joana_o Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 9 Monet, Król Buław, Królowa Mieczy suma Kochankowie Generalnie powinno być ok, praca będzie dawać mi satysfakcję. Dużo energii i planów. Może nawet uzyskam jakieś dobre rady zawodowe od szefa bądź szefowej bądź wsparcie. Czy nie interpretuje tych kart zbyt pozytywnie...? Cytuj
Farfalla209 Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Nie, karty faktycznie są bardzo dobre! 9 Monet, Król Buław, Królowa Mieczy suma Kochankowie Będzie bardzo dobrze finansowo, wykażesz się rozsądkiem i umiejętnościami, szef Ciebie z pewnością doceni, może nawet szykuje się jakaś podwyżka Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Hmm... w podsumie masz tez Eremite. Do glowy przyszlo mi tez, ze szef moze za duzo z Ciebie chciec wyciskac, bo np. uwaza Cie za dobrego pracownika i chce jak najwiecej z Ciebie wydusic. Tak, ze momentami sama bedziesz sie zastanawiac, po co i dla kogo to robisz. Widac, ze Ciebie ceni, ale czy aby to nie bedzie szlo po Twoich kosztach. Taka tylko mysl, jak patrze na te karty. Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Myślę podobnie jak Sacral, Król MIeczy będzie Cię cisnął w pracy, buławowa to taka no powiedzmy koleżanka... no i Eremita to ten, który działa samodzielnie raczej, wsparcia to on chyba nie dostaje.... tak mi się wydaje... Cytuj
joana_o Napisano 27 Września 2013 Autor Napisano 27 Września 2013 ... Król MIeczy będzie Cię cisnął w pracy, buławowa to taka no powiedzmy koleżanka... ... Iwka tam jest król Buław i Królowa Mieczy:) Cytuj
panna.marta Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 9 Monet, Król Buław, Królowa Mieczy-> eremita IX na pewno będzie Ci się dobrze wiodło finansowo, widać,że podlegasz tu jakiemuś mężczyźnie (może Twoim managerem jest Pan) i on Cię na pewno ceni jako pracownicę (królowa mieczy ma wiedzę, ale też duże doświadczenie). Obstawiam,że eremita będzie tutaj wskazywał na Twoje powolne odnajdywanie się w tej firmie i szukanie tu swojego miejsca na dłużej. Jak dla mnie karty są pozytywne. Cytuj
Trida Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 Bedziesz zadowolona z pieniedzy i z pracy to na pewno ale królowa buław pokazuje wg mnie gorący, przed świąteczny okres. Będziesz musiałą czasem wiecej popracować ale wydaje mi sie, że mieczowa mówi o potencjalnej premii Cytuj
emilr Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 Ogólnie ok. Bedziesz doceniana, zauważana, obserwowana i odkrywana Ale właśnie zgadzam sie z Sacral. Szefa poniesie, ale może pokazesz mu granicę w tej mieczowej. Pokażesz, że nie dasz się wykorzystywać. Finansowo wydaje sie bardzo Ok. Cytuj
joana_o Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Dzięki za interpretacje:) Sama jestem bardzo ciekawa jak pod względem zawodowym upłynie mi październik - zawsze mam problem z interpretacją kart dworskich. Wszystko będzie wiadomo w listopadzie, wtedy napiszę co pokazały karty:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi