Skocz do zawartości

karty na październik + pytanie o relację w październiku -> z weryfikacją ;)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Szkoła -> pierwsza karta dotyczy jednej szkoły, druga karta dotyczy drugiej szkoły..

król mieczy - kierowanie się rozsądkiem, ambicja... powinno być dobrze

3mieczy - możliwa podróż związana z nauką, umiejętność przekazania uzyskanej wiedzy

2. Finanse -> diabeł

Przychodzi mi na myśl, że pieniądze będę rozwalała na swoje przyjemności...

3. Uczucia -> rycerz pucharów

Być może poznam tego rycka i on zawróci mi w głowie lub już go poznałam, ale uczucia pojawią się w październiku.

4. Otoczenie -> 4 pucharów

Przez kogoś z otoczenia będę miała podłamane serducho lub rozterki miłosne.

5. Dom/rodzina -> królowa buław

Będzie dobrze.

6. Niespodzianka -> koło fortuny

Czeka mnie nowy początek, zmiany, nieoczekiwany obrót spraw.

7. Co robić -> kapłanka

Kierować się intuicją, troszczyć się o innych, wyciszyć się.

8. Czego nie robić -> 3buław

Nie wyjeżdżać ( ?? ), być ostrożną w kontaktach z ludźmi.

9. Rada -> słońce

Nie zamartwiać się, pokazać swe dobre serce i być pozytywnie nastawioną do świata, iść na przód.

Dodatkowe pytanie :

Jak będzie układała się relacja w październiku z S.?

świat, giermek denarów, 8buałw, kapłan

Myślę, że coś ruszy, nawet dość szybko. Intensywna znajomość, komunikacja...

• Maestro
Napisano

1. Szkoła -> pierwsza karta dotyczy jednej szkoły, druga karta dotyczy drugiej szkoły..

król mieczy -uważaj na surowego nauczyciela, który może za bardzo wymagać

3mieczy - tutaj też trzeba będzie się wymagać sporą wiedzą i zaangazowaniem

2. Finanse -> diabeł

alvbo coś Cie mocno skusi i wydasz za duzo, albo ogolnie czas zaciskania pasa ;)

wróci mężczyzna z przeszłości

będziesz nim mocno znudzona

będziesz brylowac w towarzystwie, jeszcze myslę sobie, ze moze kupisz sobie ładną sukienke (Diabeł w finansach)

Prezent od losu

7. Co robić -> kapłanka

Bądź cierpliwa, nie wyskakuj przed szereg, kapłanka pociąga za sznurki z ukrycia;)

Nie rób za duzych planów, żyj chwilą obecną

9. Rada -> słońce

Ciesz się tym co masz, soba, zyj chwilą obecną

Podsumowując : w październiku powróci jakis facet z przeszłości, możliwe spotkanie z nim. Karty radzą cieszyć się tym co masz, ale nie planowac nic, kupisz sobie pewnie coś ładnego, skupisz się raczej na mężczyźnie,stąd mogą pojawić się zaległości w szkole (nawet obu szkołach)...

Napisano

Ciekawe, który z przeszłości powróci, bo ostatnimi czasy dość często pokazuje się to w kartach...

No nic, dzięki Inezko ;)

Gość AngeloYasmine
Napisano

król mieczy - możesz mieć problem z jakimś nauczycielem,surowym pragmatycznym ,nie znającym się na żartach

3mieczy - hmhm a ta szkoła związana jest z reklamą z wyjściem do ludzi przekazem jakimś??? nie wiem ale mi się jakoś skojarzyło z tym

2. Finanse -> diabeł

oj zaszalejesz za bardzo na pierdoły,wydasz za dużó na swoje uciechy hmhmhm

mam wrażenie że ty znasz tego rycka i on teraz zacznie do ciebie smalić cholewki.............

otoczenie cię nudzi.....

oj ktoś chyba mama będzie wpływała na ciebie mobilizująco

los zgotuje ci coś co się nie spodziewasz

7. Co robić -> kapłanka

zdać się na siebie i swoją intuicję

nie wikłać się w konflikty awantury jakieś relacje,przysżło mi na myśl jakiś trójkąt wchodzenie w związek

9. Rada -> słońce

cieszyć się życiem ,bawić się sobą promieniować słońcem ciepłem i uczuciem

Dodatkowe pytanie :

świat, giermek denarów, 8buałw, kapłan

oj będzie fajna rozwijająca się relacja możliwe spotkania

Napisano

Ta druga szkoła związana jest ze zwierzakami - weterynaria ;)

Co do pkt 3 też mam takie wrażenie :D

Dziękuję :)

Napisano (edytowane)

król mieczy - tutaj jesteś bardzo dobrą uczennicą, może nawet jedną z lepszych. Odnajdujesz się w tym co robisz, nie sprawia Ci to problemu

3mieczy - tu może iść Ci gorzej ws do 1 szkoły lub mniej czasu na nią poświęcasz

2. Finanse -> diabeł

Albo będziesz chciała kupić sobie coś o czym dawno marzyłaś albo czegoś sobie nie odpuścisz

Może się pojawić jakiś pan. Moze być on zarówno na chwilę jak i na dłużej i być Ci nawet bardzo oddany, to by zależało od tego jaka karta pojawi się obok rycerza pucharów

Myślę,że będziesz stroniła od otoczenia, bo coś innego Cię zajmie albo ktoś będzie Ciebie potrzebował- rozejrzyj się;)

Wszystko w porządku, będziesz pomocna rodzicom , będziesz utrzymywała z nimi kontakt :)

hmm, szkoda,że nie dołożyłaś do koła czegoś jeszcze. Ale mam dwie wersje, albo zdaży się coś czego nie planowałaś albo masz szansę coś wygrać :) próbuj swoich sił!

7. Co robić -> kapłanka

Skup się na sobie, jeśli tzreba pewne rzeczy przemilcz, odłóż, nic rób nic na siłę

no ja tu mam kilka wersji, bo jedna karta to mało ale powiem tak: uważaj na siebie w podróży, bądź czujna przy nawiązywaniu jakiś nowych znajomości, bądź czuja przy podpisywaniu jakiś umów, nawiązywaniu współpracy- przemyśl to

9. Rada -> słońce

nie zamarwtiaj się, bądź uśmiechnięta i optymistycznie nastawiona do świata

Dodatkowe pytanie :

świat, giermek denarów, 8buałw, kapłan-> kochankowie

Wydaje mi się,że ta relcja nabierze tempa, ta relacja rozwinie się na większą skalę. Możliwe,że z tego się stworzy związek na dłużej o czym mówi karta świat, będzie to bardzo żywy i pełen namiętności związek.

Edytowane przez panna.marta
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Finanse - pieniądze łatwo się rozchodziły

Uczucia - nikt z przeszłości nie powrócił. Był pewien pan, ale aktualnie kontakt zawieszony.

Otoczenie - otoczenie mnie absolutnie nie nudziło. Tak jak napisała PannaMarta - byłam komuś potrzebna i tak jak napisałam ja mam podłamane serducho ( może niedosłownie, ale coś w tym jest )

Dom/rodzina - było w porządku ;)

Niespodzianka - 'los zgotuje ci coś co się nie spodziewasz'

No i relacja z S.

Na początku miesiaca było fajnie, nawet bardzo. Spotkania niemalże codziennie, później kontakt smsowy, internetowy ( ma sporo problemów ), a teraz kontakt zawieszony, a jeśli wymieniamy się smsami to nie są one wylewne, raczej służbowe.