Skocz do zawartości

ciążą i dzieci

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Ciągle śnią mi się dzieci ,może czas pomyśleć o nich mimo że sytuacja uczuciowa wysoce niestabilna...............ale czas goni niemiłosiernie i jeśliby była dzidzia to była bym szczęśliwa bez względu na wszystko hehehehehehe

1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----szybko hehehe kiedy zechce

2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--oj tutaj się boi ciąży i wyrachowania złapania na dziecko

3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----jest

4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---kurde w kręgu rodzinnym czy jak podejme decyzję o posiadaniu rodziny ????

5 – chłopiec?cesarz na 100% chłopiec

6 – dziewczynka?król kielichów---hmhmm chyba że o męskich cechach

ciążą 2013 4 miecze-nie

ciąża 2014 koło -dołożyłam paź denarów -może być niespodzianka od losu

ciąża 2015 7 mieczy

Co ma mi uświadomić ciągle pojawianie się ciąży czy dzieci w moim życiu??

6 buław głupiec 9 buław

moje ograniczenia i blokady na przywitanie dziecka w moim życiu ,powinnam pozbyć się ograniczeń

A jak myślicie????

Napisano

1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----szybkie, bez większych problemów

2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--myślę,że uznależnione od partnerki

3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----wtedy kiedy poczują bezpieczeństwo i stabilizację

4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---wtedy kiedy będą gotowi założyć rodzinę

5 – chłopiec?cesarz na - bardzo duże prawdopodobieństwo

6 – dziewczynka?król kielichów---jest szansa, ale może być podobna do taty

ciążą 2013 4 miecze-nie

ciąża 2014 koło -dołożyłam paź denarów -bardzo możliwa nie planowana ciąża

ciąża 2015 7 mieczy- nie

6 buław głupiec 9 buław-> diabeł- moim zdaniem,że jesteś już gotowa i jest to możliwe, ale coś Cię blokuje od czegoś uzależniasz tę decyzję

Napisano (edytowane)

Ciągle śnią mi się dzieci ,może czas pomyśleć o nich mimo że sytuacja uczuciowa wysoce niestabilna...............ale czas goni niemiłosiernie i jeśliby była dzidzia to była bym szczęśliwa bez względu na wszystko hehehehehehe

1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----bez problemu, moze nawet to Cie zaskoczyć (koło dalej)

2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--jeśli chodzi konkretne pytanie to tak. Miecze to konkret, ostre cięcie, działanie. Ale w tle jest sceptycyzm i obawa. On nie chce, chyba na razie, ale jeśli sie zdarzy, to stanie na wyskosci zadania.

3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----tak

4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---tak: stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa

6 – dziewczynka?król kielichów---tu nie wiem, badziej chłopak

ciążą 2013 4 miecze-nie

ciąża 2014 koło - myslę, ze tak. Mi koło pokazuje okres. W połączeniu z paziem denarów wszystko możliwe. Ale zweryfikujesz?

ciąża 2015 7 mieczy

6 buław głupiec 9 buław - bardzo pragniesz dziecka, czekasz jednak na decyzję faceta. Piszesz, ze juz nawet jego podejście nieważne. Ale jednak chyba ważne. Z drugiej strony 9 buław moze wskazywać na to, żebyś juz nie czekała, przełamała opory itd. Rób, co Ci serce podpowiada. Ja, gdybym sie zastanawiała i wszytsko mało byc "zgodnie z prawem" nie miałabym najwspanialszej, najpiekniejszej i najcudowniejszej córki na świecie:) Nie żałuję na milion procent. jest moim spełnionym marzeniem, moim szczęściem, cudem.... Na wariata poczęta. Ale ja bardzo ją chciałam mieć. Papier (drogi) o kant stołu rozbić

Edytowane przez emilr
Gość AngeloYasmine
Napisano

1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----bez problemu, moze nawet to Cie zaskoczyć (koło dalej)

2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--jeśli chodzi konkretne pytanie to tak. Miecze to konkret, ostre cięcie, działanie. Ale w tle jest sceptycyzm i obawa. On nie chce, chyba na razie, ale jeśli sie zdarzy, to stanie na wyskosci zadania.

3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----tak

4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---tak: stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa

6 – dziewczynka?król kielichów---tu nie wiem, badziej chłopak

ciążą 2013 4 miecze-nie

ciąża 2014 koło - myslę, ze tak. Mi koło pokazuje okres. W połączeniu z paziem denarów wszystko możliwe. Ale zweryfikujesz?

ciąża 2015 7 mieczy

6 buław głupiec 9 buław - bardzo pragniesz dziecka, czekasz jednak na decyzję faceta. Piszesz, ze juz nawet jego podejście nieważne. Ale jednak chyba ważne. Z drugiej strony 9 buław moze wskazywać na to, żebyś juz nie czekała, przełamała opory itd. Rób, co Ci serce podpowiada. Ja, gdybym sie zastanawiała i wszytsko mało byc "zgodnie z prawem" nie miałabym najwspanialszej, najpiekniejszej i najcudowniejszej córki na świecie:) Nie żałuję na milion procent. jest moim spełnionym marzeniem, moim szczęściem, cudem.... Na wariata poczęta. Ale ja bardzo ją chciałam mieć. Papier (drogi) o kant stołu rozbić

Dzięki ,rozbawiłaś mnie z tym na wariata ,masz rację analizuje co mam robić w sferze zawodowej bo chce coś zmienić ale dziecko też bym chciała i to jest najważniejsza sprawa dla kobiety i żadna praca awans nie zastąpi ukochanej dzidzi...:) dziękuje kochana

Gość AngeloYasmine
Napisano
1 – możliwość poczęcia u partnerki, 8 buław-----szybkie, bez większych problemów

2 – możliwość poczęcia u partnera królowa mieczy--myślę,że uznależnione od partnerki

3 – sprzyjający moment dla rodziców, 6 pucharów-----wtedy kiedy poczują bezpieczeństwo i stabilizację

4 – sprzyjający moment dla dziecka,10 denarów---wtedy kiedy będą gotowi założyć rodzinę

5 – chłopiec?cesarz na - bardzo duże prawdopodobieństwo

6 – dziewczynka?król kielichów---jest szansa, ale może być podobna do taty

ciążą 2013 4 miecze-nie

ciąża 2014 koło -dołożyłam paź denarów -bardzo możliwa nie planowana ciąża

ciąża 2015 7 mieczy- nie

6 buław głupiec 9 buław-> diabeł- moim zdaniem,że jesteś już gotowa i jest to możliwe, ale coś Cię blokuje od czegoś uzależniasz tę decyzję

Praca mnie MArta blokuje ,ale muszę to odpuścić..................dziękuję