Skocz do zawartości

Październik

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca: 7 monet, Mag, Sąd --->suma Wieża/Rydwan

raczej spokojny, ciągnący się miesiąc, skupienie na finansach, sprawach domowych; w podsumach widać, żeby zwrócić uwagę na emocje, nie dać się zbić z tropu

Co będzie mnie zajmowało:

1-10 październikaAs mieczy, Król monet, Koło, Świat, 3 monet ---> suma Sąd/Kapłanka

trochę mi się kart wyciągnęło :P widać zarówno i jakieś działania intelektualne (może nauka języka obcego), jak i też finanse; możliwy wyjazd; może jakieś rozglądanie się za nową pracą

11-20 października Śmierć, Królowa mieczy, Księżyc, 9 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan

tutaj jakieś możliwe skupienie na swoim wnętrzu, praca nad sobą; tak, jakby ucięła wszelkie znajomości, które tylko mi szkodzą, zabierają czas i energię

21-31 października 6 buław, Głupiec, Rydwan ---> suma Śmierć/Cesarz

bardzo aktywny czas, dużo działań, ruchów, jakiś wyjazd także możliwy, bądź planowanie wyjazdu; dużo zabawy, imprezowanie

Zadanie miesiąca: Cesarzowa

poświęcić czas sobie i mamie

Tym powinnam się zająć: 8 monet

oszczędzaniem i cierpliwością

To sobie odpuścić: 6 monet

pożyczanie kasy i nieplanowane wydatki

Praca Kochankowie, 6 mieczy, 4 monet --->suma Cesarz

możliwe flirty z X, a ogólnie bez zmian i chyba spokojniej niż we wrześniu

Finanse Królowa buław, 4 buław, As kielichów ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość

powinnam być z nich zadowolona, pewnie zrobię z nich dobry użytek wydając je na siebie :P

Samopoczucie 10 monet

fajne

Uczucia 8 buław, Diabeł, Sprawiedliwość ---> suma Pustelnik

ktoś mnie będzie wkurzał :P i zaczepiał

Zdrowie 7 mieczy

o pewnie będzie gardło chore albo zatoki

Niespodzianka 4 kielichy, Królowa kielichów, Gwiazda --->suma Świat/Cesarzowa

Możliwe odwiedziny kobiety z rodziny

Rada na październik 2013 9 mieczy, Królowa monet, Umiarkowanie ---> suma Umiarkowanie/Kapłan

co by się nie działo, zachować spokój, pracować w dalszym ciągu nad sobą

• Maestro
Napisano

cos dojrzewa w powietrzu i nieoczekiwanie jakiś mężczyzna może Ciebie miło zaskoczyc

1-10 października As mieczy, Król monet, Koło, Świat, 3 monet ---> suma Sąd/Kapłanka

podejmiesz się jakiegoś wyzwania narzuconego przez szefa, co polepszy Twoją pozycję w pracy

11-20 października Śmierć, Królowa mieczy, Księżyc, 9 kielichów ---> suma Umiarkowanie/Kapłan

możesz w tym czasie odczuwać niezadowolenie i samotność w związku z nieprzyjemnymi sytuacjami z przeszłości,, w 9 kielichów samopoczucie Ci się polepszy

tu bardzo możliwy jakis wyjazd

skupić się na budowaniu poczucia własnej wartości

praca nad soba i przede wszystkim praca zawodowa

przestan dawać z siebie za wiele, nie rozmieniaj się na drobne

jakaś współpraca z kimś, co sprawi, że trochę grosza wpadnie

będą na tyle dobre, ze cos sobie kupisz i stać Cię będzie na wyjścia z domu

Samopoczucie 10 monet

poczujesz się bezpiecznie

jakies kontakty, które mogą Cię zdenerwować, w związku z czym postanowisz ukarać drania;)

Zdrowie 7 mieczy

będziesz chodziła do pracy mimo przeziębienia,oszukując sama siebie, ze nic Ci nie jest

odpoczniesz, dasz sobie spokój z nerwami, zaczniesz na nowo marzyć;)

Rada na październik 2013 9 mieczy, Królowa monet, Umiarkowanie ---> suma Umiarkowanie/Kapłan

nie martw się bzdurami,zajmij się sobą i swoim dobrym samopoczuciem;)

Napisano

Nastrój miesiąca - czas wyciszenia, przemyślenia , rozliczenia, uwolnienia emocji żeby ruszyć do działania.

Pierwsza dekada października - zmiany w relacjach z mężczyzną tak jakby z Twojej pracy, konkretna rozmowa, możliwy wspólny wyjazd. Tendencja do odrodzenia się przyjazni.

Druga dekada października - zmiany w relacjach z kobietą, czas na pobycie samej ze sobą.

Trzecia dekada października - propozycja wyjazdu, odrodzenie się relacji z mężczyzną.

Zadanie miesiąca - realizuj swoje plany.

Powinnaś się zająć poszukaniem pracy , która będzie Cię bardziej satysfakcjonować.

Odpuść sobie zbyt duże wydawanie pieniędzy.

W pracy mogą być zmiany zwłaszcza pod względem finansowym. Nie wiem jaką masz pracę ale możliwy wyjazd.

W finansach przystopuj , lubisz sobie sprawiać przyjemności, może nawet nieraz lekkomyślnie.

Samopoczucie dosyć stabilne.

W uczuciach możliwy romans w pracy, uważaj na uzależnienie od osoby, oceń sytuację.

W zdrowiu jakieś choróbsko podstępnie się może rozwijać , zwłaszcza układ oddechowy.

Tez pomyślałam o odwiedzinach kogoś z rodziny.

Rada - nie martw się na zapas, daj sobie czas, wykaż się cierpliwością w dążeniu do własnej stabilizacji.

Napisano

Będziesz na coś wyczekiwała, z pewnością nad rozwiązaniem jakiejś sprawy, która już od dawna się ciągnie. Liczysz na szybkie i pomyślne rozwiazanie. Powinno się udać. Nie wiem co to może być,ale obstawiam jakaś sytuację finansową albo zwiazaną z pracą.

1-10 październikaAs mieczy, Król monet, Koło, Świat, 3 monet ---> suma Sąd/Kapłanka

Wydaje mi się,że to będzie czas analizaowania zysków i strat pod względem finansowym albo pracy. Bardzo możliwe,że uda Ci się coś ugrać dodatkowego, albo dostaniesz wyróżnienie :)

coś się w Tobie zmieni, zdasz sobie z czegoś sprawę i postawisz na swoim. Wydaje mi się,że będziesz chciała po prostu odpocząć od czegoś, zorbić coś dla siebie.

wydaje mi się,że to będzie czas odpoczynku albo rozrywki, dzięki której odpoczniesz. Może wybierzesz się na wycieczkę albo wypad na miasto;)

poświęcić czas sobie i mamie-zgadzam się :)

wypracować coś sobie albo upomnieć o coś na co zasłużyłaś

nie dawaj zbyt dużo jeśli ktoś sam za dużo nie może Ci zaoferować, rzeczywiście może też za dużo nie wydawaj

wydaje mi się,że ta praca którą masz, to nawet ją lubisz i wykonują ją rzetelnie z oddaniem, jeśli będzie trzeba zrobić coś więcej toto zrobisz i mogą wpaść jakaś mała kwota, która Cię ucieszy

będziesz zadowolona, 4 buław znów w moim odczucie wskazuje na chęć odpoczynku po jakiejś cięższej pracy i bardzo dobrze, bo widać ,że odpoczynek będzie zasłużony :)

Samopoczucie 10 monet

bardzo dobre

powinno się dużo dziać,ale nie wiem czy nie będzie tego tak dużo,że w pewnym momencie powstanie chaos i będziesz chciała od tego odpocząć

Zdrowie 7 mieczy

nie bardzo znam się na zdrowiu

hmm ciekawe katy, ale wydaje mi się,że zorbisz dla siebie coś o czym kiedyś długo myślałaś albo jakaś wycieczka albo coś dla siebie (kobiecego)

jeśli coś by się stało co niekoniecznie Ci się sposoba,to nie przejmuj się tym, bądź pewna siebie i tego co masz :)

Napisano

dziękuję Dziewczyny :buziak:

zaraz pozaglądam do Was :)

Inez, no właśnie mi się tak nie chce iść jutro do pracy, wiedząc co mnie czeka, że szok. :P

Anez, pan z pracy to może już się więcej do mnie nie odzywać. Liczyłam na jego pomoc w pewnej sprawie, wiedział, że mi na tym bardzo zależy i... wykręcił się. Także z nim już do czynienia nie chcę mieć. Co do pracy, to ja się cały czas rozglądam za zmianą. Wyjazdów służbowych tam nie mam i raczej jest mało prawdopodobne, żebym miała gdzieś jechać w sprawach służbowych, ale u nas jest wszystko możliwe...

Panno Marto myślałam o fryzjerze, może to ta niespodzianka :P