Iwka78 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Witam zerknie ktoś? Karty RW, ułożenie proste. Co będzie mnie zajmowało w dniach? 1-10 października – XI sprawiedliwość, IX eremita, 3 puchary – HB XX sąd – nie wiem… może będę patrzyła na to jak się rozwija moje hobby, które daje mi dużo radochy…. 11-20 października – XIII śmierć, paź mieczy – może jakaś zmiana w postrzeganiu świata… 21-31 października – III cesarzowa, VIII moc – HB XIV umiarkowanie – no nie wiem, może coś z moim odchudzaniem…. Finanse – królowa mieczy, 0 głupiec, 7 denarów –HB VII rydwan - tutaj od czegoś się odetnę i zacznę na nowo, ale to coś będzie wymagało cierpliwości i czasu Praca – król denarów, 3 denary – HB III cesarzowa - no dalej dużo pracy i obowiązków…. Rozwój pasji – 4 buławy, as pucharów, as buław, paź kielichów HB VI kochankowie– powiedziałabym, że dużo zadowolenia z szycia Niespodzianka – XII wisielec, 10 buław, 10 denarów HB V papież– coś co było zatrzymane zakończy się Rada na październik – król mieczy, 7 mieczy, król pucharów – HB VII Rydwan - ojjj uważaj na szefa i na tego w pracy, co jest nieszczery….. dziękuję:-) Cytuj
Gość e Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Co będzie mnie zajmowało w dniach? 1-10 października – XI sprawiedliwość, IX eremita, 3 puchary – HB XX sąd – Raczej nuda. Pod koniec tego okresu jakieś spotkanie z przyjaciółmi, rodziną w większym gronie. I jeszcze co mi przyszło do głowy - jakaś dieta, którą możesz na chwilę odrzucić. 11-20 października – XIII śmierć, paź mieczy – Oj, ktoś może Cię zdenerwować. Z kimś możesz się pokłócić. 21-31 października – III cesarzowa, VIII moc – HB XIV umiarkowanie – Będziesz dbała o siebie. Ale też wydaje mi się, że pomożesz jakiejś starszej kobiecie w czymś. Finanse – królowa mieczy, 0 głupiec, 7 denarów –HB VII rydwan - Na początku nie będziesz za dużo wydawać ale pieniędzy też nie będzie przybywać. Tak gdzieś w środku miesiąca dasz upust swojej oszczędności i kupisz coś pod wpływem chwili ale będziesz zadowolona. A pod koniec miesiąca rozsądnie i skrupulatnie będziesz wydawać pieniądze oraz je zarabiać. Praca – król denarów, 3 denary – HB III cesarzowa - Dobrze będzie się układać w pracy. Będziesz sumiennie i dobrze wykonywać swoje obowiązki. Nic nowego. Rozwój pasji – 4 buławy, as pucharów, as buław, paź kielichów HB VI kochankowie– Tak to na pewno, będzie Ci sprawiać radość szycie w domowym zaciszu i dobrze będzie Ci to wychodzić. Dasz upust swoim artystycznym zapędom w szyciu. Ładne karty. Może coś dla kogoś uszyjesz... Niespodzianka – XII wisielec, 10 buław, 10 denarów HB V papież– Wydaje mi się, że nagle coś zostanie spowolnione i to chyba coś związanego z rodziną. Rada na październik – król mieczy, 7 mieczy, król pucharów – HB VII Rydwan - Nie odkrywaj wszystkich swoich myśli i emocji. UWAGA! Mogłam nazmyślać Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Co będzie mnie zajmowało w dniach? 1-10 października – XI sprawiedliwość, IX eremita, 3 puchary – VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Moze byc jakas rozmowa w rodzinie albo gladzenie jakiejs sprawy, dotyczaczej szerszego grona osob. W kazdym razie efekt powinien byc bardzo pozytywny i oczyszczajacy. 11-20 października – XIII śmierć, paź mieczy – XIX Slonce, HB XIII Smierc i IV Cesarz Tu mozesz miec duza potrzebe konkretnych zmian. Widac, ze jestes na etapie konkretnych zmian w Twoim zyciu. Moze nie sa jeszcze do konca odczuwalne, ale juz sie dzieja. To moze powodowac w Tobie taka chec wyrwania sie do przodu, zadzialania od razu, czasem nawet tak bez przemyslenia moze do konca. Jednak warto troche wyluzowac. Poczekac tez. Wszystko wymaga czasu. A pewne sprawy po prostu dzieja sie. 21-31 października – III cesarzowa, VIII moc – XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Tu moze byc sytuacja, gdzie zaczniesz szukac swojego szczescia, odezwie sie chce realizowania siebie. Mozliwe, ze nagle poczujesz, ze dawalas do tej pory za duzo z siebie, ze wszystko szlo Twoim kosztem. Wazne, zeby w tym wszystkim jednak nie przeginac. Byc gotowym do kompromisow. Byc chetnym do wspolpracy. Praca – król denarów, 3 denary –--> X Kolo Fortuny, HB III Cesarzowa Tak, praca, ale mozliwe, ze jakis rozwoj zawodowy rowniez. Cos bedzie sie dziala. Starac sie selekcjonowac w tym, co wazne i nie brac wszystkiego na raz. Ogolnie masz mozliwosc to wszystko ladnie ogarnac i byc zadowolona. Rozwój pasji – 4 buławy, as pucharów, as buław, paź kielichów ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie Ogolnie widac tu rozwoj, ale i robienie tego coraz bardziej, co kochasz. Nowe pomysly, wcielanie w zycie tego, co Ci sie marzy. Warto wlozyc w to sporo wysilku, bo nic samo sie nie zrobi. A jak kochasz to daj temu zycie. Niespodzianka – XII wisielec, 10 buław, 10 denarów ---> XX Sad, HB V Papiez Ewentualnie tez duzo pracy w domu, takiej samodzielnej. Zwiazanej moze tez z Pasja jakas, ktora Cie mocno przykuje w domu do siebie. Rada na październik – król mieczy, 7 mieczy, król pucharów –--> V Papiez, HB VII Rydwan Nie ociagac sie w dzialaniach. Nie byc zbyt sceptycznym. Nie weszyc wszedzie podstepu. Starac sie wczuc w to, co robisz i dzialac zdecydowanie. Wyjsc takze poza swoje schematy myslowe, ktore moze ograniczaja Ciebie w dzialaniach i sprawiaja, ze tkwisz w miejscu. 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Finanse – królowa mieczy, 0 głupiec, 7 denarów –HB VII rydwan - sporo wydatków może być na początku miesiąca... będziesz musiała mądrze rozłożyć siły by na wszystko starczyło... ale powinno starczyć... pod koniec miesiąca możliwy przypływ gotówki albo i jakaś zapowiedź pieniędzy na przyszłość. Więc nie będzie źle. Praca – król denarów, 3 denary – HB III cesarzowa - na brak pracy nie będziesz miała co narzekać ale i zapewniony zarobek też Rozwój pasji – 4 buławy, as pucharów, as buław, paź kielichów HB VI kochankowie– początkowo możesz nie mieć za dużo czasu na swą pasję, ale chwile wytężonej pracy i czas na pasję uda Ci jakoś w końcu poprzeplatać Niespodzianka – XII wisielec, 10 buław, 10 denarów HB V papież– coś o co się martwiłaś uda się rozwiązać jakiś balast, który niosłaś do tej pory spadnie z Twych ramion.. Rada na październik – król mieczy, 7 mieczy, król pucharów – HB VII Rydwan - uważaj na nieszczerych ludzi, którzy mogą coś szykować za Twoimi plecami... jeśli masz na coś liczyć licz na swój intelekt i swe wyczucie... swoje 'czujki'... Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 1-10 października – XI sprawiedliwość, IX eremita, 3 puchary – HB XX sąd – może jakieś sprawy formalne,które będziesz musiała załatwić pójdą Ci bardzo sprawnie 11-20 października – XIII śmierć, paź mieczy – Wydaje mi się,że coś co Ci długo ciążyło nagle zmotywuje Cię do zamknięcia tego etapu. 21-31 października – III cesarzowa, VIII moc – HB XIV umiarkowanie – spokojny tydzień, w którym będziesz się czuła dobrze sama ze sobą, pewniejsza siebie, może jakaś dodatkowa aktywność fizyczna. Finanse – królowa mieczy, 0 głupiec, 7 denarów –HB VII rydwan - coś mi się wydaje,że zaczniesz się rozglądać za nowym, może dodatkowym zarobkiem Praca – król denarów, 3 denary – HB III cesarzowa - wszystko powinno się dobrze układać Rozwój pasji – 4 buławy, as pucharów, as buław, paź kielichów HB VI kochankowie– świetnie, możliwe,że będziesz chciała coś dalej rozwijać, wejść na wyższy etap Niespodzianka – XII wisielec, 10 buław, 10 denarów HB V papież– możliwe,że znajdziesz ten dobry sposób na zarobek, możliwe,że to coś dodatkowego do tego co masz? Rada na październik – król mieczy, 7 mieczy, król pucharów – HB VII Rydwan - uważaj na wszelkiego rodzaju porady i dobre wskazówki, nie wszystko co Ci ktoś doradzi może być do końca dobre.Nie konieczni ze złej woli, bo Król pucharów to dobry człowiek raczej po prostu popełni błąd 1 Cytuj
Farfalla209 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Co będzie mnie zajmowało w dniach? 1-10 października – XI sprawiedliwość, IX eremita, 3 puchary – HB XX sąd – jakaś papierkowa robota, albo rzeczy związane z pracą i siedzenie w domu / w biurze. Poza tym pod koniec tego okresu jakieś większe i przyjemniejsze spotkanie ze znajomymi. 11-20 października – XIII śmierć, paź mieczy – Nawiązanie nowej znajomości lub odnowienie relacji z jakimś jegomościem lub jegomością 21-31 października – III cesarzowa, VIII moc – HB XIV umiarkowanie – Myślę, że możliwe. Weźmiesz się konkretnie za dietę, poczujesz chęć by zadbać o siebie, może sobie kupisz coś . Finanse – królowa mieczy, 0 głupiec, 7 denarów –HB VII rydwan - Wg mnie wypłata zbyt szybko się rozejdzie... Praca – król denarów, 3 denary – HB III cesarzowa - Będziesz miała dużo pracy, szef bezpośrednio może przydzieli Ci dodatkowe obowiązki ze względu na to, że uważa Ciebie za odpowiedzialną i zaradną kobietę. Rozwój pasji – 4 buławy, as pucharów, as buław, paź kielichów HB VI kochankowie – znajdziesz czas na pasje i będziesz je intensywnie rozwijać (ps. ja też się trochę interesuję szyciem, ale jestem początkująca w tym:D) Niespodzianka – XII wisielec, 10 buław, 10 denarów HB V papież – Twoja wiedza i doświadczenie w końcu zaczną procentować i zdarzy się jakaś bardzo przyjemna i satysfakcjująca sytuacja, możliwe że jakaś premia. Rada na październik – król mieczy, 7 mieczy, król pucharów – HB VII Rydwan - Tak.. uwaga na jakiś nieszczerych mężczyzn w Twoim otoczeniu i nie do końca dobre porady 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 14 Października 2013 Autor Napisano 14 Października 2013 ***CZĘŚCIOWA WERYFIKACJA**** 1-10 października – XI sprawiedliwość, IX eremita, 3 puchary – HB XX sąd – Raczej nuda. I jeszcze co mi przyszło do głowy - jakaś dieta, którą możesz na chwilę odrzucić. 11-20 października – XIII śmierć, paź mieczy – Oj, ktoś może Cię zdenerwować. Z kimś możesz się pokłócić. e - pięknie trafiona interpretacja, dot. obu terminów.... wkurzenie nadal mnie trzyma... niestety.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Października 2013 Maestro Napisano 14 Października 2013 21-31 października – III cesarzowa, VIII moc – HB XIV umiarkowanie – wydarzy się coś bardzo miłego co spowoduje, że poczujesz pewnośc siebie jako kobieta, pokażesz pazura, ujarzmisz bestię (w domyśle ;szef ) Finanse – królowa mieczy, 0 głupiec, 7 denarów –HB Rydwan może spontanicznie wydasz na cos, co sprawi, że możesz być zła (mandat, kara itp.), trzeba będzie troche pooszczędzac Praca – król denarów, 3 denary – HB III cesarzowa - szef dołozy obowiązków, ale i doceni przy okazji Rozwój pasji – 4 buławy, as pucharów, as buław, paź kielichów HB VI kochankowie–będziesz szyła,szyła, szyła, wymyślała ciągle coś nowego Niespodzianka – XII wisielec, 10 buław, 10 denarów HB V papież– dostaniesz podwyżkę Rada na październik – król mieczy, 7 mieczy, król pucharów – HB VII Rydwan - ktoś tu Ciebie może zwodzić, ale masz przy sobie drugiego kochającego:) 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 14 Października 2013 Autor Napisano 14 Października 2013 Inezka, Niech Słowo Twoje Ciałem się Stanie:-) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 11-20 października – XIII śmierć, paź mieczy – coś co było zamiecione pod dywan i umarło smiercia naturalna w ten tydzien będzie moment który być może da szansę to wyjaśnić 21-31 października – III cesarzowa, VIII moc – Tutaj widać tydzień twoich działań dobry tydzień ,poczujesz sie spełniona ,silna:) Finanse – królowa mieczy, 0 głupiec, 7 denarów –HB VII rydwan - chyba zdasz sobie sprawę ,że od razu Rzymu nie wybudowano. I zaczniesz planować coś co może przynieść zysk w odpowiednim czasie. Praca – król denarów, 3 denary – HB III cesarzowa - no dalej dużo pracy i obowiązków….tak,zgadzam sie,stabilnie,duzo pracy Rozwój pasji – 4 buławy, as pucharów, as buław, paź kielichów HB VI kochankowie– Nie wiem co jest twoją pasją,ale myślę,że głownie poświecasz jej czas w domu. Towarzyszą temu uczucia i emocje,ciagle się uczysz..cierpliwości:D tak mi sie to z kochankami jakos skojarzylo i decyzjami co zrobić żeby współgrac:) Niespodzianka – XII wisielec, 10 buław, 10 denarów HB V papież– przyjdzie czas na porozumienie..wysłuchanie.. Rada na październik – król mieczy, 7 mieczy, król pucharów – HB VII Rydwan - Tak myślę,że jakiś Pan tutaj coś zaplanował,jakąs sttrategie wzgledem Ciebie,bedzie chciał coś ugrać udając dobrego:) Uwazaj. Pozdrawiam 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Października 2013 Autor Napisano 29 Października 2013 ****WERYFIKACJA**** Farfalla09 21-31 października – III cesarzowa, VIII moc – HB XIV umiarkowanie – Myślę, że możliwe. Weźmiesz się konkretnie za dietę, poczujesz Praca – król denarów, 3 denary – HB III cesarzowa - Będziesz miała dużo pracy, szef bezpośrednio może przydzieli Ci dodatkowe obowiązki ze względu na to, że uważa Ciebie za odpowiedzialną i zaradną kobietę. e Finanse – królowa mieczy, 0 głupiec, 7 denarów –HB VII rydwan - Na początku nie będziesz za dużo wydawać ale pieniędzy też nie będzie przybywać. Tak gdzieś w środku miesiąca dasz upust swojej oszczędności i kupisz coś pod wpływem chwili ale będziesz zadowolona. kupiłam nową talię:-) Inezka Finanse – królowa mieczy, 0 głupiec, 7 denarów –HB Rydwan może spontanicznie wydasz na cos Airi Rozwój pasji – 4 buławy, as pucharów, as buław, paź kielichów HB VI kochankowie–początkowo możesz nie mieć za dużo czasu na swą pasję, byłaś najbliżej - zaczęłam szyć torebkę dla córki i nie dałam rady skończyć, tutaj zaznaczył się mój syn i praca z nim - odrabianie lekcji....Niespodzianka – XII wisielec, 10 buław, 10 denarów HB V papież–coś o co się martwiłaś uda się rozwiązać jakiś balast, który niosłaś do tej pory spadnie z Twych ramion.. tak, rozwiązałam umowę na kurs zdrowego żywienia.... Praca – król denarów, 3 denary – HB III cesarzowa - no dalej dużo pracy i obowiązków…. dokładnie tak jak napisałam.... Rada na październik – król mieczy, 7 mieczy, król pucharów – HB VII Rydwan tutaj miałam nieporozumienie w pracy z jednym kolesiem... oczywiście on po kilku moich ostrzejszych mailach udawał, że jest miły, ale ja wiem, że to przykrywka.... WSZYSTKIM BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ:-* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi