Maestro Inez2503 Napisano 25 Września 2013 Maestro Napisano 25 Września 2013 Co miłego w uczuciach w październiku? Rycerz Denarów 7 buław 2 kielichów Słońce suma Sprawiedliwość , HB Koło/Mag wydaje mi się,ze ktos będzie chciał usilnie sie ze mna zobaczyć, spotkać i chyba do tego spotkania dojdzie.. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Ktoś będzie zabiegał o Twoje względy, możliwe,że jakiś mężczyzna z którym się dobrze znasz, kolega albo przyjaciel. To będzie dla Ciebie dużym zaskoczeniem i jednocześnie szansą na coś nowego. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Pan postara się, byś spojrzała na niego łaskawiej, będzie chciał porozmawiać, na pewno nawiąże jakiś większy kontakt - dłuższa wymiana wiadomości albo telefon; rozmowa na żywo - będzie chciał się spotkać. Myślę, że Słońce to właśnie pokazuje.... spotkanie albo Twoje wrażenia, bardzo miłe. Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 widać jakieś porozumienie w kartach z mężczyzną, nie wiem, czy Twój mąż wychodzi jako denarowy? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Września 2013 Autor Maestro Napisano 27 Września 2013 widać jakieś porozumienie w kartach z mężczyzną, nie wiem, czy Twój mąż wychodzi jako denarowy? Mój mąz nigdy nie wychodzi mi jako Rycerz, jeśli już to zawsze król i najczęsciej denarowy;) Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Mój mąz nigdy nie wychodzi mi jako Rycerz, jeśli już to zawsze król i najczęsciej denarowy;) czyli nie mąż:-)))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Września 2013 Autor Maestro Napisano 27 Września 2013 czyli nie mąż:-)))) Licho wie, ale w tym Rycku to zazwyczaj jeden znajomy sie objawia, co więcej facet jest spod znaku panny, czyli karta pokazuje go idealnie;) Cytuj
joana_o Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Rycerzyk zawalczy o spotkanie z Tobą Cytuj
maddie88 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Rycerz Denarów 7 buław 2 kielichów Słońce suma Sprawiedliwość , HB Koło/Mag Ja myślę, że jest pan, który planuje kontakt już od jakiegoś czasu... Na pewno będzie to przemyślane z jego strony. Może jeszcze zbiera się w sobie, ale widać, że bardzo chce spotkania z Tobą Moim zdaniem też się spotkacie Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 ktoś konsekwentnie będzie szukał kontaktu z Tobą, no i wyjdzie z propozycja spotkania Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Co miłego w uczuciach w październiku? Rycerz Denarów 7 buław 2 kielichów Słońce suma Sprawiedliwość , HB Koło/Mag wydaje mi się,ze ktos będzie chciał usilnie sie ze mna zobaczyć, spotkać i chyba do tego spotkania dojdzie.. Propozycja stałego, stabilnego romansu. Cytuj
Trida Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Co miłego w uczuciach w październiku?Rycerz Denarów 7 buław 2 kielichów Słońce suma Sprawiedliwość , HB Koło/Mag ktoś, kogo już znasz będzie chciał się spotkać i sie spotkanie na niezobowiązującej kawie, któa, wg mnie, moze zaowocować, od Was zależy a osoba - mniej wiecej w Twoim wieku, ew troszkę młodsza. Cytuj
Erza Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Rycerz Denarów 7 buław 2 kielichów Słońce suma Sprawiedliwość , HB Koło/Mag Pan Denarowy będzie się starał o spotkanie; sądzę, że to ten z pracy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Września 2013 Autor Maestro Napisano 29 Września 2013 Rycerz Denarów 7 buław 2 kielichów Słońce suma Sprawiedliwość , HB Koło/Mag Pan Denarowy będzie się starał o spotkanie; sądzę, że to ten z pracy Z tym z pracy pozamiatane, nie sądze, chyba, że inny z pracy:) Cytuj
slawa Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Co miłego w uczuciach w październiku? Rycerz Denarów 7 buław 2 kielichów Słońce suma Sprawiedliwość , HB Koło/Mag Inez ten Rycerzyk bedzie chcial napewno nawiazac blizszy kontakt z toba a moze i cos wiecej. Zycze mile spedzonych chwil:brum: Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Rycerz Monet to mezczyzna, ktorego juz znasz. Niekoniecznie maz. Mozliwe, ze znajomosc w jakis sposob na jakis czas podumarla, tu moze nastapic odgrzewanie jej. Takie fajne kontakty, spotkania, rozmowy. Ogolnie tez moze byc sytuacja, ze jakis mezczyzna, ktory jawi sie Tobie jako przyjaciel, moze zaskoczyc Cie pokazaniem cieplejszysz uczuc w Twoja strone. Takze miej oczy i uszy szeroko otwarte. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Maestro Napisano 6 Sierpnia 2014 W ramach zapomnianej weryfikacji: Co miłego w uczuciach w październiku? Rycerz Denarów 7 buław 2 kielichów Słońce suma Sprawiedliwość , HB Koło/Mag sława : Inez ten Rycerzyk bedzie chcial napewno nawiazac blizszy kontakt z toba a moze i cos wiecej. Zycze mile spedzonych chwil:brum: W październiku poznałam obecnego partnera. Nie będę się dalej rozwlekać, bo i tak wiecie z moich weryfikacji, w każdym razie sława była najbliżej;) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi