x-latek Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Wczoraj po południu byłem w takim stanie takim jakimś, niewiadomo jakim. Melancholia, nie-melancholia. Spytałem się kart co robić? Co mógłbym teraz robić? 7 Pucharów/4 Buławy/Rycerz Mieczy podsumy Kochankowie HB>>Moc Że co? Mam dalej myśleć o głupotach, nie robić nic konkretnego lub siedzieć w necie? (7 Pucharów). Brrr zgroza! Zostać w domu (4 Buławy), ewentualnie zająć się jakimiś sprawami w domu wymagającymi mej uwagi? Ten energiczny Rycerz Mieczy na końcu jakoś nie bardzo mi się tu klei z resztą kart. Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Po tych kartach powiedzialabym, robic to, co lubisz. Rycerz Mieczy przeciez to gosc, co ma kope pomyslow, 1001 i drobiazgow w glowie. Problem w tym, zeby zdecydowac sie na jeden konkretny. 7 Kielichow to przeciez marzenia. W 4 Bulawach wlasnie mozna je troche sprowadzic na ziemie, nadac im forme, Rycerz Mieczy - wykorzystac ktorys z wlasnych pomyslow i cos sobie robic. Co? No... masz ladne podsumy, ktore to uzupelniaja pieknie. To, co kocha Twoje serce - Kochankowie i to, co jest Twoja pasja, hobby, co lubisz robic i co umiesz robic - Moc... w czym jestes dobry i gdzie byc moze wykorzystujesz swoja intuicje - Kaplanka. No karty mozesz klasc... Lub cokolwiek innego, co jest mile Twojemu sercu, co bardzo lubisz, w czym jestes dobry. Sam najlepiej powinienes wiedziec, co wola, aby wylesc na wieRch Twoich mozliwosci. Cytuj
x-latek Napisano 26 Września 2013 Autor Napisano 26 Września 2013 A co Ty? Nie śpisz już? To mi wyjaśniło i uspokoiło trochę Dzięki Właściwie to dzisiaj często kładłem karty hehehe Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 To dobrze, ze Ci sie wyjasnilo... Tez wczoraj nakladlam nieco kart ludziom. Zaleglosci nadrabialam. Tydzien z neta wywalilo. Nazbieralo sie roznych prosb. A co do wstawania no to ja wstaje o 5-tej. Cytuj
x-latek Napisano 26 Września 2013 Autor Napisano 26 Września 2013 Do 5-tej to ja często siedzę hehe. Jestem nocnym Markiem:icon_smile: Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 No ja chodze o/po polnocy spac. O 5-tej musze wstawac, bo moja cora o 6.20 ma taxi do szkoly do bonn... takze wstac, przygotowac ja itd. Wstaje odpowiednio wczesniej. Gdyby szlo po mojemu to pewno tez o 5-tej chodzilabym spac... bo tez jestem nocny marek. Ale no zycie kaze robic inaczej. Cytuj
x-latek Napisano 26 Września 2013 Autor Napisano 26 Września 2013 Gdyby szlo po mojemu to pewno tez o 5-tej chodzilabym spac... bo tez jestem nocny marek. Ale no zycie kaze robic inaczej. A no niestety! Nie zawsze możemy robić to na co mamy ochotę. Takie jest życie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Września 2013 Maestro Napisano 26 Września 2013 (edytowane) Karty pokazują Twoje rozchwianie i zasiedzenie w domu, mówią tez o tym, żebyś nie bał się ryzyka, podjął konkretne decyzje i ruszył jak burza robić, co lubisz:) Co do wstawania, to ja wstaję o 5.30;) Edytowane 26 Września 2013 przez Inez2503 Cytuj
x-latek Napisano 26 Września 2013 Autor Napisano 26 Września 2013 Co do wstawania, to ja wstaję o 5.30;) Oj, też nieludzka pora jak dla mnie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Września 2013 Maestro Napisano 26 Września 2013 Oj, też nieludzka pora jak dla mnie. Dla mnie mocno nieludzka, wręcz okrutna, ale inaczej się nie da....;( Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Sacral juz wyjasnila Ci karty, nic dodac nic ujac.. a co do tej melancholii tez mialam i mam dzis :/ Cytuj
x-latek Napisano 28 Września 2013 Autor Napisano 28 Września 2013 Sacral juz wyjasnila Ci karty, nic dodac nic ujac.. a co do tej melancholii tez mialam i mam dzis :/ Pozostaje tylko rzucić hasło: melancholicy wszystkich krajów - łączcie się! Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 Oj, też nieludzka pora jak dla mnie. Ja jestem typem, ktory musi byc ostro zmeczony, zeby normalnie funkcjonowac. Spie ok. 4-5 godzin na dobe. Jak mam okazje wyspac sie dluzej, to mam taki nadmiar energii, ze masakra... Takze propaguje zmeczenie... Czyli normalnosc. Dzisiaj sie wyspalam... dodam... Kipie energia... Cytuj
Trida Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 Wczoraj po południu byłem w takim stanie takim jakimś, niewiadomo jakim. Melancholia, nie-melancholia. Spytałem się kart co robić? Co mógłbym teraz robić? 7 Pucharów/4 Buławy/Rycerz Mieczy podsumy Kochankowie HB>>Moc ja bym powiedziała, że zająć się deczko przeszłością ;)siedzenie w domu -owszem ale spędzone namyśleniu a nie na głupotach. Wg mnie powinieneś się zasytanowić nad tym, co bło złękiedyś i probować coś z tym zrobić. Ahh no i podsuma mówi wg mnie o tym, ze powinieneś się zająć sobą - moze jakas dobra ksiazka, film? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi