panna.marta Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 (edytowane) Dostałam dzisiaj szczegółowy plan pracy i swój region w którym będę pracować. Trochę jestem przerażona-jeden z najtrudniejszych. 1. Jak sobie poradzę w tej pracy w danym regionie? 6 buław, moc VIII, 10 mieczy-> kapłanka II lub kapłan V (kapłanka wg moc VIII i kapłan wg sprawiedliwość XI) Po samej 10 mieczy widać, że będzie mi ciężko, będę walczyć, starać się. Nie wiem jak się ustosunkować do 6 buław na początku, ale jak już wcześniej o tym dyskutowaliśmy nie jest zbyt dobra w tym położeniu. Nie wiem też co mam myśleć o kapłance/kapłanie ws 10 mieczy i moc. Wydaje mi się,że początki mogą być lepsze, bo będzie we mnie więcej siły do działania. Później mogę stracić zapał. 2. Czy uda mi się dostać premię, bo pierwszych 3 miesiącach? 9 denarów, 8 denarów, giermek buław-> słońce XIX Wygląda na to,że choć nierealne w teorii to w praktyce może się udać. Może dzięki tej mocy i 6 buław z poprzedniego rozkładu. Będę wdzięczna za pomoc. Edytowane 27 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Farfalla209 Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 1. Będziesz musiała się wykazać bardzo dużą pewnością siebie i wytrwałością, nie przejmować się początkowymi niepowodzeniami i pokładać wiarę w swoim wnętrzu i swojej intuicji. Nie będzie lekko, ale wszystkie niepowodzenia powinny się odbijać od Ciebie jak od zbroi tego gościa na 6 buław (http://i47.tinypic.com/2z65ts9.jpg) . 2. Uda Ci się . Jeśli nie w ciagu 3 miesięcy to w bardzo podobnym okresie - np. 4 miesiące. Słoneczko mi czasem pokazuje możliwość lekkiego opóźnienia, ale nie długiego. Tylko musisz być wytrwała i budować sobie podwaliny pod tą premię już od pierwszych dni w pracy. 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 1. Jak sobie poradzę w tej pracy w danym regionie? 6 buław, moc VIII, 10 mieczy-> kapłanka II lub kapłan V (kapłanka wg moc VIII i kapłan wg sprawiedliwość XI) Będzie to dla Ciebie duże wyzwanie, wymagające od Ciebie nastawienia na cele, dużo samozaparcia, siły wewnętrznej i inteligencji. Zadania powinnaś sobie poradzić wykonywać czasami możesz jednak czuć przeciążenie i myśleć, że może to nie to albo, że ten region to przesada... albo po prostu nieźle będziesz musiała pogłówkować by wszystko to ogarnąć 2. Czy uda mi się dostać premię, bo pierwszych 3 miesiącach? 9 denarów, 8 denarów, giermek buław-> słońce XIX Są spore szanse na to choć ta premia może być mniejsza niż się spodziewasz, albo jakieś inne 'haczyki' mogą się pokazać na drodze... Cytuj
panna.marta Napisano 27 Września 2013 Autor Napisano 27 Września 2013 1. Jak sobie poradzę w tej pracy w danym regionie? 6 buław, moc VIII, 10 mieczy-> kapłanka II lub kapłan V (kapłanka wg moc VIII i kapłan wg sprawiedliwość XI) Będzie to dla Ciebie duże wyzwanie, wymagające od Ciebie nastawienia na cele, dużo samozaparcia, siły wewnętrznej i inteligencji. Zadania powinnaś sobie poradzić wykonywać czasami możesz jednak czuć przeciążenie i myśleć, że może to nie to albo, że ten region to przesada... albo po prostu nieźle będziesz musiała pogłówkować by wszystko to ogarnąć 2. Czy uda mi się dostać premię, bo pierwszych 3 miesiącach? 9 denarów, 8 denarów, giermek buław-> słońce XIX Są spore szanse na to choć ta premia może być mniejsza niż się spodziewasz, albo jakieś inne 'haczyki' mogą się pokazać na drodze... Noo, przesada lekka,że mi przypadła ta część,ale co zrobić ;( I tak jestem w szoku,że wyszły takie nie najgorsze karty. Może jednak to ogarnę A czemu mniejsza lub haczyki? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Września 2013 Maestro Napisano 27 Września 2013 Zaczniesz z dużą dozą pewnosci siebie,ale cos Ciebie może powalić,moga być sytuacje trudne..Brakuje mi karty po 10 mieczy, podsuma mówi o potrzebie dużej dozy cierpliowści, ale i ogromnej wierze w powodzenie przedsięwzięcia. Słuchaj swojego serca jednym słowem, bądź otwarta na jego sygnały. Masz szansę na wypracowanie niewielkiej premii, na zachętę Cytuj
panna.marta Napisano 27 Września 2013 Autor Napisano 27 Września 2013 dzięki wszystkim- będę walczyć jak lew:D Cytuj
emilr Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 1. Jak sobie poradzę w tej pracy w danym regionie? 6 buław, moc VIII, 10 mieczy-> kapłanka II lub kapłan V (kapłanka wg moc VIII i kapłan wg sprawiedliwość XI) 6 buław na początku to zapał. wiara, ze dasz radę. Trochę będziesz musiała sie postarać, ale dasz radę. Kosztem jednak chyba zmęczenia i wyczerpania. Mogą się nachodzić czarne myśli. 2. Czy uda mi się dostać premię, bo pierwszych 3 miesiącach? 9 denarów, 8 denarów, giermek buław-> słońce XIX uda Ci sie, ale nie wiem, czy w ciągu 3 m-cy. Albo moze 3 m-cach, ale bez fajerwerków. Chyba bedzie to okupione solidna pracą. Karty powyżej: chyba pracą ponad siły. Ale efekt powinien Cię zadowolić jednak. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Września 2013 Autor Napisano 27 Września 2013 1. Jak sobie poradzę w tej pracy w danym regionie? 6 buław, moc VIII, 10 mieczy-> kapłanka II lub kapłan V (kapłanka wg moc VIII i kapłan wg sprawiedliwość XI) 6 buław na początku to zapał. wiara, ze dasz radę. Trochę będziesz musiała sie postarać, ale dasz radę. Kosztem jednak chyba zmęczenia i wyczerpania. Mogą się nachodzić czarne myśli. 2. Czy uda mi się dostać premię, bo pierwszych 3 miesiącach? 9 denarów, 8 denarów, giermek buław-> słońce XIX uda Ci sie, ale nie wiem, czy w ciągu 3 m-cy. Albo moze 3 m-cach, ale bez fajerwerków. Chyba bedzie to okupione solidna pracą. Karty powyżej: chyba pracą ponad siły. Ale efekt powinien Cię zadowolić jednak. dziękuję kochani Cytuj
joana_o Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Mnie się wydaje, że 10 mieczy może tutaj wskazywać na to, że będziesz uczyła się w tej pracy na własnych błędach, ewentualnie przyjdzie ci zmagać się z "przeciwnikami".Masz szansę ich pokonać korzystając z własnego doświadczenia:) 1 Cytuj
x-latek Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 (edytowane) 1. Jak sobie poradzę w tej pracy w danym regionie?6 buław, moc VIII, 10 mieczy-> kapłanka II lub kapłan V (kapłanka wg moc VIII i kapłan wg sprawiedliwość XI) Dasz radę Martucha, dasz. Jeśli 10 Mieczy miałoby tu znaczyć osiągnięcia w sferze intelektualnej, Twoich kwalifikacji z tym związanych to można potraktować wróżbę jako pomyślną chyba. Okaże Ci się to w praktyce łatwiejsze niż myślałaś, o czym chyba mówi 6 Buław i Moc. 2. Czy uda mi się dostać premię, bo pierwszych 3 miesiącach? 9 denarów, 8 denarów, giermek buław-> słońce XIX Tak jak inni tutaj - też powiem, że jeśli za pierwsze 3 miesiące to taką małą, mniej niż byś spodziewała się. Druga wersja. To, że wytworzysz pewne zadatki (czytaj: starania) w przeciągu tych 3 miesięcy na premię, pokażesz że starasz się i masz chęci do pracy (ten Paź Buław na końcu) i przyjdzie ona, ale później. Jednocześnie te 8 Denarów to chyba namawia Cię do większego przyłożenia się do pracy jeśli masz na myśli konkretnie premię. dzięki wszystkim- będę walczyć jak lew:D Jeśli już to jak lwica:icon_smile: Edytowane 28 Września 2013 przez x-latek 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 (edytowane) Noo, przesada lekka,że mi przypadła ta część,ale co zrobić ;( I tak jestem w szoku,że wyszły takie nie najgorsze karty. Może jednak to ogarnę A czemu mniejsza lub haczyki? hmm.. tak jakoś przyszło mi do głowy patrząc na te karty... możesz np. jakieś dodatkowe rzeczy mieć do zrobienia o których wcześniej nie było mowy... albo ta premia nie będzie zbyt wysoka (znaczy się, że mogłaby być większa na tyle pracy ;P) Edytowane 28 Września 2013 przez Mana Cytuj
panna.marta Napisano 28 Września 2013 Autor Napisano 28 Września 2013 ale czemu skoro 9 denarów to stabilne zabezpieczenie finansowe, zsyków i satysfakcji. Raczej nic więcej nie przewidują poza to co otrzymałam;p Cytuj
Gość Mana Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 bardziej ten giermek buław jakoś mi o możliwości dodatkowych ruchów.. zrobienia czegoś jeszcze by wszystko przypieczętować. Tak w tym wypadku po tych ładnych kartach mi się skojarzył... po prostu... żadnej większej logiki tam nie ma ;P Cytuj
panna.marta Napisano 28 Września 2013 Autor Napisano 28 Września 2013 bardziej ten giermek buław jakoś mi o możliwości dodatkowych ruchów.. zrobienia czegoś jeszcze by wszystko przypieczętować. Tak w tym wypadku po tych ładnych kartach mi się skojarzył... po prostu... żadnej większej logiki tam nie ma ;P grunt ,że będzie Cytuj
panna.marta Napisano 9 Października 2013 Autor Napisano 9 Października 2013 w sumię mogę już zweryfikować troszkę. Idzie mi dobrze, choć 10 mieczy chyba wskazuje na to,że są sytuacje, że zdaża mi się popełnić bład. Kapłanka i kapłan wksazują na to by chyba dać sobie czas i cierpliwie czekać, bo wszystko przyjdzie wraz z nabieraniem doświadczenia. Rzeczywiście, szykuje się nieduża premia taka na zachętkę, taka nawet trochę z zaskoczenia,bo nie spodziewałam się jej za bardzo Daję punkty:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi