Cicha23 Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 (edytowane) Moi drodzy Zapewne wiecie że na allegro, jest dużo wróżek, które z chęcią wyłożą karty, nawet za 1zł/jedno pytanie. Być może nawet są użytkownikami jakiegoś forum ezoterycznego Nigdy nie wiadomo :figielek: Ostatnio widziałam się z moją koleżanką, która skorzystała z takiego czegoś na stronie, którą wymieniłam wyżej. Zapytała o to czy czeka ją praca w przyszłym roku. Wróżka nie używała jakiegoś niezwykłego rozkładu, po prostu wykładała 6 kart i z nich mówiła. (bez zadawaniu pytań każdej z kart). Wynik wraz z kartami wyszedł taki: giermek mieczy, arcykapłanka,10 mieczy, cesarz, 3 monet, 4 mieczy "Niestety na ten moment nie widzę żadnej pracy w roku 2014. Będą tu co prawda poszukiwania, ale także pokazało się niezdecydowanie oraz 10 mieczy wskazuje na porzucenie poszukiwań". Oraz druga wróżba dla drugiej osoby też na prace na rok 2014. 7 pucharów, król monet, 3 mieczy, kochankowie, 10 pucharów, 7 buław "W tym wypadku pojawia się wiele planów, będzie to związane z wyborami, które trzeba będzie podjąć. Możliwe, że na początku roku pojawi się propozycja pracy, ale nie do końca jestem przekonana, że na nią przystanie. Z pewnością nie byłaby to praca marzeń, stąd wiele rozważań na ten temat oraz trudności do pokonania, możliwe, że potrzebne będą szkolenia." A Wy jak to widzicie? trafna? Zaznaczam tylko,! pytam z ciekawości. Nie podważam niczyich umiejętności!. Dziękuję serdecznie z góry za każdą odp. Edytowane 25 Września 2013 przez Cicha23 Zapomniałam dopisać. Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 (edytowane) giermek mieczy, arcykapłanka,10 mieczy, cesarz, 3 monet, 4 mieczy ---> XVII Gwiazda, HB V Papiez Ja tez tu pracy nie widze. Jest owszem szukanie, ale i odlozenie tych poszukiwan na bok (dalszy plan). Z przyczyn raczej niezaleznych. *** 7 pucharów, król monet, 3 mieczy, kochankowie, 10 pucharów, 7 buław ---> VI Kochankowie, HB VI Kochankowie Tu owszem, widac plany, ale sa one dosc mocno niesprecyzowane. Widac, ze osoba ta bedzie musiala sie nieco ogarnac i w koncu zdecydowac, czego naprawde chce. Takze pracy tu jeszcze nie widze, ale bardziej stawianie na swoim. PS. edytowalam, poniewaz teraz doczytalam, ze te dwie wrozby byly na dwie rozne osoby. Jednak... tak czy siak, to co wyzej. Pierwsza osoba moim zdaniem z tych kart pracy niet, czyli jak ww. wrozka. Druga osoba tez raczej nie. Wiec moim zdaniem intepretacja byla jak najbardziej trafna. Edytowane 25 Września 2013 przez SacralNirvana Cytuj
x-latek Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 (edytowane) To co kurcze mają znaczyć ten Cesarz i te 3 Monety w takim razie? Ten pierwszy rozkład. Cesarz - bardzo dobra karta na pracę. 3 Monety też. Edytowane 25 Września 2013 przez x-latek Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Tak, ale zaraz potem masz 4 Mieczy. Prawda? 4 Mieczy dla pracy raczej dobre nie jest. Wskazuje raczej na zatrzymanie sie procesu, i to w sposob niezalezny od tej osoby. Tu moga byc starania o prace, nawet dosc konkretne, ale 4 Mieczy... Z podsumu masz Gwiazde, a ta, jak pokazuje moje doswiadczenie, przesuwa rozne sprawy nieco dalej. To tez potrzeba, aby sprawie przypatrzyc sie z innej strony. Papiez w podsumie to wskazowka, ze sa jakies ograniczenia, na ktore nie do konca ma sie wplyw i trzeba by sie ostro postarac, zeby je pokonac. Ale to tylko interpreta w moim odczuciu. Czesto bywa tak, ze jest szereg kart, nawet fajnych, a ostatnia ma wymowe rujnujaca wszystkie poprzednie. Tu moze to znaczyc dokladnie tyle, ze w okreslonym czasie beda starania o prace, ale samej pracy niet. Jezeli to juz po tym czasie, o ktory bylo pytane. Cytuj
alathea Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 ad 1) moze miec jakies dorywcze zarobkowanie (w 3 monet), nic stalego Cesarzem moze byc ktos, kto jej pomoze zalatwic/da taki zarobek ad 2) pani jest raczej na czyims utrzymaniu, trudno jej dogodzic, jest wybredna jesli chodzi o prace - bedzie wciaz jej szukac, byc moze ma na to warunki=w sensie czas ją nie goni Cytuj
x-latek Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Aha, rozumiem. Dzięki. To w takim razie dodam też od siebie małą interpretację. Pojawić się może nawet konkretna oferta pytającemu w międzyczasie, ale nie będzie ona jeszcze do zrealizowania. Przynajmniej na czas o który pyta się ta osoba. Może to być związane z brakiem miejsca tam czy jakiegoś innego powodu. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 1 osoba: giermek mieczy, arcykapłanka II,10 mieczy, cesarz IV, 3 monet, 4 mieczy-> gwiazda XVII Ja tutaj także pracy nie widzę,ale zaraz powiem dlaczego. Otóż ta osoba może dostać propozycję pracy o czym mówi gwiazda, która mi wyszła z podsumy (mam nadzieję, że dobrze zsumowałam). Problem leży w tym,że ta osoba jest niezdecydowana i czeka na coś w czym czuła by się jak przysłowiowa ryba w wodzie i to co ją sastysfakcjonuje szczególnie finanasowo. Ona by bardzo chciała znaleźć tę pracę, ale nie skorzysta z tego co może otrzymać. 2 osoba: 7 pucharów, król monet, 3 mieczy, kochankowie VI, 10 pucharów, 7 buław-> kochankowie VI Druga osoba- Ja tu także nie widzę podjęcia pracy. Ta osoba rzeczywiście ma dużo planów, wydaje mi się,że jest bardzo ambitna, możliwe że posiada dużą wiedzę i wiele atutów. Wydaje mi się,że może otrzymać propozycję pracy,ale na jakiś określony czas albo jakiś kontrakt, tylko też nie wiem czy z tego skorzysta, możliwe,że tak ale będzie coś negocjować (ale to nie jest raczej praca stała ani satysfakcjonująca i ztej przyczyny może się na nią nie zgodzić). Cytuj
Cicha23 Napisano 10 Lutego 2014 Autor Napisano 10 Lutego 2014 WERYFIKACJA Witam przyszłam aby zweryfikować z września 2013 roku. Otóż były to karty mojej koleżanki / sąsiadki i jej narzeczonego. Pierwszy był jego a drugi jej (pomyliłam się). Ale to mało ważne. Najważniejsza jest weryfikacja. Więc tak, jej narzeczony z rozkładem --> giermek mieczy, arcykapłanka,10 mieczy, cesarz, 3 monet, 4 mieczy Znalazł STAŁĄ PRACE NA UMOWĘ O PRACE POMOGŁA mu w tym kobieta. Ona z rozkładem -->7 pucharów, król monet, 3 mieczy, kochankowie, 10 pucharów, 7 buław Jak do tej pory, dostała propozycje pracy, chyba jak dobrze pamiętam na czarno, w tym samym miejscu zamieszkania (nawet busem nie musiałby jeździć, tylko na nogach miała by do niej z 5 minut.) Lecz niestety zrezygnowana ze względu na nagłe w tym czasie pogorszenie się stanu jej zdrowia. Toteż nie mogła wykonywać tej pracy czego bardzo żałowała, ale jak wiemy choroba nie wybiera czasem.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi