Gość gość5 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Co mnie będzie zajmowało w PAŹDZIERNIKU: wypadła WIEŻA- a mury runa runa runa.... nie wiem jakie ale będzie się działo 1-10 PAZDZIERNIKA – 2 denary Wieża 9 denarów /15 HB 27/9- powolne łamanie stereotypów dążenie do zadowolenia -sukcesu 11-20 PAZDZIERNIKA – 7 mieczy 8denarow /2 HB 15/6- wykazanie się sprytem, umiejetnośc spojrzenia na sprawy z różnych perspektyw 21-31- PAZDZIERNIKA – 3 mieczy Kaplanka krol kielichow 13 HB 3+2/5- mam wrażenie, ze nic nie dające rozmowy, takie które bolą Praca/rozwój zawodowy – 10 buław 5 denarów Siła 11 HB 23/5- cięzko będzie-trzeba bbędzie wykazać się uporem bypokonac przeszkody Finanse – ryc mieczy Q buław 9 – intensywne działania by pozyskać fundusze- raczej większych wpływów w tym miesiącu nie widać Samopoczucie – kochanowie ryc kielichow( paz kielichow 6mieczy )wypadły 17 HB 12/3- hm... całkiem całkiem Emocje – As denrow KoloPaż denarów 15 HB 11/2 -0 niespodziewanie pojawi się szansa na cos nowego, stałego Zdrowie -6 kielichow Mag 17 HB 7 – mam wrażenie, ze nawrót anginy- bynajmniej jakiejś infekcji gardła Uczucia – Świat Q denarow 17 HB 21/3 – cchyba bardziej skupie się na pracy i domu niż na sobie z nadzieja że kiedys będę mogla supic się głównie na sobie Niespodzianka- Papiez 9mieczy 4 buławy 18 HB 18/9- nie wiem- widze ciemnosc Zadania miesiąca Gwiazda 6 denarow 3 buław 3 kielichow 10/1 HB 12/3 bywać wśród ludzi, pomagać i prosić opomoc jeśli trzeba- przede wszystkim cieszyc sie tym co jest Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Września 2013 Maestro Napisano 29 Września 2013 Co mnie będzie zajmowało w PAŹDZIERNIKU: wypadła WIEŻA- na pewno cos Ciebie mocno zaskoczy, może wydarzyć się sytuacja nieprzewidziana, ale taka, która Tobą tąpnie 1-10 PAZDZIERNIKA – 2 denary Wieża 9 denarów /15 HB 27/9- tu własnie cos sie może wydarzyc, mozliwe, ze to coś zwiazanego z finansami,powinnas być zadowolona 11-20 PAZDZIERNIKA – 7 mieczy 8denarow /2 HB 15/6- trzeba będzie cos w pracy kombinować, żeby wyszło na Twoje 21-31- PAZDZIERNIKA – 3 mieczy Kaplanka krol kielichow 13 HB 3+2/5- wyjaśnianie nieporozumień z bliskim Ci mężczyzną,może być rozmowa oczyszczająca Praca/rozwój zawodowy – 10 buław 5 denarów Siła 11 HB 23/5- będziesz miała nadmiar obowiązków, z początku będziesz nawet potrzebowała kogos do pomocy,ale w efekcie dasz radę, staniesz na wysokości zadania Finanse – ryc mieczy Q buław 9 – mozebyc nerwowo,ale zakasasz rękawy i dojdziesz z tym do ładu Samopoczucie – kochanowie ryc kielichow( paz kielichow 6mieczy )wypadły 17 HB 12/3 powinno być miło i przyjemnie, może odetniesz sie od problemów i wypoczniesz? Emocje – As denarow Kolo Paż denarów 15 HB 11/2 - cos sie wydarzy,możliwe, że nieoczekiwanie zblizysz sie do kogoś Zdrowie -6 kielichow Mag 17 HB 7 –może pojawić sie coś, z czym juz mialas do czynienia,ale dasz sobie świetnie radę Uczucia – Świat Q denarow 17 HB 21/3 – poczujesz się spełniona jako kobieta Niespodzianka- Papiez 9mieczy 4 buławy 18 HB 18/9- dojdziesz do porozumienia z mężem Zadania miesiąca Gwiazda 6 denarow 3 buław 3 kielichow 10/1 HB 12/3 nie bój się marzyć,z adbaj o siebie, kup cos sobie, jak trzeba to biegaj z imprezy na imprezę Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 1-10 PAZDZIERNIKA – 2 denary Wieża 9 denarów nie wiem, czy tutaj jakiś ważny wybór dotyczący Ciebie się nie zaznaczył11-20 PAZDZIERNIKA – 7 mieczy 8 denarow chyba będziesz musiała w pracy zostać po godzinach, chyba, że uda Ci się sprytem z tego wywinąć21-31- PAZDZIERNIKA – 3 mieczy Kaplanka krol kielichow ojjj jakieś bolesne rozmowy z mężczyzną na temat kobiety, albo na odwrót..Praca/rozwój zawodowy – 10 buław 5 denarów Siła w pracy będziesz przeciążona i chyba żadnej kasy dodatkowej za to nie będzie, ale mimo to znajdziesz siłę i temat ogarnieszFinanse – ryc mieczy Q buław będziesz się starała, żeby kasy było więcej, będziesz bardziej energiczna i zdecydowana w działaniachSamopoczucie – kochanowie ryc kielichow( paz kielichow 6mieczy ) może jakieś zakochania/zauroczenie Cię dorwie:-)Emocje – As denrow KoloPaż denarów tutaj coś się zmieni nieoczekiwanie za sprawą jakiejś osobyZdrowie -6 kielichow Mag no tak, coś z przeszłości się może pojawić, ale nie mam zielonego pojęcia jak się czyta Maga w zdrowotności:-)Uczucia – Świat Q denarow otworzysz się na uczucia związane z domem, pracą, rodziną, aaa no generalnie ze wszystkim:-)Niespodzianka- Papiez 9mieczy 4 buławy no coś na pewno w domu będzie się dziać, ale co to tyż nie wiem...Zadania miesiąca Gwiazda 6 denarow 3 buław 3 kielichow trzeba mieć nadzieję na lepszą kasę, lepsze szanse na zarobek i przede wszystkim na lepsze uczucia, nie tracić nadziei, że wszystko będzie dobrze:-) Cytuj
Gość gość5 Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 nie wiem, czy tutaj jakiś ważny wybór dotyczący Ciebie się nie zaznaczył chyba będziesz musiała w pracy zostać po godzinach, chyba, że uda Ci się sprytem z tego wywinąć ojjj jakieś bolesne rozmowy z mężczyzną na temat kobiety, albo na odwrót.. w pracy będziesz przeciążona i chyba żadnej kasy dodatkowej za to nie będzie, ale mimo to znajdziesz siłę i temat ogarniesz będziesz się starała, żeby kasy było więcej, będziesz bardziej energiczna i zdecydowana w działaniach może jakieś zakochania/zauroczenie Cię dorwie:-)no ;epiej nie :0 tutaj coś się zmieni nieoczekiwanie za sprawą jakiejś osoby no tak, coś z przeszłości się może pojawić, ale nie mam zielonego pojęcia jak się czyta Maga w zdrowotności:-) otworzysz się na uczucia związane z domem, pracą, rodziną, aaa no generalnie ze wszystkim:-) no coś na pewno w domu będzie się dziać, ale co to tyż nie wiem... trzeba mieć nadzieję na lepszą kasę, lepsze szanse na zarobek i przede wszystkim na lepsze uczucia, nie tracić nadziei, że wszystko będzie dobrze:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi