Skocz do zawartości

Czy ta osoba się pojawi? WERYFIKACJA JUTRO WIECZOREM !!

Cicha23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro mam pogrzeb bliskiej osoby, zastanawiam się czy pojawi się pewna osoba na stypie, która raczej nie powinna się pokazywać.

Często rozkładam szybki rozkład.

Pytanie jw. Czy osoba X pojawi się na stypie?

1. tu i teraz > GIERMEK DENARÓW > może reprezentować tę osobę, a raczej na pewno ma wiele cech wspólnych.

2. ostrzeżenie > ŚMIERĆ > już kiedyś stawiałam czy dana osoba spotka się ze mną, kiedy w ostrzeniu wypadała mi śmierć, sytuacja nie była do końca przesądzona, tzn. ta osoba wiedziała ze jest zaproszona ale w głowie nie chciała i nie miała zamiaru przychodzić, dopiero zadzwoniłam do tej osoby (po rozłożeniu kart) i wtedy przyszła.

3. okoliczności sprzyjające > 6 PUCHARÓW > sama karta mówi o stypie.

4. wynik > 9 BUŁAW> i ten wynik ehh, nie wiem, naprawdę może to pokazywać, że ta osoba jest, ostrożna, uparta w dążeniu (aby się nie pojawić) wycofana z tego pomysłu ale to nie jest ostateczny wynik (stąd śmierć wcześniej)

Napiszcie co sądzicie, będę wdzięczna jutro weryfikacja.

Aaaa i jest też rada (5 karta) 4 denary.

Napisano

myślę, ze ta osoba może się pojawić ale z pewnością bedzie gdzies na uboczu - tzn. pojawi sie na pogrzebie ale może poinformować, ze na stypę nie idzie

Napisano

Przy 9 buław na wyniku jestem zdania, że ta osoba nie ma ochoty na to aby pojawić się na konsolacji. Jeśli mimo to zdecyduje się na przyjście to i tak będzie trzymała się na uboczu i gdy tylko nadarzy się pierwsza okazja wyjdzie. 9 Buław ma w sobie coś z energii Pustelnika.

Napisano

Co do pogrzebu, samej uroczystości kościelnej, nie mam wątpliwości ze będzie, chodzi tu tylko o stypę.

Napisano

wg mnie nie pojawi sie - mozliwe, ze bedzie namawiana, zapraszana, upominana ale raczej sie nie zjawi.

Chybaze własnie 'na siłę'. Bo ktoś zacznie grac jej na 'uczuciach'.

Ale sama z siebie przyjść nie chce.

Wydaje mi sie, ze jesli juz miałaby sie pojawic na stypie to dosłownie na 15 minut.

Napisano

Myslę, że pojawi sie na stypie, ale będzie wycofana , nie będzie zwracac na siebie uwagi. Karta /rada mówi o tym ,żeby trzymac emocje na wodzy.

Pzd

• Maestro
Napisano

1. tu i teraz > GIERMEK DENARÓW >ta osoba chyba jest młoda, mozliwe, ze nieco interesowna

2. ostrzeżenie > ŚMIERĆ > może mówić o niestawianiu sprawy na ostrzu noża, tzn, nie dzwoń do niej, poza tym mam wrażenie, że ta znajomość, relacja nie wiem co między Wami było juz umarła na dobre i nie ma co jej wskrzeszać

3. okoliczności sprzyjające > 6 PUCHARÓW > wspomnienia jakie Was łaczą,ale ta karta jest słabsza od Śmierci, mimo, że dużo cieplejsza w swej wymowie

4. wynik > 9 BUŁAW> ta osoba może się nie pojawić, bo tak chce i już, bo tak postanowiła

Aaaa i jest też rada (5 karta) 4 denary. tak jak mlodzia pisze, żeby trzymać emocje na wodzy, nie wyskakiwac z niczym, bądź ostrozna

Napisano (edytowane)

1. tu i teraz > GIERMEK DENARÓW > ta osoba ma w planach przybyć,ale to czy przybęcie jest pod znakiem zapytania-giermek denarów dopiero się szykuje.

2. ostrzeżenie > ŚMIERĆ > wydaje mi się,że bez względu na to czy będzie czy nie ta osoba zniknie na długo po tym albop na nowo nawiąże kontakty

3. okoliczności sprzyjające > 6 PUCHARÓW > wydaje mi się,że jest to ktoś z kim wiąże Was wspólna przeszłość i wspólne wpomnienia -nic poza tym. Jeśli śmierć pokazuje,że przybędzie to zostaną rozgrzebane pewne tematy które Was łączą.

4. wynik > 9 BUŁAW> wydaje mi się, że ta osoba dojdzie do wniosku,że jednak nie jest tam mile widziana,ale sama 9 buław jest dla mnie za mało wymowna czy będzie czy nie...nie wiem co Ci powiedzieć dołożyłabym coś do 9tki. No niech będzie,że przyjedzie,bo sama 9 nie jest kartą ani odcięcia ani ucieczki.

Aaaa i jest też rada (5 karta) 4 denary- moim zdaniem 4 denarów jest karta stabilizacji takiej na tu i teraz. Jesteście bezpieczni, nic Wam nie grozi, nie martwcie się o nic i trzymajcie się razem (Ci co powinni).

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Kochana nie pojawi sie . przy akrcie 9 bulaw nie ma ruchu, sa obawy i skupianei sie tej osoby na wlasnym odczuwaniu,ktos jest daleko,ale sie cyka w ogole zrbc krok jakikolwiek... wiec oan bedzie czula,ze nie jest mile widziana a co za tym idzie uzna przyjscie za zbyt ryzykowne. Moze nawet czuje sie w jakis psob potraktowana niesprawiedliwie, badz zawiedziona.

skladam kondolencje.

Napisano

Weryfikacja:

Po pierwsze dziękuje serdecznie za kondolencje od (Nayala), dziękuję również za każdą miłą, serdecznie napisaną odpowiedź w tym temacie.

Więc tak, jak już napisałam osoba pojawiła się na pogrzebie, ale na stypie TEJ OSOBY NIE BYŁO. Ogólnie na samym pogrzebie chowała się między ludzi, nie dziwie się bo zrobiła w przeszłości wiele złego, świństwo, jednym słowem. Tutaj pisałyście o dobrych wspomnieniach w związku z ta osobą, jako że 6 pucharów mówi bardziej o dobrych wspomnieniach niż złych, ale niestety nie mogę, po tym co się kiedyś stało o niej dobrze myśleć, nie mam do tego powodów. :( eh.