Skocz do zawartości

Moje życie uczuciowe w październiku :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zadałam pytanie o to, jak będą wyglądać w październiku sprawy uczuciowe :)

Król Denarów (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Kochankowie, As Denarów => Kochankowie

Nie wiem, dlaczego nie dociągnęłam karty po asie... ;) W każdym razie, widać jakiegoś pana...szansę, którą da mi los. Bez rozterek sercowych się najprawdopodobniej nie obejdzie i tak... Chyba będzie tu wzajemność, patrząc na Umiarkowanie...w każdym razie, powinniśmy się lubić ;) Na razie tyle karty pokazały, pojawienie się jakiegoś pana i obopólne zainteresowanie...nic więcej.

Jak myślicie?

Pozdrawiam, :slonko:

Maddie

Napisano

Ja myślę, że nudzić się w październiku z panem nudzić się nie będziesz :)

Gość AngeloYasmine
Napisano

Król Denarów (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Kochankowie, As Denarów => Kochankowie

A ja myślę że ty znasz tego Pana już i to dobrze,miłe spędzone chwile z nim ....chyba jakaś deklaracja nowego początku się szykuje i spotkania ....ale to ty będziesz dokonywała wyboru................hmhm czy ten Pan bliski twojemu sercu nie jest po jakimś związku???? 2 razy masz Kochankowie .....ciekawie się zapowiada.......

Napisano

A ja myślę że ty znasz tego Pana już i to dobrze,miłe spędzone chwile z nim ....chyba jakaś deklaracja nowego początku się szykuje i spotkania ....ale to ty będziesz dokonywała wyboru................hmhm czy ten Pan bliski twojemu sercu nie jest po jakimś związku???? 2 razy masz Kochankowie .....ciekawie się zapowiada.......

O kurcze... Wiesz co, jest jeden znajomy, miał problemy w związku, zwierzał mi się, że myśli nad odejściem, ale ja się od tego odcięłam, dla spokojnego sumienia... Problem w tym, że łączą nas relacje zawodowe...a coś zaczęło iskrzyć już jakiś czas temu... Ale dałam sobie spokój, z panem relacja wyhamowała, więc nie wiem, jaka była/ jest jego decyzja...

Dziękuję, Angelo :uscisk::kwiatek:

Maddie

Napisano

czeka cię komunikacja i porozumienie z denarowym, coś na kształt powolnego rozwoju relacji ale również konieczność podjęcia przez przynajmniej jedno z Was decyzji z kim być (ty albo denarowy zajęty a może nawet jedno i drugie)

• Lubię to! 1
Gość AngeloYasmine
Napisano
O kurcze... Wiesz co, jest jeden znajomy, miał problemy w związku, zwierzał mi się, że myśli nad odejściem, ale ja się od tego odcięłam, dla spokojnego sumienia... Problem w tym, że łączą nas relacje zawodowe...a coś zaczęło iskrzyć już jakiś czas temu... Ale dałam sobie spokój, z panem relacja wyhamowała, więc nie wiem, jaka była/ jest jego decyzja...

Dziękuję, Angelo :uscisk::kwiatek:

Maddie

Dlatego wyszedł denarowy,ktoś z pracy,łączą cię relacje służbowe....hmhmhm nasunęło mi się król denarowy z kochankami że on albo jest po jakimś związku albo małżeństwie i musi podjąć decyzję i czeka na twój ruch.......abyś mu pomogła..................hmhmhm ale uważam że ot on musi samodzielnie sobie poradzić a dopiero wchodzić w inną relację.........powodzenia

Napisano

Ja bym tutaj kierowała się rozsądkiem. Nie podchodziła do tego emocjonalnie. Myślę, że wahania jeszcze będą albo on zdecyduje się pozostać w związku z tamtą kobietą. Zrób sobie taki rozkład: Czy będziemy parą:

- jaka jest relacja między nami

- czy to jest miłość

- czy będziemy parą

Właśnie ćwiczę na takich prostych rozkładach i one dużo pokazują :) Do każdego pytania jedna karta.

Napisano
Dlatego wyszedł denarowy,ktoś z pracy,łączą cię relacje służbowe....hmhmhm nasunęło mi się król denarowy z kochankami że on albo jest po jakimś związku albo małżeństwie i musi podjąć decyzję i czeka na twój ruch.......abyś mu pomogła..................hmhmhm ale uważam że ot on musi samodzielnie sobie poradzić a dopiero wchodzić w inną relację.........powodzenia

Jeśli to faktycznie ten kumpel, to w związku małżeńskim nie był, ale jest/ był w długoletnim związku... Tak czy siak, pewne emocje do przerobienia w takich sytuacjach zawsze są :( Eh, ale na menów trafiam... :P

Dzięki, Angelo :buziak:

Napisano
Ja bym tutaj kierowała się rozsądkiem. Nie podchodziła do tego emocjonalnie. Myślę, że wahania jeszcze będą albo on zdecyduje się pozostać w związku z tamtą kobietą. Zrób sobie taki rozkład: Czy będziemy parą:

- jaka jest relacja między nami

- czy to jest miłość

- czy będziemy parą

Właśnie ćwiczę na takich prostych rozkładach i one dużo pokazują :) Do każdego pytania jedna karta.

Jeśli chodzi o tego kumpla, to nie, w związku nie będziemy, już sprawdzone ;) Sam rozkład może się przydać, dzięki :):uscisk:

Napisano

raczej bez zmian- spotkania gdzie wiadomo, ze cos wisi w powietrzu i trzeba by to jakoś wykorzystać :)

powodzenia MAddie :)

• Maestro
Napisano

W październiku widac wiodącą rolę męzczyzny, starszego od Ciebie, możliwe, że z pracy (on chyba Ci w królu denarów wychodził z tego co pamiętam). Możliwe porozumienie z nim, kompromis i jakaś inicjatywa. Może w końcu spotkacie sie po pracy:)

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja:

Październik minął i wszystko pozostało bez zmian... Dobry znajomy zapytał o coś wprost, ale wyjasnilismy sobie wszystko... Może właśnie ten znajomy wyszedł w denarowym... Tak czy siak, nic ciekawego sie nie wydarzyło ;-)

Pozdrawiam,

Maddie :-)

Edytowane przez maddie88