Gość Euterpe Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Witajcie Kupiłam karty tarota i zaczęłam niedawno ćwiczyć. Na pierwszy ogień poszło pytanie o pracę - ogólnie. Na dzień dzisiejszy poszukuję pracy. 2. co było - 1. co jest - 3. co będzie As buław - Król buław - VI pucharów Zaczynając od lewej strony: * rozpoczęłam coś nowego, mam duży zapał, energię, dobry początek; * dostaję dobre rady zawodowe, mogę spotkać swojego szefa(?), mogę to być ja(?), która chce dojść do władzy(chodzi mi tutaj o niezależność, to ja chcę trzymać pióro, które pisze moją biografię), działam, może mi pomóc ktoś na stanowisku; * znalezienie miejsca, w którym czułabym się bezpiecznie, będę mieć poczucie stabilizacji, przyszłość rysuje się w jasnych barwach 6 pucharów odnosi się również do przeszłości, więc może będę pracować tam, gdzie wcześniej miałam praktyki/uczyłam się, praca w okolicach miejsca zamieszkania. Znaczenie kart brałam z tego forum. Co sądzicie? Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Trida Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 widac, ze się starasz ze szukasz, coś robisz. Pracę znajdziesz, owszem, ale będziesz musiała sie na początku bardzo wykazać - ze jesteś odpowiednim pracownikiem etc. Ale po pewnym czasie będziesz zadowolona z zarobków etc. Będzie taki początek dla Ciebie. Zdobywanie doswiadczenia a dotychczasowe doświadczenia mogą sie teraz przydać Wszystko na dobrej drodze. Szef będzie wymagający ale bedzie dobrze Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Na pierwszy ogień poszło pytanie o pracę - ogólnie. Na dzień dzisiejszy poszukuję pracy. 2. co było - 1. co jest - 3. co będzie As buław - Król buław - VI pucharów Mam wrażenie,że kiedyś poznałaś kogoś kto już Ci coś zaoferował albo miał jakieś możliwości. Jakbyś nawiązała kontakt z tą osobą, to możliwe,że mogłaby Ci coś zaoferować 6 pucharów mi tylko potwierdza,że jest to coś z czym byłaś już związana albo już tą osobę znasz. Jako takich kart pracy tu nie ma moim zdaniem, jest tylko szansa na coś co mogłabyś wykorzystać z przeszłości lub przez znajomości. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 To w takim razie mam dwie możliwości: - wrócić do szkoły, w której kiedyś się uczyłam i pracować w niej; . - kolega mówił mi, czego mam się uczyć, aby bez problemów znaleźć pracę i przez jakiś czas byłam tym zainteresowana, ale zrezygnowałam; zachorowałam, musiałam odrobić zaległości, pochłonęło mnie inne zainteresowanie, później chciałam cieszyć się wakacjami i dopiero teraz zaczynam nad tym pracować od nowa. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 WERYFIKACJA!!! widac, ze się starasz ze szukasz, coś robisz.Pracę znajdziesz, owszem, ale będziesz musiała sie na początku bardzo wykazać - ze jesteś odpowiednim pracownikiem etc. Ale po pewnym czasie będziesz zadowolona z zarobków etc. Będzie taki początek dla Ciebie. Zdobywanie doswiadczenia a dotychczasowe doświadczenia mogą sie teraz przydać Wszystko na dobrej drodze. Szef będzie wymagający ale bedzie dobrze Na pierwszy ogień poszło pytanie o pracę - ogólnie. Na dzień dzisiejszy poszukuję pracy. 2. co było - 1. co jest - 3. co będzie As buław - Król buław - VI pucharów Mam wrażenie,że kiedyś poznałaś kogoś kto już Ci coś zaoferował albo miał jakieś możliwości. Jakbyś nawiązała kontakt z tą osobą, to możliwe,że mogłaby Ci coś zaoferować 6 pucharów mi tylko potwierdza,że jest to coś z czym byłaś już związana albo już tą osobę znasz. Jako takich kart pracy tu nie ma moim zdaniem, jest tylko szansa na coś co mogłabyś wykorzystać z przeszłości lub przez znajomości. Dziękuję bardzo pracę mam, ale tylko dorywczą. Robię znowu to, co kiedyś Cytuj
Sanya Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Super Czyli ta 6 pucharów pokazała powrót do dawnego zajęcia Edytowane 20 Marca 2014 przez Sanya Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 no cóż, to mi chyba najlepiej wychodzi Cytuj
piesekpreriowy Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 6 pucharów to ewidentnie powrót czegoś lub kogoś z przeszłości. Dla mnie ta karta jest zawsze jednoznaczna. Kiedyś wyciągnęłam 6 pucharów w pytaniach o miłość. Krótko potem spotykałam się z kolegą, z którym się nie widziałam kilka lat;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi