Gość AngeloYasmine Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 Ciągle śnią mi się dzieci ,może czas pomyśleć o nich mimo że sytuacja uczuciowa wysoce niestabilna...............ale czas goni niemiłosiernie i jeśliby była dzidzia to była bym szczęśliwa bez względu na wszystko hehehehehehe 1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----szybko hehehe kiedy zechce 2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--oj tutaj się boi ciąży i wyrachowania złapania na dziecko 3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----jest 4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---kurde w kręgu rodzinnym czy jak podejme decyzję o posiadaniu rodziny ???? 5 – chłopiec?cesarz na 100% chłopiec 6 – dziewczynka?król kielichów---hmhmm chyba że o męskich cechach ciążą 2013 4 miecze-nie ciąża 2014 koło -dołożyłam paź denarów -może być niespodzianka od losu ciąża 2015 7 mieczy Co ma mi uświadomić ciągle pojawianie się ciąży czy dzieci w moim życiu?? 6 buław głupiec 9 buław moje ograniczenia i blokady na przywitanie dziecka w moim życiu ,powinnam pozbyć się ograniczeń A jak myślicie???? Cytuj
panna.marta Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----szybkie, bez większych problemów 2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--myślę,że uznależnione od partnerki 3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----wtedy kiedy poczują bezpieczeństwo i stabilizację 4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---wtedy kiedy będą gotowi założyć rodzinę 5 – chłopiec?cesarz na - bardzo duże prawdopodobieństwo 6 – dziewczynka?król kielichów---jest szansa, ale może być podobna do taty ciążą 2013 4 miecze-nie ciąża 2014 koło -dołożyłam paź denarów -bardzo możliwa nie planowana ciąża ciąża 2015 7 mieczy- nie Co ma mi uświadomić ciągle pojawianie się ciąży czy dzieci w moim życiu?? 6 buław głupiec 9 buław-> diabeł- moim zdaniem,że jesteś już gotowa i jest to możliwe, ale coś Cię blokuje od czegoś uzależniasz tę decyzję Cytuj
emilr Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 (edytowane) Ciągle śnią mi się dzieci ,może czas pomyśleć o nich mimo że sytuacja uczuciowa wysoce niestabilna...............ale czas goni niemiłosiernie i jeśliby była dzidzia to była bym szczęśliwa bez względu na wszystko hehehehehehe 1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----bez problemu, moze nawet to Cie zaskoczyć (koło dalej) 2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--jeśli chodzi konkretne pytanie to tak. Miecze to konkret, ostre cięcie, działanie. Ale w tle jest sceptycyzm i obawa. On nie chce, chyba na razie, ale jeśli sie zdarzy, to stanie na wyskosci zadania. 3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----tak 4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---tak: stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa 5 – chłopiec?cesarz na 100% chłopiec 6 – dziewczynka?król kielichów---tu nie wiem, badziej chłopak ciążą 2013 4 miecze-nie ciąża 2014 koło - myslę, ze tak. Mi koło pokazuje okres. W połączeniu z paziem denarów wszystko możliwe. Ale zweryfikujesz? ciąża 2015 7 mieczy Co ma mi uświadomić ciągle pojawianie się ciąży czy dzieci w moim życiu?? 6 buław głupiec 9 buław - bardzo pragniesz dziecka, czekasz jednak na decyzję faceta. Piszesz, ze juz nawet jego podejście nieważne. Ale jednak chyba ważne. Z drugiej strony 9 buław moze wskazywać na to, żebyś juz nie czekała, przełamała opory itd. Rób, co Ci serce podpowiada. Ja, gdybym sie zastanawiała i wszytsko mało byc "zgodnie z prawem" nie miałabym najwspanialszej, najpiekniejszej i najcudowniejszej córki na świecie:) Nie żałuję na milion procent. jest moim spełnionym marzeniem, moim szczęściem, cudem.... Na wariata poczęta. Ale ja bardzo ją chciałam mieć. Papier (drogi) o kant stołu rozbić Edytowane 28 Września 2013 przez emilr Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Ciągle śnią mi się dzieci ,może czas pomyśleć o nich mimo że sytuacja uczuciowa wysoce niestabilna...............ale czas goni niemiłosiernie i jeśliby była dzidzia to była bym szczęśliwa bez względu na wszystko hehehehehehe 1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----bez problemu, moze nawet to Cie zaskoczyć (koło dalej) 2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--jeśli chodzi konkretne pytanie to tak. Miecze to konkret, ostre cięcie, działanie. Ale w tle jest sceptycyzm i obawa. On nie chce, chyba na razie, ale jeśli sie zdarzy, to stanie na wyskosci zadania. 3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----tak 4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---tak: stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa 5 – chłopiec?cesarz na 100% chłopiec 6 – dziewczynka?król kielichów---tu nie wiem, badziej chłopak ciążą 2013 4 miecze-nie ciąża 2014 koło - myslę, ze tak. Mi koło pokazuje okres. W połączeniu z paziem denarów wszystko możliwe. Ale zweryfikujesz? ciąża 2015 7 mieczy Co ma mi uświadomić ciągle pojawianie się ciąży czy dzieci w moim życiu?? 6 buław głupiec 9 buław - bardzo pragniesz dziecka, czekasz jednak na decyzję faceta. Piszesz, ze juz nawet jego podejście nieważne. Ale jednak chyba ważne. Z drugiej strony 9 buław moze wskazywać na to, żebyś juz nie czekała, przełamała opory itd. Rób, co Ci serce podpowiada. Ja, gdybym sie zastanawiała i wszytsko mało byc "zgodnie z prawem" nie miałabym najwspanialszej, najpiekniejszej i najcudowniejszej córki na świecie:) Nie żałuję na milion procent. jest moim spełnionym marzeniem, moim szczęściem, cudem.... Na wariata poczęta. Ale ja bardzo ją chciałam mieć. Papier (drogi) o kant stołu rozbić Dzięki ,rozbawiłaś mnie z tym na wariata ,masz rację analizuje co mam robić w sferze zawodowej bo chce coś zmienić ale dziecko też bym chciała i to jest najważniejsza sprawa dla kobiety i żadna praca awans nie zastąpi ukochanej dzidzi... dziękuje kochana Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----szybkie, bez większych problemów2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--myślę,że uznależnione od partnerki 3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----wtedy kiedy poczują bezpieczeństwo i stabilizację 4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---wtedy kiedy będą gotowi założyć rodzinę 5 – chłopiec?cesarz na - bardzo duże prawdopodobieństwo 6 – dziewczynka?król kielichów---jest szansa, ale może być podobna do taty ciążą 2013 4 miecze-nie ciąża 2014 koło -dołożyłam paź denarów -bardzo możliwa nie planowana ciąża ciąża 2015 7 mieczy- nie Co ma mi uświadomić ciągle pojawianie się ciąży czy dzieci w moim życiu?? 6 buław głupiec 9 buław-> diabeł- moim zdaniem,że jesteś już gotowa i jest to możliwe, ale coś Cię blokuje od czegoś uzależniasz tę decyzję Praca mnie MArta blokuje ,ale muszę to odpuścić..................dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi