Erza Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 7 monet, Mag, Sąd --->suma Wieża/Rydwan raczej spokojny, ciągnący się miesiąc, skupienie na finansach, sprawach domowych; w podsumach widać, żeby zwrócić uwagę na emocje, nie dać się zbić z tropu Co będzie mnie zajmowało: 1-10 październikaAs mieczy, Król monet, Koło, Świat, 3 monet ---> suma Sąd/Kapłanka trochę mi się kart wyciągnęło widać zarówno i jakieś działania intelektualne (może nauka języka obcego), jak i też finanse; możliwy wyjazd; może jakieś rozglądanie się za nową pracą 11-20 października Śmierć, Królowa mieczy, Księżyc, 9 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan tutaj jakieś możliwe skupienie na swoim wnętrzu, praca nad sobą; tak, jakby ucięła wszelkie znajomości, które tylko mi szkodzą, zabierają czas i energię 21-31 października 6 buław, Głupiec, Rydwan ---> suma Śmierć/Cesarz bardzo aktywny czas, dużo działań, ruchów, jakiś wyjazd także możliwy, bądź planowanie wyjazdu; dużo zabawy, imprezowanie Zadanie miesiąca: Cesarzowa poświęcić czas sobie i mamie Tym powinnam się zająć: 8 monet oszczędzaniem i cierpliwością To sobie odpuścić: 6 monet pożyczanie kasy i nieplanowane wydatki Praca Kochankowie, 6 mieczy, 4 monet --->suma Cesarz możliwe flirty z X, a ogólnie bez zmian i chyba spokojniej niż we wrześniu Finanse Królowa buław, 4 buław, As kielichów ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość powinnam być z nich zadowolona, pewnie zrobię z nich dobry użytek wydając je na siebie Samopoczucie 10 monet fajne Uczucia 8 buław, Diabeł, Sprawiedliwość ---> suma Pustelnik ktoś mnie będzie wkurzał i zaczepiał Zdrowie 7 mieczy o pewnie będzie gardło chore albo zatoki Niespodzianka 4 kielichy, Królowa kielichów, Gwiazda --->suma Świat/Cesarzowa Możliwe odwiedziny kobiety z rodziny Rada na październik 2013 9 mieczy, Królowa monet, Umiarkowanie ---> suma Umiarkowanie/Kapłan co by się nie działo, zachować spokój, pracować w dalszym ciągu nad sobą Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Września 2013 Maestro Napisano 29 Września 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 7 monet, Mag, Sąd --->suma Wieża/Rydwan cos dojrzewa w powietrzu i nieoczekiwanie jakiś mężczyzna może Ciebie miło zaskoczyc Co będzie mnie zajmowało: 1-10 października As mieczy, Król monet, Koło, Świat, 3 monet ---> suma Sąd/Kapłanka podejmiesz się jakiegoś wyzwania narzuconego przez szefa, co polepszy Twoją pozycję w pracy 11-20 października Śmierć, Królowa mieczy, Księżyc, 9 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan możesz w tym czasie odczuwać niezadowolenie i samotność w związku z nieprzyjemnymi sytuacjami z przeszłości,, w 9 kielichów samopoczucie Ci się polepszy 21-31 października 6 buław, Głupiec, Rydwan ---> suma Śmierć/Cesarz tu bardzo możliwy jakis wyjazd Zadanie miesiąca: Cesarzowa skupić się na budowaniu poczucia własnej wartości Tym powinnam się zająć: 8 monet praca nad soba i przede wszystkim praca zawodowa To sobie odpuścić: 6 monet przestan dawać z siebie za wiele, nie rozmieniaj się na drobne Praca Kochankowie, 6 mieczy, 4 monet --->suma Cesarz jakaś współpraca z kimś, co sprawi, że trochę grosza wpadnie Finanse Królowa buław, 4 buław, As kielichów ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość będą na tyle dobre, ze cos sobie kupisz i stać Cię będzie na wyjścia z domu Samopoczucie 10 monet poczujesz się bezpiecznie Uczucia 8 buław, Diabeł, Sprawiedliwość ---> suma Pustelnik jakies kontakty, które mogą Cię zdenerwować, w związku z czym postanowisz ukarać drania;) Zdrowie 7 mieczy będziesz chodziła do pracy mimo przeziębienia,oszukując sama siebie, ze nic Ci nie jest Niespodzianka 4 kielichy, Królowa kielichów, Gwiazda --->suma Świat/Cesarzowa odpoczniesz, dasz sobie spokój z nerwami, zaczniesz na nowo marzyć Rada na październik 2013 9 mieczy, Królowa monet, Umiarkowanie ---> suma Umiarkowanie/Kapłan nie martw się bzdurami,zajmij się sobą i swoim dobrym samopoczuciem;) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Nastrój miesiąca - czas wyciszenia, przemyślenia , rozliczenia, uwolnienia emocji żeby ruszyć do działania. Pierwsza dekada października - zmiany w relacjach z mężczyzną tak jakby z Twojej pracy, konkretna rozmowa, możliwy wspólny wyjazd. Tendencja do odrodzenia się przyjazni. Druga dekada października - zmiany w relacjach z kobietą, czas na pobycie samej ze sobą. Trzecia dekada października - propozycja wyjazdu, odrodzenie się relacji z mężczyzną. Zadanie miesiąca - realizuj swoje plany. Powinnaś się zająć poszukaniem pracy , która będzie Cię bardziej satysfakcjonować. Odpuść sobie zbyt duże wydawanie pieniędzy. W pracy mogą być zmiany zwłaszcza pod względem finansowym. Nie wiem jaką masz pracę ale możliwy wyjazd. W finansach przystopuj , lubisz sobie sprawiać przyjemności, może nawet nieraz lekkomyślnie. Samopoczucie dosyć stabilne. W uczuciach możliwy romans w pracy, uważaj na uzależnienie od osoby, oceń sytuację. W zdrowiu jakieś choróbsko podstępnie się może rozwijać , zwłaszcza układ oddechowy. Tez pomyślałam o odwiedzinach kogoś z rodziny. Rada - nie martw się na zapas, daj sobie czas, wykaż się cierpliwością w dążeniu do własnej stabilizacji. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Ogólny nastrój miesiąca: 7 monet, Mag, Sąd --->suma Wieża/Rydwan Będziesz na coś wyczekiwała, z pewnością nad rozwiązaniem jakiejś sprawy, która już od dawna się ciągnie. Liczysz na szybkie i pomyślne rozwiazanie. Powinno się udać. Nie wiem co to może być,ale obstawiam jakaś sytuację finansową albo zwiazaną z pracą. Co będzie mnie zajmowało: 1-10 październikaAs mieczy, Król monet, Koło, Świat, 3 monet ---> suma Sąd/Kapłanka Wydaje mi się,że to będzie czas analizaowania zysków i strat pod względem finansowym albo pracy. Bardzo możliwe,że uda Ci się coś ugrać dodatkowego, albo dostaniesz wyróżnienie 11-20 października Śmierć, Królowa mieczy, Księżyc, 9 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan coś się w Tobie zmieni, zdasz sobie z czegoś sprawę i postawisz na swoim. Wydaje mi się,że będziesz chciała po prostu odpocząć od czegoś, zorbić coś dla siebie. 21-31 października 6 buław, Głupiec, Rydwan ---> suma Śmierć/Cesarz wydaje mi się,że to będzie czas odpoczynku albo rozrywki, dzięki której odpoczniesz. Może wybierzesz się na wycieczkę albo wypad na miasto;) Zadanie miesiąca: Cesarzowa poświęcić czas sobie i mamie-zgadzam się Tym powinnam się zająć: 8 monet wypracować coś sobie albo upomnieć o coś na co zasłużyłaś To sobie odpuścić: 6 monet nie dawaj zbyt dużo jeśli ktoś sam za dużo nie może Ci zaoferować, rzeczywiście może też za dużo nie wydawaj Praca Kochankowie, 6 mieczy, 4 monet --->suma Cesarz wydaje mi się,że ta praca którą masz, to nawet ją lubisz i wykonują ją rzetelnie z oddaniem, jeśli będzie trzeba zrobić coś więcej toto zrobisz i mogą wpaść jakaś mała kwota, która Cię ucieszy Finanse Królowa buław, 4 buław, As kielichów ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość będziesz zadowolona, 4 buław znów w moim odczucie wskazuje na chęć odpoczynku po jakiejś cięższej pracy i bardzo dobrze, bo widać ,że odpoczynek będzie zasłużony Samopoczucie 10 monet bardzo dobre Uczucia 8 buław, Diabeł, Sprawiedliwość ---> suma Pustelnik powinno się dużo dziać,ale nie wiem czy nie będzie tego tak dużo,że w pewnym momencie powstanie chaos i będziesz chciała od tego odpocząć Zdrowie 7 mieczy nie bardzo znam się na zdrowiu Niespodzianka 4 kielichy, Królowa kielichów, Gwiazda --->suma Świat/Cesarzowa hmm ciekawe katy, ale wydaje mi się,że zorbisz dla siebie coś o czym kiedyś długo myślałaś albo jakaś wycieczka albo coś dla siebie (kobiecego) Rada na październik 2013 9 mieczy, Królowa monet, Umiarkowanie ---> suma Umiarkowanie/Kapłan jeśli coś by się stało co niekoniecznie Ci się sposoba,to nie przejmuj się tym, bądź pewna siebie i tego co masz Cytuj
Erza Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 dziękuję Dziewczyny zaraz pozaglądam do Was Inez, no właśnie mi się tak nie chce iść jutro do pracy, wiedząc co mnie czeka, że szok. Anez, pan z pracy to może już się więcej do mnie nie odzywać. Liczyłam na jego pomoc w pewnej sprawie, wiedział, że mi na tym bardzo zależy i... wykręcił się. Także z nim już do czynienia nie chcę mieć. Co do pracy, to ja się cały czas rozglądam za zmianą. Wyjazdów służbowych tam nie mam i raczej jest mało prawdopodobne, żebym miała gdzieś jechać w sprawach służbowych, ale u nas jest wszystko możliwe... Panno Marto myślałam o fryzjerze, może to ta niespodzianka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi