Skocz do zawartości

co czuje Pan X do mnie hehehe

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano (edytowane)

Pan nowy i dziwna relacja Zapytałam się kart co Pan czuje do mnie łulalalala wysżły fajne karty

Słońce Cesarzowa 7 denarów suma ksiezyc

hmhm ma ciepłe uczucia do mnie chce żebym była jego kobietą ale czmeu to ukrywa??? hmhm nio nie wiem potrzeba czasu i cierpliwości:)

Edytowane przez Inez2503
Napisano (edytowane)

W moim odczuciu karty są pół na pół:

na pewno dobrze o Tobie myśli, ciepło i pozytywnie. Z pewnością jesteś kobietą, która mu się podoba-takim wzorem. Ale mam wrażenie,że jeszcze czegoś mu brakuje, na coś czeka- nie wiem na co. Księżyc w podsumie- mam wrażenie,że On o Tobie myśli,ale tymi myślami jest gdzieś daleko, robi jakieś plany.

Nie jest to kata nierealnych planów, wręcze przeciwnie mogą być one realne,ale musi wyjść jakby z tej blokady, która go wstrzymuje w 7 denarów. Dla mnie księżyc nigdy nie daje gwarancji happy endu.

Edytowane przez panna.marta
  • Maestro
Napisano

Nadal mu się podobasz, on mozliwe, że liczy na rozwój sytuacji między Wami:)

Gość AngeloYasmine
Napisano
W moim odczuciu karty są pół na pół:

na pewno dobrze o Tobie myśli, ciepło i pozytywnie. Z pewnością jesteś kobietą, która mu się podoba-takim wzorem. Ale mam wrażenie,że jeszcze czegoś mu brakuje, na coś czeka- nie wiem na co. Księżyc w podsumie- mam wrażenie,że On o Tobie myśli,ale tymi myślami jest gdzieś daleko, robi jakieś plany.

Nie jest to kata nierealnych planów, wręcze przeciwnie mogą być one realne,ale dla mnie księżyc nigdy nie daje gwarancji happy endu.

to jest świeża relacja mimo znania się od kilku lat coś nas dopałdo hehe i sama nie wiem co on kombnuje wobec mnie bo skryty drań jest

Napisano

więc może w 7 denarów doczekał się tej cesarzowej, może ta jego "miłość" była skryta?

Ewentualnie może czekać na rozwój sytuacji,na wyjście z tego czekania które trwało kilka lat.

Gość AngeloYasmine
Napisano
więc może w 7 denarów doczekał się tej cesarzowej, może ta jego "miłość" była skryta?

wiesz co może ,bo mi wywlaił kiedy mnie poznał i że zwrócił uwagę ale ja go wtedy olałam hehehe

Napisano

no właśnie, księżyc to też karta lęków, zatem to by się zgadzało-on myśli bardzo pozytywnie,ale zamknięty jest w tej swojej przysłowiowej "skorupie" i narazie to on czeka i myśli co to będzie dalej. Ale karty nie są złe. Bardziej pokazują blokady niż marne szanse :)

Napisano

Podobasz mu się, coś tam mu zaiskrzzło w głowie, czy w sercu. Podziwia Cię, ale czeka, obserwuje, nie chce pospiechu. Moze obawia sie czegoś, moze ma przykre doswiadczenia za sobą?

Jak na początek przyjemne karty.

Gość AngeloYasmine
Napisano
Podobasz mu się, coś tam mu zaiskrzzło w głowie, czy w sercu. Podziwia Cię, ale czeka, obserwuje, nie chce pospiechu. Moze obawia sie czegoś, moze ma przykre doswiadczenia za sobą?

Jak na początek przyjemne karty.

Masz racje ,ma ciężkie doświadczenia za soba i nie ufa kobietom:P:P ale czuje jego zainteresowanie:)