pretoria Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 1. Szkoła -> pierwsza karta dotyczy jednej szkoły, druga karta dotyczy drugiej szkoły.. król mieczy - kierowanie się rozsądkiem, ambicja... powinno być dobrze 3mieczy - możliwa podróż związana z nauką, umiejętność przekazania uzyskanej wiedzy 2. Finanse -> diabeł Przychodzi mi na myśl, że pieniądze będę rozwalała na swoje przyjemności... 3. Uczucia -> rycerz pucharów Być może poznam tego rycka i on zawróci mi w głowie lub już go poznałam, ale uczucia pojawią się w październiku. 4. Otoczenie -> 4 pucharów Przez kogoś z otoczenia będę miała podłamane serducho lub rozterki miłosne. 5. Dom/rodzina -> królowa buław Będzie dobrze. 6. Niespodzianka -> koło fortuny Czeka mnie nowy początek, zmiany, nieoczekiwany obrót spraw. 7. Co robić -> kapłanka Kierować się intuicją, troszczyć się o innych, wyciszyć się. 8. Czego nie robić -> 3buław Nie wyjeżdżać ( ?? ), być ostrożną w kontaktach z ludźmi. 9. Rada -> słońce Nie zamartwiać się, pokazać swe dobre serce i być pozytywnie nastawioną do świata, iść na przód. Dodatkowe pytanie : Jak będzie układała się relacja w październiku z S.? świat, giermek denarów, 8buałw, kapłan Myślę, że coś ruszy, nawet dość szybko. Intensywna znajomość, komunikacja... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Września 2013 Maestro Napisano 25 Września 2013 1. Szkoła -> pierwsza karta dotyczy jednej szkoły, druga karta dotyczy drugiej szkoły.. król mieczy -uważaj na surowego nauczyciela, który może za bardzo wymagać 3mieczy - tutaj też trzeba będzie się wymagać sporą wiedzą i zaangazowaniem 2. Finanse -> diabeł alvbo coś Cie mocno skusi i wydasz za duzo, albo ogolnie czas zaciskania pasa 3. Uczucia -> rycerz pucharów wróci mężczyzna z przeszłości 4. Otoczenie -> 4 pucharów będziesz nim mocno znudzona 5. Dom/rodzina -> królowa buław będziesz brylowac w towarzystwie, jeszcze myslę sobie, ze moze kupisz sobie ładną sukienke (Diabeł w finansach) 6. Niespodzianka -> koło fortuny Prezent od losu 7. Co robić -> kapłanka Bądź cierpliwa, nie wyskakuj przed szereg, kapłanka pociąga za sznurki z ukrycia;) 8. Czego nie robić -> 3buław Nie rób za duzych planów, żyj chwilą obecną 9. Rada -> słońce Ciesz się tym co masz, soba, zyj chwilą obecną Podsumowując : w październiku powróci jakis facet z przeszłości, możliwe spotkanie z nim. Karty radzą cieszyć się tym co masz, ale nie planowac nic, kupisz sobie pewnie coś ładnego, skupisz się raczej na mężczyźnie,stąd mogą pojawić się zaległości w szkole (nawet obu szkołach)... Cytuj
pretoria Napisano 25 Września 2013 Autor Napisano 25 Września 2013 Ciekawe, który z przeszłości powróci, bo ostatnimi czasy dość często pokazuje się to w kartach... No nic, dzięki Inezko Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 1. Szkoła -> pierwsza karta dotyczy jednej szkoły, druga karta dotyczy drugiej szkoły.. król mieczy - możesz mieć problem z jakimś nauczycielem,surowym pragmatycznym ,nie znającym się na żartach 3mieczy - hmhm a ta szkoła związana jest z reklamą z wyjściem do ludzi przekazem jakimś??? nie wiem ale mi się jakoś skojarzyło z tym 2. Finanse -> diabeł oj zaszalejesz za bardzo na pierdoły,wydasz za dużó na swoje uciechy hmhmhm 3. Uczucia -> rycerz pucharów mam wrażenie że ty znasz tego rycka i on teraz zacznie do ciebie smalić cholewki............. 4. Otoczenie -> 4 pucharów otoczenie cię nudzi..... 5. Dom/rodzina -> królowa buław oj ktoś chyba mama będzie wpływała na ciebie mobilizująco 6. Niespodzianka -> koło fortuny los zgotuje ci coś co się nie spodziewasz 7. Co robić -> kapłanka zdać się na siebie i swoją intuicję 8. Czego nie robić -> 3buław nie wikłać się w konflikty awantury jakieś relacje,przysżło mi na myśl jakiś trójkąt wchodzenie w związek 9. Rada -> słońce cieszyć się życiem ,bawić się sobą promieniować słońcem ciepłem i uczuciem Dodatkowe pytanie : Jak będzie układała się relacja w październiku z S.? świat, giermek denarów, 8buałw, kapłan oj będzie fajna rozwijająca się relacja możliwe spotkania Cytuj
pretoria Napisano 25 Września 2013 Autor Napisano 25 Września 2013 Ta druga szkoła związana jest ze zwierzakami - weterynaria Co do pkt 3 też mam takie wrażenie Dziękuję Cytuj
panna.marta Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 (edytowane) 1. Szkoła -> pierwsza karta dotyczy jednej szkoły, druga karta dotyczy drugiej szkoły.. król mieczy - tutaj jesteś bardzo dobrą uczennicą, może nawet jedną z lepszych. Odnajdujesz się w tym co robisz, nie sprawia Ci to problemu 3mieczy - tu może iść Ci gorzej ws do 1 szkoły lub mniej czasu na nią poświęcasz 2. Finanse -> diabeł Albo będziesz chciała kupić sobie coś o czym dawno marzyłaś albo czegoś sobie nie odpuścisz 3. Uczucia -> rycerz pucharów Może się pojawić jakiś pan. Moze być on zarówno na chwilę jak i na dłużej i być Ci nawet bardzo oddany, to by zależało od tego jaka karta pojawi się obok rycerza pucharów 4. Otoczenie -> 4 pucharów Myślę,że będziesz stroniła od otoczenia, bo coś innego Cię zajmie albo ktoś będzie Ciebie potrzebował- rozejrzyj się 5. Dom/rodzina -> królowa buław Wszystko w porządku, będziesz pomocna rodzicom , będziesz utrzymywała z nimi kontakt 6. Niespodzianka -> koło fortuny hmm, szkoda,że nie dołożyłaś do koła czegoś jeszcze. Ale mam dwie wersje, albo zdaży się coś czego nie planowałaś albo masz szansę coś wygrać próbuj swoich sił! 7. Co robić -> kapłanka Skup się na sobie, jeśli tzreba pewne rzeczy przemilcz, odłóż, nic rób nic na siłę 8. Czego nie robić -> 3buław no ja tu mam kilka wersji, bo jedna karta to mało ale powiem tak: uważaj na siebie w podróży, bądź czujna przy nawiązywaniu jakiś nowych znajomości, bądź czuja przy podpisywaniu jakiś umów, nawiązywaniu współpracy- przemyśl to 9. Rada -> słońce nie zamarwtiaj się, bądź uśmiechnięta i optymistycznie nastawiona do świata Dodatkowe pytanie : Jak będzie układała się relacja w październiku z S.? świat, giermek denarów, 8buałw, kapłan-> kochankowie Wydaje mi się,że ta relcja nabierze tempa, ta relacja rozwinie się na większą skalę. Możliwe,że z tego się stworzy związek na dłużej o czym mówi karta świat, będzie to bardzo żywy i pełen namiętności związek. Edytowane 25 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
pretoria Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 Finanse - pieniądze łatwo się rozchodziły Uczucia - nikt z przeszłości nie powrócił. Był pewien pan, ale aktualnie kontakt zawieszony. Otoczenie - otoczenie mnie absolutnie nie nudziło. Tak jak napisała PannaMarta - byłam komuś potrzebna i tak jak napisałam ja mam podłamane serducho ( może niedosłownie, ale coś w tym jest ) Dom/rodzina - było w porządku Niespodzianka - 'los zgotuje ci coś co się nie spodziewasz' No i relacja z S. Na początku miesiaca było fajnie, nawet bardzo. Spotkania niemalże codziennie, później kontakt smsowy, internetowy ( ma sporo problemów ), a teraz kontakt zawieszony, a jeśli wymieniamy się smsami to nie są one wylewne, raczej służbowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi