maddie88 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Witam, Zadałam pytanie o to, jak będą wyglądać w październiku sprawy uczuciowe Król Denarów (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Kochankowie, As Denarów => Kochankowie Nie wiem, dlaczego nie dociągnęłam karty po asie... W każdym razie, widać jakiegoś pana...szansę, którą da mi los. Bez rozterek sercowych się najprawdopodobniej nie obejdzie i tak... Chyba będzie tu wzajemność, patrząc na Umiarkowanie...w każdym razie, powinniśmy się lubić Na razie tyle karty pokazały, pojawienie się jakiegoś pana i obopólne zainteresowanie...nic więcej. Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Ja myślę, że nudzić się w październiku z panem nudzić się nie będziesz Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Król Denarów (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Kochankowie, As Denarów => Kochankowie A ja myślę że ty znasz tego Pana już i to dobrze,miłe spędzone chwile z nim ....chyba jakaś deklaracja nowego początku się szykuje i spotkania ....ale to ty będziesz dokonywała wyboru................hmhm czy ten Pan bliski twojemu sercu nie jest po jakimś związku???? 2 razy masz Kochankowie .....ciekawie się zapowiada....... Cytuj
maddie88 Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Król Denarów (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Kochankowie, As Denarów => Kochankowie A ja myślę że ty znasz tego Pana już i to dobrze,miłe spędzone chwile z nim ....chyba jakaś deklaracja nowego początku się szykuje i spotkania ....ale to ty będziesz dokonywała wyboru................hmhm czy ten Pan bliski twojemu sercu nie jest po jakimś związku???? 2 razy masz Kochankowie .....ciekawie się zapowiada....... O kurcze... Wiesz co, jest jeden znajomy, miał problemy w związku, zwierzał mi się, że myśli nad odejściem, ale ja się od tego odcięłam, dla spokojnego sumienia... Problem w tym, że łączą nas relacje zawodowe...a coś zaczęło iskrzyć już jakiś czas temu... Ale dałam sobie spokój, z panem relacja wyhamowała, więc nie wiem, jaka była/ jest jego decyzja... Dziękuję, Angelo Maddie Cytuj
joana_o Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 czeka cię komunikacja i porozumienie z denarowym, coś na kształt powolnego rozwoju relacji ale również konieczność podjęcia przez przynajmniej jedno z Was decyzji z kim być (ty albo denarowy zajęty a może nawet jedno i drugie) 1 Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 O kurcze... Wiesz co, jest jeden znajomy, miał problemy w związku, zwierzał mi się, że myśli nad odejściem, ale ja się od tego odcięłam, dla spokojnego sumienia... Problem w tym, że łączą nas relacje zawodowe...a coś zaczęło iskrzyć już jakiś czas temu... Ale dałam sobie spokój, z panem relacja wyhamowała, więc nie wiem, jaka była/ jest jego decyzja... Dziękuję, Angelo Maddie Dlatego wyszedł denarowy,ktoś z pracy,łączą cię relacje służbowe....hmhmhm nasunęło mi się król denarowy z kochankami że on albo jest po jakimś związku albo małżeństwie i musi podjąć decyzję i czeka na twój ruch.......abyś mu pomogła..................hmhmhm ale uważam że ot on musi samodzielnie sobie poradzić a dopiero wchodzić w inną relację.........powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Ja bym tutaj kierowała się rozsądkiem. Nie podchodziła do tego emocjonalnie. Myślę, że wahania jeszcze będą albo on zdecyduje się pozostać w związku z tamtą kobietą. Zrób sobie taki rozkład: Czy będziemy parą: - jaka jest relacja między nami - czy to jest miłość - czy będziemy parą Właśnie ćwiczę na takich prostych rozkładach i one dużo pokazują Do każdego pytania jedna karta. Cytuj
maddie88 Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Dlatego wyszedł denarowy,ktoś z pracy,łączą cię relacje służbowe....hmhmhm nasunęło mi się król denarowy z kochankami że on albo jest po jakimś związku albo małżeństwie i musi podjąć decyzję i czeka na twój ruch.......abyś mu pomogła..................hmhmhm ale uważam że ot on musi samodzielnie sobie poradzić a dopiero wchodzić w inną relację.........powodzenia Jeśli to faktycznie ten kumpel, to w związku małżeńskim nie był, ale jest/ był w długoletnim związku... Tak czy siak, pewne emocje do przerobienia w takich sytuacjach zawsze są Eh, ale na menów trafiam... Dzięki, Angelo Cytuj
maddie88 Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Ja bym tutaj kierowała się rozsądkiem. Nie podchodziła do tego emocjonalnie. Myślę, że wahania jeszcze będą albo on zdecyduje się pozostać w związku z tamtą kobietą. Zrób sobie taki rozkład: Czy będziemy parą: - jaka jest relacja między nami - czy to jest miłość - czy będziemy parą Właśnie ćwiczę na takich prostych rozkładach i one dużo pokazują Do każdego pytania jedna karta. Jeśli chodzi o tego kumpla, to nie, w związku nie będziemy, już sprawdzone Sam rozkład może się przydać, dzięki Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 raczej bez zmian- spotkania gdzie wiadomo, ze cos wisi w powietrzu i trzeba by to jakoś wykorzystać powodzenia MAddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Września 2013 Maestro Napisano 29 Września 2013 W październiku widac wiodącą rolę męzczyzny, starszego od Ciebie, możliwe, że z pracy (on chyba Ci w królu denarów wychodził z tego co pamiętam). Możliwe porozumienie z nim, kompromis i jakaś inicjatywa. Może w końcu spotkacie sie po pracy:) 1 Cytuj
maddie88 Napisano 9 Listopada 2013 Autor Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) Weryfikacja: Październik minął i wszystko pozostało bez zmian... Dobry znajomy zapytał o coś wprost, ale wyjasnilismy sobie wszystko... Może właśnie ten znajomy wyszedł w denarowym... Tak czy siak, nic ciekawego sie nie wydarzyło ;-) Pozdrawiam, Maddie :-) Edytowane 9 Listopada 2013 przez maddie88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi