Skocz do zawartości

rozkład ogólny na pracę (ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie :D

Kupiłam karty tarota i zaczęłam niedawno ćwiczyć. Na pierwszy ogień poszło pytanie o pracę - ogólnie. Na dzień dzisiejszy poszukuję pracy.

2. co było - 1. co jest - 3. co będzie

As buław - Król buław - VI pucharów

Zaczynając od lewej strony:

* rozpoczęłam coś nowego, mam duży zapał, energię, dobry początek;

* dostaję dobre rady zawodowe, mogę spotkać swojego szefa(?), mogę to być ja(?), która chce dojść do władzy(chodzi mi tutaj o niezależność, to ja chcę trzymać pióro, które pisze moją biografię), działam, może mi pomóc ktoś na stanowisku;

* znalezienie miejsca, w którym czułabym się bezpiecznie, będę mieć poczucie stabilizacji, przyszłość rysuje się w jasnych barwach :D 6 pucharów odnosi się również do przeszłości, więc może będę pracować tam, gdzie wcześniej miałam praktyki/uczyłam się, praca w okolicach miejsca zamieszkania.

Znaczenie kart brałam z tego forum. Co sądzicie?

Edytowane przez Euterpe
Napisano

widac, ze się starasz ze szukasz, coś robisz.

Pracę znajdziesz, owszem, ale będziesz musiała sie na początku bardzo wykazać - ze jesteś odpowiednim pracownikiem etc.

Ale po pewnym czasie będziesz zadowolona z zarobków etc.

Będzie taki początek dla Ciebie. Zdobywanie doswiadczenia a dotychczasowe doświadczenia mogą sie teraz przydać :)

Wszystko na dobrej drodze.

Szef będzie wymagający ale bedzie dobrze :)

Napisano

Na pierwszy ogień poszło pytanie o pracę - ogólnie. Na dzień dzisiejszy poszukuję pracy.

Mam wrażenie,że kiedyś poznałaś kogoś kto już Ci coś zaoferował albo miał jakieś możliwości.

Jakbyś nawiązała kontakt z tą osobą, to możliwe,że mogłaby Ci coś zaoferować

6 pucharów mi tylko potwierdza,że jest to coś z czym byłaś już związana albo już tą osobę znasz. Jako takich kart pracy tu nie ma moim zdaniem, jest tylko szansa na coś co mogłabyś wykorzystać z przeszłości lub przez znajomości.

Napisano

To w takim razie mam dwie możliwości:

- wrócić do szkoły, w której kiedyś się uczyłam i pracować w niej; .

- kolega mówił mi, czego mam się uczyć, aby bez problemów znaleźć pracę i przez jakiś czas byłam tym zainteresowana, ale zrezygnowałam; zachorowałam, musiałam odrobić zaległości, pochłonęło mnie inne zainteresowanie, później chciałam cieszyć się wakacjami i dopiero teraz zaczynam nad tym pracować od nowa.

• 5 miesięcy temu...
Gość Euterpe
Napisano

WERYFIKACJA!!!

widac, ze się starasz ze szukasz, coś robisz.

Pracę znajdziesz, owszem, ale będziesz musiała sie na początku bardzo wykazać - ze jesteś odpowiednim pracownikiem etc.

Ale po pewnym czasie będziesz zadowolona z zarobków etc.

Będzie taki początek dla Ciebie. Zdobywanie doswiadczenia a dotychczasowe doświadczenia mogą sie teraz przydać :)

Wszystko na dobrej drodze.

Szef będzie wymagający ale bedzie dobrze :)

Na pierwszy ogień poszło pytanie o pracę - ogólnie. Na dzień dzisiejszy poszukuję pracy.

Mam wrażenie,że kiedyś poznałaś kogoś kto już Ci coś zaoferował albo miał jakieś możliwości.

Jakbyś nawiązała kontakt z tą osobą, to możliwe,że mogłaby Ci coś zaoferować

6 pucharów mi tylko potwierdza,że jest to coś z czym byłaś już związana albo już tą osobę znasz. Jako takich kart pracy tu nie ma moim zdaniem, jest tylko szansa na coś co mogłabyś wykorzystać z przeszłości lub przez znajomości.

Dziękuję bardzo :bukiet:

pracę mam, ale tylko dorywczą. Robię znowu to, co kiedyś :)

Napisano (edytowane)

Super :) Czyli ta 6 pucharów pokazała powrót do dawnego zajęcia :)

Edytowane przez Sanya
Napisano

6 pucharów to ewidentnie powrót czegoś lub kogoś z przeszłości. Dla mnie ta karta jest zawsze jednoznaczna.

Kiedyś wyciągnęłam 6 pucharów w pytaniach o miłość. Krótko potem spotykałam się z kolegą, z którym się nie widziałam kilka lat;)