Skocz do zawartości

Październik

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Praca - Giermek Mieczy Śmierć 7 mieczy suma Cesarz HB Sąd/Kapłanka rozmowa, która spowoduje powstanie mase plotek

Finanse - 2 monet Cesarz 7 buław suma Mag HB Śmierć/Cesarz zaznacza sie moja dodatkowa praca, może jakis facet da mi szanse sie wykazać (szef)

Samopoczucie - 3 kielichów Rycerz Buław Slonce suma Śmierć HB Cesarz/Głupiec radośc z powodu spotkania sie z mężczyzna

Uczucia - Kapłan Rycerz Mieczy As Kielichów -suma Mag HB Kochankowie ktos wyjdzie z inicjatywą w moim kierunku

Zdrowie - Kochankowie Koło 10 buław -suma Cesarz HB Sprawiedliwośc nieoczekiwany spadek energii

Niespodzianka - Cesarzowa 3 buław Świat - suma Kapłan HB Pustelnik możliwy jakis wyjazd?? Ja nic nie planuję, nawet urlopu nie mam..

Rada 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik suma Słonce HB Księzyc/Pustelnik mam zająć się sobą, skupic na swoim wnętrzu, być czasem egoistką, postępowac mądrze i zzasadami

Napisano

Praca - Giermek Mieczy Śmierć 7 mieczy suma Cesarz HB Sąd/Kapłanka rozmowa, która może przynieść więcej strat niż korzyści

Finanse - 2 monet Cesarz 7 buław suma Mag HB Śmierć/Cesarz by c może, że za dodatkowe zlecenia wpadnie troche grosza- ale chyba trzeba się bedzie upominac o te dodatkowe zlecenia

Samopoczucie - 3 kielichów Rycerz Buław Slonce suma Śmierć HB Cesarz/Głupiec wyglada na spotkanie z kimś, kogo lubisz

Uczucia - Kapłan Rycerz Mieczy As Kielichów -suma Mag HB Kochankowie z pewnościa rozmowy i byc może spotkanie z kimś dla kogo jestes ważna osobą

Zdrowie - Kochankowie Koło 10 buław -suma Cesarz HB Sprawiedliwośc podobno kochankowie to hormony (aczkolwiek nie znam sie na tym) więc mogą byc spadki nastroju spowodowane hormonkami :P

Niespodzianka - Cesarzowa 3 buław Świat - suma Kapłan HB Pustelnik jak dla mnie to przyjazd- kogos z daleka lub komntakty niespodziewane z osobą spoza kraju

Rada 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik suma Słonce HB Księzyc/Pustelnik ciesz sie życiem, kontaktami z tymi których lubisz i szanujesz, ale też znajdz czas tylko dla siebie

Gość AngeloYasmine
Napisano

Praca - Giermek Mieczy Śmierć 7 mieczy suma Cesarz HB Sąd/Kapłanka oj coś namieszasz ciętym jezykiem i możesz mieć problem z szefem

Finanse - 2 monet Cesarz 7 buław suma Mag HB Śmierć/Cesarz hmhmm trochę może cie mąż ograniczać w wydatkach

Samopoczucie - 3 kielichów Rycerz Buław Slońce suma Śmierć HB Cesarz/Głupiec super pełne nadziei ciepłe ,szybkie zwroty akcji

Uczucia - Kapłan Rycerz Mieczy As Kielichów -suma Mag HB Kochankowie oj w końcu doczeksz się propozycji Pana

Zdrowie - Kochankowie Koło 10 buław -suma Cesarz HB Sprawiedliwość hmmmmm osłabiona będziesz możliwe jakiś wypadek ,powiedz mężowi żeby ostrożnie prowadził

Niespodzianka - Cesarzowa 3 buław Świat - suma Kapłan HB Pustelnik wyjazd,nieoczekiwany z zaskoczenia na jakaś konferencje coś z twoimi zaintresowaniami związane...

Rada 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik suma Słonce HB Księzyc/Pustelnik mądrze podejmować decyzję względem siebie....zważać na swoje dobro.........

Napisano

Praca - Giermek Mieczy Śmierć 7 mieczy -w pracy, moga pojawić sie jakies ciekawe informacje, plotki, które trzeba będzie dokładnie zweryfikować, bo moga okazać się tylko plotkami,

Finanse - 2 monet Cesarz 7 buław -raczej w porządku, stabilnie , bez szaleństwa , ale na pewno nie zabraknie,

Samopoczucie - 3 kielichów Rycerz Buław Slonce - bardzo dobre, zadowolenie , zabawa,

Uczucia - Kapłan Rycerz Mieczy As Kielichów - jakies zamieszanie ale raczej przyjemne,które będzie Cię cieszyć,

Zdrowie - Kochankowie Koło 10 buław -tutaj wiele Ci nie pomoge, bo nie interpretuje kart pod kątem zdrowia ale skojarzyło mi sie ze sprawami kobiecymi coś.

Niespodzianka - Cesarzowa 3 buław Świat - jakies zaproszenie , może na wyjazd, od kobiety,

Rada 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik-ze spokojem podchodzić do wszystkiego co sie pojawi w tym miesiącu, nie wyciągac pochopnych wniosków , wszystko dokładnie sprawdzać .

Pzd

Napisano
Praca - Giermek Mieczy Śmierć 7 mieczy suma Cesarz HB Sąd/Kapłanka rozmowa, która spowoduje powstanie mase plotek

Finanse - 2 monet Cesarz 7 buław suma Mag HB Śmierć/Cesarz zaznacza sie moja dodatkowa praca, może jakis facet da mi szanse sie wykazać (szef)

Samopoczucie - 3 kielichów Rycerz Buław Slonce suma Śmierć HB Cesarz/Głupiec radośc z powodu spotkania sie z mężczyzna

Uczucia - Kapłan Rycerz Mieczy As Kielichów -suma Mag HB Kochankowie ktos wyjdzie z inicjatywą w moim kierunku

Zdrowie - Kochankowie Koło 10 buław -suma Cesarz HB Sprawiedliwośc nieoczekiwany spadek energii

Niespodzianka - Cesarzowa 3 buław Świat - suma Kapłan HB Pustelnik możliwy jakis wyjazd?? Ja nic nie planuję, nawet urlopu nie mam..

Rada 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik suma Słonce HB Księzyc/Pustelnik mam zająć się sobą, skupic na swoim wnętrzu, być czasem egoistką, postępowac mądrze i zzasadami

W pracy zmiany, szef zacznie oceniać, Twoja nauka, spryt i inteligencja wpłynie korzystnie na ocenę Twojej osoby.

Będą możliwości na poprawę finansów, pomoże Ci w tym mężczyzna ale musisz o to zawalczyć.

Samopoczucie dobre a przyczynią się do tego sprzyjające sytuacje, spotkanie w miłym towarzystwie.

W uczuciach podejrzewam konflikt z mężem, trochę chłodno.

W zdrowiu uważaj na zmiany hormonalne.

Niespodziewanie może odwiedzić Cię ktoś z rodziny.

Rada dbaj o siebie, swoje zdrowie, potrzeby, zajmij się swoim wnętrzem, rozwojem duchowym.

Napisano

Praca - Giermek Mieczy Śmierć 7 mieczy suma Cesarz HB Sąd/Kapłanka - będziesz trochę "zniesmaczona" jakąś osobą a w zasadzie jej postawą. Bardzo możliwe,że ktoś rozsieje plotkę, która będzie trochę wyssana z palca. Nabierzesz do niej trochę dystansu na przyszłość.

Finanse - 2 monet Cesarz 7 buław suma Mag HB Śmierć/Cesarz -jeśli masz gdzieś drugą pracę, to prawdopodobnie będziesz chciała się wykazać przed kimś

Samopoczucie - 3 kielichów Rycerz Buław Slonce suma Śmierć HB Cesarz/Głupiec -mi się wydaje,że tu powstanie jakaś nowa relacja, albo coś nowego albo coś co odżyło - z przeszłości.

Uczucia - Kapłan Rycerz Mieczy As Kielichów -suma Mag HB Kochankowie - tak, ktoś się mocno nagimnastykuje, żeby w końcu po latach pokazać co czuje

Zdrowie - Kochankowie Koło 10 buław -suma Cesarz HB Sprawiedliwośc -niestety nie znam się na zdrowiu, więc pozostawię ten punkt

Niespodzianka - Cesarzowa 3 buław Świat - suma Kapłan HB Pustelnik - albo jakiś wyjazd rodzinny albo jakaś bliższa relacja z jakimś facetem. Ale obstawiałabym jakąś rodzinną podróż.

Rada 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik suma Słonce HB Księzyc/Pustelnik - nie bój się relacji z facetem , który się pojawi.On nie jest taki zły jak mogłoby Ci się wydawać.

• Maestro
Napisano
Praca - Giermek Mieczy Śmierć 7 mieczy suma Cesarz HB Sąd/Kapłanka - będziesz trochę "zniesmaczona" jakąś osobą a w zasadzie jej postawą. Bardzo możliwe,że ktoś rozsieje plotkę, która będzie trochę wyssana z palca. Nabierzesz do niej trochę dystansu na przyszłość.

Finanse - 2 monet Cesarz 7 buław suma Mag HB Śmierć/Cesarz -jeśli masz gdzieś drugą pracę, to prawdopodobnie będziesz chciała się wykazać przed kimś

Samopoczucie - 3 kielichów Rycerz Buław Slonce suma Śmierć HB Cesarz/Głupiec -mi się wydaje,że tu powstanie jakaś nowa relacja, albo coś nowego albo coś co odżyło - z przeszłości.

Uczucia - Kapłan Rycerz Mieczy As Kielichów -suma Mag HB Kochankowie - tak, ktoś się mocno nagimnastykuje, żeby w końcu po latach pokazać co czuje

Zdrowie - Kochankowie Koło 10 buław -suma Cesarz HB Sprawiedliwośc -niestety nie znam się na zdrowiu, więc pozostawię ten punkt

Niespodzianka - Cesarzowa 3 buław Świat - suma Kapłan HB Pustelnik - albo jakiś wyjazd rodzinny albo jakaś bliższa relacja z jakimś facetem. Ale obstawiałabym jakąś rodzinną podróż.

Rada 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik suma Słonce HB Księzyc/Pustelnik - nie bój się relacji z facetem , który się pojawi.On nie jest taki zły jak mogłoby Ci się wydawać.

Najbardziej boję się plotek w pracy...A mam kilka osób,które chętnie się tym zajmują...

Napisano
Najbardziej boję się plotek w pracy...A mam kilka osób,które chętnie się tym zajmują...

Tam dalej masz kapłankę, możliwe,że będziesz milczała po tym zdarzeniu na przyszłość. Ewentualnie rada dla Ciebie,żebyś milczała nie mówiła nikomu za dużo.

• Maestro
Napisano
Tam dalej masz kapłankę, możliwe,że będziesz milczała po tym zdarzeniu na przyszłość. Ewentualnie rada dla Ciebie,żebyś milczała nie mówiła nikomu za dużo.

Masz rację, bo ja bywam za bardzo szczera i ufna...

Napisano

Praca - Giermek Mieczy Śmierć 7 mieczy suma Cesarz HB Sąd/Kapłanka

Pojawią się problemy przez jakąś osobę z pracy, która rozsieje plotkę na Twój temat. Możliwe, że przez to będziesz miała jakąś wyjaśniającą rozmowę z szefem.

Finanse - 2 monet Cesarz 7 buław suma Mag HB Śmierć/Cesarz

Bez zmian, stabilnie. Możesz się wykazać swoją wiedzą, co szef doceni (tu mi się skojarzyła ta rozmowa powyżej), ale na razie podwyżki nie będzie.

Samopoczucie - 3 kielichów Rycerz Buław Slonce suma Śmierć HB Cesarz/Głupiec

Bardzo dobre. Spotkanie z mężczyzną (myślę, że na jakiejś imprezie) doda Ci energii, 'odżyjesz' :)

Uczucia - Kapłan Rycerz Mieczy As Kielichów -suma Mag HB Kochankowie

Tu chyba jest już jakiś mężczyzna, albo nawet dwóch. Będziesz się mocno wahała, niepewna swoich uczuć.

Zdrowie - Kochankowie Koło 10 buław -suma Cesarz HB Sprawiedliwośc

Spadek energii, przytłoczenie natłokiem obowiązków.

Niespodzianka - Cesarzowa 3 buław Świat - suma Kapłan HB Pustelnik

Też myślę, że chodzi tu o jakiś wyjazd, na którym będziesz mogła wypocząć i przemyśleć wiele spraw.

Jak nie planujesz to może właśnie dlatego to będzie 'niespodzianka' :D

Rada - 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik suma Słonce HB Księzyc/Pustelnik

Myśl o sobie, znajdź czas na wypoczynek, skorzystaj z zaproszenia na imprezę (to też mi się skojarzyło z pytaniem o samopoczucie) i zachowaj dyskrecję (plotki z pierwszego pytania).

Miłego października ;-)))

Napisano
Praca - Giermek Mieczy Śmierć 7 mieczy suma Cesarz HB Sąd/Kapłanka
jakieś nieporozumienie z osobą młodszą wiekiem lub stażem w pracy
Finanse - 2 monet Cesarz 7 buław suma Mag HB Śmierć/Cesarz
tutaj możesz być bardziej doceniona przez przełożonego w tej drugiej pracy
Samopoczucie - 3 kielichów Rycerz Buław Slonce suma Śmierć HB Cesarz/Głupiec
bardzo dobre, dużo energii, dużo dobrego samopoczucia, może spowodowane spotkaniem z jakimś mężczyzną, który o Ciebie zabiega
Zdrowie - Kochankowie Koło 10 buław -suma Cesarz HB Sprawiedliwośc
no nie wiem, czy coś z hormonami nie będzie się dziać...
Niespodzianka - Cesarzowa 3 buław Świat - suma Kapłan HB Pustelnik
może jakieś lepsze dogadanie się z jakąś starszą od siebie kobietą? może z Twoją mamą?
Rada 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik suma Słonce HB Księzyc/Pustelnik
korzystać z tego czym Bóg Cię obdarzył, przyjmować komplementy od mężyczyzn, nie czuć się samotną....
  • Maestro
Napisano
jakieś nieporozumienie z osobą młodszą wiekiem lub stażem w pracy

tutaj możesz być bardziej doceniona przez przełożonego w tej drugiej pracy

bardzo dobre, dużo energii, dużo dobrego samopoczucia, może spowodowane spotkaniem z jakimś mężczyzną, który o Ciebie zabiega

no nie wiem, czy coś z hormonami nie będzie się dziać...

może jakieś lepsze dogadanie się z jakąś starszą od siebie kobietą? może z Twoją mamą?

korzystać z tego czym Bóg Cię obdarzył, przyjmować komplementy od mężyczyzn, nie czuć się samotną....

Drugiej pracy nie mam,ale dodatkowe zajęcie w obecnej:)

Napisano
Drugiej pracy nie mam,ale dodatkowe zajęcie w obecnej:)

aaaaaa:-) kapuję:-)

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Ktos pode mną dołki kopie, wczoraj szefowa na mnie nagle naskoczyła (wczęsniej było ok, normalnie rozmwiałyśmy, pomagałam jej w kilku rzeczach itp.), że podobno NIC nie robię w pracy, NON STOP PROWADŻĘ PRYWATNE ROZMOWY PRZEZ TELEFON . Taaa, a pacjenci sami się rejestrują, pisma same się piszą, grafiki same się robią, recepty same drukują, itp.itd. jest mi przykro, rzekomo słyszała to od wielu osób..Powiedziałam jej tylko, że jest to POMÓWIENIE i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.. Podłośc ludzka nie zna granic...

Tzn. okazało się, że mogę sobie nadal dorabiac badaniami (wczęsniej z uwagi na kontrakt nie bardzo mogłam),poza tym czeka mnie wydatek, bo telefon mi sie zepsuł...

Generalnie było ok,faktycznie trochę za sprawą meżczyzny, ale osttanio dopadła mnie jesienna chandra, szczególnie, że naraz kilka spraw wyskoczyło...

Owszem były inicjatywy pana, potem ktos inny się pojawił,. tego innego spławiłam, utarłam mu nosa

tu się ładnie zaznaczył spadek energii z powodu zdarzeń losowych

Dowiedziałam się, że szwagier zaprosił nas do siebie na II dzień Świąt, więc pojedziemy tam na kilka dni;)

Rada 9 denarów Rycerz Kielichów Pustelnik suma Słonce HB Księzyc/Pustelnik mam zająć się sobą, skupic na swoim wnętrzu, być czasem egoistką, postępowac mądrze i z zasadami

Tu wg mnie chodziło o odizolowanie się od pewnego amanta - egoisty, co tez uczyniłam...