perspectiive Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Pamietam tylko kilka charakterystycznych momentów ze snu. To ze jako ciężarna chodziłam po sklepie cos w rodzaju Tesco z tym wielkim brzuszkiem mieszczącym 6 dzieciaczków. I ze ten brzuch był duzy i lekko schodził ku dołowi. Chodziłam po tym sklepie w moja koleżanka która miała 8 raczki ( tutajk chyba ewidentnie za duzo serialu Tom& Kate +8) To pierwsza ze scen, natomiast druga jest taka,że wylądowalismy w oceanarium i oglądaliśmy orki :icon_smile2: moj partner ( we śnie trudno go nazwać mężem, al eto chyba cos w tym stylu było) wyraźnie troszczył sie o moj brzuch dotykał, masował był w niebo wziety. Natomiast ja nie byłam przekonana, bo brzuch mnie bolał i miałam bardzo ograniczone ruchy przez to. No i to by było na tyle ze snu moge tylko napisac ze sen ni ebył straszny był raczej spokojny choc z tym oblrzymim brzuchem ciezki :icon_lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Pamietam tylko kilka charakterystycznych momentów ze snu. To ze jako ciężarna chodziłam po sklepie cos w rodzaju Tesco z tym wielkim brzuszkiem mieszczącym 6 dzieciaczków. Ciaza we snie oznacza dobre nowiny,szczescie,urodzaj.Ty dodatkowo chodzilas w ciazy z szescioraczkami-liczba 6 kojarzy mi sie z miloscia,zatem moze czekac Cie powodzenie w tej wlasnie dziedzinie:)Chodzenie po sklepie pelnym towarow to wybory-cos moze zwroci Twoja uwage i zdecydujesz sie na zakup albo po prostu jest to symbol roznorakich mozliwosci,ktore na Ciebie czekaja. I ze ten brzuch był duzy i lekko schodził ku dołowi. Oznaczaloby to,ze rozwiazanie tuz tuz i dowiesz sie niebawem co takiego pomyslnego wydarzy sie w najblizszej przyszlosci. Chodziłam po tym sklepie z moja koleżanka która miała 8 raczki ( tutajkchyba ewidentnie za duzo serialu Tom& Kate +8) Nie znam tego serialu,ale mozliwe,ze takie wlasnie masz skojarzenia,co do przyjaciolki-ona bedzie Cie wspierac w wyborze,jest pomoca i bedziesz mogla na nia liczyc. To pierwsza ze scen, natomiast druga jest taka,że wylądowalismy w oceanarium i oglądaliśmy orki :icon_smile2: Swiat morski jest pelen tajemnic ale i pieknego nieznanego troche dla czlowieka swiata.Sadze,ze to co ma nadejsc,moze byc troszke dla Ciebie zaskoczeniem i bedziesz na poczatku sie temu przygladac-jak orkom w oceanarium.Nie wiem jaki symbol ma orka,ale mi kojarzy sie z dostojenstwem ale i gatunkiem,na ktory chetnie poluja klusownicy.Orka moze przerazac swoja wielkoscia-moze bedziesz uwazala,ze to co Cie spotka,troche przerosnie nawet Twoje oczekiwania ale z czasem dostrzezesz tego piekno i sens. moj partner ( we śnie trudno go nazwać mężem, ale to chyba cos w tym stylu było) wyraźnie troszczył sie o moj brzuch dotykał, masował był w niebowziety. Hmm nie wiem czy to czasem nie zapowiedz ciazy?W kazdym badz razie,bedziesz mogla liczyc na partnera,nie zostawi Cie,bedzie wspieral i co najwaznejsze-bedzie z tego faktu zadowolony. Natomiast ja nie byłam przekonana, bo brzuch mnie bolał i miałam bardzo ograniczone ruchy przez to. Tobie ta sytuacja bedzie troszke doslownie ciazyc,mozesz sie poczuc ograniczona. No i to by było na tyle ze snu moge tylko napisac ze sen nie był straszny był raczej spokojny choc z tym oblrzymim brzuchem ciezki :icon_lol: pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts