Frambuesa_ Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Położyłam karty na faceta (dotyczy naszej znajomości do końca roku 2013), z którym się spotykałam, ale w pewnym momencie coś się między nami zmieniło, mamy swojego rodzaju 'zastój' z obydwu stron. Jakie relacje łączą nas na chwilę obecną? 10 mieczy, 10 pucharów, 6 pucharów, dołożone Arcykapłan, Mag, Rycerz Mieczy Dwie pierwsze karty dość sprzeczne, aczkolwiek myślę, że oznaczają zastój, 'przepełnienie' tej relacji i miotanie się. Jakie on podejmie kroki wobec mnie? 4 denarów, Księżyc, 2 mieczy, dołożone 4 buław, śmierć, giermek buław. Boi się ryzyka, co może wyniknąć z tej relacji, musi dużo przemyśleć, jednak dojdzie do porozumienia między nami. Co się między nami wydarzy? Wisielec, Rycerz denarów, 7 mieczy, doł. As mieczy, 7 denarów Na razie nic. Po jakimś czasie może się do mnie odezwać, przez co mogą pojawić się plotki. Czy będziemy się jeszcze spotykać? Rycerz Kielichów, 10 pucharów, Król Mieczy, doł. 3 pucharów, 6 mieczy Kurcze, te karty są zupełnie sprzeczne z poprzednimi... Hmmm może to oznacza, że będziemy się spotykać, ale przypadkiem, na imprezach? Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Jakie relacje łączą nas na chwilę obecną? 10 mieczy, 10 pucharów, 6 pucharów, dołożone Arcykapłan, Mag, Rycerz Mieczy w sumie to tutaj wszystkie karty są sprzeczne. Czy to nie jest jakaś relacja, która odrodziła się na nowo z przeszłości? Jakie on podejmie kroki wobec mnie? 4 denarów, Księżyc, 2 mieczy, dołożone 4 buław, śmierć, giermek buław. Narazie nic wielkiego nie zrobi, troszeczkę czuje się nie pewnie, ma lęk przed czymś...później powinien zrobić się bardziej towarzyski i zmieni podejście Co się między nami wydarzy? Wisielec, Rycerz denarów, 7 mieczy, doł. As mieczy, 7 denarów Na razie nic. Potem zacznie działać,ale nie wiem czy to będzie takie skuteczne-starsznie dziwne karty Czy będziemy się jeszcze spotykać? Rycerz Kielichów, 10 pucharów, Król Mieczy, doł. 3 pucharów, 6 mieczy on jest taki zmienny...tak jakby raz chciał a raz nie chciał. Spotkania będą,ale bardzo nieregularne Cytuj
Frambuesa_ Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Ja właśnie też myślę, że strasznie dziwne te karty. Może to nie jest dobry dzień dla mnie na stawianie tarota albo nie chce mi odpowiedzieć Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 a może on taki jest właśnie,że sam nie wie czego chce, bo przy tych kartach blokad cały czas pojawia się mężczyzna. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 a może on taki jest właśnie,że sam nie wie czego chce, bo przy tych kartach blokad cały czas pojawia się mężczyzna. Trochę taki jest, oboje się trochę miotamy. Albo to inny mężczyzna Cytuj
joana_o Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 sytuacja obecna według mnie karty pokazują zakończenie (10 mieczy) związku (10 pucharów)oraz wspomnienia tego co było (6 pucharów), czasami 6 pucharów pokazuje separacje partnerów, więc w tym przypadku nawet pasuje jakie kroki on podejmie już 4 monety na początku wskazują, że nie będzie zmian do stanu aktualnego, będzie za to niepewność (Księżyc) i rozmyślania co dalej (2 mieczy) jednak konkretnych czynów ja nie widzę co się między nami wydarzy będzie trwał stan zawieszenia (Wisielec), Rycerz Denarowy jest niezbyt wyrywny a przy 7 mieczy może chodzi o unikanie siebie, z czasem jednak może dojść miedzy wami do wyjaśniającej rozmowy czy będziemy się spotykać spotkanie może się zdarzyć, ale raczej na koleżeńskich zasadach Karty faktycznie niezbyt dobre, więc może pokazały twoje obawy, czarne myśli... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Nie spodziewałabym się czegoś wielkiego. Należało by przeczekać te kilka miesięcy. Może później będzie lepiej Cytuj
bridaa Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 pan zablokowany, wspólnej przyszlości tu raczej nie widac, on jest odcinajacy się i wycofujacy z tej relacji spotykac sie możecie ale na stopie juz takiej niezobowiazującej, ale bardziej obstawialabym ( z tych ostatnich kart) ze ktos inny stanie na Twojej drodze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi