Gość Euterpe Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Mam nadzieję, że karty się nie zmęczą Zrobiłam dla siebie jeszcze tylko ogólny rozkład na moje uczucia: 2. co było - 1. co jest - 3. co będzie V buław - X mieczy - XVIII Księżyc wynik: VIII buław, VIII denarów, II miecze Jak tylko zobaczyłam księżyc po prostu poczułam, że muszę jeszcze dociągnąć. Obecnie znajduję się w kropce, możliwe, że czuję strach. Księżyc bym tutaj potraktowała jako ostrzeżenie przed złudzeniami. Co do wyniku to ujęłabym to tak: akcja nabierze tempa, będzie trzeba ciężko i długo nad tym popracować, będziemy potrafili się porozumieć. I teraz mam pytanie. Jeżeli by się to tyczyło miłości, to czy chodzić będzie o osobę, którą znam czy poznam? Nie wiem tylko, czy pytając o uczucia, karty te mogą mówić o tym, co może się dziać w moim sercu czy mogę też pod to podciągnąć moją rodzinę, moich znajomych itd... A tak nawiasem to losuję teraz jedną kartę na dzień. Na jutro wypadła Królowa kielichów i zaraz po tym dowiedziałam się, że będziemy mieli gości Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Zrobiłam dla siebie jeszcze tylko ogólny rozkład na moje uczucia: 2. co było - 1. co jest - 3. co będzie 5 buław - 10 mieczy - XVIII Księżyc widać,że kiedyś bardzo chciałaś jakiś uczuć, troche Ci to ciążyło, nie kiedy wkurzało. Dziś przytłoczyło Cię to całkiem. Nie wiem czy to nie włynie na przyszłość tzn to,że będziesz raczej niechcętna do działań. wynik: VIII buław, VIII denarów, II miecze 8 buław, 8 denarów, 2 mieczy-> kochankowie VI wydaje mi się,że skupisz się bardziej na pracy, na umacnianiu własnej siebie niż na miłości. Cytuj
Madiie Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Przyznam, że nie czytałam Twojej interpretacji, wiec mogę się powtarzać. Aktualnie jestes w sytuacji w której idziesz do przodu, ale czujesz jakby ktoś mimo wszystko robił Ci pod górkę i mam wrażenie, ze to może być ta księżycowa panna z przyszłości " co będzie". W przeszłości nieźle namieszała w Twoim zyciu i dała Ci do vivatu. Pozbierałaś sie nieco po tej wewnętrznej walce, ale jeszcze czujesz się zagubiona z milionem myśli na minutę. Buławy u mnie pokazują otwarcie nowych mozliwości, nowych drzwi i otrzymanie wsparcia, pomocy, w sprawach codziennych jak i zawodowych. Widać u Ciebie wahanie w przyszłości, bo trudno będzie Ci znowu zaufać w bezinteresowność pomocy. Stąd te wahania 2 mieczy. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze Cytuj
x-latek Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Zrobiłam dla siebie jeszcze tylko ogólny rozkład na moje uczucia:2. co było - 1. co jest - 3. co będzie V buław - X mieczy - XVIII Księżyc wynik: VIII buław, VIII denarów, II miecze W przeszłości to widać Twoje chęci do nawiązania jakiejś relacji, widziałaś pewne możliwości na rozpoczęcie swego love story. Może i była jakaś cicha konkurencja/były zabiegi między Tobą a koleżankami o jakichś tam supermanów. W sumie dalej jesteś w punkcie wyjścia w Twoim życiu w sprawach sercowych. Teraz. Co ten Księżyc właśnie ma pokazywać? Czy intensywne emocje, czy coś nierealnego? Czasami mam problem z odczytaniem tej karty. Skłaniam się jednak ku temu drugiemu. Tym bardziej, że nie widać tu więcej szczególnych kart na uczucia. W dodatku masz tam jeszcze 2 Miecze w kartach na wyniku. Więc w najbliższej przyszłości sprawy sercowe pozostaną dalej w Twojej sferze marzeń. Cierpliwości! Zresztą, nie bierz tego tak do serca/głowy. To tylko moja interpretacja. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 (edytowane) wynik: VIII buław, VIII denarów, II miecze Widzę to teraz tak: działanie, praca, więź duchowa/intelektualna. Ostatnio też jak się pytam, czy dana osoba jest z kimś w związku to wyskakują mi dwójki(buław, mieczy na razie). Obecnie coś się kroi, jest akcja(8 kijów) i oboje się staramy(8 monet). Przyznam też, że potrafimy się dobrze porozumieć(2 miecze). Rozkład dobiegł końca: tak, w 5 buław walczyłam, szamotałam się(5 buław), aż w końcu poczułam się dobita tym wszystkim(10 mieczy). Związek niby jest, ale tylko jest(Księżyc), mogłoby być lepiej, chyba wdycham do czegoś, czegoś nie będę mogła tutaj osiągnąć w tej relacji albo zdaje mi się, że mam mało. Na początku szybko się działo, była namiętność(8 buław), później praca na umocnieniem relacji(8 denarów). Na dzień dzisiejszy skończyło się tak, że związek jest, ale bardziej wieje chłodem niż ciepłem(2 miecze), a ja znowu czuję się niepewnie. Czasami bywa dobrze, ale tak rzadko się widujemy i prawie nie mamy dla siebie czasu Dzięki wszystkim za pomoc Edytowane 27 Listopada 2013 przez Euterpe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi