Skocz do zawartości

Rogi i jej październik

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co mnie będzie zajmowało w PAŹDZIERNIKU:

wypadła WIEŻA- a mury runa runa runa.... nie wiem jakie ale będzie się działo

1-10 PAZDZIERNIKA – 2 denary Wieża 9 denarów /15 HB 27/9- powolne łamanie stereotypów dążenie do zadowolenia -sukcesu

11-20 PAZDZIERNIKA – 7 mieczy 8denarow /2 HB 15/6- wykazanie się sprytem, umiejetnośc spojrzenia na sprawy z różnych perspektyw

21-31- PAZDZIERNIKA – 3 mieczy Kaplanka krol kielichow 13 HB 3+2/5- mam wrażenie, ze nic nie dające rozmowy, takie które bolą

Praca/rozwój zawodowy – 10 buław 5 denarów Siła 11 HB 23/5- cięzko będzie-trzeba bbędzie wykazać się uporem bypokonac przeszkody

Finanse – ryc mieczy Q buław 9 – intensywne działania by pozyskać fundusze- raczej większych wpływów w tym miesiącu nie widać

Samopoczucie – kochanowie ryc kielichow( paz kielichow 6mieczy )wypadły 17 HB 12/3- hm... całkiem całkiem

Emocje – As denrow KoloPaż denarów 15 HB 11/2 -0 niespodziewanie pojawi się szansa na cos nowego, stałego

Zdrowie -6 kielichow Mag 17 HB 7 – mam wrażenie, ze nawrót anginy- bynajmniej jakiejś infekcji gardła

Uczucia – Świat Q denarow 17 HB 21/3 – cchyba bardziej skupie się na pracy i domu niż na sobie z nadzieja że kiedys będę mogla supic się głównie na sobie

Niespodzianka- Papiez 9mieczy 4 buławy 18 HB 18/9- nie wiem- widze ciemnosc

Zadania miesiąca Gwiazda 6 denarow 3 buław 3 kielichow 10/1 HB 12/3 bywać wśród ludzi, pomagać i prosić opomoc jeśli trzeba- przede wszystkim cieszyc sie tym co jest

• Maestro
Napisano

Co mnie będzie zajmowało w PAŹDZIERNIKU:

wypadła WIEŻA- na pewno cos Ciebie mocno zaskoczy, może wydarzyć się sytuacja nieprzewidziana, ale taka, która Tobą tąpnie

1-10 PAZDZIERNIKA – 2 denary Wieża 9 denarów /15 HB 27/9- tu własnie cos sie może wydarzyc, mozliwe, ze to coś zwiazanego z finansami,powinnas być zadowolona

11-20 PAZDZIERNIKA – 7 mieczy 8denarow /2 HB 15/6- trzeba będzie cos w pracy kombinować, żeby wyszło na Twoje

21-31- PAZDZIERNIKA – 3 mieczy Kaplanka krol kielichow 13 HB 3+2/5- wyjaśnianie nieporozumień z bliskim Ci mężczyzną,może być rozmowa oczyszczająca

Praca/rozwój zawodowy – 10 buław 5 denarów Siła 11 HB 23/5- będziesz miała nadmiar obowiązków, z początku będziesz nawet potrzebowała kogos do pomocy,ale w efekcie dasz radę, staniesz na wysokości zadania

Finanse – ryc mieczy Q buław 9 – mozebyc nerwowo,ale zakasasz rękawy i dojdziesz z tym do ładu

Samopoczucie – kochanowie ryc kielichow( paz kielichow 6mieczy )wypadły 17 HB 12/3 powinno być miło i przyjemnie, może odetniesz sie od problemów i wypoczniesz?

Emocje – As denarow Kolo Paż denarów 15 HB 11/2 - cos sie wydarzy,możliwe, że nieoczekiwanie zblizysz sie do kogoś

Zdrowie -6 kielichow Mag 17 HB 7 –może pojawić sie coś, z czym juz mialas do czynienia,ale dasz sobie świetnie radę

Uczucia – Świat Q denarow 17 HB 21/3 – poczujesz się spełniona jako kobieta

Niespodzianka- Papiez 9mieczy 4 buławy 18 HB 18/9- dojdziesz do porozumienia z mężem

Zadania miesiąca Gwiazda 6 denarow 3 buław 3 kielichow 10/1 HB 12/3 nie bój się marzyć,z adbaj o siebie, kup cos sobie, jak trzeba to biegaj z imprezy na imprezę;)

Napisano
1-10 PAZDZIERNIKA – 2 denary Wieża 9 denarów
nie wiem, czy tutaj jakiś ważny wybór dotyczący Ciebie się nie zaznaczył
11-20 PAZDZIERNIKA – 7 mieczy 8 denarow
chyba będziesz musiała w pracy zostać po godzinach, chyba, że uda Ci się sprytem z tego wywinąć
21-31- PAZDZIERNIKA – 3 mieczy Kaplanka krol kielichow
ojjj jakieś bolesne rozmowy z mężczyzną na temat kobiety, albo na odwrót..
Praca/rozwój zawodowy – 10 buław 5 denarów Siła
w pracy będziesz przeciążona i chyba żadnej kasy dodatkowej za to nie będzie, ale mimo to znajdziesz siłę i temat ogarniesz
Finanse – ryc mieczy Q buław
będziesz się starała, żeby kasy było więcej, będziesz bardziej energiczna i zdecydowana w działaniach
Samopoczucie – kochanowie ryc kielichow( paz kielichow 6mieczy )
może jakieś zakochania/zauroczenie Cię dorwie:-)
Emocje – As denrow KoloPaż denarów
tutaj coś się zmieni nieoczekiwanie za sprawą jakiejś osoby
Zdrowie -6 kielichow Mag
no tak, coś z przeszłości się może pojawić, ale nie mam zielonego pojęcia jak się czyta Maga w zdrowotności:-)
Uczucia – Świat Q denarow
otworzysz się na uczucia związane z domem, pracą, rodziną, aaa no generalnie ze wszystkim:-)
Niespodzianka- Papiez 9mieczy 4 buławy
no coś na pewno w domu będzie się dziać, ale co to tyż nie wiem...
Zadania miesiąca Gwiazda 6 denarow 3 buław 3 kielichow
trzeba mieć nadzieję na lepszą kasę, lepsze szanse na zarobek i przede wszystkim na lepsze uczucia, nie tracić nadziei, że wszystko będzie dobrze:-)
Napisano

nie wiem, czy tutaj jakiś ważny wybór dotyczący Ciebie się nie zaznaczył

chyba będziesz musiała w pracy zostać po godzinach, chyba, że uda Ci się sprytem z tego wywinąć

ojjj jakieś bolesne rozmowy z mężczyzną na temat kobiety, albo na odwrót..

w pracy będziesz przeciążona i chyba żadnej kasy dodatkowej za to nie będzie, ale mimo to znajdziesz siłę i temat ogarniesz

będziesz się starała, żeby kasy było więcej, będziesz bardziej energiczna i zdecydowana w działaniach

może jakieś zakochania/zauroczenie Cię dorwie:-)no ;epiej nie :0

tutaj coś się zmieni nieoczekiwanie za sprawą jakiejś osoby

no tak, coś z przeszłości się może pojawić, ale nie mam zielonego pojęcia jak się czyta Maga w zdrowotności:-)

otworzysz się na uczucia związane z domem, pracą, rodziną, aaa no generalnie ze wszystkim:-)

no coś na pewno w domu będzie się dziać, ale co to tyż nie wiem...

trzeba mieć nadzieję na lepszą kasę, lepsze szanse na zarobek i przede wszystkim na lepsze uczucia, nie tracić nadziei, że wszystko będzie dobrze:-)