joana_o Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Rydwan, Świat, Sąd suma Cesarz Według mnie same pozytywne karty jeśli chodzi o finanse, a Cesarz jako suma mówi o stabilizacji. Reasumując nie powinno być źle a przynajmniej gorzej niż jest teraz. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Ogólnie dobrze- rydwan w polaczeniu ze światem może wskazywać na to,że będziesz dużo podróżowała albo będziesz miała szansę zmienić pracę na lepszą. Cesarz- stabilnie finansowo. śmmiesznie wyszło, bo przed chwilą stawiałam sobie karty na to samo pytanie tylko,że na 3 miesiące:D Edytowane 29 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
joana_o Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Świat może też pokazywać globalną, międzynarodową firmę, w której pracuje:) Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 no też u mnie też wyszedł świat Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Września 2013 Maestro Napisano 30 Września 2013 Czy ciągnęłaś tylko z AW? Cytuj
panna.marta Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 oo no właśnie, bo same AW wyszły Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Września 2013 Maestro Napisano 30 Września 2013 To w takim razie karty bardzo rozwojowe, możliwy nawet awans, może wyjazdy na szkolenia.Najbliższy czas będzie dla Ciebie bardzo ważny i szczęśliwy, da Ci na pewno sporą stabilizację Cytuj
joana_o Napisano 30 Września 2013 Autor Napisano 30 Września 2013 O kurcze, aż tak dobrze tych kart nie odebrałam. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Sąd to przebudzenie czegoś, więc może wpadnie Ci trochę więcej grosza do kieszeni Jest Ci ktoś winny pieniądze? Będziesz panować nad wydatkami Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 No ja nie jestem taka optymistyczna. Cesarz w podsumie... a wyliczajac wg HB Wisielec z Cesarzowa. Cos tu trzeba bedzie zadzialac inaczej. Trzeba bedzie konkretnie zaplanowac... bo owszem, opcja, ze bedzie dobrze, jest, ale to dopiero przy zmianie planow lub sposobu dzialania. Trzeba bedzie praktyczniej zadzialac. Tu moga byc jakies dodatkowe wydatki, ktore trzeba bedzie wplanowac w to, co masz w bazie. Takze moze byc dobrze, ale z glowa trzeba bedzie. Cytuj
joana_o Napisano 30 Września 2013 Autor Napisano 30 Września 2013 Sacral ja wydatków planowanych mam całkiem sporo, gdy wypadną nieplanowane może być krucho z kasą. Wtedy tylko nieoczekiwany przypływ gotówki może mnie uratować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi