Skocz do zawartości

czy dam rade?

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dostałam dzisiaj szczegółowy plan pracy i swój region w którym będę pracować. Trochę jestem przerażona-jeden z najtrudniejszych.

1. Jak sobie poradzę w tej pracy w danym regionie?

6 buław, moc VIII, 10 mieczy-> kapłanka II lub kapłan V (kapłanka wg moc VIII i kapłan wg sprawiedliwość XI)

Po samej 10 mieczy widać, że będzie mi ciężko, będę walczyć, starać się. Nie wiem jak się ustosunkować do 6 buław na początku, ale jak już wcześniej o tym dyskutowaliśmy nie jest zbyt dobra w tym położeniu. Nie wiem też co mam myśleć o kapłance/kapłanie ws 10 mieczy i moc. Wydaje mi się,że początki mogą być lepsze, bo będzie we mnie więcej siły do działania. Później mogę stracić zapał.

2. Czy uda mi się dostać premię, bo pierwszych 3 miesiącach?

9 denarów, 8 denarów, giermek buław-> słońce XIX

Wygląda na to,że choć nierealne w teorii to w praktyce może się udać. Może dzięki tej mocy i 6 buław z poprzedniego rozkładu.

Będę wdzięczna za pomoc.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

1. Będziesz musiała się wykazać bardzo dużą pewnością siebie i wytrwałością, nie przejmować się początkowymi niepowodzeniami i pokładać wiarę w swoim wnętrzu i swojej intuicji. Nie będzie lekko, ale wszystkie niepowodzenia powinny się odbijać od Ciebie jak od zbroi tego gościa na 6 buław (http://i47.tinypic.com/2z65ts9.jpg) :).

2. Uda Ci się :D. Jeśli nie w ciagu 3 miesięcy to w bardzo podobnym okresie - np. 4 miesiące. Słoneczko mi czasem pokazuje możliwość lekkiego opóźnienia, ale nie długiego. Tylko musisz być wytrwała i budować sobie podwaliny pod tą premię już od pierwszych dni w pracy.

• Lubię to! 1
Napisano

6 buław, moc VIII, 10 mieczy-> kapłanka II lub kapłan V (kapłanka wg moc VIII i kapłan wg sprawiedliwość XI)

Będzie to dla Ciebie duże wyzwanie, wymagające od Ciebie nastawienia na cele, dużo samozaparcia, siły wewnętrznej i inteligencji. Zadania powinnaś sobie poradzić wykonywać czasami możesz jednak czuć przeciążenie i myśleć, że może to nie to albo, że ten region to przesada... albo po prostu nieźle będziesz musiała pogłówkować by wszystko to ogarnąć ;)

Są spore szanse na to choć ta premia może być mniejsza niż się spodziewasz, albo jakieś inne 'haczyki' mogą się pokazać na drodze... :mysli:

Napisano

Będzie to dla Ciebie duże wyzwanie, wymagające od Ciebie nastawienia na cele, dużo samozaparcia, siły wewnętrznej i inteligencji. Zadania powinnaś sobie poradzić wykonywać czasami możesz jednak czuć przeciążenie i myśleć, że może to nie to albo, że ten region to przesada... albo po prostu nieźle będziesz musiała pogłówkować by wszystko to ogarnąć ;)

Są spore szanse na to choć ta premia może być mniejsza niż się spodziewasz, albo jakieś inne 'haczyki' mogą się pokazać na drodze... :mysli:

Noo, przesada lekka,że mi przypadła ta część,ale co zrobić ;( I tak jestem w szoku,że wyszły takie nie najgorsze karty. Może jednak to ogarnę :D

A czemu mniejsza lub haczyki?

• Maestro
Napisano

Zaczniesz z dużą dozą pewnosci siebie,ale cos Ciebie może powalić,moga być sytuacje trudne..Brakuje mi karty po 10 mieczy, podsuma mówi o potrzebie dużej dozy cierpliowści, ale i ogromnej wierze w powodzenie przedsięwzięcia. Słuchaj swojego serca jednym słowem, bądź otwarta na jego sygnały.

Masz szansę na wypracowanie niewielkiej premii, na zachętę:)

Napisano

6 buław na początku to zapał. wiara, ze dasz radę. Trochę będziesz musiała sie postarać, ale dasz radę. Kosztem jednak chyba zmęczenia i wyczerpania. Mogą się nachodzić czarne myśli.

uda Ci sie, ale nie wiem, czy w ciągu 3 m-cy. Albo moze 3 m-cach, ale bez fajerwerków. Chyba bedzie to okupione solidna pracą. Karty powyżej: chyba pracą ponad siły. Ale efekt powinien Cię zadowolić jednak.

• Lubię to! 1
Napisano

6 buław na początku to zapał. wiara, ze dasz radę. Trochę będziesz musiała sie postarać, ale dasz radę. Kosztem jednak chyba zmęczenia i wyczerpania. Mogą się nachodzić czarne myśli.

uda Ci sie, ale nie wiem, czy w ciągu 3 m-cy. Albo moze 3 m-cach, ale bez fajerwerków. Chyba bedzie to okupione solidna pracą. Karty powyżej: chyba pracą ponad siły. Ale efekt powinien Cię zadowolić jednak.

dziękuję kochani :D

Napisano

Mnie się wydaje, że 10 mieczy może tutaj wskazywać na to, że będziesz uczyła się w tej pracy na własnych błędach, ewentualnie przyjdzie ci zmagać się z "przeciwnikami".Masz szansę ich pokonać korzystając z własnego doświadczenia:)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Dasz radę Martucha, dasz. Jeśli 10 Mieczy miałoby tu znaczyć osiągnięcia w sferze intelektualnej, Twoich kwalifikacji z tym związanych to można potraktować wróżbę jako pomyślną chyba. Okaże Ci się to w praktyce łatwiejsze niż myślałaś, o czym chyba mówi 6 Buław i Moc.

Tak jak inni tutaj - też powiem, że jeśli za pierwsze 3 miesiące to taką małą, mniej niż byś spodziewała się.

Druga wersja. To, że wytworzysz pewne zadatki (czytaj: starania) w przeciągu tych 3 miesięcy na premię, pokażesz że starasz się i masz chęci do pracy (ten Paź Buław na końcu) i przyjdzie ona, ale później. Jednocześnie te 8 Denarów to chyba namawia Cię do większego przyłożenia się do pracy jeśli masz na myśli konkretnie premię.

dzięki wszystkim- będę walczyć jak lew:D

Jeśli już to jak lwica:icon_smile:

Edytowane przez x-latek
  • Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
Noo, przesada lekka,że mi przypadła ta część,ale co zrobić ;( I tak jestem w szoku,że wyszły takie nie najgorsze karty. Może jednak to ogarnę :D

A czemu mniejsza lub haczyki?

hmm.. tak jakoś przyszło mi do głowy patrząc na te karty... możesz np. jakieś dodatkowe rzeczy mieć do zrobienia o których wcześniej nie było mowy... albo ta premia nie będzie zbyt wysoka (znaczy się, że mogłaby być większa ;) na tyle pracy ;P)

Edytowane przez Mana
Napisano

ale czemu skoro 9 denarów to stabilne zabezpieczenie finansowe, zsyków i satysfakcji. Raczej nic więcej nie przewidują poza to co otrzymałam;p

Napisano

bardziej ten giermek buław jakoś mi o możliwości dodatkowych ruchów.. zrobienia czegoś jeszcze by wszystko przypieczętować. Tak w tym wypadku po tych ładnych kartach mi się skojarzył... po prostu... żadnej większej logiki tam nie ma ;P

Napisano
bardziej ten giermek buław jakoś mi o możliwości dodatkowych ruchów.. zrobienia czegoś jeszcze by wszystko przypieczętować. Tak w tym wypadku po tych ładnych kartach mi się skojarzył... po prostu... żadnej większej logiki tam nie ma ;P

grunt ,że będzie :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

w sumię mogę już zweryfikować troszkę. Idzie mi dobrze, choć 10 mieczy chyba wskazuje na to,że są sytuacje, że zdaża mi się popełnić bład. Kapłanka i kapłan wksazują na to by chyba dać sobie czas i cierpliwie czekać, bo wszystko przyjdzie wraz z nabieraniem doświadczenia.

Rzeczywiście, szykuje się nieduża premia taka na zachętkę, taka nawet trochę z zaskoczenia,bo nie spodziewałam się jej za bardzo :)

Daję punkty:D