ivi123 Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 rozkład "ELIPSA" w streszczeniu... mam gabinet w małym mieście (jesienią finanse lipne- boję się strasznie), dostałam pracę w szkole w innym mieście i zastanawiam się czy przenieść tam też gabinet... wypadła podczas tasowania karta KOCHANKOWIE - muszę dokonać wyboru, podjąć decyzję to co z przeszłości wpływa na sytuację SPRAWIEDLIWOŚĆ- kiedyć dokonałam wyboru co do lokalizacji działalności i teraz mam tego takie czy inne efekty to co się kończy SŁOŃCE- chcę zapomnieć o pewnym etapie życia, który w jakimś stopniu kiedyś dawał mi szczęście i jest związany z miejscem pracy teraźniejszość UMIARKOWANIE - rozważam, kalkuluję to co właśnie się rozpoczyna 7 KIELICHÓW- może ta karta właśnie mówi o wyborach co należy czynić 4 MIECZE- odpocząć, przespać się z tym wszystkim, na spokojnie podjąć decyzję pozytywne lub negatywne wpływy zewnętrzne PAŹ DENARÓW- wpływy pozytywnie nastawionych osób, pomoc możliwe straty lub zyski 6 BUŁAW- zwycięztwo, dobry pomysł i dobra realizacja dalsza przyszłość WISIELEC- zawieszenie? hmmm nie rozumiem... dociągnęłam karty WIEŻA, 8 BUŁAW, KRÓL KIELICHÓW o rany...wygląda, że muszę zburzyć wszystko aby szybko powstało coś nowego, pomoc mężczyzny uczuciowo nastawionego do mnie co o tym myślicie... z góry dziękuję Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 wypadła podczas tasowania karta KOCHANKOWIE - Tak, przed Toba konkretny wybor. to co z przeszłości wpływa na sytuację Decyzje, ktore podjelas, teraz zbierasz tego plony. to co się kończy Zadowolenie z tego, co jest i takie nie patrzenie w przyszlosc. Nastawienie, ze samo sie ulozy, ze jakos bedzie. teraźniejszość Tak, szukasz tej jak najlepszego wyjscia z obecnej sytuacji. Chcesz pogodzic rozne, pozornie sprzeczne sprawy, punkty. to co właśnie się rozpoczyna No takie bujanie nieco w oblokach i budowanie czegos, co nie za bardzo ma (jeszcze) solidne podstawy. co należy czynić Musisz to na spokojno przeanalizowac, zeby to mialo rece i nogi, bo na razie nie ma. pozytywne lub negatywne wpływy zewnętrzne No ta praca w szkole. możliwe straty lub zyski Masz mozliwosc sie realizowac, tak jak tego chcesz. Takze mozesz byc zadowolona. dalsza przyszłość Samodzielnosc. Wisielec to tez wolny zawod. dociągnęłam karty WIEŻA, 8 BUŁAW, KRÓL KIELICHÓW ---> XIII Smierc, HB VI Kochankowie No, konkretne zmiany Ciebie czekaja. Chcesz czy nie, musisz zostawic to, co bylo dotychczas. Mozliwe, ze otrzymasz czyjes wsparcie, moze kogos z rodziny albo mezczyzny, ktory no jest z branzy i potrafi wspomoc, bo zna sie na tym. Widac konkretne dzialania, ktore wniosa w Twoje zycie bardzo powazne zmiany. Kierowac sie sercem i robic to, co kochasz. Cytuj
ivi123 Napisano 27 Września 2013 Autor Napisano 27 Września 2013 dziękuję za interpretację... postanowiłam... zmieniam wszystko...ile można żyć przeszłościa... w niedzielkę jadę oglądać nowy lokal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi