodego człowieka chyba….

hm… myślę, że tu się mogą pojawić Twoje nowe umiejętności, o których nie miałaś wcześniej pojęcia

Byc sprytnym w kontaktach z mezem.

Zwlaszcza, ze juz konkretnie idzie w kierunku rozwodu. – nie dać się oszukać

Rada na wrzesien - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan

Nie bac sie, walczyc o swoje. Dzialac i nie zastanawiac sie zbyt dlugo. Nie robic nic wbrew sobie.

Napisano

Dzieki Iwuniu przeslicznie :bukiet: (punkciki, jak zwolni sie puszczanie ich... :)

no tutaj jakieś sprawy związane z monetowym, których nie przewidziałaś, nie wiem, czy ten buławowy to nie ta sama osoba co monetowy, tylko po „przekształceniu się”….

Z panem Monetowym lacza mnie sprawy ezo/duchowe. To fakt.

chyba będziesz musiała się trochę studzić…. Może być za dużo emocji…

Z racji samego rozwodu i kontaktow z mezem, ktory zrobil sie nieznosny... to racja.

hm… myślę, że tu się mogą pojawić Twoje nowe umiejętności, o których nie miałaś wcześniej pojęcia

Az jestem ciekawa, bo brzmi rzeczywiscie interesujaco.

Dziekuje Iwuniu ogromnie :bukiet:

Napisano

Domyślnie Pazdziernik 2013

koniec skupiania sie na domu, szukaniu pracy- teraz wejdziesz w dość intensywne kontakty międzyludzkie- wyjdziesz z domku do ludzi

poszerzanie horyzontów pod każdym względem

trzeba bedzie zadbać zarówno o uczucia jak i dostatek w domku

tzreba bedzie włożyć sporo pracy, by dopiąć wszystko na ostatni guzik- ale zaradna z Ciebuie babka- wiec dasz radę :)

Moje przyuczanie w nowej pracy... i dojazdy.- omyslałam, ze rozmowa kwalifikacyjna

poczujesz się pewnie w tym co robisz aczkolwiek bez niespodzianek sie nie obędzie

zadowolenie widać

Bardzo dobre

miłe pogawędki, troche śmiechu troche powagi jak trzeba

nie weim czy ktos z rodziny lub bliskich znajomych nie powierzy Ci jakiejś tajemnicy, czy nie będzie prosic o to by się nie wydało lub o pomoc w rozwikłaniu trudnego tematu

chyba tak jak napisałaś- nie wykładac wszystkich kart na stół- mieć asa w rękawie

Rada na wrzesien - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan

bronić swojego zdania, ajk tzreba to powalczyc ale starac się spojrzec na sytuację z innej strony i dopiero działac

Napisano

Coś tutaj nie rozumiem, rozkład na październik a pytania o sierpień, wrzesień?

Napisano

rozszerzenie pola działania w zakresie spraw zawodowych, wyjście do ludzi, współdziałanie z innymi

1-10 pazdziernika - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

osiąganie stabilności na nowym gruncie; 4 monet z pkt. 1 to coś co jest znane praktycznie od zawsze; natomiast tutaj 4 buław pokazuje zupełnie nowy obszar działań, na którym możesz uzyskać stabilność; wydarzenia będą obfitować w sprawy, które Cię wzbogacą wewnętrznie

11-20 pazdziernika - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka

możliwe częstsze kontakty z eks, być może dowiesz się o nim czegoś, co już od dawna przeczuwałaś, a on to skrzętnie ukrywał

nawiązanie fajnej znajomości z kobietą, która może stać się dla Ciebie dobrą przyjaciółką

widać coś nowego na gruncie zawodowym (Mag) oraz dalsza nauka, kursy, szkolenia (Paź); za jakiś czas to inny będą się uczyć od Ciebie (Rydwan/Mag)

pojawi się jakaś propozycja od Monetowego, może jakiś kurs

stabilnie, ale będziesz zmuszona pilnować wszystkiego, a może i czasami się o coś upomnieć

raczej ok

wzajemnie wyczuwanie się z kimś, z kim masz kontakty netowe, próby słownego ustalania kim dla siebie jesteście i co dalej ze znajmością

no właśnie, tak jak wyżej, coś wyjdzie na jaw w związku z eks i jego życiem, Twoje wcześniejsze podejrzenia mogą okazać się słuszne

trzymaj rękę na pulsie i uważaj, by eks Cię z czymś nie wykiwał

Rada na pazdziernik - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan

działać twardo i po męsku, walczyć o swoje, szukać nowych rozwiązań i możliwości

• Lubię to! 1
Napisano
Coś tutaj nie rozumiem, rozkład na październik a pytania o sierpień, wrzesień?

Anezko kochana...

Super, ze czujna jestes... Oczywiscie intencja szla na pazdziernik... natomiast poprzez swoje zamulenie tu wpisujac to wszystko ze wzoru poprzedniego rozkladu nie poprawilam tego...

Ale rozklad byl robiony w zeszycie najpierw, gdzie wszystko bylo napisane (+ intencja konkretna na pazdziernik) wlasnie poprawnie...

Juz poprawiam to i dziekuje za zwrocenie uwagi. :bukiet:

Napisano

Dziekuje Erzo... :bukiet:

Ciekawe... z eksem... no cuz... zobaczymy, jak tam bedzie. Pozew o rozwod zostal wniesiony, wiec teraz juz kwestia czasu, jak to wszystko sie skonczy.

Mezu stawia wszystko na twardo, zimno i wedle siebie, takze juz teraz widze, ze patrzy jedynie swojego zysku, takze ugodowo, ale przede wszystkim ostroznie i stanowczo musze dzialac.

Dzieki jeszcze raz przesliecznie :bukiet:

• Maestro
Napisano

mozliwe, że własnie wyjscie z domu, nowy erap w Twoim zyciu,ale jakże pozytywny;)

1-10 października - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

miły czas, snucie planów odnośnie swojego zycia, poukładanie go na nowo w świetle nowych obowiązków

11-20 października- Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka

mozliwe odwiedziny eksa, może nawet będzie miły, choc niepewny w tym wszystkim, pochwali Ciebie za zaradność itp.

21-30 października - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa

dla mnie to albo spotkanie z przyjaciółka, albo też zbliżysz się z jakąś kobietą, tzn. zaprzyjaźnicie się)

Praca/Rozwoj zawodowy - I Mag + Paz Mieczy ---> VII Rydwan, HB I Mag zaznajamianie się z pracą, z zadaniami jakie Ciebie w niej czekają,myslę, ze będziesz zadowolona

Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Mag chyba z uwagi na pracę odłożysz ten temat troszkę na bok

Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa będzie pewnie i bezpiecznie,spokojnie dasz radę

Samopoczucie - VII Rydwan mogą być drobne rozjazdy emocjonalne, ale ogólnie wszystko ok:)

Uczucia - XXI Swiat + XIV Umiarkowanie, Paz Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB VIII Sprawiedliwosc bez niepotrzebnych zwrotów akcji, spokojnie i harmonijnie, pod koniec miesiąca nieoczekiwany kontakt z kimś

Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz jakies spotkanie, niewykluczone, ze związane z ezoteryka, w każdym razie to coś co Cie bardzo zafascynuje

Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kapłanka myśl o sobie, bądź cwana w relacjach z facetem,kieruj się podszeptami serca i intuicji

Rada na wrzesien - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan ja bym powiedziała, bądź pewna siebie i tego czego pragniesz

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca - musisz pogodzić wiele spraw związanych z praca, domem i swoich osobistych. Wiele spraw uregulujesz, zakończysz, taki miesiąc rozliczeń by iść dalej,

W pierwszej dekadzie października poświęcisz czas sprawom mieszkaniowym, stworzeniem swojej przestrzeni życiowej.

W drugiej dekadzie października myślę że będziesz musiała zawalczyć o swoja stabilizację finansową z mężczyzna, może nawet sądownie.

W trzeciej dekadzie października musisz wykazać się dużą kreatywnością, wykazać się jako matka, pracownica, ezoteryczka. Ważna będzie komunikacja i współpraca z ludzmi , dasz radę!

W pracy pokazane jest przyuczanie się tak jak piszesz ale i wykazania się swoimi możliwościami.

W rozwoju duchowym pójdziesz do przodu, może być propozycja wyjazdu przez mężczyznę na jakieś warsztaty, zajęcia w tej dziedzinie.

W finansach nadchodzi stabilizacja ale jeszcze trzeba poczekać.

Jeżeli chodzi o samopoczucie to zbyt duże emocje mogą je pogorszyć, uważaj na bóle głowy.

Niespodzianka ze strony mężczyzny, dawno nie widzianego ale takiego na którego możesz zawsze liczyć. Zaskoczy Cię.

Zadanie - spryt i przebiegłość w rozliczeniach z mężczyzną, może chodzi o męża.

Rada na październik - we wszystkim co będziesz robić zachowaj spokój, przemyśl, daj sobie czas by pełna energii zawalczyć o wszystko ze wszystkimi.

Napisano

Dziekuje Anez przeslicznie :bukiet:

Co do drugiej dekady... no jest pare spraw urzedowych, ktore w zwiazku z rozwodem musze dociagnac do konca. Zobaczymy... Dziekuje :bukiet: