Skocz do zawartości

moj pazdziernik

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

uczucia: cesarz IV, mag I, 3 denarów-> księżyc XVIII

Tutaj raczej relace internetowe na co wskazuje ksiezyc, rozmowy jakies takei zaczepianie flirciarskie, ale nic ponad to ( czyli do rpzewidzenia)

praca: gwiazda XVII, 3 buław, rycerz mieczy-> kapłan V

znowu bede wypatrywac tej roboty ale slabo to widac. chyba licze na prace na wyjezdzie. jak odczytujecie tego kapnala z sumy? raczej bezruch prawda?

nieoczekiwana sytuacja/co Cię zaskoczy: 3 buław, moc VIII, król mieczy-> sąd ostateczny XX

w koncu pojade do innego miasta i powroce do relacji rodzinnych tam...

Napisano (edytowane)

to ja powtórzę to co we wzajemniej:

moim zdaniem poznasz faceta, trcohę straszego, bardzo męskiego, trochę dominującego, inteligentnego. Nowa relcacja. Księżyc w moim odczuciu wskazuje na powolną relację,ale jeśli ktoś tu się postara to może coś z tego wyjść.

dobry okres na szukanie i znalezienie pracy. Możesz otrzymać ofertę pracy w usługach, handlu albo za granicą lub dalej od miejsca zamieszkania. To czy ją przyjmiesz zależy od Ciebie.

nieoczekiwana sytuacja/co Cię zaskoczy: 3 buław, moc VIII, król mieczy-> sąd ostateczny XX

możesz gdzieś wyjechać, dostać tam pracę, poczujesz się pewniejsza siebie, samodzielna-jeśli pojawi się oferta pracy ,to ta oferta może wyjść od mężczyzny.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

A wg mnie pojawi się jakiś Pan wyraźnie, może na jakiś ogólnych większych spotkaniach towarzyskich, jednak na razie będzie tylko przyglądanie się z dystansu

Wg mnie zacznie się układać, pojawi się jakaś szansa lub pomysł i zaczniesz się intensywnie dokształcać by podnieść swoje kwalifikacje. Może pojedziesz na jakieś szkolenie :).

3 buław, moc VIII, król mieczy-> sąd ostateczny XX

nieoczekiwana sytuacja/co Cię zaskoczy: Wg mnie zaskoczy Cię właśnie ta możliwość pracy i dokształcenia się :). Ew. faktycznie podróż, ale relacji rodzinnych ja tutaj za bardzo nie widzę..

Napisano

na relacje bardzo czesto wskazuje sad :) - rowniez te rodzinne.

Napisano

tak, tutaj się zaznacza jakiś starszy mężczyzna i kontakt z nim

z Twojej interpretacji wynika, że szukasz pracy, więc powiedziałabym, że pojawi się szansa na nową pracę zaproponowaną przez jakiegoś mężczyznę

bardzo podobne karty do powyższych - może się okazać, że znajdziesz pracę, może wyjazdową, ale całkiem dobrze to wygląda
  • Maestro
Napisano

Uczucia - inicjatywa męska się tu zaznacza, ale raczej wtedy, gdy on chce

praca - szansa na podjęcie wyzwania,prawdopodobnie praca związana z wyjazdem

nieoczekiwane - no właśnie wyjazd, może być trochę ciężko, ale wszystko się ułoży, tu zaznacza się tez obecność surowego mężczyzny (ojca?)