Skocz do zawartości

Najważniejsze wydarzenia października

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

30.09 - 06.10.2013 r. 3 mieczy 6 kielichów 3 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa spojrzę prawdzie w oczy, że pewne sprawy są niewykonalne, po czym zacznę dochodzic do równowagi;)

07.10 - 13.10.2013 r. Królowa Denarów Gwiazda 8 buław suma Świat, HB Rydwan tydzien miły bardzo, może coś ładnego sobie kupię (mam w tym czasie rozdanie świadectw na uczelni, może gdzieś się wybierzemy...), widać intensywne i miłe kontakty;)

14.10 - 20.10.2013 r. 10 denarów Król Buław Cesarz suma Cesarzowa HB Umiarkowanie/Kapłan możliwe nawet spotkanie z panem jednym, w każdym razie jakiś miły kontakt się zaznacza z nim,jeszcze do głowy mi przyszło jedno, że w tym czasie prawdopodobnie mój ojciec wróci z rejsu i to on się tu zaznaczył, bo król buław - facet z zagranicy i Cesarz - mój ojciec to Baran z cechami Cesarza;)

21.10 - 27.10.2013 r. 5 mieczy paź kielichów Mag suma Sąd, HB Kochankowie - pan będzie próbował dopiąć celu, na pewno będzie próbował mnie uwodzić

28.10 - 31.10.2013 r. 2 kielichów paź denarów 9 denarów suma Cesarzowa HB Siła/Kapłanka wydaje mi się, ze tu będzie spotkanie przyjacielskie, w każdym razie będę zadowolona bardzo

Edytowane przez Inez2503
Napisano

30.09 - 06.10.2013 r. 3 mieczy 6 kielichów 3 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa -może zadażyć się coś, co niekoniecznie będzie dla Ciebie przyjemne. Zaczniesz troszkę to rozgrzebywać o o tym rozmyślać,ale później wydaje mi się,że oddasz sie w wir pracy i tej biurowej i tej domowej

07.10 - 13.10.2013 r. Królowa Denarów Gwiazda 8 buław suma Świat, HB Rydwan - Coś mi się wydaje,że ten dzień poświęcisz samej sobie- jakieś zakupy, kosmetyczka itp

14.10 - 20.10.2013 r. 10 denarów Król Buław Cesarz suma Cesarzowa HB Umiarkowanie/Kapłan - Wydaje mi się,że to będzie bardzo rodzinny okres, więcej czasu spędzicie ze sobą wszyscy razem, może jakieś wspólne spotkanie?

21.10 - 27.10.2013 r. 5 mieczy paź kielichów Mag suma Sąd, HB Kochankowie - Tu może się pojawić jakaś nieprzyjemna sytuacja z jakimś mężczyzną. Tzn on może oczekiwać od Ciebie tego,czego Ty byś nie chciała

28.10 - 31.10.2013 r. 2 kielichów paź denarów 9 denarów suma Cesarzowa HB Siła/Kapłanka - jakiś kolega może zabiegać o Ciebie,ale nie wiem czy Ty nie będziesz bierna na jego sygnały

• Maestro
Napisano

Dzięki:) Bedę weryfikowała tydzień po tygodniu:)

Gość AngeloYasmine
Napisano

30.09 - 06.10.2013 r. 3 mieczy 6 kielichów 3 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa nie wiem ale skojarzyło mi się z opiekowaniem dzieckiem któr jest chore i trzeba nim się zająć

07.10 - 13.10.2013 r. Królowa Denarów Gwiazda 8 buław suma Świat, HB Rydwan miły tydzień ale ty nie pojedziesz gdzieś w podróz??? 3 karty ruchu ,gdzieś w miłe miejsce?

14.10 - 20.10.2013 r. 10 denarów Król Buław Cesarz suma Cesarzowa HB Umiarkowanie/Kapłan powrót kogoś z obcego kraju nie wiem ale spotkanie z kimś kto powraca z zagranicy

21.10 - 27.10.2013 r. 5 mieczy paź kielichów Mag suma Sąd, HB Kochankowie - powrót relacji z panem ocieplenie uczuc nowe spojrzenie

28.10 - 31.10.2013 r. 2 kielichów paź denarów 9 denarów suma Cesarzowa HB Siła/Kapłanka oj spotkania spotkania spotkania hm i ty w żywiole swoim cesarzowej pieknej madrej kobeity

• Maestro
Napisano
30.09 - 06.10.2013 r. 3 mieczy 6 kielichów 3 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa nie wiem ale skojarzyło mi się z opiekowaniem dzieckiem któr jest chore i trzeba nim się zająć

07.10 - 13.10.2013 r. Królowa Denarów Gwiazda 8 buław suma Świat, HB Rydwan miły tydzień ale ty nie pojedziesz gdzieś w podróz??? 3 karty ruchu ,gdzieś w miłe miejsce?

Dzieciak póki co zdrowy...

Co do wyjazdu,to planów nie mam, chyba, że mnie zaprosisz;))))

Napisano

30.09 - 06.10.2013 r. 3 mieczy 6 kielichów 3 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa

bolesne próby godzenia się z przeszłością, z tym, że pewnych spraw już się nie da ruszyć i trzeba się rozejrzeć za nowymi możliwościami; póki co karty radzę przeczekać, przeżyć co swoje, a potem z entuzjazmem szukać nowych dróg

07.10 - 13.10.2013 r. Królowa Denarów Gwiazda 8 buław suma Świat, HB Rydwan

sporo może się dziać w pracy, może nowe obowiązki; poza tym sporo kontaktów, spotkań z ludźmi

14.10 - 20.10.2013 r. 10 denarów Król Buław Cesarz suma Cesarzowa HB Umiarkowanie/Kapłan

przyjazd mężczyzny z rodziny; może Twój Tata przyjedzie z jakimś wujem :)

21.10 - 27.10.2013 r. 5 mieczy paź kielichów Mag suma Sąd, HB Kochankowie

czyżby wywiadówka u młodego? :P

28.10 - 31.10.2013 r. 2 kielichów paź denarów 9 denarów suma Cesarzowa HB Siła/Kapłanka

możliwe spotkanie z mężczyzną, takie na stopie koleżeńskiej

Gość AngeloYasmine
Napisano
Dzieciak póki co zdrowy...

Co do wyjazdu,to planów nie mam, chyba, że mnie zaprosisz;))))

Spoko zawsze masz u mnie otwarte drzwi ,przyjeżdżaj :):):)

• Maestro
Napisano
30.09 - 06.10.2013 r. 3 mieczy 6 kielichów 3 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa

bolesne próby godzenia się z przeszłością, z tym, że pewnych spraw już się nie da ruszyć i trzeba się rozejrzeć za nowymi możliwościami; póki co karty radzę przeczekać, przeżyć co swoje, a potem z entuzjazmem szukać nowych dróg

07.10 - 13.10.2013 r. Królowa Denarów Gwiazda 8 buław suma Świat, HB Rydwan

sporo może się dziać w pracy, może nowe obowiązki; poza tym sporo kontaktów, spotkań z ludźmi

14.10 - 20.10.2013 r. 10 denarów Król Buław Cesarz suma Cesarzowa HB Umiarkowanie/Kapłan

przyjazd mężczyzny z rodziny; może Twój Tata przyjedzie z jakimś wujem :)

czyżby wywiadówka u młodego? :P

28.10 - 31.10.2013 r. 2 kielichów paź denarów 9 denarów suma Cesarzowa HB Siła/Kapłanka

możliwe spotkanie z mężczyzną, takie na stopie koleżeńskiej

Wywiadówka będzie 8 października,a tata wraca sam:)

• Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

30.09 - 06.10.2013 r. 3 mieczy 6 kielichów 3 buław suma Głupiec HB Wisielec/Cesarzowa spojrzę prawdzie w oczy, że pewne sprawy są niewykonalne, po czym zacznę dochodzic do równowagi;)

Myslę, ze miało to związek z kimś, kto pojawiał się w necie,ale nie odzywa sie do mnie, mimo, że jakis czas temu o cos go poprosiłam. Było mi z tego powodu troche przykro, ale wszytsko po mnie spłynęło i jak ten facet na 3 buław odwróciłam się do niego plecami...;)))

• Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

07.10 - 13.10.2013 r. Królowa Denarów Gwiazda 8 buław suma Świat, HB Rydwan tydzien miły bardzo, może coś ładnego sobie kupię (mam w tym czasie rozdanie świadectw na uczelni, może gdzieś się wybierzemy...), widać intensywne i miłe kontakty;)

Kupiłam sobie płytę:) Poza tym miałam intensywne kontakty z panem,które dały mi nadzieję na poprawę naszej relacji..

Napisano

Rodzinna atmosfera/rodzinne sprawy ze zdecydowaną przewagą mężczyzn hehe

Jakiś podstęp na emocjach? Szantaż emocjonalny? Ee... nie będzie tak źle! Tylko nie bądź naiwna w pewnych sprawach.

Może jakaś korzystna transakcja (kupno-sprzedaż). Czy tak w ogóle jakaś okazja finansowa się trafi. Wpłyną jakieś pieniądze Ci.

• Maestro
Napisano
14.10 - 20.10.2013 r. 10 denarów Król Buław Cesarz suma Cesarzowa HB Umiarkowanie/Kapłan możliwe nawet spotkanie z panem jednym, w każdym razie jakiś miły kontakt się zaznacza z nim,jeszcze do głowy mi przyszło jedno, że w tym czasie prawdopodobnie mój ojciec wróci z rejsu i to on się tu zaznaczył, bo król buław - facet z zagranicy i Cesarz - mój ojciec to Baran z cechami Cesarza;)

Istotnie wrócił moj tata z rejsu (na dzień stawiania kart jeszcze nic nie było wiadome co do terminu powrotu), wyciągnęłam ręke do zgody (była między nami kilkumiesięczna cisza),odbyło się też spotkanie rodzinne i ogólnie było dobrze

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

kontakty z panem, urwane nagle, bo wkurzył mnie, w poniedziałek z rana zaczął się już normalnie odzywac (Mag - początek nastepnego tygodnia)