bash Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Witam, Czy podczas oobe widzą nas zwierzęta? Ktoś jakieś zwierzę spotkał (zwierzę fizyczne, nie astralne)? pozdrawiam bash Cytuj
bash Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 hm, więc to dziwne... Może zależy od zwierzęcia, "rodzaju" wyjścia i tak dalej. Dziękuję za udzielenie się w temacie Cytuj
seastian87 Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Widzą! Przede wszystkim przeważnie koty same często podróżują astralnie. Cytuj
Dirty Frank Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Widzą! Przede wszystkim przeważnie koty same często podróżują astralnie. skąd ta pewność? masz jakieś doświadczenia? Cytuj
ChildOfLight Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Widzą! Przede wszystkim przeważnie koty same często podróżują astralnie. Widzą widzą, zwłaszcza koty - mam doświadczenie w tym temacie, mój kot nieraz ze mną chodził po pokoju w OP a po przebudzeniu spał przy mnie Cytuj
pichka Napisano 16 Maja Napisano 16 Maja cześć od jakiegoś czasu podróżuję systematycznie astralnie. Przeważnie ogranicza się to do pokoju w którym się znajduje i bliskiej okolicy domu zastanawiałam się co robić w tym czasie i wpadłam na pomysł, że spróbuję porozmawiać z moim psem. Piesek, suczka, terier, śpi ze mną w łóżku. Podczas jednej podróży, zapytałam moją sunię czy chciałaby mi coś powiedzieć. Powiedziała, coś co wydawało mi się bardzo dziwne, żebym uważała na chemikalia jakie przenikają przez skórę. Gdy się obudziłam zaczęłam analizować o co mogło chodzić. Przypomniałam sobie, że w poprzedni wieczór wysmarowałam stopy kremem do stóp a mój pies koniecznie chciał ten krem ze mnie zlizać. Kolejnym razem postanowiłam zapytać o to kim był mój piesek w poprzednich wcieleniach. Gdy byłam w OOBE zadałam pytanie a mój psiak zaczął ode mnie uciekać, gdy go złapałam i spojrzałam na niego był innym pieskiem, innej wielkości i maści, gdy kolejny raz spojrzałam trzymałam jego głowę jako owczarka niemieckiego, następnie pojawił się duży agresywny pysk rotwailera, następnie pojawiło się jeszcze kilka postaci psów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi