Skocz do zawartości

wyciągnęłam karty dla koleżnki (ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Pytała się czy jej poprzedni partner do niej wróci. Obecnie utrzymują koleżeński kontakt.

1. Jaka była przyczyna rozstania? -> VI denarów

2. Co poprawi ich relację? -> II puchary

3. Czy on do niej wróci? -> X Koło Fortuny

Idąc od góry:

* na karcie widać parę żebraków, a w tle bogaty budynek. Myślę, że chodziło o to, że jednej ze stron brakowało czegoś(pieniędzy, uczucia) co mają inni

* powinni znowu zbliżyć się do siebie, od nowa zacisnąć więź, koleżanka musiałaby wykazać się tutaj dyplomacją

* podobno to pozytywna karta(X Koło Fortuny), więc powiedziałabym,że tak. Ale może być też tak, że historia się powtórzy, tzn. mogę się znowu zejść i rozstać (historia w końcu kołem się toczy).

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Karta 6 denarów, u mnie zawsze pokazywała coś hmm niewdzięcznego,(nie zawsze) np. pokazała mi niewdzięczna pracę, w miłości może być podobnie, np. sami dużo dajemy a nie dostajemy nic, lub odwrotnie. Więc może to był powód rozstania.

Karta 2 puchary, ponownie się zakochać, to znaczy najpierw zbliżyć się, a jest szansa na coś pięknego od nowa. ;)

Karta koła fortuny może zwiastować zmianę na lepsze ;)

Napisano

1. 6 Denarów - nie było równowagi w tym związku ktoś kochał bardzo i nie otrzymywał tego samego

2. 2 Pucharów - to wyciągnięcie ręki na zgodę, pogodzenie się z dana sytuacją, dojście do ładu ze swoimi uczuciami

3. Koło - szkoda, że nie została dociągnięta karta. Widać jedynie zmianę do stanu obecnego ale jaki będzie efekt końcowy nie wiadomo...

Napisano

był brak porozumienia, za mało rozmów otym, co drugie czuje, co mysli, czego chce. Niewiele rozmów o potrzebach etc.

co poprawi -spotkania na pewno ale tez ich wewnetrzna zmiana, więcej uczucia, zrozumienia, wyrozumiałości. Rozmów. I brak strachu 'co powie ta druga osoba'

Czy wróci - wszystko zalezy od nich, karty nie chca odpowiedziec na to pytanie.

Napisano

Na przyszłość będę już wiedzieć, że jak wypadnie koło to mam dociągnąć :) Chociaż mnie się to bardziej kojarzy z zmianą na lepsze :)

• Maestro
Napisano

Przyczyną rozstania była nierównowaga w związku, ktoś dawał więcej..Ich relację może poprawić spotkanie,podczas którego wyjaśnią na spokojnie to i owo i postanowią co dalej. Co do powrotu,to Koło Fortuny nie odpowiada wprost na pytanie, w związku z czym to jeszcze nie jest przesądzone, zależy zapewne od okoliczności. Trzeba by się było zastanowić,czy ona na pewno chce powrotu,skoro nie otrzymywała tego czego pragnie. Ponieważ po podsumowaniu kart wyszła Wieża,zatem uważam, że nie będzie powrotu,któreś z nich może być bardzo zaskoczone obrotem sytuacji.A może po prostu koleżance się zwyczajnie odechce go?

Napisano
był brak porozumienia, za mało rozmów otym, co drugie czuje, co mysli, czego chce. Niewiele rozmów o potrzebach etc.

co poprawi -spotkania na pewno ale tez ich wewnetrzna zmiana, więcej uczucia, zrozumienia, wyrozumiałości. Rozmów. I brak strachu 'co powie ta druga osoba'

Czy wróci - wszystko zalezy od nich, karty nie chca odpowiedziec na to pytanie.

Dokładnie, karty nie chcą odp na pytanie.

Napisano

Pytała się czy jej poprzedni partner do niej wróci. Obecnie utrzymują koleżeński kontakt.

Idąc od góry:

* na karcie widać parę żebraków, a w tle bogaty budynek. Myślę, że chodziło o to, że jednej ze stron brakowało czegoś(pieniędzy, uczucia) co mają inni

* powinni znowu zbliżyć się do siebie, od nowa zacisnąć więź, koleżanka musiałaby wykazać się tutaj dyplomacją

* podobno to pozytywna karta(X Koło Fortuny), więc powiedziałabym,że tak. Ale może być też tak, że historia się powtórzy, tzn. mogę się znowu zejść i rozstać (historia w końcu kołem się toczy).

jedno z nich dawało wiecej niz otrzymmywało, poprawić relacje może spotkanie i szczera rozmowa a czy do siebie wróca- zależy czy potrafia wykorzystac szansę jaka los ponownie im da

Napisano

Kiedy w najbliższym czasie można ponowić rozkład? Albo skorzystać z innego?

Napisano

Zrobiłam dla znajomej dodatkowy rozkład.

Czy znajdzie do końca tego roku nową miłość?

1. Jaka jest jej obecna sytuacja? 4 puchary - na mojej karcie to człowiek, który siedzi pod drzewem, przygląda się trzem pucharom, a nie zauważa czwartego. Więc może być tak, że nie dostrzega pewnej szansy, tego co ktoś dla niej robi, skupia się na tym, na czym nie powinna.

2. Czy znajdzie nową miłość w tym roku? X Koło Fortuny - odebrałam to jako pozytywną wiadomość, zwłaszcza, że teraz powiedzmy jest pod wozem, a sytuacja się odmieni i będzie na wozie.

3. Jak go przy sobie powinna zatrzymać? 2 puchary - tutaj już wiadomo

Nie uważacie, że trochę dziwnie wyszło...?

Napisano

wyszło dziwnie, bo koleżanka, wg mnie, czeka a niewiele robi - koło fortuny pokazuje jej, ze ona siedzi i czeka na gwiazkę z nieba, aż ktos tupnie i juz a sama za duzo z siebie nie daje. a 2 pucharów właśnie mói o tym, ze mogłąby cos zrobic, wyazać inicjatywę, zę to dwie sooby cos robia a nie jedna.

Fortuna mówi, ze wszystko zalezy od niej ;)

Napisano

Idąc od góry:

Ja mam pytanie bo:

1. Przyczyna rozstania- 6 denarów a poniżej z obrazka opisałaś chyba 5 denarów, więc jeśli 5 denarów, to zdecydowanie brakowało tam czegoś może właśnie uczucia? Jeśłi 6 to uczucia były nie równe ktoś dawał więcej a ktoś inny mniej

2.Co poprawi ich relację 2 pucharów- wzajemna miłość, dobroć, ciepło...

3.Tak na prawdę to nie wiadomo czy wrócą. Będzie to zależne od wielu czynników na które oni sami też nie mają wpływu. Widocznie tak musiało się stać.

Napisano

Przepraszam, chodziło o V denarów, o tą kartę, gdzie jest parka bezdomnych

Napisano
Zrobiłam dla znajomej dodatkowy rozkład.

Czy znajdzie do końca tego roku nową miłość?

1. Jaka jest jej obecna sytuacja? 4 puchary - na mojej karcie to człowiek, który siedzi pod drzewem, przygląda się trzem pucharom, a nie zauważa czwartego. Więc może być tak, że nie dostrzega pewnej szansy, tego co ktoś dla niej robi, skupia się na tym, na czym nie powinna.

2. Czy znajdzie nową miłość w tym roku? X Koło Fortuny - odebrałam to jako pozytywną wiadomość, zwłaszcza, że teraz powiedzmy jest pod wozem, a sytuacja się odmieni i będzie na wozie.

3. Jak go przy sobie powinna zatrzymać? 2 puchary - tutaj już wiadomo

Nie uważacie, że trochę dziwnie wyszło...?

Pani obecnie znudzona, zniechęcona i niezdolna do jakiejkolwiek inicjatywy w relacjach damsko-męskich... Dostanie od losu szanse na uczucie w tym roku, ale jeżeli nie skorzysta z rady 2 Pucharów i nie otworzy się na tę relację, nie skieruje się w kierunku tej osoby to nic z tego nie będzie...

Napisano

Zrobiłam dla niej powtórnie rozkład z wnioskiem tym razem i wyszło tak:

1. Przyczyna rozstania? -> X mieczy

2. Co poprawi relację? -> IV denary

3. Czy on do niej wróci? -> VII pucharów

wynik: XIX Słońce, XI Sprawiedliwość, Król mieczy

Było dużo bólu, aby go odzyskać nie powinna być skąpa w uczuciach, a 7 pucharów to iluzja, więc ten cały powrót może być jej marzeniem.

Słońce może mówić o tym, że na początku będzie bardzo dobrze, przez jakiś czas będzie panować równowaga. Król mieczy może reprezentować tego mężczyznę, o którego ona pytała lub rozwiązanie sytuacji. Jeżeli to ostatnie to nie wiem, jak go powiązać z poprzednimi. Nic z tego nie będzie i niech przestanie się łudzić?

• 3 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

na razie zostali przyjaciółmi i próbują coś więcej, ale podchodzą do tego ostrożnie.