Skocz do zawartości

Rozkład Wyrocznia Afrodyty - prośba o pomoc w interpretacji

Bluebel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam Wszystkich, czy możecie mi pomoc w interpretacji następującego rozkładu? : :prosi:

pyt. 1 Co na łączy – Koło fortuny

pyt. 2 Co nas dzieli – Mag

pyt. 3 Czy pasujemy do siebie – Kapłanka

pyt. 4 Na co należy zwrócić uwagę – Kochankowie

pyt. 5 Jaka czeka nas przyszłość – Cesarzowa

karty nie były odwracane

Serdecznie dziękuję

Sytuacja: rozkład na związek a panem, z którym się właśnie rozstałam po burzliwej kłótni, związek na odległość

Moja interpretacja:

Co nas łączy - Koło - tu chyba gwałtowne zerwanie

Co na dzieli - Mag - Pan jest typem osoby, która nawet jeśli zakochana, to dość poważna, kalkulująca, nieczuła, to tez przyczyna kłótni z mojego punktu widzenia

Czy pasujemy do siebie - Kapłanka - uczucie egoistyczne z jego strony i nastawione na realizacje własnych potrzeb

Na co należy zwrócić uwagę - Kochankowie - na konieczność podjęcia ważnej decyzji, dokonania jakiegoś wyboru

Jaka czeka nas przyszłość - Cesarzowa - albo myśli o mnie poważnie i oznacza poważny związek, albo wkroczy jakaś inna, czy można w ogóle zinterpretować tą kartę w tym pytaniu jednoznacznie?

pozdrawiam

Edytowane przez Bluebel
  • Maestro
Napisano

Kłania się pkt. 2 Regulaminu Interpretacji Rozkładów:

"II. Osoba prosząca o pomoc w interpretacji jest zobowiązana do:

1) zamieszczenia pytania z rozkładem wraz z krótkim opisem sytuacji.

2) opisu rozkładu, który został użyty wraz ze szczegółowym opisem poszczególnych pozycji.

3) przypisanie do poszczególnych pozycji rozkładu wylosowanych Kart.

4) własnej interpretacji całego rozkładu."

Dostosuj się zatem do niego, inaczej wątek zostanie zamknięty.

Napisano

Witaj. Widze, ze same AW.

Fajnie, ze uzupelnilas rozklad o wlasna interpretacje. Na przyszlosc pamietaj, prosze, o tym. Latwiej wtedy i przyjemniej tutaj nam wszystkim.

Natomiast wracajac do rozkladu.

pyt. 1 Co na łączy – Koło fortuny

Karma, ale rowniez nie do konca wszystko zalezne od Was.

Na pewno znajomosc nie jest pierwsza lepsza... nalezy potraktowac ja z powaga, bo jest czescia, wazna czescia, Waszego zycia.

pyt. 2 Co nas dzieli – Mag

Kazde szuka swojego szczescia, patrzy, co mu robi dobrze, szuka swojej radosci, swojego spelnienia. Ego stoi na swieczniku, za malo tu zainteresowania dobrem drugiej osoby.

pyt. 3 Czy pasujemy do siebie – Kapłanka

Tak. Jest silna wiez miedzy Wami. Kaplanka to m.in. pokrewienstwo dusz. Dosc wymowna karta w kontekscie tego pytania.

pyt. 4 Na co należy zwrócić uwagę – Kochankowie

Wiecej serca, wiecej dbania o dobro drugiej osoby. Mniej manipulatorstwa.

pyt. 5 Jaka czeka nas przyszłość – Cesarzowa

Cesarzowa to milosc - dawana i otrzymywana z powrotem, wiec moglby tu byc powrot. Ewentualnie inna kobieta tu moglaby sie zamanifestowac. Chociaz calosc... no raczej pozytywna.

Podsumowujac caly rozklad wg HB mamy Glupca z Cesarzem.

Wskazowka tu na zupelnie cos nowego.

Czy z kims innym czy z nim wlasnie... mozliwe, ze z nim.

Jednak nowe w Glupcu to naprawde nowe...

wtedy zaczyna sie bez oczekiwan, bez zalow, pretensji, trzeba zamknac przeszlosc i wtedy jest mozliwosc na zupelnie nowy poczatek z ta samo osoba. Nie wraca sie do tego, co bylo.

Jezeli tak sie stanie... czeka Was tez okres niepewnosci... i ustalania wszystkiego od nowa... ksztaltowania podwalin do zupelnie nowej (na nowych warunkach) znajomosci.

Ewentualnie rzeczywiscie calkiem ktos nowy sie pojawi...

Napisano

Dziękuję, ta interpretacja to wg mnie bardzo właściwe opisanie naszej bieżącej sytuacji. Odnośnie tego co będzie, wrócę do wątku i go zweryfikuję, kiedy się więcej wyjaśni.