Skocz do zawartości

zawodowo do końca 2013 roku

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

9 Monet, Król Buław, Królowa Mieczy suma Kochankowie

Generalnie powinno być ok, praca będzie dawać mi satysfakcję. Dużo energii i planów. Może nawet uzyskam jakieś dobre rady zawodowe od szefa bądź szefowej bądź wsparcie.

Czy nie interpretuje tych kart zbyt pozytywnie...?

Napisano

Nie, karty faktycznie są bardzo dobre!

9 Monet, Król Buław, Królowa Mieczy suma Kochankowie

Będzie bardzo dobrze finansowo, wykażesz się rozsądkiem i umiejętnościami, szef Ciebie z pewnością doceni, może nawet szykuje się jakaś podwyżka :)

Napisano

Hmm... w podsumie masz tez Eremite. Do glowy przyszlo mi tez, ze szef moze za duzo z Ciebie chciec wyciskac, bo np. uwaza Cie za dobrego pracownika i chce jak najwiecej z Ciebie wydusic. Tak, ze momentami sama bedziesz sie zastanawiac, po co i dla kogo to robisz. Widac, ze Ciebie ceni, ale czy aby to nie bedzie szlo po Twoich kosztach.

Taka tylko mysl, jak patrze na te karty.

Napisano

Myślę podobnie jak Sacral, Król MIeczy będzie Cię cisnął w pracy, buławowa to taka no powiedzmy koleżanka... no i Eremita to ten, który działa samodzielnie raczej, wsparcia to on chyba nie dostaje.... tak mi się wydaje...

Napisano
... Król MIeczy będzie Cię cisnął w pracy, buławowa to taka no powiedzmy koleżanka... ...

Iwka tam jest król Buław i Królowa Mieczy:)

Napisano

9 Monet, Król Buław, Królowa Mieczy-> eremita IX

na pewno będzie Ci się dobrze wiodło finansowo, widać,że podlegasz tu jakiemuś mężczyźnie (może Twoim managerem jest Pan) i on Cię na pewno ceni jako pracownicę (królowa mieczy ma wiedzę, ale też duże doświadczenie). Obstawiam,że eremita będzie tutaj wskazywał na Twoje powolne odnajdywanie się w tej firmie i szukanie tu swojego miejsca na dłużej. Jak dla mnie karty są pozytywne.

Napisano

Bedziesz zadowolona z pieniedzy i z pracy to na pewno ale królowa buław pokazuje wg mnie gorący, przed świąteczny okres.

Będziesz musiałą czasem wiecej popracować ale wydaje mi sie, że mieczowa mówi o potencjalnej premii :)

Napisano

Ogólnie ok. Bedziesz doceniana, zauważana, obserwowana i odkrywana :) Ale właśnie zgadzam sie z Sacral.

Szefa poniesie, ale może pokazesz mu granicę w tej mieczowej. Pokażesz, że nie dasz się wykorzystywać. Finansowo wydaje sie bardzo Ok.

Napisano

Dzięki za interpretacje:) Sama jestem bardzo ciekawa jak pod względem zawodowym upłynie mi październik - zawsze mam problem z interpretacją kart dworskich. Wszystko będzie wiadomo w listopadzie, wtedy napiszę co pokazały karty:)