Skocz do zawartości

Jak rozwinie się sytuacja między nami?

anika77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Chciałam sprawdzić w kartach jak rozwinie się zaistniał sytuacja między mną a X

2 tyg. odcięłam się od niego i do dziś nic się w tym temacie nie zmieniło. Choć bardzo zależy mi na tym kontakcie,nie zamierzam póki co odzywać się pierwsza.

Wyszły takie karty:

1.Przedstawienie aktualnej sytuacji - 5 kiel -mój żal z powodu zaistniałej sytuacji

2.przeszłość - as mieczy - urwanie kontaktu

3.przyczyna tego co teraz - paź buław - on zajęty jest nowymi znajomościami

4.rada - as kiel - tu nie wiem...otworzyć się na cos nowego?

5.to co NIEUNIKNIONE - 6 kiel -nasza relacja przeszła do przeszłości

6.wynik - król kiel- tu też nie wie...pojawi się ktoś nowy?

ja tak to widzę ale nie wiem czy dobrze to sobie zinterpretowałam,dlatego będe wdzieczna za każdą pomoc :kwiatek:

Edytowane przez anika77
  • Maestro
Napisano

Jesteś rozżalona z powodu całej sytuacji,z powodu urwanego kontaktu. Ja myślę,ze on jest niedojrzały, gdzieś go gna,chce sie przede wszystkim bawić.To co nieuniknione to jego powrót do Ciebie, rada as kielichów mówi mi o daniu sobie szansy na uczucie i tu mam problem, bo albo będziesz z nim,albo faktycznie nowy się zjawi,w każdym razie wynik pozytywny dla Ciebie:)

Napisano
Witam

Chciałam sprawdzić w kartach jak rozwinie się zaistniał sytuacja między mną a X

2 tyg. odcięłam się od niego i do dziś nic się w tym temacie nie zmieniło. Choć bardzo zależy mi na tym kontakcie,nie zamierzam póki co odzywać się pierwsza.

Wyszły takie karty:

1.Przedstawienie aktualnej sytuacji - 5 kiel
- no jest właśnie smutek, żal. Czujesz sie bezsilna. W 5 kielichów jest jednak odrobina nadziei i wiary, ze nie wszystko stracone.
2.przeszłość - as mieczy
- zgadzam sie z Tobą. Zrobiłąś to stanowczo i nagle?
3.przyczyna tego co teraz - paź buław
-odnoszę wrazenie, ze nie odpowiadało Ci jego moze troche dziecinne podjeście do spraw dla Ciebie ważnych. Może był zbyt rozrywkowy? Nie wiem. Ty wiesz najlepiej:)
4.rada - as kiel
- spróbować dac wam jeszcze szansę, moze jakis miłe słowo, zachowanie, wyraz sympatiii. Chociaż na dwoje babka wróżyła: moze się zakochasz w kim innym...
5.to co NIEUNIKNIONE - 6 kiel
-albo pwrót tego, co było, alebo ktos nowy,a le z przeszłości
6.wynik - król kiel-
no właśnie: albo owy, albo rozkwit uczucia między wami.

podsumowanie całego rozkładu wg HB to śmierć XIII/IV cesarz - jakieś zmiany wiec nastąpia w waszej relacji.

Napisano

1.Przedstawienie aktualnej sytuacji - 5 kiel - rozgoryczenie i głęboki żal z Twojej strony

2.przeszłość - as mieczy - albo była jakaś chaotyczna albo gwałtownie się zakończyła

3.przyczyna tego co teraz - paź buław - widzisz, każdy inaczej rozumie zadane pytanie. przyczyny tego, co teraz upatruję jednak nie w pana znajomościach, a w tym impulsywnym, jak na pazia przystało urwaniu :) bo paź wcale nie musiał wskazać jego. tak naprawdę Ty wiesz najlepiej, ale jednak pytanie nie jest uściślone

4.rada - as kiel - otworzyć się i posłuchać serca, nie dumy

5.to co NIEUNIKNIONE - 6 kiel -dziwnie jest mi mówić, że nieuniknione jest przebaczenie, zaryzykowałabym jakieś wspominki i jednak postanowisz spuścić z tonu

6.wynik - król kiel- jedna karta na wynik? ja zawsze ze 2, 3 wyciągam, ale dobra, są różne szkoły. z tego, co wyszło powiedziałabym tylko tyle, że pan rozpamiętuje i może topi smutki w drinach :P a więc wniosek prosty - zależy mu, coś powinno ruszyć, ale to dla mnie wciąż tylko jedna niewiele mówiąca karta.

Napisano

Jesteś rozżalona/zawiedziona (5 pucharów) jego nieodpowiedzialnym zachowaniem(Paź Buław) dlatego postawiłaś wszystko na ostrzu noża (As Mieczy).

As Pucharów radzi abyś skorzystała z szansy jeśli ona tylko się pojawi. Po prostu dała sobie szansę na miłość. Nieuniknione jest to, że macie do siebie sentyment, ciągle powracają do was miłe wspomnienia. Wynik to król Pucharów - jego działania i plany mają mało konkretów, więc trudno przy jednej karcie powiedzieć czy w tym przypadku pokazał się Pan, o którego pytasz czy ktoś zupełnie nowy, kto zajmie się/zadba o Ciebie. Tak czy inaczej Król Pucharów reprezentuje odwzajemniona miłość:)

Napisano

1.Przedstawienie aktualnej sytuacji - 5 kiel -może to być też żal, ale i po prostu smutek 5 kielichów jest kartą spokojnego smutku w ciszy i milczeniu.

2.przeszłość - as mieczy - zerwanie kontaktu, ale raczej takie przemyślane

3.przyczyna tego co teraz - paź buław - chciałabyś nawiązać nowy kontakt

4.rada - as kiel - dać sobie szansę na nowe uczucie,ale powolutku i delkiatnie dać sygnał

5.to co NIEUNIKNIONE - 6 kiel -będziecie coś wspominać i rozgrzebywać

6.wynik - król kiel- myślę,że jeśli byś spróbowała, to Pan X będzie zadowolony bo K.K to czuły i wyrozumiały facet- jest szansa na powrót :)