Skocz do zawartości

Czy wszystko poszło dobrze?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

mój chłopak wczoraj pojechał na akcję prozwierzęcą zrobić zdjęcia i nakręcić materiały na fermie świń w ramach stowarzyszenia w którym się udziela. Wyruszył wieczorem i miał wrócić rano. Póki co nie wrócił i nie ma z nim kontaktu.

Czy wszystko poszło dobrze?

Diabeł XV . 9 Pucharów (O) . Koło Fortuny X (O) -> Głupiec 0

Chyba nie poszło. Spotkały ich jakieś przeciwności dosyć poważne, być może w ogóle nie udało im się wejść na teren fermy. Ale teraz to chyba po prostu się buja z ekipą wegańską gdzieś i pewnie wróci za parę godzin.

Napisano

Też myślę, że nie wszystko poszło tak jak by tego chcieli, ale może nie za bardzo się tym przejmuje (głupiec na mojej karcie to człowiek młody, zadowolony, kojarzy mi się z początkowym stanem zakochania, kiedy się patrzy przez różowe okulary).

Napisano

Jak to nie ma kontaktu? Telefonu nie ma z sobą?

Zabarłożył gdzieś może. Jak to na fermie, może była okazja i nabuzował się tam z tubylcami hehehe.

Napisano

Najwyraźniej nie wszystko poszło ok. W tych kartach widzę komplikacje i opóźnienia. Zupełnie niespodziewanie wystąpiły przeszkody w realizacji celu. Coś lub ktoś pokrzyżował plany tak, że dalej są w punkcie wyjścia.

Napisano

Wydaje mi sie, ze ktoś nawalił z ekipy nie załatwiając przepustki czy czegoś takiego, będą źli o stratę pieniedzy i czasu, bo będą musieli jechać tam znów za jakiś czas niestety

Napisano

Nie obierał telefonu :).

WERYFIKACJA

Akcja się nie udała, zostały zamontowane tam okna, więc nie dało się wejść niezauważonym. Jedyne wejście było dobrze oświetlone przy budynkach personelu, więc było nie możliwe dostanie się tam i nagranie jakie warunki panują w środku. Strata pieniędzy i czasu :).

A mój miły tak późno wrócił i się nie odzywał, bo socjalizował się z ekipą i to mniej więcej zobaczyłam w tym głupcu, pisząc, że się buja z ekipą wegańską :).

Wszyscy mieli rację przy interpretacji. Dzięki :)