Skocz do zawartości

Co robić?

x-latek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj po południu byłem w takim stanie takim jakimś, niewiadomo jakim. Melancholia, nie-melancholia. Spytałem się kart co robić? Co mógłbym teraz robić?

7 Pucharów/4 Buławy/Rycerz Mieczy podsumy Kochankowie HB>>Moc

Że co?:zdziwko: Mam dalej myśleć o głupotach, nie robić nic konkretnego lub siedzieć w necie? (7 Pucharów). Brrr zgroza! Zostać w domu (4 Buławy), ewentualnie zająć się jakimiś sprawami w domu wymagającymi mej uwagi? Ten energiczny Rycerz Mieczy na końcu jakoś nie bardzo mi się tu klei z resztą kart.

Napisano

Po tych kartach powiedzialabym, robic to, co lubisz. Rycerz Mieczy przeciez to gosc, co ma kope pomyslow, 1001 i drobiazgow w glowie. Problem w tym, zeby zdecydowac sie na jeden konkretny. 7 Kielichow to przeciez marzenia. W 4 Bulawach wlasnie mozna je troche sprowadzic na ziemie, nadac im forme, Rycerz Mieczy - wykorzystac ktorys z wlasnych pomyslow i cos sobie robic.

Co? No... masz ladne podsumy, ktore to uzupelniaja pieknie. To, co kocha Twoje serce - Kochankowie i to, co jest Twoja pasja, hobby, co lubisz robic i co umiesz robic - Moc... w czym jestes dobry i gdzie byc moze wykorzystujesz swoja intuicje - Kaplanka.

No karty mozesz klasc... :P

Lub cokolwiek innego, co jest mile Twojemu sercu, co bardzo lubisz, w czym jestes dobry.

Sam najlepiej powinienes wiedziec, co wola, aby wylesc na wieRch Twoich mozliwosci. :D

Napisano

A co Ty? Nie śpisz już?

To mi wyjaśniło i uspokoiło trochę:icon_smile:

Dzięki

Właściwie to dzisiaj często kładłem karty hehehe

Napisano

To dobrze, ze Ci sie wyjasnilo... ;) Tez wczoraj nakladlam nieco kart ludziom. Zaleglosci nadrabialam.

Tydzien z neta wywalilo. ;) Nazbieralo sie roznych prosb.

A co do wstawania no to ja wstaje o 5-tej. :)

Napisano

Do 5-tej to ja często siedzę hehe. Jestem nocnym Markiem:icon_smile:

Napisano

No ja chodze o/po polnocy spac. O 5-tej musze wstawac, bo moja cora o 6.20 ma taxi do szkoly do bonn... takze wstac, przygotowac ja itd. Wstaje odpowiednio wczesniej. ;)

Gdyby szlo po mojemu to pewno tez o 5-tej chodzilabym spac... bo tez jestem nocny marek. Ale no zycie kaze robic inaczej. :D

Napisano
Gdyby szlo po mojemu to pewno tez o 5-tej chodzilabym spac... bo tez jestem nocny marek. Ale no zycie kaze robic inaczej. :D

A no niestety! Nie zawsze możemy robić to na co mamy ochotę. Takie jest życie.

• Maestro
Napisano (edytowane)

Karty pokazują Twoje rozchwianie i zasiedzenie w domu, mówią tez o tym, żebyś nie bał się ryzyka, podjął konkretne decyzje i ruszył jak burza robić, co lubisz:)

Co do wstawania, to ja wstaję o 5.30;)

Edytowane przez Inez2503
Napisano
Co do wstawania, to ja wstaję o 5.30;)

Oj, też nieludzka pora jak dla mnie.

• Maestro
Napisano

Dla mnie mocno nieludzka, wręcz okrutna, ale inaczej się nie da....;(

Napisano

Sacral juz wyjasnila Ci karty, nic dodac nic ujac.. a co do tej melancholii tez mialam i mam dzis :/

Napisano
Sacral juz wyjasnila Ci karty, nic dodac nic ujac.. a co do tej melancholii tez mialam i mam dzis :/

Pozostaje tylko rzucić hasło: melancholicy wszystkich krajów - łączcie się!

Napisano

Ja jestem typem, ktory musi byc ostro zmeczony, zeby normalnie funkcjonowac. :P

Spie ok. 4-5 godzin na dobe. Jak mam okazje wyspac sie dluzej, to mam taki nadmiar energii, ze masakra... :D

Takze propaguje zmeczenie... ;)

Czyli normalnosc. Dzisiaj sie wyspalam... dodam...

Kipie energia...

Napisano
Wczoraj po południu byłem w takim stanie takim jakimś, niewiadomo jakim. Melancholia, nie-melancholia. Spytałem się kart co robić? Co mógłbym teraz robić?

7 Pucharów/4 Buławy/Rycerz Mieczy podsumy Kochankowie HB>>Moc

ja bym powiedziała, że zająć się deczko przeszłością ;)siedzenie w domu -owszem ale spędzone namyśleniu a nie na głupotach.

Wg mnie powinieneś się zasytanowić nad tym, co bło złękiedyś i probować coś z tym zrobić.

Ahh no i podsuma mówi wg mnie o tym, ze powinieneś się zająć sobą - moze jakas dobra ksiazka, film?