Skocz do zawartości

finanse przyszłość

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rozkład "ELIPSA" w streszczeniu... mam gabinet w małym mieście (jesienią finanse lipne- boję się strasznie), dostałam pracę w szkole w innym mieście i zastanawiam się czy przenieść tam też gabinet...

wypadła podczas tasowania karta KOCHANKOWIE - muszę dokonać wyboru, podjąć decyzję

to co z przeszłości wpływa na sytuację

SPRAWIEDLIWOŚĆ- kiedyć dokonałam wyboru co do lokalizacji działalności i teraz mam tego takie czy inne efekty

to co się kończy

SŁOŃCE- chcę zapomnieć o pewnym etapie życia, który w jakimś stopniu kiedyś dawał mi szczęście i jest związany z miejscem pracy

teraźniejszość

UMIARKOWANIE - rozważam, kalkuluję

to co właśnie się rozpoczyna

7 KIELICHÓW- może ta karta właśnie mówi o wyborach

co należy czynić

4 MIECZE- odpocząć, przespać się z tym wszystkim, na spokojnie podjąć decyzję

pozytywne lub negatywne wpływy zewnętrzne

PAŹ DENARÓW- wpływy pozytywnie nastawionych osób, pomoc

możliwe straty lub zyski

6 BUŁAW- zwycięztwo, dobry pomysł i dobra realizacja

dalsza przyszłość

WISIELEC- zawieszenie? hmmm nie rozumiem...

dociągnęłam karty

WIEŻA, 8 BUŁAW, KRÓL KIELICHÓW

o rany...wygląda, że muszę zburzyć wszystko aby szybko powstało coś nowego, pomoc mężczyzny uczuciowo nastawionego do mnie :)

co o tym myślicie...

z góry dziękuję

Napisano

wypadła podczas tasowania karta KOCHANKOWIE -

Tak, przed Toba konkretny wybor.

to co z przeszłości wpływa na sytuację

Decyzje, ktore podjelas, teraz zbierasz tego plony.

to co się kończy

Zadowolenie z tego, co jest i takie nie patrzenie w przyszlosc. Nastawienie, ze samo sie ulozy, ze jakos bedzie.

teraźniejszość

Tak, szukasz tej jak najlepszego wyjscia z obecnej sytuacji. Chcesz pogodzic rozne, pozornie sprzeczne sprawy, punkty.

to co właśnie się rozpoczyna

No takie bujanie nieco w oblokach i budowanie czegos, co nie za bardzo ma (jeszcze) solidne podstawy.

co należy czynić

Musisz to na spokojno przeanalizowac, zeby to mialo rece i nogi, bo na razie nie ma.

pozytywne lub negatywne wpływy zewnętrzne

No ta praca w szkole.

możliwe straty lub zyski

Masz mozliwosc sie realizowac, tak jak tego chcesz. Takze mozesz byc zadowolona.

dalsza przyszłość

Samodzielnosc. Wisielec to tez wolny zawod.

dociągnęłam karty

WIEŻA, 8 BUŁAW, KRÓL KIELICHÓW ---> XIII Smierc, HB VI Kochankowie

No, konkretne zmiany Ciebie czekaja. Chcesz czy nie, musisz zostawic to, co bylo dotychczas. Mozliwe, ze otrzymasz czyjes wsparcie, moze kogos z rodziny albo mezczyzny, ktory no jest z branzy i potrafi wspomoc, bo zna sie na tym. Widac konkretne dzialania, ktore wniosa w Twoje zycie bardzo powazne zmiany.

Kierowac sie sercem i robic to, co kochasz. :)

Napisano

dziękuję za interpretację... postanowiłam... zmieniam wszystko...ile można żyć przeszłościa...

w niedzielkę jadę oglądać nowy lokal :)