pawel116 Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Jak zrealizuje się oczekiwanie na wpłatę na moje konto do końca września? Pustelnik, 2 Kielichów, Cesarz -> Cesarzowa możliwe, że jakiś mężczyzna wpłaci pieniądze, ale nie jestem pewien, równie dobrze Pustelnik może oznaczać 'klepanie' biedy Cytuj
Cicha23 Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 2 puchary, ahh jak ja lubie tę kartę. Ogólnie ja to widzę pozytywnie, po tym Cesarzu na końcu, który idealnie się sprawdza jeśli chodzi np. o prace lub finanse (zastrzyk jakiejś gotówki) Przynajmniej mi zawsze pokazuje na końcu sprawę o pozytywnym zakończeniu. Cytuj
Geranium Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Mnie się wydaje, że pustelnik może świadczyć tylko o Twoich obawach albo o niewielkim opóźnieniu w sprawie, ale wynik końcowy pozytywny Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Jak zrealizuje się oczekiwanie na wpłatę na moje konto do końca września? Pustelnik, 2 Kielichów, Cesarz -> Cesarzowa możliwe, że jakiś mężczyzna wpłaci pieniądze, ale nie jestem pewien, równie dobrze Pustelnik może oznaczać 'klepanie' biedy Ale Cesarzowa z podsumu juz klepania biedy nie oznacza. Raczej plony, zbieranie plonow. Z HB podsumu masz Diabla z Kochankami. Pieniazki beda, ale moze byc, ze nie tak szybko, jak bys tego chcial. Cos moze krotko stanac na przeszkodzie. Jednak pieniazki powinny byc. 1 Cytuj
mlodzia Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Cesarz na końcu -kasa powinna być na koncie Pzd Cytuj
x-latek Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 (edytowane) Zrealizuje się. 2 Puchary to przecież przepływ Podobnie jak Sacral i Geranium mówię, że jest prawdopodobieństwo, że pieniążki mogą przyjść trochę później, bo ten Pustelnik, Cesarz to też on lubi pozastanawiać się, podumać zanim coś tam; ale i zapewnia jednocześnie. Edytowane 26 Września 2013 przez x-latek Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Jak zrealizuje się oczekiwanie na wpłatę na moje konto do końca września? Pustelnik, 2 Kielichów, Cesarz -> Cesarzowa możliwe, że jakiś mężczyzna wpłaci pieniądze, ale nie jestem pewien, równie dobrze Pustelnik może oznaczać 'klepanie' biedy obstawiam, że kasa będzie, ale chyba na początku października bardziej.... 1 Cytuj
joana_o Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 wg mnie w tym terminie kasy raczej nie będzie Cytuj
Trida Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 a wgmnie kasa powinna być ale jakoś 2.10 nie wiem skad takie skojarzenie Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Jak zrealizuje się oczekiwanie na wpłatę na moje konto do końca września? Pustelnik, 2 Kielichów, Cesarz -> Cesarzowa możliwe, że jakiś mężczyzna wpłaci pieniądze, ale nie jestem pewien, równie dobrze Pustelnik może oznaczać 'klepanie' biedy wpłata bedzie -ale może byc lekka obsuwa z terminem Cytuj
Aga 22 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 cesarz nie śpieszy się ale będzie wpłata od mężczyzny:)) Cytuj
pawel116 Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 (edytowane) Pieniądze wpłynęły od kobiety, ale z innego tytułu niż się spodziewałem. Kwota niewielka (Pustelnik). Edytowane 5 Października 2013 przez pawel116 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi