SacralNirvana Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 (edytowane) Ogolny nastroj miesiaca - 4 Monet, 10 Mieczy, 2 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan Podejrzewam, ze wyjscie poza dotychczasowe ramy. Mozliwe, ze zaznacza sie tu po prostu nowa praca, nowe kontakty, a takze koniecznosc pogodzenia wszystkiego czasowo i normalnie w swiecie dobrej organizacji. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 pazdziernika - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Mozliwe, ze planowanie czegos... a takze wlasnie wyjscie poza dotychczasowe mury... 4 sciany. 11-20 pazdziernika - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka Nie wiem. Rozwodowo moze. Chyba Mieczowy jakis sie nie zautuje z uczuciami. Srednio te karty tu czuje. 21-30 pazdziernika - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa Nie wiem, jakbym musiala pogodzic w sobie te dwie cechy... matka i kobieta zakochana. Hmm... ewentualnie bede starac sie stapac pewnie po ziemi i jednoczesnie wzdychac zakochana. Praca/Rozwoj zawodowy - I Mag + Paz Mieczy ---> VII Rydwan, HB I Mag Moje przyuczanie w nowej pracy... i dojazdy. Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Mag Nie wiem tu kurcze. Jakies kwestie z panem Monetowym. Ewentualnie ja tu wyszlam tak i jakies sprawy do zalatwienia sie pokaza. Od zaraz. Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Nie powinno byc zle. Z drugiej strony o pare spraw bede musiala sie zatroszczyc. Samopoczucie - VII Rydwan Dobre. Trzeba bedzie jednak dbac o sfere emocjonalna. Uczucia - XXI Swiat + XIV Umiarkowanie, Paz Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB VIII Sprawiedliwosc Nie wiem. Przyjazn, ale nie uczucia. Rozmowy, gadki... przyjazn. Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Nie wiem. Tu moze cos sie wydac, o czym nie mam do tej pory pojecia lub widze zupelnie inaczej. Trzeba bedzie na to popatrzec rozsadnie, ale nie bezemocjonalnie. Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka Byc sprytnym w kontaktach z mezem. Zwlaszcza, ze juz konkretnie idzie w kierunku rozwodu. Rada na pazdziernik - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan Nie bac sie, walczyc o swoje. Dzialac i nie zastanawiac sie zbyt dlugo. Nie robic nic wbrew sobie. Edytowane 29 Września 2013 przez SacralNirvana poprawilam nazwe m-ca... :) na poprawna Cytuj
panna.marta Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 (edytowane) Ogolny nastroj miesiaca - 4 Monet, 10 Mieczy, 2 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan Na początku będzie stabilnie, bez większych zmian. Później może stać się coś przykrego możliwe,że na tle uczuciowym. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 wrzesnia - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Nie wiem czy planujesz jakiś wyjazd,ale jeśli tak to możliwe,że jakiś rodzinny wyjazd się szykuję (np wspólny weekend z rodziną albo do rodziny) 11-20 sierpnia - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka Taka 1 myśl jaka mi przyszła to jakby mężczynę ruszyło serce i chciał zabezpieczyć materialnie swoją rodzinę. Będziesz czekać i zastanawiać się na ile te obietnice okażą się prawdą. 21-30 wrzesnia - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa Coś uda Ci się "urgać " dla domu i dzieci? Praca/Rozwoj zawodowy - I Mag + Paz Mieczy ---> VII Rydwan, HB I Mag Pomimo tego pazia mieczy,to dla mnie to są dobre karty. Jakieś nowe możliwości albo nowe zadania w pracy. Troszkę jakbyś wahała się czy dasz radę, ale dasz Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Mag Będziesz nawiązywała jakieś kontakty, spontaniczne (koło), które Cię wzbogacą, dzięki nim spojrzysz na pewne sprawy z innej perspektywy niż do tej pory Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Bardzo dobre karty! Wpadną pieniążki, ale nie bez powodu mogą być one wynikiem ciężkiej pracy albo dzięki jakimś kwestiom formalnym/zobowiązaniom :)ewentualnie jakieś nowe możliwości,nowa praca albo dodatkowa? Na pewno poczujesz się z tym dobrze, stabilnie i zainwestujesz je w dom Samopoczucie - VII Rydwan Bardzo dobre, pełna sił i energii do działań Uczucia - XXI Swiat + XIV Umiarkowanie, Paz Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB VIII Sprawiedliwosc Szansa na nową relację z jakimś panem, dużo rozmów, wymiany informacji. To moze być szansa na coś fajnego z czym dobrze się poczujesz. Możliwe,że kontakt nawiązany za pomocą komunikatora albo pan będzie daleko od Ciebie. Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Tu stawiałabym znowu na zabezpieczenie finansowe lub jakieś inne dzięki mężczyźnie co do którego możesz mieć zobowiązania (ojciec dzieci albo ktoś zwiazkowy (kochankowie i cesarz). Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka No uważaj na Pan znowu cesarz możliwe,że mąź, ojciec dzieci,ale wydaje mi się,że nie będą to złe intencję wręcz nawet może to się wydać pomocne Rada na październik- Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan nawiązuj nowe kontakty, bo widzę,że to jest szansa na nowego pana i to na prawdę fajny facet, możecie mieć troszkę inne poglądy na pewne sprawy,co trochę w pewnym momencie zawiesi chęci do wspólnych rozmów,ale to nie potrwa długo. Dalej znów widać żywy kontakt. Edytowane 25 Września 2013 przez panna.marta 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Września 2013 Autor Napisano 25 Września 2013 Dziekuje panno.marto przeogromnie za piekna interpretacje. 11-20 sierpnia - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II KaplankaTaka 1 myśl jaka mi przyszła to jakby mężczynę ruszyło serce i chciał zabezpieczyć materialnie swoją rodzinę. Będziesz czekać i zastanawiać się na ile te obietnice okażą się prawdą. Niech on najpierw odda to, co pozyczyl. :crazyangel: Praca/Rozwoj zawodowy - I Mag + Paz Mieczy ---> VII Rydwan, HB I MagPomimo tego pazia mieczy,to dla mnie to są dobre karty. Jakieś nowe możliwości albo nowe zadania w pracy. Troszkę jakbyś wahała się czy dasz radę, ale dasz Wiesz, praca ta akurat jest dla mnie czyms zupelnie nowym, nie robilam tego nigdy, takze bedzie to powiazane z praktykami i no... tak, zupelnie nowe rzeczy. Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III CesarzowaBardzo dobre karty! Wpadną pieniążki, ale nie bez powodu mogą być one wynikiem ciężkiej pracy albo dzięki jakimś kwestiom formalnym/zobowiązaniom :)ewentualnie jakieś nowe możliwości,nowa praca albo dodatkowa? Na pewno poczujesz się z tym dobrze, stabilnie i zainwestujesz je w dom No maja mi wyplacic nadplacona kase, tylko numer konta musze podac. Ciekawa jestem, czy to o to chodzi... Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II KaplankaNo uważaj na Pan znowu cesarz możliwe,że mąź, ojciec dzieci,ale wydaje mi się,że nie będą to złe intencję wręcz nawet może to się wydać pomocne Mezu wreszcie wniosl pozew o rozwod (po rocznej oficjalnej separacji). A ze ogolnie zlymi intencjami od niego zionie, to wiadomo, ze trzeba ostroznie z nim. Dziekuje jeszcze raz slicznie Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 4 Monet, 10 Mieczy, 2 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan wejście do miejsca, gdzie są chorzy, umierający ludzie, pogodzenie się z tym, z widokiem z emocjami…. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 wrzesnia - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa będziesz planować jak mają wyglądać pierwsze dni w pracy, jak się zorganizować i połączyć to z obowiązkami w domu. 11-20 sierpnia - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka wydaje mi się, że tu będzie jakaś szansa na dogadanie się z mężem w kwestiach związanych z domem 21-30 wrzesnia - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa Nie wiem, jakbym musiala pogodzic w sobie te dwie cechy... matka i kobieta zakochana. Hmm... ewentualnie bede starac sie stapac pewnie po ziemi i jednoczesnie wzdychac zakochana. Praca/Rozwoj zawodowy - I Mag + Paz Mieczy ---> VII Rydwan, HB I Mag tak, nauka i ruch Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Mag no tutaj jakieś sprawy związane z monetowym, których nie przewidziałaś, nie wiem, czy ten buławowy to nie ta sama osoba co monetowy, tylko po „przekształceniu się”…. Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa będzie dobrze, będziesz zadowolona. Samopoczucie - VII Rydwan chyba będziesz musiała się trochę studzić…. Może być za dużo emocji… Uczucia - XXI Swiat + XIV Umiarkowanie, Paz Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB VIII Sprawiedliwosc no jakieś fajne otwarcie się na jakiegoś młodego człowieka chyba…. Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz hm… myślę, że tu się mogą pojawić Twoje nowe umiejętności, o których nie miałaś wcześniej pojęcia Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka Byc sprytnym w kontaktach z mezem. Zwlaszcza, ze juz konkretnie idzie w kierunku rozwodu. – nie dać się oszukać Rada na wrzesien - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan Nie bac sie, walczyc o swoje. Dzialac i nie zastanawiac sie zbyt dlugo. Nie robic nic wbrew sobie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Września 2013 Autor Napisano 27 Września 2013 Dzieki Iwuniu przeslicznie (punkciki, jak zwolni sie puszczanie ich... Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Magno tutaj jakieś sprawy związane z monetowym, których nie przewidziałaś, nie wiem, czy ten buławowy to nie ta sama osoba co monetowy, tylko po „przekształceniu się”…. Z panem Monetowym lacza mnie sprawy ezo/duchowe. To fakt. Samopoczucie - VII Rydwanchyba będziesz musiała się trochę studzić…. Może być za dużo emocji… Z racji samego rozwodu i kontaktow z mezem, ktory zrobil sie nieznosny... to racja. Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarzhm… myślę, że tu się mogą pojawić Twoje nowe umiejętności, o których nie miałaś wcześniej pojęcia Az jestem ciekawa, bo brzmi rzeczywiscie interesujaco. Dziekuje Iwuniu ogromnie Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Domyślnie Pazdziernik 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 4 Monet, 10 Mieczy, 2 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan koniec skupiania sie na domu, szukaniu pracy- teraz wejdziesz w dość intensywne kontakty międzyludzkie- wyjdziesz z domku do ludzi Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 wrzesnia - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa poszerzanie horyzontów pod każdym względem 11-20 sierpnia - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka trzeba bedzie zadbać zarówno o uczucia jak i dostatek w domku 21-30 wrzesnia - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa tzreba bedzie włożyć sporo pracy, by dopiąć wszystko na ostatni guzik- ale zaradna z Ciebuie babka- wiec dasz radę Praca/Rozwoj zawodowy - I Mag + Paz Mieczy ---> VII Rydwan, HB I Mag Moje przyuczanie w nowej pracy... i dojazdy.- omyslałam, ze rozmowa kwalifikacyjna Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Mag poczujesz się pewnie w tym co robisz aczkolwiek bez niespodzianek sie nie obędzie Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa zadowolenie widać Samopoczucie - VII Rydwan Bardzo dobre Uczucia - XXI Swiat + XIV Umiarkowanie, Paz Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB VIII Sprawiedliwosc miłe pogawędki, troche śmiechu troche powagi jak trzeba Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz nie weim czy ktos z rodziny lub bliskich znajomych nie powierzy Ci jakiejś tajemnicy, czy nie będzie prosic o to by się nie wydało lub o pomoc w rozwikłaniu trudnego tematu Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka chyba tak jak napisałaś- nie wykładac wszystkich kart na stół- mieć asa w rękawie Rada na wrzesien - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan bronić swojego zdania, ajk tzreba to powalczyc ale starac się spojrzec na sytuację z innej strony i dopiero działac Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Coś tutaj nie rozumiem, rozkład na październik a pytania o sierpień, wrzesień? Cytuj
Erza Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 4 Monet, 10 Mieczy, 2 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan rozszerzenie pola działania w zakresie spraw zawodowych, wyjście do ludzi, współdziałanie z innymi Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 pazdziernika - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa osiąganie stabilności na nowym gruncie; 4 monet z pkt. 1 to coś co jest znane praktycznie od zawsze; natomiast tutaj 4 buław pokazuje zupełnie nowy obszar działań, na którym możesz uzyskać stabilność; wydarzenia będą obfitować w sprawy, które Cię wzbogacą wewnętrznie 11-20 pazdziernika - Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka możliwe częstsze kontakty z eks, być może dowiesz się o nim czegoś, co już od dawna przeczuwałaś, a on to skrzętnie ukrywał 21-30 wrzesnia - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa nawiązanie fajnej znajomości z kobietą, która może stać się dla Ciebie dobrą przyjaciółką Praca/Rozwoj zawodowy - I Mag + Paz Mieczy ---> VII Rydwan, HB I Mag widać coś nowego na gruncie zawodowym (Mag) oraz dalsza nauka, kursy, szkolenia (Paź); za jakiś czas to inny będą się uczyć od Ciebie (Rydwan/Mag) Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Mag pojawi się jakaś propozycja od Monetowego, może jakiś kurs Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa stabilnie, ale będziesz zmuszona pilnować wszystkiego, a może i czasami się o coś upomnieć Samopoczucie - VII Rydwan raczej ok Uczucia - XXI Swiat + XIV Umiarkowanie, Paz Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB VIII Sprawiedliwosc wzajemnie wyczuwanie się z kimś, z kim masz kontakty netowe, próby słownego ustalania kim dla siebie jesteście i co dalej ze znajmością Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz no właśnie, tak jak wyżej, coś wyjdzie na jaw w związku z eks i jego życiem, Twoje wcześniejsze podejrzenia mogą okazać się słuszne Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka trzymaj rękę na pulsie i uważaj, by eks Cię z czymś nie wykiwał Rada na pazdziernik - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan działać twardo i po męsku, walczyć o swoje, szukać nowych rozwiązań i możliwości 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Coś tutaj nie rozumiem, rozkład na październik a pytania o sierpień, wrzesień? Anezko kochana... Super, ze czujna jestes... Oczywiscie intencja szla na pazdziernik... natomiast poprzez swoje zamulenie tu wpisujac to wszystko ze wzoru poprzedniego rozkladu nie poprawilam tego... Ale rozklad byl robiony w zeszycie najpierw, gdzie wszystko bylo napisane (+ intencja konkretna na pazdziernik) wlasnie poprawnie... Juz poprawiam to i dziekuje za zwrocenie uwagi. Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Dziekuje Erzo... Ciekawe... z eksem... no cuz... zobaczymy, jak tam bedzie. Pozew o rozwod zostal wniesiony, wiec teraz juz kwestia czasu, jak to wszystko sie skonczy. Mezu stawia wszystko na twardo, zimno i wedle siebie, takze juz teraz widze, ze patrzy jedynie swojego zysku, takze ugodowo, ale przede wszystkim ostroznie i stanowczo musze dzialac. Dzieki jeszcze raz przesliecznie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Września 2013 Maestro Napisano 29 Września 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 4 Monet, 10 Mieczy, 2 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB XVI Wieza i VII Rydwan mozliwe, że własnie wyjscie z domu, nowy erap w Twoim zyciu,ale jakże pozytywny;) Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 października - XVII Gwiazda + 4 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa miły czas, snucie planów odnośnie swojego zycia, poukładanie go na nowo w świetle nowych obowiązków 11-20 października- Krol Mieczy + As Kielichow, 10 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja i II Kaplanka mozliwe odwiedziny eksa, może nawet będzie miły, choc niepewny w tym wszystkim, pochwali Ciebie za zaradność itp. 21-30 października - 3 Monet + Krolowa Monet, Krolowa Kielichow ---> XXI Swiat, HB III Cesarzowa dla mnie to albo spotkanie z przyjaciółka, albo też zbliżysz się z jakąś kobietą, tzn. zaprzyjaźnicie się) Praca/Rozwoj zawodowy - I Mag + Paz Mieczy ---> VII Rydwan, HB I Mag zaznajamianie się z pracą, z zadaniami jakie Ciebie w niej czekają,myslę, ze będziesz zadowolona Rozwoj duchowy/ezoteryka - Rycerz Bulaw + X Kolo Fortuny, Krol Monet ---> X Kolo Fortuny, HB Kolo Fortuny i I Mag chyba z uwagi na pracę odłożysz ten temat troszkę na bok Finanse - 10 Monet (wypadla XI Pasja) ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa będzie pewnie i bezpiecznie,spokojnie dasz radę Samopoczucie - VII Rydwan mogą być drobne rozjazdy emocjonalne, ale ogólnie wszystko ok:) Uczucia - XXI Swiat + XIV Umiarkowanie, Paz Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB VIII Sprawiedliwosc bez niepotrzebnych zwrotów akcji, spokojnie i harmonijnie, pod koniec miesiąca nieoczekiwany kontakt z kimś Niespodzianka - 9 Kielichow, XI Pasja, XVIII Ksiezyc (wypadla II Kaplanka) ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz jakies spotkanie, niewykluczone, ze związane z ezoteryka, w każdym razie to coś co Cie bardzo zafascynuje Zadanie m-ca - IX Eremita, 7 Mieczy, IV Cesarz ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kapłanka myśl o sobie, bądź cwana w relacjach z facetem,kieruj się podszeptami serca i intuicji Rada na wrzesien - Paz Bulaw, Krol Bulaw, 7 Bulaw ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan ja bym powiedziała, bądź pewna siebie i tego czego pragniesz Cytuj
Gość ANEZ Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Ogólny nastrój miesiąca - musisz pogodzić wiele spraw związanych z praca, domem i swoich osobistych. Wiele spraw uregulujesz, zakończysz, taki miesiąc rozliczeń by iść dalej, W pierwszej dekadzie października poświęcisz czas sprawom mieszkaniowym, stworzeniem swojej przestrzeni życiowej. W drugiej dekadzie października myślę że będziesz musiała zawalczyć o swoja stabilizację finansową z mężczyzna, może nawet sądownie. W trzeciej dekadzie października musisz wykazać się dużą kreatywnością, wykazać się jako matka, pracownica, ezoteryczka. Ważna będzie komunikacja i współpraca z ludzmi , dasz radę! W pracy pokazane jest przyuczanie się tak jak piszesz ale i wykazania się swoimi możliwościami. W rozwoju duchowym pójdziesz do przodu, może być propozycja wyjazdu przez mężczyznę na jakieś warsztaty, zajęcia w tej dziedzinie. W finansach nadchodzi stabilizacja ale jeszcze trzeba poczekać. Jeżeli chodzi o samopoczucie to zbyt duże emocje mogą je pogorszyć, uważaj na bóle głowy. Niespodzianka ze strony mężczyzny, dawno nie widzianego ale takiego na którego możesz zawsze liczyć. Zaskoczy Cię. Zadanie - spryt i przebiegłość w rozliczeniach z mężczyzną, może chodzi o męża. Rada na październik - we wszystkim co będziesz robić zachowaj spokój, przemyśl, daj sobie czas by pełna energii zawalczyć o wszystko ze wszystkimi. Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 Dziekuje Anez przeslicznie Co do drugiej dekady... no jest pare spraw urzedowych, ktore w zwiazku z rozwodem musze dociagnac do konca. Zobaczymy... Dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi