martaqq Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Hej, od ostatnich dwoch miesiecy nie uklada sie z moim facetem- ciagle klotnie. Przestalam byc szczesliwa i stracilam troche na uczuciach. W tym momencie jestesmy na etapie "przerwy". Oprocz tego zaczal podobac mi sie ktos inny...nic powaznego i nic sie miedzy nami nie wydarzylo. Nie jestem w stanie podjac zadnej decyzji, moj facet rowniez. Zadalam pytanie na to czy sie rozstaniemy, 3 karty wszystkie na przyszlosc. Prosze o pomoc 6 Pucharow - I MAG - 2 Bulaw => 19 SLONCE Wydaje mi sie ze zaczynajac od 6 pucharow - nadal kocham mojego faceta ale duza czesc to przywiazanie i wspolna przeszlosc. Pojawia sie ktos drugi i jest to tylko chwilowa fascynacja. 2 bulaw pokazuje ze mam w tym momencie niechec do mojego partnera, moze przez te wieksze chwile, rozklad nie odpowiada jednoznacznie. Mam wrazenie ze ta karta zapowiada ze wkrotce bede gotowa by podjac wybor. Slonce w sumie zapowiada przezwyciezenie problemow po kryzysie. co myslice? Dziekuje za kazda pomoc! Cytuj
Madiie Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Wg. mnie nie. Chociaż w 2 Buław widać wahania partnera. Słońce to rewelacyjna karta na związek u mnie zwykle pokazuje ona ciążę, może i czasem z przypadku, ale dającą wiele radości. Cytuj
Ysabell Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Wygląda na to, że szykują się zmiany. 6 pucharów wskazuje na przeszłość i mówi, że to, co Was łączyło, było ważne dla obojga. 2 buławy i Mag jednak wskazują na zmiany i konieczność wyboru. Szczególnie buławy wskazują na "rozdroże" - rysują się przed Wami dwie ścieżki, a pójść można tylko jedną. Do tego Mag wskazuje na największą zmianę, jaką może symbolizować Tarot. Może będzie to zmiana partnera? Jednak nie mam wrażenia, że będzie to jakaś tragedia, coś się kończy, coś zaczyna. 1 Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Nie . Facet się postara i zawalczy jak lew o Ciebie. Puścisz w niepamięć to co było złe i czeka was okres bardzo harmonijnego i dobrego związku Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Z tych kart widac tylko, ze bedziecie starali sie cos z tym zrobic. Stricte rozstania tu nie widac jeszcze, ale widac juz powazne myslenie na ten temat. Z podsumu masz Slonce, ktore sprawy nie konczy... Raczej pozostawia jak jest. 2 Bulaw i Eremita z podsumu HB wskazuja na powazne rozwazania, co dalej, zastanawianie sie.... ale nie jest to jeszcze ewidentny koniec. Cytuj
joana_o Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 rozstania w tych kartach nie widzę, raczej zastanawianie się/przyglądanie 2 osobie i wahania co dalej z tym fantem zrobić... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi